PDA

View Full Version : Sexi poklon za dan zaljubljenih


superbaka
04-02-2010, 23:14
10 poklona koje će sigurno obožavati

http://content.avenija.com/upload/topshop_SCG/image/EZINE_VAL_2010/seksipokloni1.jpg


Želite svom partneru da poklonite nešto posebno? - Šta kažete na dobar seks? Ovo bi bila najintimnija proslava ljubavi, Vaš parnter će svakako biti iznenađen i zadovoljen.
Napravite romantičnu atmosferu, upalite nekoliko sveća, pustite laganu muziku, uplaite neki egzotičan miris nekog mirišljavog štapića i otpakujte svoj poklon.

1. Razgolitite se i Vi!

Vaš partner verovatno nije nikada gledao Vaše nago telo duže od nekoliko sekundi... Možda zato što u naletu strasti brzo skinete odeću, a tokom vođenja ljubavi su vaša tela preblizu da bi se išta jasno videlo. Ako mu dozvolite da gleda u Vas dok ste potpuno goli, njegov libido će se znatno povećati, a okidač za strast će biti mnogo brži!

2. Probudite strastvenu zver u njemu

Inicirajte seksualni čin u stojećem polažaju. Navedite ga da Vas nasloni uz zid, dok su Vaše noge oko njegovo struka. U ovakvom seksu on će zauzeti dominatan stav, a Vi ćete ga prosto izludeti sa strašću.

3. Stavite mu povez preko očiju

Ako želite potpuno da mu pomutite um od strasti onemogućite mu da pretpostavi Vaš sledeći potez. Stavite mu povez oko očiju i dozvolite mu da oseti samo vašu kosu, svilene gaćice ili Vaš lančić na svom telu...

4. Povedite ga na senzualno tuširanje u dvoje

http://content.avenija.com/upload/topshop_SCG/image/EZINE_VAL_2010/seksipokloni4.jpg


Skinite se zajedno i polako povedite svog partnera sa sobom na tuširanje. Dok polako prelazite rukama pinum klizave sapunice preko njegovog tela, uperite tuš sa mlakom vodom da prska preko vas.

5. Pričajte mu „bezobrazno“

Počnite sa ispuštanjem glasova i dubokim disanjem, zatim mu šapnite na uvo nešto poput – „Šta želiš da ti uaradim sada?“ ili „Obožavam kad mi to radiš!“ Vaš partner će izgarati od uzbuđenja!

6. Naterajte ga da žudi za Vašim usnama

Poljubac je čin prepleten nežnošću i strašću. Uđite u „njegov prostor“ sa zavodljivim, vlažnim i senzualnim poljupcima koji su, zapravo, pozivnica za seks.

http://content.avenija.com/upload/topshop_SCG/image/EZINE_VAL_2010/seksipokloni3.jpg

7. Igrajte se igre – Seks bez pipanja

Kažite mu da drži ruke k sebi. Možete istraživati telo jedno drugog jezikom, usnama ili samo dahom.

8. Prosvetlite ga

Tantra je egzotična umetnost koja prolongira strast i omogućava dostizanje viših nivoa zadovoljstva. U svojoj noći požude nežno masirjante njegovo uvo i to samo vrhovima prstiju. Polako pređite svojim prstom do spoja uveta i glave i polako jezikom dodirnite unutrašnjost njegovog uveta koje je vrlo seksualno osetljivo. Ovo bi moglo načisto da ga izludi!

9. Vežite ga

Samo običan šal je dovoljan da on vidi zvezde, ako koristitite pravu tehniku. Uzmite nešto duži svileni šal (ili nekog mekog i lepršavog materijala) i obmotajte ga oko njegovog međunožja i vežite ga u veliki, labav čvor, ostavite krajve slobodne i naslonite se na njega tako da čvor dodiruje Vaš klitorus.

10. Igrajte se sa njim

Upotrebite neke seksualne igračke. Lisice presvučene plišem su zanimljiva igračkica, a ne povređuju zglobove ruku. Takođe, nikad ne možete pogrešiti sa vibratorom. Navodite svog partnera gde da Vam stavi vibrator i kako da ga namesti. Ove igrice će vas uzbuditi oboje i uneti osveženje u vaš seksualni život.
Ovakav poklon za Dan zaljubljenih Vaš partner će pamtiti dugo. Verovatno ćete ga inspirasti da i on Vama priredi ovakvo iznenađenje! Razmislite, postoji li bolji i intimniji poklon za Dan zaljubljenih?