PDA

View Full Version : Kluni: Boris je lepsi, ali ja bolje glumim


STRANAC
26-02-2010, 16:10
Džordž Kluni je Denu Tani otkrio da poznaje Borisa Tadića i da mu se mnogo sviđa što prvog čoveka Srbije političari u Evropi i svetu smatraju njegovim dvojnikom!

http://img213.imageshack.us/img213/3463/19431612.jpghttp://img710.imageshack.us/img710/9162/56182895.jpg

Pre tri nedelje Dobrivoje Tanasijević, alijas Den Tana, ugostio je Džordža Klunija u svom restoranu u bulevaru Santa Monika u Los Anđelesu, gde su se na molbu "Glasa javnosti" dotakli priče o sličnosti holivudskog stara i predsednika Srbije.

Uz italijansku hranu, crno vino i tihu muziku stigli su i do priče koja intrigira mnoge novinare na svetu, piše beogradski list.

"Upitao sam Džordža Klunija da li zna da predsednik Srbije Boris Tadić mnogo liči na njega. Od srca se nasmejao i odgovorio mi da ga je isto pitao i premijer Italije Silvio Berluskoni nekoliko puta", ispričao je Tana.

"Preneću vam doslovce šta mi je Džordž Kluni rekao za Borisa Tadića: Tadić je mnogo atraktivniji od mene, ali sam ja mnogo bolji glumac od njega", kaže Tana i dodaje da Kluni poređenje s Tadićem smatra velikim komplimentom.

Den Tana rekao je i da su se Kluni i Tadić nedavno upoznali.

"Bio sam zapanjen kada mi je Kluni rekao da se upoznao s predsednikom Tadićem i da se s njim rukovao. Ne znam gde se to desilo. Pretpostavljam da je to moglo da se dogodi u Italiji, ili u Americi. Kluni je aktivan u politici i popularan među političarima u SAD. Stalno organizuje humanitarne večeri i skuplja priloge kako bi pomogao ugroženima širom sveta", navodi Den Tana.

Inače, sličnost Borisa Tadića i Džordža Klunija ne zaokuplja samo pažnju domaće, već i evropske i svetske javnosti.

"Kluni mi je rekao da ne prođe nijedan njegov susret s Berluskonijem, a da ga omaleni Italijan ne poistoveti s Tadićem. Kluniju je definitivno simpatično što ima dvojnika među političarima", zaključio je Den Tana.