PDA

View Full Version : Procenite ga na osnovu njegovih seksualnih navika i omiljenih poza


FolkoTeka.com teme
07-02-2010, 19:20
Njegovi pokreti, gestovi, omiljene poze u seksu mogu vam otkriti kakva je perspektiva vašeg odnosa. Poslušajte savete antropologa i postanite instruktor za otkrivanje govora tela.

http://www1.picturepush.com/photo/a/2890969/640/2890969.jpg

VOLI MISIONARSKU POZU
On želi da sve bude kao u udžbeniku. Ispravan je, veran, a u vašem odnosu budite sigurni da vas neće izneveriti.

GLEDA VAS TOKOM PREDIGRE
Ako je njegov pogled „zakucan“ nekoliko sekundi to znači da sa vama želi mnogo dublji kontakt, a seks za njega nije presudan.

VOLI SEKS OD POZADI
Upušta se samo u odnose u kojima može da ima kontrolu. U ovoj pozi ne možete da imate kontakt očima, pa je za njega to bezbedno jer se ne otkriva previše emotivno.

VOLI DA STE VI GLAVNI
Ako mu je poza kada ste vi gore tokom seksa omiljena, onda je on čovek koji voli da vam ugađa. Nećete se pokajati ako mu poklonite srce.

PRAVI ATMOSFERU
Ukoliko je on osoba koja se rado potrudi oko atmosfere pre nego što odete u krevet, upali sveće, mirišljave štapiće ili pusti muziku, on je muškarac koji uživa u predigri. Sa njim ćete imati neverovatan seks.

NEŽNI POLJUPCI
Ako vas nežno ljubi po vašim preponama nesiguran je i ne zna kako najbolje da vam udovolji. On je više sladak, nego ekstra seksi ljubavnik.

VOLI SEKS SA STRANE
Ovaj tip muškarca često želi da vas preispituje šta osećate u vezi njega. Poza mu omogućava dosta intime, a gotovo sigurno je da je on sladak i nežan tip muškarca.


Više o temi... (http://www.f-ton.org/forum/sex/9481-procenite-ga-na-osnovu-njegovih-seksualnih-navika-i-omiljenih-poza.html)