PDA

View Full Version : Atlanta: Žena ubijena u pucnjavi u centru CNN-a


borichi
05-04-2007, 06:10
http://i42.photobucket.com/albums/e321/ninahadcentury21/cnn-shootingx-large.jpg



Muškarac iz Atlante u utorak je ubio svoju bivšu djevojku u kompleksu CNN centra u centru Atlante, prije nego što je na njega pucao pripadnik službe sigurnosti, saopćila je policija....



U predvorju hotela Omni, koji je dio kompleksa CCN-ovog centra i otvoren je za građane, u rano poslijepodne došlo je svađe i fizičkog sukoba muškarca i žene, u kojem je on nju vukao za kosu i potom joj iz pištolja pucao u glavu, izvijestio je CNN pozivajući se na iskaze očevidaca, uključujući i svoje zaposlenike.



Pripadnik službe sigurnosti firme Turner Broadcasting, vlasnika CNN-a, potom je pucao na naoružanog muškarca, kazali su svjedoci. Prema njihovim iskazima čula su se ukupno dva pucnja.



Bivša djevojka Clara Riddles (22), iz College Parka u neposrednoj blizini Atlante, podlegla je usljed teških ozljeda u Memorijalnoj bolnici Grady.



Osumnjičeni Arthur Mann, za koga policija tvrdi da je u kasnim tridesetim godinama života, bio je u stabilnom stanju u utorak navečer u Gradyju. Policijski izvor izjavio je za CNN da je Mann pogođen u lice.



Mann je tokom dana bio u kritičnom stanju i podvrgnut je operaciji, saopćila je bolnica. Policija je saopćila da se on suočava s optužbama za ubistvo.



Pucnjava, koja je natjerala mnoge posjetioce da bježe iz predvorja CNN centra, desila se oko 13.30 sati. Incident je rezultirao kratkom evakuacijom osoblja iz obližnjeg deska vijesti CNN-a.



2007-04-04 10:38:54



FENA

adnan
05-04-2007, 06:25
Jel neko iz Sjenice ucestvovao u pucnjavi?

borichi
05-04-2007, 06:29
Nije bilo pasa, ptica i vukova. :D :D