PDA

View Full Version : Sergej Cetkovic usvaja dete


FolkoTeka.com teme
26-02-2010, 10:40
Pevač Sergej Ćetković i njegova supruga Kristina planiraju da usvoje dete iz Doma za nezbrinutu decu „Mladost“ u Bijeloj!


http://img2.pict.com/f1/cf/19/2960014/0/thumb1222story1.jpg


Njih dvoje su se na ovaj korak odlučili nakon 12 godina borbe za potomstvo i sada su na listi čekanja u rodnoj Crnoj Gori.

- Predali su zahtev pre nekoliko meseci, ali neće moći da biraju da li će to biti dečak ili devojčica. Njima i nije preterano bitno kog će pola biti dete, već samo žele da unesu dodatnu radost u svoj dom - tvrdi dobro upućen izvor.

Kada smo pokušali da stupimo u kontakt s popularnim pevačem i od njega saznamo više detalja, na poziv nam je odgovorila njegova supruga.

- Još nemamo komentar na to - bilo je sve što nam je rekla Kristina, nakon što je saslušala o čemu pišemo.

Time je, van svake sumnje, indirektno potvrdila našu priču.

Njihov brak je svih ovih godina bio izuzetno stabilan, ispunjen razumevanjem i slogom, uprkos tome što nisu uspevali da prošire porodicu. Zato su sad odlučili da urade ono što čine mnoge svetske zvezde - da usvoje dete. Sergej je godinama unazad izbegavao pitanja koja zadiru u privatnost, govoreći da ne postoji ništa zarad čega bi prodao mir u svojoj kući. Verujemo da će uskoro taj mir narušiti „mali nemir“, koji supružnici s nestrpljenjem iščekuju. Pa, da se zalije!


izvor: www.NewsRide.net (http://www.newsride.net/)




Više o temi... (http://www.f-ton.org/forum/estrada-news-vesti-sa-estrade/9690-sergej-cetkovic-usvaja-dete.html)

STRANAC
27-02-2010, 13:41
e, nece ni ovaj Bog pravo...
daje decu nekim huljama i kretenima koji pune sirotista i smestaje za nezbrinutu decu,a da ne piminjem i broj cedomorstava,a onima koji ih toliko zele i sazluzuju, i i maju uslove za njih ostravlja kratkih rukava...

iSelektor
28-02-2010, 08:20
Nazalost je tako... ali ima i onih koji "imaju" pa ne pridodaju tokom zivota puno znacaja tome, nego je bitniji alkohol i droge... pa kad iz dupeta udje u glavu, onda im eto ne da bog... a to sto su narusili zdravlje samom sebi?!