PDA

View Full Version : Rada Manojlovic: Brega me jos nije zvao na Eurosong


FolkoTeka.com teme
14-02-2010, 08:21
Intervju Radmila Manojlović

Na tom takmičenju najbolje bi nas predstavio Milan Stanković, jer on jedini može da se probije na svetsku muzičku scenu, dok ja ne razmišljam o inostranoj karijeri


http://img2.pict.com/53/0c/4f/2836318/0/2002.jpg


Folk pevačica Radmila Manojlović demantuje čaršijske priče da je tajna ljubav Miloša, brata teniserke Ane Ivanović, na čijoj je proslavi punoletstva pevala. U intervjuu Rada sabira utiske o nedavnoj poseti Australiji sa dečkom Milanom Stankovićem, i tvrdi da je Goran Bregović još uvek nije pozvao da bude jedan od izvođača srpske evrovizijske pesme.

- Nisam dobila poziv od Brege! Ali, ako me pozove, bila bi mi velika čast i zadovoljstvo da predstavljam našu zemlju. Ipak, mislim da bi nas na „Evroviziji" najbolje predstavio Milan Stanković, jer on jedini može da se probije na svetsku muzičku scenu, dok ja ne razmišljam o inostranoj karijeri.

Milan i ti nedavno ste se vratili iz Australije. Pored brojnih nastupa, da li ste imali vremena i za provod?
- Najviše vremena potrošili smo na obilazak Sidneja, koji me je fascinirao. Videli smo poznatu operu „Haus", most Harbor, bili smo u koala parku, gde smo imali prilike da pomazimo i da se slikamo sa preslatkim koalama. U Melburnu smo obišli „Rod Lejver arenu", u kojoj se održava Australijan open, a u Kanberi zgradu parlamenta.

Šta ćeš kupiti Milanu za Dan zaljubljenih?
- Dan zaljubljenih ne slavim, već ga provodim radno, pa shodno tome neću kupovati poklone. Ali, moram da naglasim da mi je ljubav veoma bitna, jer je osnovni pokretač svega u životu. Poklone najčešće kupujem sestri Maji. Na njoj nikad ne štedim jer ne želim da joj, pored mene žive i zdrave, ikad išta zafali u životu.

http://img2.pict.com/8d/f5/50/2836357/0/2001.jpg

Jesi li ljubomorna?
- Da, u granicama normale. Ljubomora mora da postoji, jer je to jedan od znakova da ti je stalo do neke osobe.

Da li su tačne priče da ti se udvara Miloš Ivanović, brat teniserke Ane Ivanović?
- Miloša sam prvi i poslednji put videla na proslavi njegovog 18. rođendana. On je zaista divan dečko, kao i cela porodica Ivanović. Pred moj put u Australiju, moj menadžer Saša Đurić dogovorio se sa Aninim ocem da bodrimo teniserku na Australijan openu, ali je ona, nažalost, ispala iz takmičenja baš kad smo mi stigli, tako da se nismo ni videli. To je jedina i prava istina.

Pratiš li „Velikog brata" i da li bi učestvovala u rijalitiju?
- Presrećna sam što je Lepa Lukić u „Velikom bratu". Ne bih ušla u rijaliti-šou, jer mnogo radim i ne bih mogla da izdržim pod tim uslovima i da me kamere snimaju 24 sata dnevno. Ali, nikad ne reci nikad!

Postala si popularna preko noći. Da li te je slava promenila?
- Popularnost me nije promenila, jedino sada imam više samopouzdanja, volje i vere u sebe. Popularnost sam želela celog života, ali smeta mi uplitanje medija u moju privatnost. Osećam se kao da nekome stalno moram da polažem račune o tome šta radim, gde idem, s kim spavam... Volela bih samo da pevam i da ne razmišljam o intervjuima.

Koliko se tvoja primanja razlikuju u odnosu na period od pre tri-četiri godine?
- Ogromna je razlika u zaradi. Ranije mi je bilo potrebno mnogo više vremena i nastupa da bih zaradila za normalan život. Hvala bogu, to se promenilo nabolje. Moja pokojna majka je sigurno ponosna na mene! Kažem to u sadašnjem vremenu, pošto znam da me ona odnekud gleda, prati, štiti i čuva od svakog zla. Ona je moj anđeo čuvar, i svoj prvi album i ceo svoj uspeh posvećujem njoj.


izvor: www.NewsRide.net (http://www.newsride.net/)




Više o temi... (http://www.f-ton.org/forum/estrada-news-vesti-sa-estrade/9548-rada-manojlovic-brega-me-jos-nije-zvao-na-eurosong.html)