PDA

View Full Version : INTERVJU: Slavica Cukteras - Moj decko je najbolji!


FolkoTeka.com teme
05-03-2010, 12:00
INTERVJU... Slavica Ćukteraš, pevačica
Moj dečko je najbolji!

Folk pevačica Slavica Ćukteraš, pred večerašnji nastup na Grand festivalu, otkriva detalje romanse sa novim dečkom Stefanom Tanaskovićem

http://img2.pict.com/ba/6c/2b/3036758/0/2101public.jpg

U intervjuu Slavica kaže da uživa pored muškarca koji je baš po njenom ukusu.
- Već devet meseci uživam u vezi. On je lepo vaspitan i vredan dečko, a u ovom trenutku meni je najbolji. Svaka veza je drugačija i nosi nešto novo. Prijatnije se osećam kada je moj ljubavni život sakriven od javnosti. Zaista ne pričam o njemu, jer ima onih koji neke stvari pogrešno plasiraju u medijima i tumače ih onako kako njima odgovara.


Da li su ti mediji pokvarili neku vezu?
- Pošto im nisam davala povoda, nisu uticali na moje veze i ne verujem da će ikada. Smetaju mi neka neprimerena tumačenja mog privatnog života. To je jedini razlog zbog koga sam postala obazrivija kada pričam o ljubavnom životu.


Šta očekuješ pred večerašnji nastup na Grand festivalu?
- Dugo sam se dvoumila da li uopšte da učestvujem i, najiskrenije, ništa ne očekujem. Zadovoljna ću biti ako uđem u finale i ako se pesma dopadne publici. Ovih dana obilazila sam radnje sa cipelama i iščekivala da mi donesu garderobu za festival.


Direktor „Granda" Saša Popović nedavno je najavio duet tebe i Tanje Savić, sa kojom nisi u dobrim odnosima.
- Obe smo u istoj diskografskoj kući vezane ugovorom. Najvažnije je da poštujem Sašu Popovića. Ako on kaže da treba da snimimo duet, sasvim profesionalno ću to odraditi.


Da li to znači da bi zakopala ratne sekire sa koleginicom?
- Što se tiče pomirenja, tu nema apsolutno nikakvih novosti, a ni indicija ka zakopavanju ratnih sekira. Moj stav prema našem odnosu je odavno poznat javnosti, tako da ne bih više pričala na tu temu.


Poslednjih nekoliko godina u Srbiji su aktuelne rijaliti emisije. Pod kojim uslovima bi pristala da učestvuješ u nekoj od njih?
- Rijalitije gledam koliko mi vreme dozvoljava. U nekima baš uživam, ali sebe ne vidim ni u jednom, bar za sada.


Da li si konačno položila vozački ispit?
- Počela sam obuku za polaganje vozačkog ispita i trudim se da je što pre privedem kraju.


Više o temi... (http://www.f-ton.org/forum/estrada-news-vesti-sa-estrade/9759-intervju-slavica-cukteras-moj-decko-je-najbolji.html)