PDA

View Full Version : Ljubavne navike su u krvi


STRANAC
08-02-2010, 14:11
Najnovija istraživanja pokazuju da se na osnovu krvnih grupa mnogo toga može zaključiti i o ljubavnim navikama svakog od nas, pa čak da se može odrediti i kompatibilnost ili budućnost veze.

http://img515.imageshack.us/img515/438/v160223p0.jpg

Naučnici tvrde da krvne grupe imaju izuzetan uticaj na to kako doživljavamo i ispoljavamo emocije, što oslikava i to kako funkcionišemo u ljubavnim vezama. Evo šta kažu stručnjaci.

Krvna grupa O
Žena koja ima krvnu grupu O očekuje da je muškarac usreći, zadovolji i bude nežan. Voli muškarce sa kojima ništa nije sigurno. Ukoliko se odluči da bude bez partnera, ona je jaka, samostalna i nepokolebljiva. Ali, ako se uda i zasnuje porodicu, podržava supruga u karijeri i bavi se decom. Verna je i odana u vezi. Muškarac ove krvne grupe zainteresovan je za žene, često menja partnerke i uvek je primećen. Nepouzdan je, neveran, ne drži ga mesto i partnerka mu brzo dosadi. Ali, kada odluči da se veže, privržen je porodici i ženi, iako nikada ne pristaje na monotoniju, pišu "Novosti".

Krvna grupa A
I žene i muškarci ove krvne grupe su demokratični u vezama, poštuju partnera i njegove želje i potrebe. Odličan su spoj kada su zajedno, ali zbog emotivne i osetljive prirode često se osećaju povređeno i tužno. Inteligentni su, osećajni i disciplinovani. Ipak, često im nedostaje odvažnosti, što im pravi probleme i u emotivnom i u profesionalnom životu.

Krvna grupa B
Žene krvne grupe B okrenute su čulnim zadovoljstvima, to im je u vezi veoma važno. Žele konstantnu pažnju muškarca i najsrećnije su kada su voljene. Zahtevne su i ponekad malo naporne, ređe se odlučuju na brak nego žene drugih krvnih grupa, jer se plaše da njihov izbor ne bude pogrešan. Muškarci krvne grupe B poštuju žene na specifičan način. Onu koju vole tretiraće kao kraljicu, ali kada nemaju partnerku vaoma su nezadovoljni, melanholični i nesigurni. Lakše im je da maštaju nego da se suoče sa svojim problemima, pa su često sami uz objašnjenje da nemaju sreće u ljubavi.

Krvna grupa AB
Ono što nema veze sa srcem, za njih ne postoji. Ne prihvataju pravila ili norme, ne pridržavaju se zabrana. Zaokupljeni su sadašnjim trenutkom, a ne onim što će tek doći.

Žene ove krvne grupe najviše vole muškarce koji su avanturisti i adrenalinski zavisnici. U ljubavi se nikada potpuno ne razotkrivaju. Čarolija traje dok postoji poneka tajna, pa su često nedokučive, zamišljene i nerazumljive suprotnom polu. Muškarci ove krvne grupe su majstori udvaranja, veliki zavodnici koje žene dugo pamte. Prijatni su, lepih manira i dobrog vaspitanja. Neobični su, vole da laskaju i ugađaju damama.
Najbolje ljubavne kombinacije
Iako slaganje u emotivnim odnosima između osoba različitih krvnih grupa još nije dobilo naučnu potvrdu, stručnjaci smatraju da profili mogu da se uporede i tako dobiju najbolje kombinacije, odnosno da odrede koje krvne grupe mogu da očekuju harmoničan brak, među kojima vlada najjača "hemija", a koje će u ljubavi biti kao "rogovi u vreći". Došli su do tri najlepše ljubavne kombinacije, odnosno do pretpostavke koje se krvne grupe najbolje slažu.

Žena A i muškarac O krvne grupe
Ovakva kombinacija je prava erupcija strasti. Ovakve veze su intenzivne, nabijene emocijama i jake. Ovakav spoj je i odlična biološka kombinacija, jer ima predispozicije za mnogo dece i zdravo potomstvo. Žena u ovoj vezi je stalna inspiracija muškarcu, a on njoj podrška i pokretačka snaga.

Žena O i muškarac AB krvne grupe
Ove veze retko se ne završe brakom, jer je ovo idealna kombinacija. To su, uglavnom, romantični brakovi, kvalitetne veze, sa stalnom dozom zaljubljenosti i jakim emocijama.

Žena A i muškarac B krvne grupe
Njihove potpuno različite prirode prave idealan spoj i sklad, koji retko koja druga kombinacija može da dostigne. Žena je neko ko neguje ljubav, a muškarac ima potrebu da bude negovan, tako da su ovakve veze iskrene, jake i najčešće za ceo život.

Skorpija
08-02-2010, 17:31
Žena A i muškarac O krvne grupe
Ovakva kombinacija je prava erupcija strasti. Ovakve veze su intenzivne, nabijene emocijama i jake. Ovakav spoj je i odlična biološka kombinacija, jer ima predispozicije za mnogo dece i zdravo potomstvo. Žena u ovoj vezi je stalna inspiracija muškarcu, a on njoj podrška i pokretačka snaga.

TAČNO:confused:

Tahirovce
08-02-2010, 18:58
Muškarac ove krvne grupe zainteresovan je za žene, često menja partnerke i uvek je primećen. Nepouzdan je, neveran, ne drži ga mesto i partnerka mu brzo dosadi. Ali, kada odluči da se veže, privržen je porodici i ženi, iako nikada ne pristaje na monotoniju, pišu "Novosti".

:pljesak:

iSelektor
08-02-2010, 20:01
hmmmm meni ovo nije tacno A

peca
09-02-2010, 17:50
Ako se nesale...:) ima u ovom istine... grupa O...

tidza
09-02-2010, 22:15
Peco ,i ja mislim da ima donekle istine ....0

Tahirovce
09-02-2010, 23:21
Kod mene pogodak, a zlatku je neko zamjenio krvnu grupu ...

superbaka
10-02-2010, 01:27
Kod mene chist promashaj;)mozda u nekom drugom zivotu;)

hurmasica
12-02-2010, 21:30
Ja sam medicinski fenomen,sve mi grupe teku kroz vene:smeh2:

iSelektor
12-02-2010, 22:01
Kod mene pogodak, a zlatku je neko zamjenio krvnu grupu ...

Vala brate u vojsci su mi to odredili, a da li je tacno vise nisam proveravao, a greska milion posto ili napisano ili moja krvna grupa :)