PDA

View Full Version : FARMA: Sta se desavalo iza kamera - knjiga!


FolkoTeka.com teme
02-02-2010, 18:21
Novinar Aleksandar Jovanović objavio knjigu "Sve tajne Farme" u kojoj otkriva neka dešavanja koja nismo mogli da vidimo.

http://img2.pict.com/be/fb/6e/2718402/0/v159725p0.jpg

Novinar Aleksandar Jovanović ispunio je obećanje i napisao je knjigu sa "insajd" pričama o dešavanjima na najpoznatijoj srpskoj Farmi.

Sale, učesnik izuzetno popularnog rijaliti-šoua, u knjizi otkriva neke detalje koje gledaoci nisu mogli da vide.

Knjiga "Sve tajne farme" u prodaji je od 2. februara na kioscima širom Srbije i Republike Srpske, a cena je 199 dinara. Štampano je oko 30.000 primeraka.

Novinar Sale u knjizi otkriva da li je bilo seksa u na farmi i šta je Sandra radila sa Topalkom ispod pokrivača, sa Igorom iza senika i sa Markom u štali, kao i to šta se sa farmerima desilo posle rijaliti-šoua i ko je od bivših farmera započeo ljubavnu aferu!

U knjizi piše i ko je krao garderobu, kako je na imanju izbegnut veliki požar, ko se nije kupao, zašto se Maja nije udala na farmi, ko je kome pretio smrću...

"Nisam imao ideju o knjizi tokom Farme, jedini od svih nisam ni imao papir i olovku. Kad sam izašao sa Farme samo se to po sebi iskristalisalo. Mnogi su me pitali šta se dešavalo onda kada nije bilo uključenja, zato sam odlučio da pišem o stvarima koje nisu bile viđene ili koje jesu mogle da se vide, a nisu nile baš jasne. Kad sam video da tih stvari ima prilično, seo sam i sve to bacio na papir za sedam dana", rekao je Sale.

On je dodao da nije želeo da knjigu napiše iz nekog ličnog ugla, niti mu je bila namera da sudi o ostalim učesnicima.

"Nisam objašnjavao, već sam sam zabeležio ono što se desilo. Pisao sam o onome što je bilo tamo na imanju, a nije razjašnjeno, kao ona priča sa Majinim štiklicama, pisao sam o tome da su neki ljudi imali taktiku za pobedu, kako su se ljubili, mirili, svađali...", rekao je novinar.

Sale kaže da su gledaoci mogli da steknu punu sliku o svim dešavanjima na Farmi i o učesnicima i da su svi realno prikazani.

"Kad je sedam sati dnevno uživo uključenja onda ne mogu da te prikažu drugačije od onoga kakav stvarno jesi. Ipak, složili smo se svi (farmeri) da nam je 95 odsto provedenog vremena na imanju prošlo u zezanju, a ostalih pet odsto u svađama, raspravama. Narod je, međutim, video ono što je želeo i to je ono što sam shvatio", rekao je Sale.

Upitan da li su ostali farmeri znali da piše knjigu i kakve reakcije očekuje, Sale je odgovorio da ne veruje da će biti mnogo negativnih reakcija i da su ga čak mnogi, nestrpljivo, pitali kad će knjiga.

"Mnogi će se prisetiti nekih stvari, a neke će možda pogoditi istina, biće im možda malo neprijatno, ali bilo je drugih koji su videli isto ono što i ja. Nema tu preterano nekih stvari koje bi kod ostalih mogli da izazovu neku nervoznu reakciju, zavisi kakav je ko čovek...Plašim se da ću samo oko jedne stvari imati problem - a to je u onom delu šta se dešavalo posle Farme, jer su se neki zbližili. Ali, neko je to morao da otkrije a ko drugi nego novinari", dodao je novinar.

Pobednik prve srpske Farme bio je Milan Topalović-Topalko, koji je zaradio 100.000 evra, a na drugo mesto se plasirao Igor Lazić-Nigor.


Više o temi... (http://www.f-ton.org/forum/estrada-news-vesti-sa-estrade/9420-farma-sta-se-desavalo-iza-kamera-knjiga.html)

STRANAC
02-02-2010, 21:16
ovaj Sale Jovanovic je pokazao najizrazeniju crtu neljudskosti,podmuklosti,idotizma,kretenizma i svega onog sto je najgore...
dugo je bio na farmi samo iz razloga sto je spletkario,lagao,i pricao nebuloze...
ipak,kad je se blizio finis nije mogao da se sakrova iza paravana i pokazao je pravo lice a publika to osudila..
sada iz podlosti napisao knjigu i ocekuje da mu neko veruje,a svako ko je i jednom gledao epizodu zna da je to najveci lazovcina na farmi bio....