PDA

View Full Version : VIP Veliki Brat - Srbija 2010. sezona 4. Online-gledanje


STRANAC
31-01-2010, 21:52
upravo na upload ide rezime prvog dana u koci velikog brata...
imacemo za gledanje oko 23:00 ako sve bude u redu,jer poslednjih dana imam malo problema sa serverima za upload...
potrudicemo se da svakim danom imamo dnevne preglede...

STRANAC
01-02-2010, 00:18
1.NOC
POGLEDAJTE OVDE (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-1-dan-online-gledanje)

STRANAC
01-02-2010, 22:10
upravo se obradjuej materijal jucerasnjeg pregleda dana u kuci VB...
snimak za gledanje mozete ocekivati pre 00:00h ako sve bude u redu sa serverom,je ru poslednje vreme cesto imamo problema sa istim...
ja sam malo pre pogledao materijal i mogu reci da se ukucani lepo zabavljaju i polako se pripremaju za ozbiljnost situacije koja ce doci...

STRANAC
01-02-2010, 23:33
1.DAN

POGLEDAJTE OVDE (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-1-dan-online-gledanje-2)

STRANAC
02-02-2010, 21:25
upravo je pocela obrada dnevnog pregleda drugog dana u kuvi VB...
ako sve bude u redu mozemo j epogledati pre ponoci...

STRANAC
02-02-2010, 23:23
2.DAN

POGLEDAJTE OVDE (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-%E2%80%93-2-dan-%E2%80%93-online-gledanje/)

iSelektor
03-02-2010, 21:06
Danas su prešli 'Bogataši' u siromašni deo i poceli su da ogovaraju onako dostojanstveno...

Uzivo 4. dan!
Ujedno mozete i da vidite novi zadatak koji su dobili da urade...
Pogledajte par minuta tog snimak:

Veliki Brat VIP 2010 - Bogatasima prvi sati u siromasnom delu (Video) | www.FolkoTeka.com (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-bogatasima-prvi-sati-u-siromasnom-delu-video)

iSelektor
04-02-2010, 01:16
Zanimljiv zadatak imali su ukucani Velikog Brata VIP tacno u ponoc.

http://img2.pict.com/e1/2d/bd/2730770/0/folkoteka25202520veliki2520brat2.png

Pocetak petog dana u velikom bratu je poceo sa zadatkom za ukucane, koji su izvrsavali Anabela (bogati) i Ena Popov (siromasni). Zadatak je bio u odelu nojeva, svezanih ruku, sa vestackim kljunom da izbodu sto je vise moguce naduvanih balona!

Pogledajte snimak, kako je to izgledalo...

Veliki Brat VIP 2010 - Dan 5. Zadatak: Kljucanje Nojeva (Video) | www.FolkoTeka.com (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-dan-5-zadatak-kljucanje-nojeva-video/)

iSelektor
04-02-2010, 01:22
3. dan u kuci Velikog Brata VIP 2010

POGLEDAJTE OVDE:

Veliki Brat VIP 2010 - 3. dan - online gledanje | www.FolkoTeka.com (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-%e2%80%93-3-dan-%e2%80%93-online-gledanje/)

iSelektor
04-02-2010, 15:41
Nema ni nedelju dana kako su se domaći selebritiji uselili u Kuću Velikog Brata, a već su počele prve čarke. Jedan od "stalnih učesnika" je Boki 13.


http://img2.pict.com/16/cd/63/2736142/0/v159885p0.jpg


Prvo veče su svi bili zaprepašćeni njegovom pojavom, onda su ga zavoleli, navikli se na njegovu neposrednost, ponašanje "dive" i konstantno "peckanje" ostalih VIP-ovaca.
Bokijeve "mete" od početka su bili: Alden(a), Ervin ("dođi u Makedoniju pa da se zajedno prošetamo ulicom ruku pod ruku svi da nas gledaju"), "slatki" Mladen kojeg neprestano masira preko ograde, Švaba (zbog kojeg je posle samo četiri dana tražio da napusti Kuću Velikog Brata) a koji ga je optužio da je bezobrazan i da "ima 130 kila", i na kraju Era Ojdanić.


"Je li Boki, koje ti je mama godište", upitao je Era Bokija koji je, nakon što je postao bogataš setno sedeo uz ogradu sa "siromašnom" Divnom Karleušom i uzdisao da mu je "iza rešetaka bilo lepše".
"Ima 48 godina, što?".


"To su najbolje godine, da me upoznaš sa mamom kada dođem kod tebe u emisiju", šalio se Era.
"Moja majka je dama, znam ja njen ukus vi niste za nju, verujte mi. Ne bi vas ni pogledala". "Ne znaš ti kakav sam ja", uporan je bio Era u provociranju Bokija, a onda je Makedonac "otvorio usta".
"Ero, jel imate vi sina?".


"Imam i sina i ćerku", zbunjeno je odgovorio folker. "A kakav vam je sin? Mogli biste da nas upoznate, ali ako je takav kao vi nemojte molim vas. Samo ako je fin, mogli bi da se 'družimo'", uspeo je Boki 13 Eri da zatvori usta.


Kasnije, kada ga je Švaba, što on kaže, "još jednom pogledao ispod oka" i nakon što je Bora gledajući u Bokija rekao da je "sve manje pravih muškaraca", Boki je otkrio kako je izgledao njegov sistematski pre ulaska u Kuću.


"Ja sam hipohondar, a još se bojim...krenuli da mi vade krv, muče se, jedva našli venu i taman da ubodu ja vrisnem 'NE!'. Nisam im dao da me pipnu. Posle toga kažu 'radi EKG', a ja gledam one žice...nije mi bilo dobro. Ali, zato kada sam došao kod psihologa...", zasmejao se Boki zajedno sa "siromasima" koji su ga bez daha slušali.


"Ulazim ja kod nje u miniću, sedam, prekrštam noge, a ona me gleda otvorenih usta", rekao je najpoznatiji makedonski transvestit. "Gleda me ona, pita 'kako ste', a ja rekoh bolje ja da pitam nju kako je ona...Rekla je da je dobro...".


Četvrte večeri je publika, pored toga kako je Boki bio obučen na pregledu, bila u prilici da od "majka" Divne sazna da su se Jelena Karleuša i Duško Tošić upoznali u ateljeu kod fotografa Dejana Milićevića i da je Brena samo 11 sati nakon što je prikazan spot za pesmu "Tihi ubica" zvala "Kikija iz Infinitija" da uradi isti spot i njoj.


Izvor: NewsRide.net (http://www.newsride.net)

iSelektor
04-02-2010, 21:46
Boki "Trinaeska" i Ana Bebić prvi nominovani VIP ukućani. Svađa Bokija i Švabe, Mladen sanjao Anabelu, Era stavio Lepin palac u usta.


http://img2.pict.com/6d/53/20/2738853/0/v159953p0.jpg


Prve svađe u kući Velikog Brata i prve nominacije, koje su za epilog imale da će se za pstanak boriti Makedonac Boki "Trinaeska" i Ana Bebić, nekadašnja učesnica takmičenja Operacija trijumf.
Princip nominovanja je bio ovakav - novopečeni bogataši i sadašnji siromasi su birali po dvoje između sebe.
Dojučerašnji siromasi, koji uživaju u izobilju hrane, udobnim krevetima i drugim luksuznim stvarima, po četiri negativna glasa dali su Anabeli i Bokiju. Po dva negativna glasa imali su Era, Bora Drljača i Švaba, a Lepa Lukić i Crnogorka Sanja nisu imale nijedan glas.


Pošto su Anabela i Boki imali isti broj glasova, o tome ko će biti prvi nominovan odlučio je kapiten druge ekipe, Alden. On je odlučio da spasi Anabelu.
"Izabraću Bokija. On je takav kakav jeste, ali meni to malo ne prija. Malo je provokativniji nego što to moj ukus može da podnese", rekao je Alden.


Za Anabelu su glasali Švaba ("kvari atmosferu"), Bora Drljača, Era ("neraspoložena je, odvaja se od ekipe") i Lepa Lukić ("osetljiva je, ne uklapa se u igru"). Za Bokija su se odlučili Švaba, Bora Drljača, Sanja i Era ("očekivao sam da će se više zezati, ali iz dana u dan pada mu rejting atmosfere").
Kod dojučerašnjih bogataša nije bilo toliko neizvesnosti. Većina se izjasnila za Anu Bebić.
Sadašnji siromasi su bili mnogo fini u obrazloženjima nominacija, a neki čak nisu ni imali razloge nego su rekli dva imena, pa šta bude.
Ervin, Divna i Alden su rekli da su sa Anom ostvarili najmanje kontakta, dok je Mladen rekao njeno ime, a nije imao razlog.
Manekenka Tamara imala je tri negativna glasa, po dva snagator Ervin, Alden i Mladen, Ena je imala jedan, a za Divnu Karleušu niko nije glasao.
Nominacijama su prethodile svađe u kući i to među novopečenim bogatašima. Boki se požalio Velikom Bratu na Švabu, optužujući ga da je "siledžija od koga se plaši".


"Rekao je da će on mene da prevaspita, ima pogled siledžije, a ponašanje psihopate i ja se bojim. On mi deluje kao psihički rastrojen čovek. Ovako je sve fin, ali znate kako kažu 'ispod Mire 300 vire'. Ja sa Milanom neću u spavaću sobu, po cenu da izađem. Ili ja idem ili on - nema treće", kategoričan je bio "Trinaeska".


Ipak, ostao je u Kući, a kada je Švaba hteo da izgladi situaciju Boki je to odbio.
"Ne obraćaj mi se!", rekao je Boki Švabi koji je pokušao da izgladi odnose. "Ti si bezobrazan i ne znaš da se ponašaš. Imaš 130 kila a nećeš da pomogneš devojkama da odnesu kofere. Ti i ja smo završili", uzvratio je Švaba Makedoncu.


Švaba je potom u ispovedaonici objasnio kao nesporazum jer je "Boki pun sebe i bezobrazan".
"Kada bi samo malo obratio pažnju na ponašanje sve bi bilo u redu. Ja sam kriv što sam sebi ovo dozvolio i pao na provokacije nebitnih ljudi. On je šalu shvatio pogrešno. Kao pojava mi je interesantan, duhovit je. Ne posmatram ga ni kao muškarca ni kao ženu."


MLADEN SANJAO ANABELU, KAKVOG JE UKUSA LEPIN PALAC?

http://img2.pict.com/84/c6/41/2738860/0/v159953p1.jpg


Bilo je još interesatnih momenata u Kući Velikog Brata prethodnog dana.
Tako je Mladen, poznat po tome što je bivši dečko Seke Aleksić, i koji je do sada jedva bio primetan, odlučio da malo "pogreje" atmosferu.


Mladen je ulovio trenutak kada ostali ukućani ne gledaju i Anabeli preko ograde "šapnuo": "Noćas sam super sanjao - sanjao sam tebe kako samio sedimo u dvorištu, zezamo se i pričamo".
Anabela se našla u čudu, tvrdeći da je garant zeza, ali nakon njegovog uveravanja, zbunjeno je sninula duksericu uz obrazloženje da joj je vruće!


Dok su Mladen i Anabela razmenjivali nežne rečenice, Era je uspeo da iznervira dugogodišnju prijateljicu i koleginicu Lepu Lukić.


Povod za svađu bilo je to što je Crnogorka Sanja rekla da Lepu doživljava kao majku, na šta su Era i Bora Drljača počeli da sipaju: "Možda pre kao babu ili čukunbabu", da bi Era finiširao: "Čukunbaba je baba koja se čuka!".


Lepa je otišla u spavaću sobu i pričala je sa Bokijem o Erinom prostakluku, kada se pojavio Era.
"Ti si bre jedan prostak, takvo ponašanje ne priliči jednom pevaču. Ja sam za to da se zezamo, ali ne moraš da psuješ", rekla mu je Lepa, na šta je Era počeo da joj se umiljava da bi joj u znak pomirenja posisao nožni palac!!!


U međuvremenu su ukućani dobili i drugi dnevni zadatak - po jedan ukućanin će da obuče kostim patke, a na kljunu će imati iglu kojom treba da probuši što više balona.
Posle kraće rasprave bivši bogataši su zaključili da je Ena najbolji izbor, dok će Erin tim predstavljati Anabela.
"Želim da nam donesem bod. Potrudiću se da budem što bolja jer nam trebaju i cigarete", obećala je Anabela.


Međutim, obećanje nije i ispunila jer Ena nije bila naivna i spustila se na kolena i ofanzivno krenula u bušenje balona.
Posle ovog zadatka, tim predvodi Divna Karleuša vodi sa 2:0, jer su pobedili u oba zadatka.
Hoće li bivši bogataši uspeti da povrate svoje "carstvo"?


POTRAZITE SNIMAK "KLJUCANJE" OVDE KOD NAS NA SAJTU i POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDALO TO (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-dan-5-zadatak-kljucanje-nojeva-video)

STRANAC
04-02-2010, 22:30
lepo,lepo...
pratimo najgledanije desavanje na balkanu,prema svim statistikama ovaj show prati svaki 3 covek...
nego,da ne duzimo,mi smo uvek u centru desavanja pa tako i ovaj put...
za vas,i samo zbog vas,potrudicemo se da blagovremeno budete obavesteni o svim desavanjima iz kuce VB...
upravo je pocela obrada 4.dana u kuci VB na Košutnjaku VIP serijala,cetvrtog po redu...
ovaj snimak,uz malo srece,mozete pogledati pre ponoci...

STRANAC
05-02-2010, 00:17
4.DAN

POGLEDAJTE OVDE... (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-%E2%80%93-4-dan-%E2%80%93-online-gledanje-video/)

Obavezno pogledajte kako je Era Ojdanic popusio palac na nozi.... :)

iSelektor
05-02-2010, 03:36
Posle zestokih svadja ove noci izmedju Ere Ojdanica i Lepe Lukic, koje su sa strane posmatrale i ostale zene iz tima bogatih, doslo je smene kapitena.

Nadglasan je sa 4:3 glasa da ne bude vise kapiten, a protiv njega su glasali: Lepa Lukic, Anabela, Bokurva 13 i Sanja Crnogorka!

Kapiten je sada Anabela... A deo glasanja mozete pogledati i na ovom snimku, koji je emitovan malopre, 05.02.2010 posle ponoci:

Veliki Brat VIP 2010: Era dobio pedalu, Anabela nova Kraljica u timu | www.FolkoTeka.com (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-era-dobio-pedalu-anabela-nova-kraljica-u-timu/)

iSelektor
05-02-2010, 04:18
Upecali smo u kasnim vecernjim satima kako Era Ojdanic "preti" Lepoj Lukic da ce svakog dana novu pricu ispricati o njoj, kakva je ona zaista!?!?!
Da li je samo tajni zadatak u pitanju ili je stvarno tako, videcemo...


U svakom slucaju pogledajte tu "pretnju" i pratite nas, jer cete biti izvestavani redovno...




Pogledajte taj snimak OVDE (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-era-ojdanic-lepa-lukic-40-godina-laze-narod-video/)

iSelektor
05-02-2010, 15:12
Veliki Brat: Buržoaska revolucija, Era smenjen!

http://img2.pict.com/3b/69/86/2747072/0/v159968p0.jpg

Dok su bili siromašni, živeli su u nemaštini, ali su se lepo slagali. Ali, lukuz ume da pokvari čoveka...

Kapiten novopečenih bogataša Era Ojdanić preživeo je jedan pokušaj smenjivanja, kada je njegov prijatelj Bora Drljača pokušao da nahuška ostale protiv Ere zbog toga što ih je povukao sa sobom u siromašni deo kuće Velikog Brata.

Ali u noći između četvrtka i petka, Era nije uspeo da se izvuče. U bogataškom delu kuće Velikog Brata dogodila se svojevrsna buržoaska revolucija, čiji je vođa bila Lepa Lukić, koja nije mogla da pređe preko Erinih uvreda.

Sve bogataške žene, uključujući Bokija "Trinaesku", solidarisale su se sa Lepom i odlučile da naprave puč - Era mora da ode, a umesto njega izglasale su Anabelu. Ali, tek iz drugog pokušaja.

Era je smenjen glasovima Lepe, Anabele, Crnogorke Sanje i Bokija. Bora Drljača je bio protiv smenjivanja Ere, a Švaba je bio manje-više uzdržan. Zapravo, nije mogao da veruje čime se bave odrasli ljudi.

Kandidat "opozicije" Anabela dobila je potrebnu većinu glasova u drugom krugu glasanja i Era je morao da preda vlast.

Kada je konačno smenjen Era je prišao novom kapitenu Anabeli da joj čestita i potom je poljubio. "Čestitam ti od srca i da najebeš što pre!".

Razlog zbog kojeg je Era smenjen je u tome što je uvredio Lepu Lukić, a njih dvoje su odlučili da prekinu dugogodišnje prijateljstvo! "Lepa je otpevala svoje", poručio je Era Ojdanić.

Eri nije bilo pravo što ga smenjuju, ponašao se kao neki vlastodršci iz novije istorije Srbije, ali je na kraju ipak priznao poraz. Ipak, zamerio je Anabeli što je potrčala za "foteljom".

"Ti se boriš za vlast, a ne za boljitak. Ponašaš se kao da si svastika Velikom Bratu ili, ne daj Bože, žena", rekao je Era Anabeli, koja mu je odgovorila da uopšte ne želi titule i vlast već da pokušava da olakša život Lepoj Lukić, koja joj mnogo znači.

"Ero, ovog puta si preterao", rekla mu je Anabela, a Bora Drljača je iz pozadine "potpirivao": "Vidi ga, kao Tito, ne da vlast, he, he, he".

Lepa Lukić se umešala u raspravu. "Mi smo bili zadovoljni kako je Era obavljao posao kapitena, ali nismo zadovoljni vređanjem, to nećemo da trpimo, već hoćemo da se zezamo i veselimo".

A do pre neki dan joj je navlačio čarape, čak joj je sisao i nožni palac...

Lepa Lukić nije jedina koju je Era uvredio. I Crnogorka Sanja sa kojom se baš lepo slagao, okrenula mu je leđa, posle njegove rečenice da su Crnogorci poznati po časti i dostojanstvu, a da misli da ona nije Crnogorka.

To je Sanju pogodilo, ali i Eru njeno brecanje. "Prema tebi sam se ponašao kao otac, a vidi je sad. Od sada smo ti i ja 'dvojke', ne poznajemo se", rekao joj je folker.

U međuvremenu, i siromasi su se pojavili i iznenađeno pratili događaje u bogataškom delu kuće.

"Dobro je što ste došli da vidite, da i vas ne zadesi ova katastrofa. Ma vas neće, vi ste normalni", rekao im je Era.

Divna Karleuša je bila zadovoljna što je jedna žena preuzela vlast, pa makar to bilo i u suparničkoj ekipi. "Žene treba da smenjuju muškarce", zadovoljno je konstatovala majka Jelene Karleuše, a Era se nadovezao na njene reči: "Ne, vi žene treba da MENJATE muškarce".

Da ne bude baš potpuno crno veče za bogataše pobrinuo se Veliki Brat, koji je saopštio da su bogataši pobedili u igri pantomime, što znači da su oosvojili žurku u petak uveče.


Pogledajte deo SVADJE OVDE (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-era-dobio-pedalu-anabela-nova-kraljica-u-timu/)

STRANAC
05-02-2010, 21:24
pocela je obrada petog dana desavanja u kuci VB...
ako sve bude u redu moci cemo da pogledamo snimak oko 23:00h...

iSelektor
05-02-2010, 23:06
Zvezda "stiropol" epizode Era Ojdanić u ispovedaonici šapnuo (?!) Velikom Bratu istinu o Lepoj Lukić.

Ko gubi ima pravo da se ljuti....i to Era Ojdanić, bivši kapiten klana bogatih, itekako koristi.

Nakon što se pošteno "isprozivao" sa Makedoncem, za kojeg misli da je "sramota koja predstavlja časnu naciju Makedonaca", a potom i Crnogorkom i Lepom Lukić, revoltirano otišao u ispovedaonicu kod Velikog Brata kako bi rekao istinu koju narod zaslužuje da čuje posle "toliko godina".

"Sad ću da vam kažem šta sve kolege i nacija pričaju o Lepoj Lukić. Ona je dvolična, ona laže celu naciju, ali Brate mene ne može", u jednom dahu je izgovorio folker.

"Ona se pravi fina, a njoj kad pomeneš da ima 70 i nešto godina ona bi ti sodu bacila u oči! Šta ima da se stidi, dobra je pevačica, zabavlja naciju...što krije", "pitao" se Era, a onda se nagnuo ka kameri kako bi Velikom Bratu, i samo njemu (ne i svim gledaocima pored malih ekrana), šapnuo veliku tajnu.

"Lepa je kockarka! Ona to nikada nije priznala, kaže kao 'volim ja tako nekad...', a ovamo se kune u keca i triling".

STRANAC
05-02-2010, 23:42
5.DAN

POGLEDAJTE OVDE

http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-–-5-dan-–-online-gledanje-video/

STRANAC
06-02-2010, 20:15
veceras u 21 pocinje prvo izbacivanje u kuci VB...
ako sve bude u redu imacemo pregled izmedju 01:00 i 02:00h...

iSelektor
07-02-2010, 00:49
http://img2.pict.com/42/90/8d/2761771/0/v160058p0.jpg


Posle brojnih svađa, prepucavanja i podela, došlo je vreme da se u Kući Velikog Brata dogode i neke lepe stvari...poput romanse između Mladena Radulovića i Anabele.


Ne bira pamet, već srce...u Kući Velikog Brata na pomolu je ljubav između bogatašice i siromaha - Anabele i Mladena.
Nakon uspešno obavljenog zadatka pantomime klan bogatih je kao nagradu od Velikog Brata dobio šampanjac, šlag, jagode, muziku i Mladena...tačnije, dobili su žurku na koju je od siromaha pozvan samo bivši dečko Seke Aleksić.
Dok su ostali siromasi sedeli u svojim skromnim odajama sa flašom kuvanog paradajza i pet "kila" rasola koje su dobili kao poklon od Velikog Brata, bogataši su slušali muziku, đuskali i pili šampanjac. Veliki Brat je zauzvrat tražio samo jedno - da Mladen pokaže Anabeli kako se jedu jagode sa šlagom, tačnije da je hrani.


To je bilo dovoljno, nakon "sanjao sam te" epizode, da i ostatak večeri Mladen i Anabela provedu jedno pored drugog.


"Kako te nije sramota, došao si da kradeš naše devojke", vikao je Bora Drljača na Mladena, na šta je maneken sa širokim osmehom odgovorio: "Pa bolje prvi komšija nego neko drugi".


Iako su slavili pobedu, bogataši nisu bili ništa raspoloženiji od nesrećne "sirotinje". Tako je bilo sve dok Veliki Brat nije počeo da pušta hitove učesnika i dozvolio Divni, Tamari, Aldenu, Eni i ostalima da provire preko žice". Bebićka je đuskala uz njenu "Mrzim spore stvari", Boki uz Karleušinu "Insomniju", Anabela uz svoju pesmu, dok je Mladenu pušten "Aspirin" Seke Aleksić.


http://img2.pict.com/35/43/79/2761772/0/v160058p1.jpg


Numera je bila propraćena gromoglasim aplauzom, a samo se zbunjeni Bora pitao što je to tako. Kada su mu ostali objasnili da se Mladen pojavio u Sekinom spotu za tu pesmu i da je ubrzo nakon toga postao verenik popularne folkerke, Drljača je uzviknuo: "Ti si bio sa njom!? Pa kakva je u krevetu?".
Kada su ućutkali Boru, i nakon što je Mladen šapnuo Aldenu da je on zapravo ostavio Seku, Veliki Brat je vratio siromahe da se pate dok bogataši uživaju, i pustio sentiš...


Kao na filmu, Mladen je prigrlio Anabelu, stavio svoj obraz uz njen i počeo da joj peva. "Ti me poznaješ najbolje...". Kada joj je otpevao pesmu i izgrlio je, tiho joj je šapnuo na uvo: "Konačno". .

iSelektor
07-02-2010, 01:07
http://img2.pict.com/84/fb/0a/2761861/0/v160122p0.jpg

Iako je samo Ana Bebić napustila Kuću, Veliki Brat se kao i uvek igrao sa ukućanima i umesto da se spakuju samo nominovani, kofere su po već ko zna koji put pakovali svi!
Ana, s obzirom da se nalazi u siromašnom delu se zbunila jer nije znala kako da izađe, pa je Veliki Brat morao da joj objasni - kroz dvorište, pa dveni boravak i na čuvena vrata.
"Spustite loptu, smirite se, ’guštajte’ i smejte jer su vam ostale još samo tri nedelje" bila je njena poruka ukućanima, a Bora je čak i suzu pustio...

"Nije svejedno čuti svoje ime da si među prvim nominovanim i iznenadilo me jer nisam očekivala. Očito je da se nisam sa svima baš najbolje zbližila".

Za konkurenta Bokija je rekla da je veliki zbavljač i da ga Balkan treba upoznati.
"Kada sam čula da je Boki drugi nominovani znala sam da ja idem vani jer je on zaista veliki zabavljač. Drago mi je što ću konačno videti dečka i roditelje, jer su mi oni najviše nedostajali."
Odmah po Aninom izlasku Veliki Brat je ukućanima saopštio i rezultate ovonedeljnih zadataka - Anabelin tim se vraća u bedu.

Njima to baš i nije teško palo, jer su tamo već bili, međutim opšti haos je nastao kada su saznali da sa sobom mogu da ponesu samo po jednu kesu stvari!
Kako će Boki izdržati bez svoja tri kofera i nekoliko bundi!?

http://www.youtube.com/watch?v=0g7z3MTlt30

http://www.folkoteka.com/wp-includes/js/tinymce/plugins/media/img/trans.gif
Šesti dan u Kući počeo je Alden zahtevom za zdravim životom, odnosno da ukućani ne treba da puše i bogatašima je "ukrao" cigarete zbog čega je VB njegov tim kaznio oduzevši im novi šporet koji su dobili dan pre.

S druge strane, ako je verovati ukućanima, leptirići lete na sve strane: Alden je u ispovedaonici rekao da je zaljubljen u Enu i da su leptirići u stomaku, valjda nekakav znak.

http://img2.pict.com/51/ce/6e/2761866/0/v160122p1.jpg

Druge večeri, nakon što je sanjao Anabelu, Mladen je Velikom Bratu rekao da je sanjao Lepu i Eru i da mu se više sviđa Lepa. "Ali, najviše mi se sviđa Anabela", dodao je "na vreme".
Ervin je rekao da će od VB tražiti da sve noževe ukloni jer je atmosfera krajnje napeta kod novopečenih bogataša, na šta je Boki odbrusio "da noževe ne planira da koristi u te svrhe i da psihopate treba da idu da se leče".

U međuvremenu Era je u ispovedaonici "okrpio" novog kapitena tima.
"Anabela je žena sa dva lica. Bacila je oko na ovog 'siromašnog' manekena Mladena, a on je fin momak, vaspitan... Već se treće veče nakon ulaska u Kuću sa njim balavila kroz ogradu, a ovamo glumi neko ludilo i sve je kao fina jer je gledaju je ćerke i njen bivši muš, koji je divan čovek".

http://www.youtube.com/watch?v=PVM-kH0wVZ4

http://www.folkoteka.com/wp-includes/js/tinymce/plugins/media/img/trans.gif
Za Makedonca Era nije imao ni malo lepše reči: "Ovaj nesvrstani je strašna tračara, sluša šta se priča i onda ode kod žena i priča. On je ljigavac, krme jedno. Ne daj ga Bože u familiji."

Makedonac mu u "poverljivom" razgovoru sa Velikim Bratom nije ostao dužan: "Neću ni da promenim ponašanje ni da upadam u diskusije, najbolje je da sve iskuliram. Nemam ja šta da pričam sa ovim Erom".
Nakon što je Veliki Brat objavio prve nominacije, Divna se opet roditeljski postavila i rekla da iako nije svejedno, treba ovo sve prihvatiti kao igru.

http://www.youtube.com/watch?v=pYmKrhtCRGE

http://www.folkoteka.com/wp-includes/js/tinymce/plugins/media/img/trans.gif
"Ušao si tu prvi put i nisi svima legao kao osoba", prokomentarisala je Ana Bebić.
Boki je ove nominacije uporedio sa Oskarom rekavši da je to pravi odnos snaga, dok je Lepa bila iznenađena što je Boki nominovan je on veliki šoumen.

A šoumen je u razgovoru sa svojim "bivšim telohraniteljem" Ervinom analazirio Erin vizuelni identitet.
"Neko ko ima takav špicast nos je ološ. Ma on ne vodi računa o ličnoj higijeni. Prži luk, smrdi!"
Veliki Brat je čarke prekinuo novim "skečom". Ukućani su dobili zadatak "Igra memorije", za bogate su se borili Boki i Anabela (11 grešaka), a za siromašne Mladen i Ana (4 greške), i za nagradu su dobili jednu "ulaznicu" za žurku bogatih koju su dali "onom koji će se najviše obradovati Anabeli".

A za "golupčiće" Veliki Brat je u ispovedaonici pripremio šampanjac, šlag i jagode, pa su njih dvoje i demonstrirali kako se to jede, što je Anabeli bio prvi put, a repete je bilo i za ostale bogataše, dok se "sirotinja" u nadi da će biti pozvani na žurku doterivala, a prisutvovali su joj kratko i to samo preko žice su nazdravljali čajem!

STRANAC
07-02-2010, 20:59
uskoro za gledanje 7.dan
ako sve bude u redu pre 00:00h

iSelektor
07-02-2010, 21:11
Anabela otvorila dušu Bokiju 13 rekavši da nije zaljubljena u Mladena. Lepa ipak zna bolje...

Romansa između Anabele i manekena Mladena Radulovića na kratko je skrenula pažnju siromasima-povratnicima sa činjenice da su sada u "pritvoru" na manjoj udaljenosti od "neprijatelja" Ere.

Veče nakon žurke na kojoj su zvezde večeri bili Anabela i bivši dečko Seke Aleksić, pevačica je otvorila dušu Bokiju.

"Ne znam šta da radim, što je od toliko devojka izabrao mene”, kukala je Anabela iznenađenom Makedoncu.

“O kome pričaš, o Mladenu”, upitao ju je Boki na šta je Anabela tužno klimnula glavom.

“Ja sam mislio da ti se on dopada!? Izvini, ali dečko je zaljubljen u tebe i mislio sam da osećaš isto

“Ne, on se meni dopada, ali ne tako”, rekla je Anabela. “Ne želim da ga povredim, ali ne želim da se tu nešto desi ili priča po Kući”.

“Pa izvini, neke stvari ne mogu da se isplaniraju, jednostavno se dese. Ako ti se ne sviđa reci mu, nemoj dag a zavlačiš”, savetovao je Boki, a onda dodao i da je siguran da Anabela greši samo da to ne sme da prizna. “Divni ste zajedno i on je mnogo dobar i fin momak. On je zaljubljen u tebe I ti si zaljubljena u njega”, nakon čega je Anabela još jednom rekla “ne”, okrenula se i otišla.

Boki ne bi bio Boki da tu malu tajnu nije otkrio njegovoj prijateljici i partnerki u zadacima Lepoj Lukić.

“Pa to samo ona ne zna da je zaljubljena”, smejala se pevačica. “Jel? Nije zaljubljena u njega I teško joj je da mu to kaže? Pa što joj nije bilo teško kada je igrala sa njim”, završila je Lepa.

Nekon toga, Anabela I Mladen su ipak nastavili druženje preko žice, a Era je sledeće jutro “okupirao” šporet kako bi ispekao hleb koji je umesio samo za sebe.

iSelektor
07-02-2010, 21:19
http://img2.pict.com/22/fa/f2/2772669/0/v160163p0.jpg


Lepa Lukić i Era Ojdanić znaju se "sto godina", ali je prosto neverovatno da su prijateljstvo uspeli da poremete u Kući Velikog Brata i to samo posle nedelju dana boravka u njoj.
Era je povredio Lepu, ona je zatražila i uspela da dobije njegovo smenjivanje sa mesta kapitena siromašnih, potom je Era svašta napričao o koleginici u ispovedaonici da voli da se kocka i da je "baba u 90. godini"...


Da li zbog "negativne energije", što bi rekla Divna Karleuša, koja se oseća u bogataškom delu kuće ili iz ko zna kojih razloga, tek Era i Lepa ne mogu očima da se pogledaju, a ne propuštaju priliku da razmene još neku uvredu.


Tako je bilo i u subotu kasno uveče, posle izbacivanja Ane Bebić. Veliki Brat je ponovo rotirao ekipe, pa su se Era, Lepa, Anabela, Bora Drljača, Crnogorka Sanja, Boki "Trinaeska" i Švaba opet našli "na svome", u siromašnom delu kuće.
Era je razgovarao sa Borom Drljačom u trpezariji, kad je odjednom počela razmena udaraca sa Lepom, koja se već bila spakovala u krevet.
"Ona priča o ostalim koleginicama kao kurvama, stalno priča kako su samo naduvale usne i sise a ne znaju da pevaju. Za Anu Bekutu kaže da je baba koja je naduvala sise, a ona žena i lepo izgleda i lepo peva. Što napada koleginice?", vikao je Era jasno i glasno da bi ga Lepa čula.
Lepa mu je odgovorila da je "kreten", "govno" i da je on najveći kreten na estradi, koji se slikao go za novine. "Imam šta i da pokažem, što se ti nisi slikala gola", rekao joj je Era, na šta mu je Lepa uzvratila: "Imaš ćevap! Poserem ti se posred tog ćevapa!" .


Era joj je odgovorio da "može da se posere negde drugde", onda ju je optužio da je zavisnik o kockanju.
"Ti lažeš narod, bre! Kao 'Lepa je fina, gospođa'...Nisi, nego čim vidi keca i kartu, ona doživi orgazam. Jednom prilikom je jedna ekipa u kojoj je bio i Zoki Kalezić tako odrala da nije imala pare za taksi da se vrati kući nego je stopirala. Ja sve znam", rekao je Era, a Bora Drljača mu je po svom običaju povlađivao.
Era i Bora Drljača, koga je odlazak Ane Bebić tako pogodio da nije mogao da zadrži suze, potom su se bacili u sređivanje siromašnog dela kuće, čudeći se kako su njeni prethodni stanari ostavili takav nered, prljavštinu i đubre iza sebe.
"Od toliko devojaka, ja i ti čistimo!. Pa to je ludnica!", govorio je Bora Drljača.


"E, sirotinjo i Bogu si teška! Sve ove devojke koje su bile pre nas a i ove naše, znaju samo da rašire noge kad treba, da se našminkaju i napirlitaju...A ti i ja, moj Boro, istresamo ćilime. Posle, Era voli da se svađa! Pa, pogledaj ovo! Jebaću im mamicu! Ma, pametni su tvoji sinovi što se ne žene, da ti kažem. Pa, koga da žene, kad nijedna neće da čisti!? Sve je otišlo u k...", pričao je Era dok je tresao ćilime
Dok su Era i Bora Drljača, kao ona dva Mapetovca, čistila i zanovetala, Boki "Trinaeska" je opet slao signale snagatoru Ervinu preko žice.


http://img2.pict.com/63/8c/f1/2772677/0/v160163p1.jpg


"Ervine, da idemo posle ovoga ti i ja u jedan šoping! Baš bi bilo idealno", rekao je mu je Boki. Ervin se ponovo branio svojom devojkom, a onda je Boki zavapio u mikrofon: "Marija, pusti ga, molim te u šoping, kupićemo ti cipele".


Veliki Brat se ipak posvetio problemu između Lepe i Ere tako što ih je spojio u novom zadatku - gađanju pitama i pogađanju pojmova koji počinju na slovo "P".
Da li zbog želje da se osveti svom timu što ga je smenio sa vlasti, ili je prosto zaboravio šta mu je Veliki Brat nekoliko puta rekao, tek Era je u takmičenju protiv bogatih Mladena i Aldena promašivao odgovore jedan za drugim.


Poenta igre je bila da ko zna pitanje dotakne svog člana ekipe, zavali mu pitu u lice i onda odgovori na pitanje.


Mladen je lepio Aldena, a Era lepu Lukić. Svi su umirali od smeha, a Lepin komentar je bio: " "Kad ću ja malo Eru, on se jedva dočepao da me lepi!".
Jedno od pitanja Velikog Brata na koje Era nije znao da odgovori bilo je "pica", ali je u Erinoj interpretaciji to postalo "kaprićoza". Umesto "pirane" Era je rekao "ajkula", a kad je Veliki Brat pitao kako se zove muški polni organ, Lepa je povikala: "Znam ja" i svi su popadali od smeha. Ipak, Mladen je uzeo bod na tom pitanju.

STRANAC
07-02-2010, 22:07
vecerasnje snimanje i upload radila je @skorpija
jer ja nisam bio kuci,i ona ce postaviti ovaj materijal,a izgelda da ce nastaviti ona da radi VIP VB dnevne preglede...

Skorpija
07-02-2010, 23:07
sedmi dan u kući velikog brata

POGLEDAJTE OVDE

Veliki Brat VIP 2010 - 7. dan - online gledanje (Video) | www.FolkoTeka.com (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-%E2%80%93-7-dan-%E2%80%93-online-gledanje-video/)

iSelektor
07-02-2010, 23:15
Obozavam kad nas zene prate i rade sa nama.. HVALA SKORPIJO a i STRANCU sto te je naucio... :)

STRANAC
07-02-2010, 23:24
Bravo @skorpija,odlicno...

Skorpija
07-02-2010, 23:24
Molim i uvijek Zlatko ovo je za mene jedini i najdrazi forum. Kad sam tu bolje da vidite haira, uživam i doprinosim koliko mogu...pozzz:shades_smile[1]:

Skorpija
07-02-2010, 23:28
Bravo @skorpija,odlicno...

Molim i drugi put.....e sad imaš vremena za rekreaciju :icon_cheesygrin:

iSelektor
07-02-2010, 23:51
nagna nagna :)

STRANAC
07-02-2010, 23:52
nagna nagna :):smeh2::smeh2::smeh2::smeh2:

iSelektor
08-02-2010, 00:07
to sam tebi nanijetio brate, posto sad imas vise slobodnog vremena 8)

STRANAC
08-02-2010, 21:26
uskoro pregled 8. dana u kuci VB...
bice oko 23:00h

STRANAC
08-02-2010, 22:32
8.dan

POGLEDAJTE OVDE

Veliki Brat VIP 2010 - 8. dan - online gledanje (Video) | www.FolkoTeka.com (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-%E2%80%93-8-dan-%E2%80%93-online-gledanje-video/)

iSelektor
09-02-2010, 02:17
Muzičko jutro u Kući Velikog Brata - pesma pomirila siromahe i produbila jednu vezu...


http://img2.pict.com/82/16/99/2782666/0/v160261p0.jpg


Veliki Brat je ukućane, tradicionalno, probudio muzikom. Ovog puta u pitanju nije bio hit ni jednog od učesnika rijalitija već "makedonska pesma" koje je pravo u srce pogodila Bokija 13.
"Lepa, izlazi da igramo", vikao je tek razbuđeni Makedonac, a onda izvukao Lepu iz kupatila. Siromasi su pevali, igrali, a čak su i Era i Lepa "progovorili".


Kasnije je druženje i dobra atmosfera preneta i na bogataše koji su jutro počeli ljubavnim problemima i ogovaranjem siromaha.
"Kako to da mi nemamo ništa od hrane?", pitao se Ervin. "To su sve ovi kada su se selili potrpali u kese umesto odeće i pojeli".


Kako bi prekinuli bockanje sa one strane ograde, siromasi su ponovo udarili u pesmu - "Insomnia" Jelene Karleuše, "Mito bekrijo", a onda je kraljica narodne muzike otpevala "Čaj za dvoje" nakon čega su ukućani i "sa ove i sa one strane žice" nagradili Lepu nezapamćenim aplauzom.


http://img2.pict.com/3d/c7/f3/2782669/0/v160261p1.jpg


Za to vreme su se oko šporeta na kojem se krčkao đuveč sa piletinom "motali" Bora i Era i iz sveg glasa pevali "Ako neće, ako neće, nek se ne nameće", a onda je i Boki rešio da oproba svoj talenat. Nakašljao se, zatreptao očima, pogledao preko žice pravo u fotelju na kojoj je sedeo "jedan bogataš" i pustio glas...
"Jedno drugom smo bili sve, prva ljubav, sreća i proleće, sada prošlo je...shvati Ervineeee!".

iSelektor
09-02-2010, 02:27
Gagi Đogani u ulozi Velikog Brata. "Veliki Brat poziva Anabelu u ispovedaonicu...". Zorica Marković pomirila Eru i Lepu Lukić.


http://img2.pict.com/16/d1/4f/2782774/0/v160298p0.jpg


Bivše ljubavi novopečenog "para" u Kući Velikog Brata Seka Aleksić i Gagi Đogani "popričali" sa Mladenom i Anabelom.


Popularna folkerka Seka Aleksić i bivši Anabelin suprug Gagi Đogani, gostovali su u emisiji "Veliki Brat ' Veliki Mozak", a Gagi je dobio priliku da na nekoliko trenutaka postane Veliki Brat i pozove je u ispovedaonicu.


Anabeli je Veliki Brat (od kojeg se nedavno razvela) pustio Mladenov snimak iz ispovedaonice u kojem priča o leptirićima koje oseća kad vidi Anabelu. Kad je odgledala snimak Gagi ju je upitao: "Šta misliš o snimku? Šta ti se sviđa kod Mladena?".


"Mislim da je fin momak, kulturan, duhovit, ali ne sviđa mi se na taj način", rekla je Anabela, a Veliki Brat je oduševljeno, sa osmehom na licu rekao "ok", što inače ne radi...


Kada se vratio u studio Gagi je otvorio dušu o Anabeli... "Iznenadila me je kako se snalazi i mislim da je to ok, dan pred ulazak tražila je blagoslov od mene i rekao sam joj da bude ono što jeste i zato ju je nacija zavolela. Mislim da će biti u finalu"...A onda je prozborio i o Mladenu.


"Mladen nije njen tip, ja poznajem Anabelu, to je zatvoren prostor i ona traži srodnu dušu, vidi se da je Mladen ’kulturiška’, ali nije on njen tip", analizirao je Gagu Đogani. Ipak, priznao je i da odlazi od televizora kad su njih dvoje u kadru.


"Izbegavam da gledam situacije gde su zajedno i maze se, ipak, bio sam sa njom 18 godina, ona je deo mene..Mislim da je Mladen ok momak, ali je malo navalentan. Doduše, Anabela ga kulira".
Na pitanje voditeljke da li joj je za tih 18 godina priredio roomantičnu situaciju kao što je njoj i Mladenu omogućio Veliki Brat kada im je dao da jedu jagode sa šlagom i piju šampanjac, Gagi je rekao: "I kod mene je ona jela jagode".
Onda je došao red da romansu u Kuži prokomentariše i Mladenova bivša verenica Seku Aleksić koja je otkrila da je bila pozvana da u ovom serijalu VIP Velikog Brata uđe u Kuću, ali da organizatori "nisu mogli da ispune njene zahteve".


Nije ni ona organizatorima ispunila jedan "zahtev", a to je da odglumi Velikog Brata i pozove Mladena u ispovedaonicu.


Seka je nakon gledanja epizode "Ljubav preko žice" u kojoj su glavne uloge igrali Anabela i Mladen, rekla da "nije imala vremena da gleda rijaliti i ne zna tačno šta se dešava", ali je dodala i ovo: "Sladak su par".
„Neću da pričam o mojoj privatnosti da li je Mladen pažljiv i ostalo, ali slatki su“.
Za to vreme u ispovedaonici su sedeli Era, Lepa i Bora. Veliki Brat je bila njihova drugarica Zorica Marković. Tema razgovora ' pomirenje Ere i Lepe.
"Ima ljubavi među siromasima. Era je filmski poljubio Lepu. Ne znam da li joj je prijalo...", rekao je Bora Drljača.


"Brate, bio je to najiskreniji poljubac na srpski način“, rekao je Era.
"Ja sam bila zatečena“, rekla je Lepa. "Hteo je filmski da me poljubi, uhvatio me za glavu, a ja brzo zatvorila usta...", oglasila se kraljica narodne muzike.


Onda je Veliki Brat (aka Zorica Marković) rekao "akcija" i Era je ponovo zgrabio Lepu i poljubio je filmski. Ali, "u periferiju" usta, kako je to objasnio Era. Pošto je Veliki Brat bio srećan, zamolio je ukućane da mu se pridruže u pesmi: "Noćas sam sanjao plavog slona...".

iSelektor
09-02-2010, 04:54
Gosti:

Zorica Markovic
Nebojsa Pajkic
Sasa Vidic
Seka Aleksic

Pa pogledajte emisiji:

http://www.youtube.com/watch?v=fTf5MTqo_8I&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=RwKsZfVYOXs&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=nZ75RsMWzwU&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=o9g5pCdEAo4&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=sEYMfbzLCcU&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=FZ1RBbmBdmk&feature=player_embedded

iSelektor
09-02-2010, 19:42
Novi zadatak u Kući - čestitke Mladenu, postao je otac zdravog i lepog plastičnog dečaka!


http://img2.pict.com/c7/94/c5/2791994/0/v160315p0.jpg


Jutro u Kući Velikog Brata počelo je više nego prigodnom pesmom "Insomnia" Jelene Karluše. Razlog zbog kojeg će bogataši patiti od nesanice narednih par dana je prinova. Otac "bebe" koja je od ranog jutra plakala, tražila da jede i da se nosi je Mladen Radulović.


"Majku nema, ja sam samohrani otac", kukao je Mladen dok je ljuljao lutku bebe i nežno je pridržavao za vrat. Lutka je obučena u plavu odeću što znači da je Mladen preko noći postao otac zdravog, malo kenjkavog doduše, dečaka. Dok su se ostali bogataši "razvlačili" po krevetu, maneken je stavljao sina u krevetac, koji više podseća na korito, ponovo ga uzimao u ruke kada bi zakmečao, hranio ga, a onda ga "uvalio" Aldenu.


"Ti ćeš biti dadilja", rekao je bivši verenik Seke Aleksić. "Ja moram da popijem kafu".
"Što ga ne daš Anabeli da ga pričuva", doviknuo je Ervin. Od vike, sin se rasplakao. Tata je jurnuo nazad po malenog, uzeo ga u naručje i pokušao da ga umiri. Tada se oglasila i "baba Divna". "Daj ga meni malo...".


Mladenovog naslednika Boki je "krstio" imenom Kristifor. Dečak je usvojen sa Tajlanda, što su ukućani saznali iz njegove krštenice.


"Ništa nije spavao, zato je takav...", vajkao se Mladen, a onda je otkrio da je došlo vreme da se promeni pelena. Sin umalo nije pao sa kreveta dok je ćale pokušavao da ga presvuče.
Za to vreme siromasi se polako bude. Oni su umesto prinove dobili plazna televizor. Šta će gledati...ne znaju ni oni, ali Veliki Brat će im uskoro otkloniti sve nedoumice.


U toku je i glasanje publike putem SMS-a za omiljenog ukućanina, a naredno izbacivanje biće obavljeno na novi način. Dvoje ukućana koji budu imali najmanje glasova biće nominovani za "povratak u stvarni svet", a ostali ukućani će glasanjem izbaciti jednog od njih.

iSelektor
11-02-2010, 05:05
Mladen je otvorio dušu Anabeli, koja se više nego očigledno postidela. Novi ukućanin je prase.


http://img2.pict.com/71/b1/0a/2807468/0/v160420p0.jpg


Producenti kao da su u Mladenu prepoznali brižnu ličnost, pa maneken uglavnom dobija zadatke u kojima mora da se postavi "roditeljski". Pored sina Kristifora, dobio je i kućnog ljubimca, ali samo u zadatku.
U Kuću je ubačeno prase, a Mladen i Švaba, kao predstavnici timova, imali su zadatak da ulove "novog ukućanina". Maneken je to brže i spretnije izveo, i ponosno prošetao svog novog "druga" po Kući.
Inače, zbog Kristifora je došlo do nove "rokade" među timovima bogatih i siromašnih. Anabeli je Veliki Brat poverio ulogu mame malog Tajlanđanina, pa je ona oduševljeno prešla u luksuzne odaje bogatih, a kod siromaha ju je odmenila Divna.


Emocije koje malo-malo pa buknu između Anabele i manekena konačno su izašle na videlo, a celoj situaciji "kumovao" je glavni provodadžija u Kući, Boki "Trinaeska".


"Rekla mi je Anabela da joj se sviđaš", veselo je rekao Boki Mladenu, na šta se Anabela zagrcnula i rekla da nije "ni vreme, ni mesto" za takav razgovor, i pobegla u spavaću sobu.
"Osećam se glupo, neću da budem gruba prema njemu, nije napadan, nije bezobrazan", poverila se ona Bokiju u sobi, a korpulentni Makedonac je nastavio da tera po svom.


"Nemaš zašto da se osećaš kao glupača, meni ste oboje dragi, i nemoj da vrtiš tu priču", rekao joj je on.

http://www.youtube.com/watch?v=W7qHzYdgF8I

Kasnije, u dvorištu, Mladen je priznao Anabeli da je smatra "dragom, ljupkom, pametnom i namazanom".
"Baš sam te izgotivio! Nemoj da pustiš Bokija da te tripuje, niti da ti dosađuje", posavetovao je on, a nakon toga je i Bokiju ponovio da ostavi njegovu "dragu" na miru.


"Samo sam hteo da vam pomognem! Neću više nikad u životu da vam se mešam", naljutio se "Trinaeska", koji i pored ove "romanse" ima pune ruke posla sa Ervinovim prozivkama. Snagator, sve više raspoložen za šalu, mu je saopštio da ukoliko ne ume da kuva, nemaju šta da traže zajedno.


Svi ukućani dobili su novi zadatak, koji su uvežbavali celog dana u utorak. Siromašni moraju da osmisle koreografiju uz "Užičko kolo", a bogati uz "Insomniju" Jelene Karleuše.

iSelektor
11-02-2010, 05:11
Najpre su se svađali, zatim su se ljubili, a sada su Era i Lepa postali roditelji.


http://img2.pict.com/23/f9/67/2807526/0/v160483p0.jpg


Posle Hristifora, Mladenovog a zatim i Anabelinog sina, u Kuću Velikog Brata VIP stigla je još jedna beba. Ponosni roditelji - dojučerašnji neprijatelji Era i Lepa.
Još na ulasku je pevač rekao da se nada da "samo nju" u Kući neće ugledati, ali Veliki Brat je odlučio da ih ipak spoji, po svaku cenu. Netrpeljivost između Lepe i Ere rasla je protekle nedelje, do te mere da su jedno drugome obećali da će se "videti na sudu".


Ipak, sve nesuglasice su razrešene gađanjem pitama, a zatim i Erinim poljupcem, koji je Lepu potpuno zaprepastio. Pre nekoliko dana, Era je "na kvarno" cmoknuo pevačicu ("uvalio mi jezičinu", požalila se ona), a zatim su se u ispovedaonici pomirili, na nagovor Velikog Brata.
Kako bi se pomirenje još više učvrstilo, Veliki Brat dao im je bebu, tamnoputu devojčicu koja još uvek nije dobila ime.


Međutim, ime novog zadatka je poznato - "Maleni igrači", siromašni moraju da osmisle koreografiju uz "Užičko kolo", a bogati uz "Insomniju" Jelene Karleuše.
Tim koji pobedi dobiće standardan, odnosno luksuzan budžet, u zavisnosti od strane žice na kojoj se nalaze.


Već kod odabira igrača, sevnule su varnice između Ere i Divne koja je zbog Anabeline "udaje za bogataša" dobrovoljno prešla kod siromašnih.


http://www.youtube.com/watch?v=MXXjo9OrZYk



On je njoj, onako u šali, dobacio da ima višak kilograma i da se od nje neće ni videti u koreografiji, na šta je Divna uzvratila: "Ma ko je tebi kriv što nisi porastao kao svaki normalan muškarac".
Ništa bolje nije ni između novog kapitena siromašnih - Švaba i Bokija.


"Sa njim nešto nije u redu, ali on je odlična osoba i iza njegovog ponašanja garant stoji neka tužna priča", rekao je "Trinaestka" Velikom Bratu.
Hoće li Boki uspeti da sazna šta to glumac krije!?

iSelektor
12-02-2010, 13:54
Veliki Brat VIP 2010: I Plušenko bi im pozavideo...


http://img2.pict.com/e8/d1/68/2820688/0/v160616p0.jpg


Dvostruki aksl, piruete, šljokice, haljinice, "Bolero", "Labudovo jezero"...Da, sve to asocira na umetničko klizanje, ali kako to tek izgleda u izvođenju ukućana Velikog Brata.


Iako će Zimske Olimpijske igre zvanično biti otvorene u subotu, rano ujutru (po srednjeevropskom vremenu), u noći između četvrtka i petka na Košutnjaku su već počele Olimpijske igre, takmičenjem u klizanju. Nedostajala je samo čuvena komentatorka Milka Babović.
Siromašni i bogataši su se dobro uvežbali za nastupe, a oba dela kuće imala su po jedan ženski i muški solo nastup i parove.


Manekenka Tamara, (koja je uzgred konačno progovorila, tačnije čuli smo joj glas), otvorila je takmičenje izvođenjem tačke na muziku "Dama sa kamelijama", a u ime siromašnih parirao joj je Boki "Trinaeska", koji je zaista plenio na klizaljkama na muziku Lepe Brene, u haljinici sa karnerićima i majici Merlin Monro.
Boki se sve vreme tačke zavodljivo smeškao publici, ostvario je pravi odnos sa kamerom, a kako su mu tek letele šiškice! Na improvizovanom ledu poleteli su buketi cveća, a njegov trener, mama Divna Karleuša, bila je veoma zadovoljna, dobacujući mu: "Mahni publici", a kada je seo na klupu i: "Budi zadihana!" (kao kada pravi klizači završe tačku).
Veliki Brat je davao ocene za tehniku i ocene za umetnički dojam. Boki je za nijansu dobio bolje ocene od Tamare i njegovoj sreći nije bilo kraja.


Na "led" su potom izašli Era Ojdanić i Sarajlija Alden. Era je energično plesao na "Giljam dade", bio je to, po oceni Velikog Brata, "spoj Erosa i Tanatosa", pa je za umetnički dojam dobio "devetku", što ga je razgalilo baš kao i njegovog trenera Boru Drljaču.


Sarajlija Alden, koji je tvrdio da kliza od rođenja, pošteno se izlomio po podlozi, ali je jedini do tada zaista i klizao, ili što reče njegov trener Ervin, "jedini je koristio klizaljke". Ipak, mora se reći da bi i čuveni Jevgenij Plušenko bio zadovoljan.


A onda trenuci odluke - takmičenje meštovitih parova. Švaba i Crnogorka Sanja "klizali" su na "Bolero", Švaba joj je davao jabuku, ljubio joj ruku, ali Sanja se nije dala. Neuzvraćena ljubav...Švaba je dobio pohvale od Velikog Brata jer je odlično pokazao emociju u borbi za naklonost devojke.
Poslednji adut bogataša bili su Anabela i Mladen. Zaigrali su na sigurnu kartu - "Labudovo jezero". Mladen (Labud) i Anabela (Labudica) uživeli su se u svoje uloge, a na kraju tačke vrhunac - Labud je u očajanju zbog gubitka drage udarao rukom o podlogu.


Veliki Brat nije mogao da ostane ravnodušan na tako sjajan nastup: "Vi ste na pragu ruske škole klizanja!". Častio ih je sa dve "desetke" za tehniku i umetnički dojam.

iSelektor
12-02-2010, 23:45
U Kući Velikog Brata održano je takmičenje u umetničkom klizanju.

Najiškevinaniji nastup je svakako bio Bokija "Trinaestke" koji je svim ukućanima izmamio osmeh na lice svojim performansom na ledu.

Drugi najzanimljiviji nastup imao je Era, koji je nastojao da na ledu odigra kolo.

Kako su se ukućani snašli u ovoj olimpijskoj disciplini procenite sami:

http://www.youtube.com/watch?v=_Do4YLDEF3Y

iSelektor
13-02-2010, 21:00
Tim siromašnih u Kući Velikog Brata neprestano gubi, pa je tako bilo i u novom zadatku "Sedma ofanziva".


http://img2.pict.com/cd/23/bc/2834318/0/v160715p0.jpg


Kuća Velikog Brata je u petak uveče odzvanjala od povika: "pucaj, joj, ne daj mu zastavu, pobiše nas Nemci"...
Naime, u zadatku "Sedma ofanziva" ukućani su igrali "peintbol" podeljeni na partizane i Nemce.
Iako su partizani u svojim redovima imali i Švabu, to im nije pomoglo da pobede, a umalo su završili i sa igračem manje, jer je Sanja odustala.


Međutim, partizanima je stigla pomoć i to ne bilo kakva: Boki "Trinaeska" je obukao šinjel i odmah navalio na Nemce, ali kasno.
Partizani su već izgubili šest ofanziva, a Boki je jedini iz ove bitke izašao bez "povrede".
Na korak od predaje bio je i Bora Drljača jer je dobio nekoliko "gadnih" pogodaka, ali se ipak stoički držao do kraja. Iz "rata" je izašao sa čvorugom na glavi...


Bogataši su za pobedu u ovom zadatku dobili pranje veša u profesionalnoj perionici, a ko će svoju garderobu oprati kod kuće saznaćemo večeras od 21 čas, kada će drugi VIP ukućanin biti izbačen.


http://img2.pict.com/50/fa/00/2834321/0/v160715p2.jpg


Nakon što su završili komentarisanje zadatka i ko je kako i šta mogao, Boki je shvatio da mu je strašno opao šećer i da hitno mora da pojede čokoladu.
U dogovoru sa Velikim Bratom odlučuje da od bogataša Ervina traži slatkiš, ali ovaj odbija da mu tek tako pokloni čokoladu.


"Doneću ti čokoladu, ali samo ako sutra ceo dan budeš muško, bez šminke i ženske garderobe", glasio je Ervinov uslov.
Posle kraće rasprave uspeli su da nađu kompromis - Boki će biti muško pet sati, a s obzirom da mu je Ervin prvo doneo čokoladu za kuvanje, a zatim otvorenu, satnica je smanjena za 30 minuta.

iSelektor
13-02-2010, 23:27
Mala Milica će biti dete razvedenih roditelja, pošto su Lepa i Era odlučili da se sporazumno raziđu.


http://img2.pict.com/65/fb/fb/2835580/0/v160757p1.jpg


Dve zvezde narodne muzike otišle su u ispovedaonicu, i podnele Velikom Bratu zahtev za razvod. Lepa i Era već danima se čas bore, čas vole - od velikih svađa, pretnji sudom, do francuskih sobarica, ali ni poslednji pokušaj da se njihova veza spase nije urodio plodom.
"Ne možemo ovako više! Žao mi je što će Milica odrasti bez oca, ali bolje sada da se rastanemo, nego kada bude bilo kasno", rekao je Era, kom je cela situacija sa bebom teško pala od samog početka. Lepa je, očigledno, bila mnogo angažovaniji roditelj, za šta joj je pevač odao priznanje.
"Bila je brižnija i odgovornija, prava majka, ali ja ne mogu više da izdržim ovu bračnu zajednicu".
Kucnuo je čas da bebe izađu iz Kuće. Najpre su Mladen i Anabela morali da se teška srca oproste od Kristifora.


"Ne mogu da se odvojim, umreću bez njega", žalio se maneken, dok je pevačica priznala da joj je najteže bilo noćno ustajanje, iako ima dve ćerke kod kuće.
I sveže razvedeni Era i Lepa morali su da vrate Milicu, za koju se "majka" izuzetno vezala.
"Ovo su bili najteži, i najlepši dani u Kući", snuždila se ona.
Najlepši možda, ali ako je verovati surovom Velikom Bratu, svakako ne i najteži!
Ukoliko je zadatak sa bebama bio "80 odsto uspešan", ukućani će živeti svi zajedno, i neće više biti podeljeni na siromahe i bogataše.


Ali, večeras će neko od njih izaći iz Kuće. Publika danima glasa za omiljene ukućane, a oni sa najmanjim brojem glasova biće nominovani za ispadanje.

iSelektor
13-02-2010, 23:52
Druga ukućanka koja se oprašta od ekipe koja je snimala "Insomniju", noću uspavljivala bebe i delila luksuz i siromaštvo je crnogorska manekenka Sanja Brnović.

SMS glasovi publike su nominovali, a ostali ukućani doneli konačnu presudu - Sanja izlazi iz Kuće Velikog Brata VIP. Umesto dvoje, glasovima publike bilo je nominovano troje ukućana - Alden, Ena i Sanja, jer su dvoje sa najmanje glasova imali isti broj SMS poruka.

Crnogorska lepotica zamerila se staroj muškoj gardi u Kući, pa je najopširniju nominaciju dao Era.

http://www.youtube.com/watch?v=CT_vaiQSh_I

"Kao svoje dete sam je prihvatio i zavoleo, a ona me je uvredila do bola! Rekla mi je da sam matori konj, zato što se priklonila Lepoj", penio je Era u ispovedaonici, a ta izjava koštala je Sanju i Borinih simpatija, pošto je iz istog razloga nominovao. Za njen izlazak glasali su i Anabela, Švaba i Ervin.

Ena je, sa dve nominacije, najviše nervirala Švabu, jer "ne zatvara" o svom bogatom iskustvu tokom prethodnog boravka u Kući. Ipak, odabrao je Sanju "zbog odnosa prema svima", a Ena je negativne glasove dobila od Bokija i Mladena.

http://www.youtube.com/watch?v=i7z_Ob39Bm0

Alden je imao tri nominacije, od Tamare zbog pokušaja izbacivanja iz grupe, Divne koja je odlučila da se solidariše sa devojkama, i Lepe "jer mora za nekoga da glasa".

U obraćanju ukućanima, Sanja je bila vesela i puna optimizma.

"Dragi moji prijatelji, držite se, uživajte, i nemojte da se nervirate zbog... kako sam ga već nazvala", prozvala je ona Eru poslednji put.

"Sve što sam mislila, tom čoveku sam i rekla! Sa njim i Borom u društvu niko ne uživa. Vaspitana sam da poštujem starije, sa Divnom i Lepom sam uspostavila normalnu komunikaciju, i nisam mogla više da trpim vulgarnosti njih dvojice", rekla je manekenka, i otkrila šta ju je najviše razbesnelo.

"Čula sam kada je rekao - nije ona nikakva Crnogorka, ko zna kakvo je to poreklo... Naravno da ću braniti sebe, i čudi me što me niko drugi nije branio. Mislila sam da ne bih sebi dozvolila da uvredim starijeg čoveka, promenila sam mišljenje kada sam videla šta sebi dozvoljava".

Švabina nominacija ju je pomalo iznenadila ("on zaslužuje pobedu"), a najviše se sprijateljila sa Bokijem.

"Ženska odeća je njegov posao, ne deo njegove ličnosti. Mislila sam da ću bežati od njega u Kući, ali kada smo ušli, shvatila sam da je super".

Sanja "nije u toku" što se tiče romanse Anabele i Mladena, ali ne bi im preporučila da se "smuvaju" u Kući.

"Neka izađu, pa neka sami odluče", zaključila je ona kroz smeh.

Ostalim ukućanima Veliki Brat je saopštio da je zadatak sa bebama uspeo! Osvojili su 48 sati zajedničkog života u luksuznom delu, duže spavanje i veliku žurku!

iSelektor
16-02-2010, 03:24
Pogledajte petnaesti dan 15.02.2010, novog serijala Velikog VIP brata ovde kod nas...
Pocela su takmicenja... i sakupljaju se poeni za prelazak siromašnih u bogati luksuzni deo i obratno...

ANABELA i MLADEN se poljubili i to dva puta, pogledajte...

Dan 15. u kuci Veliko Brata pogledajte ovde (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-%e2%80%93-15-dan-%e2%80%93-online-gledanje-video/)

by STRANAC

iSelektor
16-02-2010, 03:25
Dan zaljubljenih u Kući Velikog Brata proslavljen je uz pisanje ceduljica tajnima simpatijama, ali i poljupcima...onim "pravim".

http://img2.pict.com/24/a8/e1/2856933/0/v160872p0.jpg

Veliki Brat je za Dan zaljubljenih priredio ukućanima dva romantična zadatka - prvo su jedan po jedan odlazili u ispovedaonicu gde su od Velikog Brata dobijali instrukcije da otkriju ko je njihova tajna simpatija u Kući, a onda joj napišu i ljubavno pismo, a onda i da odglume nešto. U paru. Po mogućstvu sa tom tajnom simpatijom...

Iako je Era Ojdanić za simpatiju izabrao manekenku Tamaru, za zadatak da odglumi romantičnu scenu iz nekog poznatog filma ili serije, Era je za "Kazablanku" odabrao Boru. Skečevi, jedan za drugim, uspeli su da izmame smeh (uglavnom Bokijev), ali i po koji uzdah...Posebno kada su Mladen i Anabela odglumili scenu iz "Titanika".

Za ovu priliku, Veliki Brat je "golupčićima" dao i scenografiju - "pramac" Titanika na koji se penje Kejt Vinslet dok je Leonardo DiKaprio drži za ruke i govori joj da žmuri...

Srpski Leonardo je stajao iza Anabele na pramcu, nežno je držao za ruke..."Džek, ja letim", uzviknula je Anabela nakon čega joj je Mladen "zalepio" poljubac zbog kojeg su kasnije u spavaćoj sobi, poput sardina, Era, Bora i Alden, ležali jedan iza drugog netremice gledajući u zaljubljen par dok se mazi u postelji.

Anabela se šćućurila pored Mladena nakon zadatka i prošaputala: "Baš mi prija tvoja blizina...", posle se čega Mladen privio uz nju i izljubio je. "Trojka sardina" je, naravno, i to netremice ispratila.

U zadatku su učestvovali i ostali - Divni je društvo pravio Boki, jer Ervin nije želeo da se "igra", i dobio šansu da se i on oproba kao Leonardo."Da li da se penjemo na ovo, ima se izlupamo", smejao se Boki dok je gledao u "pramac". Isto su glumili Milan i Ena, a onda je nastupio par koji je i pobedio u ovom zadatku - Boki i Lepa u epizodi "Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo".

"Trinaeska" i Lepa su kao "rumeni seljaci" sedeli jedno pored drugog i "zagledali se". "Koliko imaš godina?", upitao je seljak Boki Lepu pokušavajući da je šarmira. "Dovoljno", rekla je Lepa i vrisnula od smeha. "Hoćemo kod mene u stan?", suptilno je upitao Makedonac svoju ljubljenu, nakon čega su Boki i Lepa proglašeni za pobednike. Slavili su romantičnim "izlaskom" na večeru uz sveće i pesmu "Čaj za dvoje".

iSelektor
16-02-2010, 03:35
U emisiji "Veliki mozak" gostovala izbačena manekenka Sanja, Bokijeva mama i Švabine sestre Milica i Marija.

http://img2.pict.com/67/6e/d0/2856977/0/v160944p0.jpg

Crnogorka Sanja Brnović kao da nije bila do pre nekoliko dana u Kući. Već se opustila, planira izlaske, ali je iznenađena onim što je pročitala o ostalim ukućanima po štampi.

"Promenila sam favorita, više nije Milan, već Bokica ili Divna. Boki zaslužuje pobedu jer pravi atmosferu, niko ne bi gledao VB da njega nema. I Lepa zaslužuje da pobedi, ali ne mislim da će izdržati do kraja".

O Eri je "sve rečeno", i Sanja ne želi da se vraća na tu temu. Radije bi pričala o - Manuelu?!

"Manuel je divan dečko, pametan i dobar. Prokrijumčarila sam telefon u karantin i razgovarala sa njim. Dao mi je gomilu saveta oko boravka u Kući, ali sam sve zaboravila čim sam ušla".

Bokijeva mama Jasmina, i najbolja drugarica Lila Filipovska, branile su najkontraverznijeg ukućanina, a najviše njegov imidž koji je mnogima "stao na žulj" više od njegovog ponašanja.

"Boki je normalan kao i svako drugi, a kako se oblači i ponaša deo je njegovog posla, zabave i šoubiznisa. I kao mali je voleo da se maskira, glumi, peva, piše, išao po kući sa mikrofonom… Sa ženskom odećom je počeo pre tri-četiri godine, kada je počeo da imitira pevačice. Ja znam zašto moj sin to radi i šta to za njega znači, nemam zašto da brinem", rekla je Jasmina.

Lila je Bokija opisala kao "beskrajno zabavnog", i "osobu koja nikada neće odati tajnu".

"Dešavalo nam se da, kada izađemo, ljudi dobacuju kad ga vide, ali nikada nije imao veće probleme. Svi imaju pravo na svoje mišljenje i svoj fazon, a njegov fazon se isplati - popularan je", rekla je makedonska voditeljka.

"Zamalo da se posvađa sa Milanom, ali to vam je Boki, on će šalom svakoga preobratiti. Lepa i Divna su žene kakve on ceni", rekla je ona.

http://img2.pict.com/8d/52/3b/2856979/0/v160944p1.jpg

Švaba nikome nije rekao da ulazi u Kuću, osim jednoj od sestara, Milici.

"Bila sam zaprepašćena kada mi je rekao da ulazi, zabranio mi je da bilo kome kažem. Kada je tata čuo, Milan je već ulazio u Kuću, rekao je - Sunce li mu njegovo"!

"On nije konfliktna ličnost, miran je, svađa se samo sa nama", nasmejale su se Marija i Milica Marić.

"Boki nam je bio neobičan 'na prvu loptu', ali sad čak i tata kaže da je najpametniji ukućanin".

U emisiji su gostovali i Dragan Kojić Keba, Katarina Ostojić Kaya, i voditelj Milan Kalinić.

"Tačno se vidi da nakon dve nedelje svi izlaze iz svog lika, i kreću da pucaju po šavovima. Erine svađe sa Bokijem me teraju da razmislim - postoji li osoba sa kojom se Era nije posvađao? Dok smo mi bili u Kući, bio je fin prema meni", rekla je Kaya, učesnica drugog VIP serijala.

iSelektor
16-02-2010, 04:53
Gosti u emisiji su:
Sanja Brnovic
Jasmina Jovanovska (Bokijeva mama)
Lila Filipovska (Bokijeva najbolja drugarica)
Dragan Kojic Keba
Marija Maric (Milanova sestra)
Milica Maric (Milanova sestra)
Katarina Duvnjak Ostojic - Kaja
Milan Kalenic

http://www.youtube.com/watch?v=ygk_4Q0ATWc

http://www.youtube.com/watch?v=Nj9mB-_EnTU

http://www.youtube.com/watch?v=rg74g7JWVBc

http://www.youtube.com/watch?v=X187SPOCvLE

http://www.youtube.com/watch?v=eYpwnh5IsiU

http://www.youtube.com/watch?v=5RtOJp0lqXk

iSelektor
16-02-2010, 23:15
Novi nedeljni zadatak još će više produbiti jaz između bogatih i siromašnih - od sada su gospodari i sluge!

Veliki Brat Anabeli je u ispovedaonici dao tekst zadatka, koji je bio tako dug i obiman da su se svi bogataši okupili da pokušaju da ga protumače.

Bogataši će postati gospodari, a siromašni njihove ponizne sluge, i to bukvalno. Među sobom će morati da odrede glavnog slugu batlera, nekoliko kuvara, čistača ili čistačicu, kao i Pepeljugu.

Batler će raspoređivati zadatke, kuvari će morati dnevno da naprave tri obroka i dve užine po želji svojih "poslodavaca", s tim što nijednu namirnicu ne smeju sami da okuse, niti odnesu ostalim slugama. Čistači će nameštati krevete, čistiti sobe, kupatilo... A Pepeljuga će održavati sobe za poslugu.

Da bi sve bilo još komplikovanije, gospodari ne smeju u toku nedeljnog zadatka nijednom da im kažu "hvala", "molim" ili "izvini", a sluge ne smeju da im se samoinicijativno obrate, osim ako traže dozvolu za prolazak kroz njihove odaje.

Anabela i Ena bile su prilično zbunjene zadatkom, dok su muškarci očigledno bili oduševljeni, naročito Mladen i Alden.

"Dakle, mi tražimo, oni prinose", oduševio se Bosanac, a maneken se naslađivao detaljima - "tri obroka, dve užine, još po želji"...

"Stvarno ne znam kako ćemo ovo izvesti, ja sam navikla da nameštam sama krevet čim ustanem, i svaku rečenicu počinjem sa 'izvini'", rekla je Ena, koja je zatim sa Anabelom otišla kod Velikog Brata, da razjasne nekoliko nedoumica iz zadatka.

Sluge će morati svake večeri i da zabavljaju gospodare, tako što će im osmisliti kulturno-umetnički program. Ukoliko sluge tri puta odbiju da izvrše naređenje, ili svi zajedno pogreše više od 16 puta, zadatak će biti neuspešan.

iSelektor
17-02-2010, 13:01
Život je, ili u ovom slučaju Veliki Brat, prema nekima majka a prema drugima maćeha. Jer, kao i u stvarnom životu, tako i u Kući Velikog Brata, veliki je jaz između bogatih i siromašnih.

http://img2.pict.com/5b/d1/46/2874172/0/v161052p0.jpg

Siromašni su čak postali sluge kojima je zadatak između ostalog da zabavljaju gospodare.
Za zabavu "gospode grofova" - Anabele i Mladena i njihovih ćerki Ene i Tamare i dalekih rođaka Ervina i Aldena, zaduženi su sledeći "likovi" - Dostana, glavna sluškinja (Lepa Lukić), batler i sluga Dragutin i Krsta (Era i Milan), Pepeljuga (Bora Drljača), sobarica Paraskeva (Boki) "koja" je, čim je počeo zadatak, pocepala kostim kako bi imala šlic, i kuvarica Ruža (Divna).
U utorak uveče priredili su lep kulturno-zabavni program sa kolažom pesama maltene "Od Vardara do Triglava", a glavni batler Era Ojdanić napravio je jedan gaf zbog kojeg je ponizno molio za oproštaj grofa i groficu.
Eri je zasmetalo što je Anabela, odnosno grofica došla na zabavu u čarapama, pa joj je rekao: "Grofice, ne smem da vam priđem, noge vam tuknu!".

Grofica je odmah reagovala: "Ne, meni noge ne tuknu".
Bogataši, odnosno gospodari bili su celo veče nezadovoljni uslugom. Najpre im je smetao ukus uštipaka, a onda su poludeli kada su videli Eru kako pljuje u krpu da bi njome obrisao sto.
Ipak, sluge su pesmom i recitacijama odobrovoljili gospodare.

http://img2.pict.com/bf/e3/b6/2874174/0/v161052p2.jpg

Kada su se vratili u svoje skromne odaje, sluge su komentarisale ponašanje pojedinih gospodara, a pre svega grofice Anabele.

"Nije u redu da dolazi na 18. rođendan deteta u čarapama. Osetio sam neki smrad, nisam mogao da priđem", rekao je Era, a Bora Drljača se po običaju složio: "Jes, jes". Naravno, Era nije zaobišao ni Anabelinu romansu sa grofom Mladenom: "Romeo i Julija da se guze pod jorganom, a ja da ih služim! Ma vraticemo mi groficu Juliju...".

Dok su se ostale sluge spremale za spavanje, Era je uskliknuo: "Ne smem da se presvlačim još, guziće me me ovi (gospodari) noćas sto posto!".

STRANAC
18-02-2010, 21:23
ubrzo ce biti pregled 18. dana...

iSelektor
18-02-2010, 22:27
Kada nakit, žensku garderobu i glamur zameniš uniformom sobarice i metlom... Boki 13 kukao u ispovedaonici kako nije mislio da će ponovo završiti sa siromasima.


http://img2.pict.com/cd/7e/54/2892146/0/v161125p0.jpg


Bogataši, odnosno gospodari, moraće da ispune dnevni zadatak kako bi smanjili broj grešaka u nedeljnom.
Veliki Brat je grofici Anabeli dao novi zadatak za bogataše, "Balkanska gospoda žele u Evropu". Dok siromašni čiste, peru, kuvaju, gospodari će morati da se preruše. Kostim ne smeju da skinu na duže od pet minuta, inače im se "piše" greška, a šest grešaka značiće da nisu uspeli. Ukoliko budu ispunili zadatak, Veliki Brat će im oprostiti deset grešaka u nedeljnom zadatku "Gospodari i sluge".


Dok su se bogataši presvlačili, Boki-Paraskeva otišao je da se žali Velikom Bratu na težinu zadatka, i uopšte boravak u Kući.
"Jako mi je teško u izolaciji, posebno ovih dana kada moramo da glumimo sluge i spremamo za 'veličanstvenima'. Mislio sam da ćemo se ponovo podeliti, a ne da ću ponovo završiti sa siromasima", žalio se "Trinaeska", koji je dobio zadatak sobarice.


Siromašni će morati do kraja nedelje da služe bogataše. Možda im se to neće dopasti, ali jedno je sigurno - Kuća će blistati!

iSelektor
18-02-2010, 22:30
Gospodari su nezadovoljni poslugom, a posluga nehigijenom gospodara. Ko se od sluga umalo zarazio "trihinalisom vaginalisom" i zašto batler smrdi na beli luk?

Batler Dragutin i spremačica Paraskeva, Era i Boki 13, svako jutro imaju težak posao - nakon što sva posluga otpeva pesmu kojom budi gospodare, dolazi red na spremanje grofovskih kreveta.

"Pih, kakvi su neuredni!", uzvikivao je Era prilikom jednog "zatezanja kreveta". "Ne možeš da priđeš krevetu da ga raspremiš od stvari i cipela razbacanih po podu". Prvi put se od početka rijalitija sa Erom složio i Boki 13.

"Ja nisam znao da čistim, ali sam naučio. Igra je igra i ja radim sve što mi se kaže, ali oni su neuredni, ne mogu da očistim sve…".

Da su se bogataši "dobrano" opustili, svedoči i Tamarin donji veš ovlaš bačen preko kreveta. Njen krevet je spremao upravo nesrećni Dragutin (Era), koji je podigao brushalter, potom i gaćice, približio ih kameri, a onda otrčao do Pepeljuge da ogovara "gazde".

Oni presvetli, a ja umalo da se zarazim od stvari na krevetu!", kukao je Era. "Trihinalis vaginalis! Sve je tamo sumnjive čistoće", rekao je Era, a onda skovao paklen plan kojim će smiriti "bahatu grofoviju".

"Sad će njima da tukne, a ne samo nama", rekao je Era Bori u sirotinjskim odajama nakon obavljenog zadatka, a onda uzeo nekoliko glavica belog luka, zgnječio ih i dobro istrljao ruke i odelo, a onda otišao kod gazda da grofici Anabeli turpija nokte!

"Dođite draga, da vam prvo malo izmasiram ruke”" rekao je Era Anabeli, koja je, čim ga je "omirisala" vrisnula i pobegla u spavaću sobu.

"Jebo sam im mamu!", vrištao je Era od sreće nakon što je oslobođen zadatka ulepšavanja dama iz bogate kuće.

iSelektor
18-02-2010, 22:35
Ako se manekenka Tamara pita, tačno dvanaest!


http://img2.pict.com/4d/d9/f5/2892246/0/v161173p0.jpg


Nove borbe su počele. Nesrećni siromasi iznova od Velikog Brata dobijaju zadatke koji će ih, ukoliko ih uspešno izvrše i budu bolji od bogataša, odvesti u raskošne odaje, daleko od starog šporeta, "izanđalih" kreveta i prljavih staza...ali nikako im ne ide.


Prošle nedelje je trebalo da "vežu" tri uzastopne pobede i ništa. Da stvari budu još gore, ove nedelje su postali i sluge. Malo hrane, "ništa čokolade" što kaže Boki 13, a sada i malo sna i ispucale i "smrdljive" ruke "čistačica" i batlera. Ipak, Veliki Brat nastavlja sa zadacima u nadi da će siromasi, odnosno sluge, konačno zameniti mesta sa "grofovima".


Sluge su pale čak i lak zadatak - jedenje torte. Bogati i siromašni dobili su od Velikog Brata dve torte - ko ih pojede prvi, pobedio je. Bora je "mrljavio" pa su izgubili...A, onda je došlo vreme za njihov konačni "trijumf" - runda "distrekšn" kviza, u kojoj nisu toliko briljirali, koliko su se bogataši "nalupetali".
Za siromahe se takmičio tandem Divna i Boki, dok su grofovi Mladen i Anabela u "ljutu borbu" gurnuli svoje "ćerke" Tamaru i Enu.


"Kako se u Crnoj Gori kaže put", glasilo je prvo pitanje Velikog Brata na koje je Tamara odgovorila: "Đekna".
Pored Tamarine "đekne", od Ene smo naučili da se mladunče jelena zove "bambi", ali i još nešto...
"Koliko ima božijih zapovesti?", upitao je Veliki Brat, a onda se Tamara prijavila da odgovori, stisnula taster i rekla...


"Dvanaest!".
Naravno, siromašni su odneli pobedu. Doduše jedva (9:8 ).

STRANAC
18-02-2010, 22:40
18.dan

http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-%E2%80%93-18-dan-%E2%80%93-online-gledanje-video/

iSelektor
19-02-2010, 16:11
Grofica Anabela je pretila giljotinom jer joj je Era prokomentarisao veličinu zadnjice. Nova pesma u Kući - "dobro jutro, dobar dan, ja sam Era vragolan"!

U starim detektivskim pričama, batler je najčešće ubica, a u Kući Velikog Brata batler Era je glavni "zločinac".

Tako je, čisteći nered po Kući, nestašni batler potkačio groficu Anabelu po zadnjici gajbom koju je nosio, dok se šminkala sa Enom.

"Oprostite grofice, slučajno sam, nego bulja Vam je porasla, nisam navikao", pravdao se on zaprepašćenoj Anabeli, koja je odmah izgubila živce.

"Ako ti se ponovi, ideš na giljotinu! Evo tresem se, pogledaj šta si mi uradio", rekla je ona, a Ena je dolila ulje na vatru i rekla da bi batlera trebalo ošamariti.

Posle je Era nastavio da nervira gospodare. Najpre se, nastavivši svoje preturanje po "smrdljivim" stvarima bogataša, pravio da mu se smučilo kada je pored Eninog kreveta našao neotvoreno pakovanje higijenskih uložaka. Pošto su ga gospodari videli dok je glumatao, došlo je do svađe, gde su sa jedne strane pretili Divna i Boki, a sa druge Era, i to usisivačem.

Kasnije su ukućani zamenili uloge, pa su kuvarica Ena i konobari Tamara i Alden služili ručak i večeru novim gazdama. Najproblematičniji je bio "zli rođak Pedro", odnosno Era.

"Hoću vodu sa limunom da operem ruke", "dajte tanjir da odložim salvetu", insistirao je Pedro da ga opslužuje baš konobarica Tamara, na koju je očigledno bacio oko. Zamena, ipak, nije dugo trajala.

Da bi opravdao svoj status glavnog bezobraznika u Kući, Era je smislio i prigodnu pesmu da njome u petak probudi gospodare.

"Dobro jutro, dobar dan, ja sam Era vragolan", orilo se čitavog jutra u Kući.

iSelektor
20-02-2010, 22:54
Manekenka iz Bijeljine je četvrta VIP osoba koja se oprašta od nagrade i bivših bogataša i siromaha u Kući.


http://img2.pict.com/5c/31/4a/2909677/0/v161398p0.jpg


Nominovani su bili Tamara i Ervin, ukućani su glasali 5:5, pa je publika presudila da četvrti ukućanin koji napušta Kuću bude Tamara.
Ervin i Tamara imali su najmanje SMS glasova, a ostali su odlučili sa kime žele da podele poslednju nedelju u Kući. Međutim, po glasovima ukućana, bilo je izjednačeno!


Za Ervinov izlazak glasali su Alden ("mnogo talasa"), Lepa ("Tamara je više radila po kuhinji"), Anabela ("ide mu se kući"), Bora i Divna po sistemu ženske solidarnosti.
Tamaru su odlučili da izbace Švaba i Mladen bez posebnih razloga, Ena jer je sa Ervinom bliža i oboje su nepušači, Era ("da joj ne propadnu obaveze i poslovi"), Boki ("Ervin me je shvatio na keca i on je moj drug"),
Pre izbacivanja, dvojica najstarijih ukućana dobili su tajni zadatak, da u ispovedaonici pojedu što više "omiljene namirnice" u Kući - belog luka, a zatim izađu i izljube ostale.


"Je l' ovo nosimo ostalima", zbunio se Bora, a Era se oduševio - "jao, hvala od srca, ovo nismo očekivali, nikada neću zaboraviti"! Odmah su navalili, a uz meze su pevali i komentarisali koncept "noga lička, a cipela bečka".
"Jeli smo plećkicu", pohvalio se Bora, a Era je odmah potrčao ka Eni, da joj dune u lice. Krenuo je redom i po ostalima, da ih izljubi u ime uspešnog zadatka, na njihov opšti užas.
"Kako smrdi u ispovedaonici, kao da je tvor bio unutra", šokirala se Anabela po izlasku sa glasanja.


Čak ni "miomirisi" nisu doprineli da "Betmen i Supermen" budu nominovani, već su presudili glasovi publike u trenutku zatvaranja linija. Tamara je imala 45 odsto glasova, a Ervin 55 odsto, što znači da je snagator ostao, a manekenka izbačena.

iSelektor
20-02-2010, 23:33
Nakon izbacivanje Tamare iz kuce Velikog Brata, stigao je novi zadatak koji traje do 21.02.2010 god. u 21 sat. Kada ce se prenositi uzivo na televiziji PINK.
Zadatak se zove BALKAN SONG CONTEST 2010.


Ukucani su podeljeni u 4 grupe... i svaka grupa ce dobiti po dve pesme da spremi... Sav prilog od toga ide u dobrotvorne svrhe!


1. grupa: Bora Drljaca, Era Ojdanic i Divna Karleusa - oni ce spremiti pesme: Zaklina trazi sponzora (Sunshine) i Suada (Plavi orkestar)

2. grupa: Anabela Djigani i Mladen - oni ce spremiti pesme: Ljubavi (Zeljko Joksimovic) i Karolina, ti i ja (Flamingosi)

3. grupa: Lepa Lukic, Boki13 i Ervin Katona - oni ce spremiti pesme: Hajde da se volimo (Lepa Brena) i Insomnia (JK)

4. grupa: Ena Popov, Alden Hadzikaric i Milan Maric - oni ce spremiti pesme: 300 stepeni (Natasa Bekvalac) i Pokusaj (Laka)


http://www.youtube.com/watch?v=_AP6TYAufwo

Skorpija
21-02-2010, 21:26
i 21.dan u kući je snimljen i može se pogledati prije 23:00 h

pozzz Emina...

Skorpija
21-02-2010, 22:48
link je ovde

Veliki Brat VIP 2010 - 21. dan - online gledanje (Video) izbacivanje Tamare | www.FolkoTeka.com (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-%e2%80%93-21-dan-%e2%80%93-online-gledanje-video-izbacivanje-tamare/)

STRANAC
23-02-2010, 22:15
23.dan

POGLEDAJTE OVDE

http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-%e2%80%93-23-dan-%e2%80%93-online-gledanje-video/

iSelektor
24-02-2010, 04:52
Pesma Nataše Bekvalac "300 stepeni" otvoriće "Balkan Song Contest" koji će biti održan u četvrtak od 21 čas u kući Velikog Brata, gde atmosfera samo što nije proključala.


http://img2.pict.com/58/43/ea/2940422/0/v161680p0.jpg


Po propozicijama velikih muzičkih takmičenja i u Kući Velikog Brata je određen redosled nastupa. Divna je iz pet činija vadila kuglice sa imenima ekipa i pesmama.


Prvi nastupaju Ena, Milan i Alden sa pesmom Nataše Bekvalac "300 stepeni", drugi Anabela i Mladen koji će otpevati pesmu Flamingosa "Ti i Ja". Zatim nastupaju "reperi od 194 leta" Bora, Era i Divna sa "Žaklina traži sponzora" od grupe Sunshine, a prvi deo takmičenja zatvaraju Lepa, Boki i Ervin sa "Hajde da se volimo" od Lepe Brene.


U drugom krugu, ukućani će nastupati istim redosledom, a izvešće "Pokušaj" od Lake, "Ljubavi" Željka Joksimovića, "Suadu" Plavog orkestara i na kraju "Insomniju" Jelene Karleuše.


Naravno, svaki nastup će pratiti i originalne koreografije koje su ukućani spremali proteklih dana.


Međutim, u kući je atmosfera dostigla i više od 300 stepeni. Era i Bora su u ispovedaonici "osuli paljbu" na Bokija i Divnu.


"Tako bi ih zapucao, uh! Ali, ne mogu, ona mi je prijateljica, ali ono nedonošče...", rekao je Era aludirajući na Bokija.


Sve je počelo prethodne noći, koju su "stari vukovi" proveli u istom krevetu jer ih je "prepala nakaza".


"Lepa je nabila jorgan na glavu i krenula prema nama. Ta nakaza nas je uplašila. Lepa je po prirodi neki đavo", rekao je Era.


Nedugo posle, dok su bili zaključani u spavaćoj sobi, Boki je Eru nazvao seljačinom.


Bora je pokušao da smiri situaciju, ali je Divna "dolila malo ulja na vatru" rekavši da Boki ne misli na čoveka sa sela već osobu koja se ponaša prostački.


Makedonac je nastavio sa provociranjem pevušeći: "Bojiš se, bojiš se nemaš m..a", što je Eru razbesnelo i u nekoliko navrata je Bokiju čak i zaporetio - testom za hleb.


POGLEDAJTE VIDEO SNIMKE OVDE (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-era-lepa-je-djavo-video/)

iSelektor
24-02-2010, 22:15
http://img2.pict.com/63/39/ed/2947643/0/v161768p0.jpg

...zbog Ere i Bokijevih haljina...

Ostalo je samo tri dana pre neko što neki od učesnika rijalitija Veliki Brat odšeta sa Košutnjaka bogatiji za 50.000 evra. Kako se bliži kraj druženju, tako se i sami učesnici prisećaju "prošlih dana". Kako su odlučili da uđu i zbog koga?
Poslednjih mesec dana u Kući Velikog Brata vladala je ljuta borba bogatih i siromašnih. Svađali su se, voleli, plakali, mirili, ponovo svađali...a onda seli i pričali kako su se obreli tu gde jesu.
"Sećam se da mi je neko rekao da ulaze Era i Bora u Kuću", počela je Divna. "Oduševila sam se, ma šta oduševila, vrištala od sreće...Da sam znala šta me čeka od njih, nikada ne bi ušla", smejala se Divna pred okupljenim ukućanima prepričavajući način na koji su je "producenti, stilisti i ćerka" prevarili da uđe u Kuću.
"Onda čujem ulazi Boki 13 i spremio 17 haljina da ih nosi po Kući, kuku! Ja spakovala tri para pantalona i dve tunike!", smejala se Divna.
Slično se "desilo" i Mladenu. "Sećam se da me je keva pitala 'šta ćeš tamo, ulazi onaj mali buljavi pevač...kako se zove...Era! Era Ojdanić! Nemoj da ulaziš u Kuću!'. Samo joj sam se nasmejao i rekao da se sećam kako je on već jednom učestvovao u Velikom Bratu i da je bilo ok...".
Svi su složni u jednom, Era im je "zagorčao" boravak u Kući. Nekima više, nekima manje.
A, onda je Boki 13 ispričao da je u Kuću ušao iz inata.

"Kupujem ja materijale, biram haljine i zazvoni mi telefon, a na telefonu neka devojka me pita da li bih da uđem u Kuću Velikog Brata. Rekoh, 'slušaj devojče, ja sam u velikoj gužvi, zovi me kasnije!'. Zove ona kasnije i ja joj kažem da neću. Posle toga sedim sa mamom i tatom i kažem im da su me zvali iz Beograda da uđem u Kuću, ali da najverovatnije neću ući. Tada se moj ćale nasmeje i kaže 'Ti da uđeš!? Već smo pobudaleli od tebe još i ti tamo da pobudališ?! Sedi tu'. E, onda sam iz inata odlučio da dođem", rekao je Boki.

Makedonac je ispričao i kako je reagovao kada je čuo ko ulazi u Kuću.
"Čuo sam da ulaze Era i Bora i nisam mogao da se setim ko je ko od njih dvojce. Kada sam otišao u karantin video sam da je Bora gospodin čovek i džentlmen, a ne kao ova seljačina ovde (i pokazuje na Eru), a onda sam video da ulazi i majka i bilo mi je lakše".

Tada je "Trinaeska" zamolio ostale da mu iskreno kažu kako su reagovali kada su ga videli u haljini i štiklicama. Svi su mahom odgovarali sa "ok" ili "mi nemamo predrasude", ali je samo Bokijeva drugarica Lepa priznala da je bila "malo šokirana".

"Raspitala sam se ko je Boki i kakav je i šta radi, pa sam očekivala sve i svašta...ali, kada si ušao sa onom ogromnom mašnom na glavi...to nisam očekivala", bila je iskrena Lepa.

iSelektor
24-02-2010, 22:25
Stres je nadjačao finaliste četvrte sezone VIP Velikog Brata. Lepa plače zbog zadataka, Era radi sve kako bi privukao "pažnju kamera" na sebe, a Boki se u sredu rasplakao i napustio Kuću kako bi primio injekciju


http://img2.pict.com/65/25/2c/2947762/0/v161795p0.jpg


Još jedan dan u Kući Velikog Brata je prošao uobičajeno - Lepa se nervirala oko zadatka, Era je pokazivao svoje "zmijsko telo" Bori Drljači, a Anabela i Mladen se svađali. Potpuno neočekivano, stres je najviše pogodio popularnog "Trinaesku".


Dok su se Boki i Lepa svađali u ispovedaonici oko uvežbavanja sada već "nesrećne" koreografije što za Lepu Brenu i "Hajde da se volimo", što za JK i njenu "nesanicu", Era i njegov kolega hiphoper Bora Drljača su u siromašnom delu Kuće imali važnija posla. Odmeravali su kako ko od njih izgleda nakon mesec dana boravka u Kući.
"Vidi me, vidi kako izgledam", šepurio se Era u narandžastim boksericama uvlačeći stomak. "Vidi, boga ti, kako izgledaš, nigde stomaka nemaš...", hvalio ga je Bora.


"I ti si smršao, ali vidi me! Vidi sise, kamen! Vidi kako su čvrste", nastavljao je Era svoju borbu protiv stresa davno oprobanim receptom - izmotavanjem. "Ma sve sami mišići. Babe kad te vide dole u Bečićima na plaži, sve padaju odmah!", briljirao je Drljača. Ipak, kasnije je Milan tiho ipak morao da mu objašnjava da "zemlja zombija" iz pesme "Insomnia" nije zapravo prava zemlja...


YouTube - Veliki Brat VIP 2010 - Dan 24 - 1. deo (http://www.youtube.com/watch?v=OiPdaDHR7YQ)



Nastavlja se i ljubavna drama. Iako je kraj blizu, što znači da su skoro četiri nedelje u kojima ju je Mladen obasipao pažnjom prošle, Anabela i dalje sumnja u manekenova osećanja.


http://img2.pict.com/8c/f3/90/2947766/0/v161795p1.jpg


Danima je depresivna, išla je čak i kod psihologa, a sve zato što se boji "šta će videti kad izađe napolje".
Sve je počelo prepirkom oko toga da joj bivši dečko Seke Aleksić ne poklanja dovoljno pažnje. Kasnije se svađa produbila kada je Mladen počeo da uvežbava pesme za Balkan Song Contest potpuno sam.
"Što ja ne bih bila napolju dok ti pevaš?", upitala je Anabela raspevanog Mladena. "Šta ćeš napolju", pravio se Mladen da ne razume pitanje. "Pa ti sve pevaš. Neću da pevam. Iskoristi šansu, neću ja da ti je kvarim". Kasnije je Anabela u ispovedaonici rekla Velikom Bratu da se malo "ohladila" jer Mladen nije zadovoljio njenu "potrebu da kao žena ima zaštitu u Kući", već je ostao u prijateljskim odnosima sa Bokijem.


YouTube - Veliki Brat VIP 2010 - Dan 24 - 2. deo (http://www.youtube.com/watch?v=Q2FqLxo3qoI)



Kasnije ga je čak ispitivala da li je on od Velikog Brata dobio tajni zadatak da zavede neku pevačicu u Kući.
"Ja se ponašam kako se ponašam. Nisam imao zadatak", kratko je odgovorio maneken, a kasnije je u razgovoru sa Bokijem priznao da se ohladio. Valjda od zadatka...Kako bilo, Anabela se kasnije te večeri rasplakala, a Lepa ju je tešila.


Ipak, da stres uzima danak među učesnicima VIP Velikog Brata govori i činjenica da je Boki, nakon opasne svađe sa Erom prethodne noći i šutiranja njegovih papuča nakon čega je Era tražio od VB da povede računa o njemu i "njegovom nasilju", proveo popodne u suzama, nakon čega je napustio Kuću kako bi primio injekciju. "To je stres, valjda će se vratiti još malo", kratko je prokomentarisala Ena u sredu popodne.
http://img2.pict.com/99/41/98/2947769/0/v161795p2.jpg

iSelektor
24-02-2010, 23:25
Od sada idu svi strimovi sa naseg servera... :) Da ne bi bilo vise razmisljanja hoce li raditi ili nece... UZIVAJTEEEE

24 dan u kuci velikog brata

Veliki Brat VIP 2010 - 24. dan - online gledanje (Video) | www.FolkoTeka.com (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-%e2%80%93-24-dan-%e2%80%93-online-gledanje-video/)

by STRANAC

iSelektor
26-02-2010, 23:51
Veliki Brat polako "otkazuje" gostoprimstvo svojim VIP ukućanima...Izbačeni Bora, Divna, Ena, Mladen i Alden.


http://img2.pict.com/a5/4e/dd/2970809/0/v162003p0.jpg


Mesec dana u Kući Velikog Brata se privodi kraju i to kako!
U petak veče organizovana je polufinalna "čistka" među VIP stanarima, a prvi koji je stradao od malog broja glasova publike i tako izgubio šansu da osvoji 50.000 evra bio je Borislav Bora Drljača. Za njim je "izletela" i Divna Karleuša!
Iako je u prvi mah Bora mislio da se voditelj šali sa njim kada mu je saopštio da ima samo trideset sekundi da napusti Kuću ("ja ne mogu ni da ustanem za 30 sekundi"), ubrzo se oglasio i sam Veliki Brat.
"Što me ostavljaš ratniče!", zavapio je Era za "starim vukom". Ipak, Drljača nije bio tužan poput svog drugara pa je odmah po izlasku i zapevao: "Crnooka postaće ti vruće ako ti se Drljača privuče...".


YouTube - Veliki Brat VIP 2010 - Polufinale - 3. deo (http://www.youtube.com/watch?v=d8_4N6IPB78)



"Osećam se odlično! Ne znam šta je to da su do sada samo žene ispadale, ja bih izbacio sve muškarce!", rekao ukućanin koji će ostati upamćen u ovom serijalu kao neko ko je "otplakao" svako izbacivanje.
Bora je otkrio da "podržava ljubav između Mladena i Anabele", kao i da je Era njegov favorit.
Nekoliko minuta kasnije, pridružila mu se i Divna Karleuša...koju je jedva iz naručja pustio uplakani Boki
"Bilo mi je divno u Kući, pamtiću ovaj boravak po novim prijateljstvima i gubitku jednog starog...mislim na Eru". Favorit joj je Boki...i Ervin...i Mladen...


YouTube - Veliki Brat VIP 2010 - Polufinale - 6. deo (http://www.youtube.com/watch?v=w0vdQAZfstk)



Sledeća je Kuću napustila "stara ukućanka" Ena Popov koja je objasnila "prirodu odnosa" između nje i Švabe.
"Ja nisam jedna od onih koja digne nos kada joj neko iskaže simpatiju, ali on i ja se ne razumemo, energije nam se ne poklapaju. Cenim njegovu iskrenost i hrabrost da izjavi tako nešto, ali...".
Sledeći izbačeni ukućanin ušao je u Kuću Velikog Brata uz pesmu "Aspirin" Seke Aleksić, a izašao uz "Nevaljalu" koju peva Anabela. "Bolja je ova pesma od one prve", rekao je maneken iz Negotina.
O Anabeli..."Biće tu svačega! Zaljubio sam se!", otkrio je Mladen svoja osećanja i dodao da mu "ne smeta što je Anabela starija i ima dvoje dece".
Poslednji polufinalista koji se oprostio od nagrade je Alden Hadžikarić, odnosno Bokijeva "Aldenka" i jedan od učesnika rijalitija koji je već prve večeri zajedno sa Erom izbačen iz Kuće - u siromašni deo Kuće.


LEPA I MILICA RASPLAKALE UKUĆANE!

http://img2.pict.com/ad/39/43/2970805/0/v162003p1.jpg


Najemotivniji trenutak večeri ipak nisu bile suze ukućana na rastanku, već poklon Lepog Brata za Lepu Lukić. Svi pamtimo koliko se Lepa vezala za bebu igračku u zadatku. Bebu Milicu je na kraju zadatka "isplakala" i zatražila od Velikog Brata da joj se "smiluje" i pokloni joj je na kraju serijala.
Naravno, rečeno - učinjeno! Lepa je u ispovedaonici sa Bokijem i Ervinom saznala da će se u stvarni svet vratiti sa Milicom.


"Joj, Brate, ovo mi je najveća nagrada u karijeri!", plakala je Lepa od sreće. "Samo molim te, izvadi joj baterije da ne plače svaku noć!".
Kasnije nakon izlaska iz ispovedaonice Lepa je sa ostalim ukućanima podelila radosne vesti i... sve ih rasplakala. Plakao je Bora i ljubio Lepu, grcao je i Boki....
Pogledajte kratak intervju sa Enom Popov, a onda i najemotivniji trenutak u Kući Velikog Brata.


YouTube - Veliki Brat VIP 2010 - Polufinale - 10. deo (http://www.youtube.com/watch?v=jSCTQe42tuk)



Polufinalno veče je završeno. U Kući je ostalo šest superfinalista - Boki, Milan, Ervin, Era, Lepa i Anabela. Pobednik četvrtog serijala VIP Velikog Brata će biti poznat za manje od 24h!

Izvor: http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-polufinale-u-kuci-velikog-brata/

iSelektor
27-02-2010, 02:37
Kompletno polufinale Velikog Brata VIP 2010 pogledajte ovde

Veliki Brat VIP 2010 - Polufinale - Komplet video snimak - 26.02.2010 | www.FolkoTeka.com (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-polufinale-komplet-video-snimak-26-02-2010/)

iSelektor
27-02-2010, 07:20
VB pljuvačina!


http://img2.pict.com/87/19/70/2972724/0/enav.jpg


Izbačeni učesnici „Velikog brata VIP“ pokazali su da će se loši odnosi započeti u kući na Košutnjaku nastaviti i po izlasku


Mladen: Ne bih imao seks sa Anabelom!
Bivšeg verenika Seke Aleksić po izlasku je sačekalo najviše pitanja o odnosu sa Anabelom.
- Zaljubio sam se. Koliko, videćemo – rekao je Mladen Radulović i demantovao da, kako je Gagi tvrdio, gradi karijeru na Anabeli.
- Nek Đogani priča šta hoće. Nisam muška sponzoruša i ne zloupotrebljavam njegovu bivšu suprugu – izričit je bio maneken koji je bio optužen i od strane Anabeline sestre Aide Bukve da se nije poneo kao džentlmen jer nije stao na njenu stranu kada ju je Boki napao.
- Nisam hteo da se mešam, to je njihova stvar – kratko je prokomentarisao Mladen, priznajući da nije primetio da se Boki loži na njega i dodao da mu ne smeta što ga optužuju da nosi samo stvari koje mu je Seka kupila.
- Imam dosta poklona od nje, ali me ne čudi da su samo o tome ljudi pričali – iskren je bio Radulović koji je otkrio i da je on upoznao Seku sa budućim suprugom Veljkom. Na kraju, na pitanje da li bi imao seks u kući s Anabelom, da je ona to htela, rekao je:
- Naravno da ne bih nikada.


Bora: Boki je prljav i aljkav
Folk veteran Bora Drljača je najpre osuo paljbu po Bokiju 13.
- Ne znam ko su mu roditelji, ali su od njega napravili neurednog čoveka koji se maže puderom za trpezarijskim stolom za kojim posle moramo da jedemo. Glumi kako vodi računa o higijeni a prljave stvari ostavlja svuda po kući – rekao je Drljača koji nema lepo mišljenje o Erinom ponašanju.
- Eru sam podržavao samo zato što mi je prijatelj. Mislim da je preterao u svađama – konstatovao je Bora, osvrnuvši se na pretnje koje je uputio Divni kada joj je rekao da joj je bolje da mu ne staje na žulj.
- Nju sam tek u kući upoznao i ovako ću reći: ona je samo jedna od 100 osoba koje rade na radiju i koju ljudi znaju samo zato što je majka Jelene Karleuše.


Alden: Era nema mozga!
Kao što se i moglo očekivati, prvo pitanje koje je sačekalo Bosanca Aldena Hadžikarića bilo je da prokomentariše to što ga je Era pred svima nazvao Turčinom.
- Čovek je nekompletan kad može tako nešto da kaže. Jedino objašnjenje je da nema mozga – rekao je Alden i potvrdio da mu se sviđa Ena.
- Od drugog dana sam zaljubljen u nju.


Divna: Mladen je bio pravi dečko za Seku Aleksić!
Radost što će uskoro videti, kako je sama rekla, svoja tri deteta, Divni Karleuši donekle su pokvarila pitanja u vezi sa komentarom koji je Seka Aleksić ostavila na internetu nazvavši je „mama prasicom“.
- Je l‘ sad treba da groknem da bih odgovorila na to?! (smeh) Ako misli da sam prasica, nemam ništa protiv, ali moram da naglasim da sam osoba koja je najmanje jela u kući – rekla je Divna osvrnuvši se na blizak odnos u kući sa bivšim Sekinim dečkom.
- Mladen je divan momak, upoznala sam ga mnogo pre njegove veze sa Sekom. Mogu samo da joj poručim da je pogrešila što je raskinula s njim – iznela je utisak mama Karleuša dodajući da je u kuću ušla jer planira rijaliti šou, a ne da bi reklamirala ćerkin koncert.
- Smišljam emisiju poput šoua Opre Vinfri, pošto slično izgledamo! (smeh)


Ena: Imala sam strah od Švabe!
Ena Popov u svom drugom pokušaju nije uspela da pobedi u „Velikom bratu“ a komentare da je uobražena smatra zabludom drugih.
- Nisam uobražena nego stavljam stvari u životu na svoje mesto – rekla je Ena i pojasnila zašto je bila odbojna prema Milanu.
- Na taj način sam pokušavala spontano da mu pokažem da ne želim da imam ništa sa njim. Plašio me je, jer me je gledao pola sata kroz prozor izbezumljeno. Ako sam ispala zbog toga što sam ga odbijala, drago mi je – prokomentarisala je Popovova i dodala da nije bila u vezi sa Gojkom Kačarom.
- Porodični smo prijatelji i drugari iz detinjstva – rekla je Ena, koju je potom zbunilo pitanje kako su porodični prijatelji kad je njena mama rekla da nema pojma ko je on
- Ok, mama ga ne zna, ja ga znam.

STRANAC
27-02-2010, 23:34
i,pobednik je

Milan-Švaba....

ČESTITAM,ZASLUŽENO....

iSelektor
28-02-2010, 07:15
Milan Marić, koji je pre 12 godina ostvario kultnu ulogu Švabe u filmu "Rane", pobednik je četvrtog VIP serijala Velikog Brata!


http://img2.pict.com/d4/b5/9b/2980232/0/v162066p0.jpg

Pre 12 godina govorio je "šta je bilo, miševi" u kultnom filmu "Rane", a sada Milan Marić može istu prozivku da uputi svim VIP ličnostima u Kući - pobedio je u četvrtom izdanju Velikog Brata sa poznatima!
Četiri nedelje bili su bogati, siromašni, zaljubljeni, posvađani, na ledu... Ovo je bio najgledaniji VIP serijal Velikog Brata ikada.

Kao i prethodne večeri, kada je izletelo petoro finalista, izbacivanja su bila brzinska. Batler koji je svima zagorčavao život, Era Ojdanić, prvi je izbačen u velikom finalu! Voditelj Maca bukvalno ga je izvukao na "prepad", tako da je pevač stigao samo da par puta vikne "jakna, jakna"!

"Ljubi vas vaš Era", pozdravio je publiku pre nego što se izgrlio sa "ratnikom" Borom, Maci ponudio sve gratis ako se bude ženio kod njega u motelu, a "Tamarici i Sanji" se izvinio za sve gluposti.

Sledeći je ispao Ervin, koji se mirno i tiho pokupio iz Kuće, isto kao što je u njoj i boravio. Rekao je da mu je najviše falila njegova Marija, najteže palo pevanje u zadacima, a sa svima u Kući se lepo složio.

Uz zvuke "Srce je moje violina" ispala je "Miličina mama" Lepa Lukić, koja se izljubila sa svima.

Držala se damski, nije joj bilo teško da bude sluškinja, ali nije htela da otkrije da li će prijateljstvo sa Ojdanićem nastaviti ili ne. Za Bokija, uprkos pitanju "gde spava mlada", Lepa je imala "samo najbolje reči", iako se smejao "kao lud na brašno". Pevačica koja nikada nije krila da joj je jedna od najvećih patnji činjenica da nema potomstvo otkrila je i jednu od najemotivnijih tajni svoje ličnosti, i boravka u Kući - vezivanje za Milicu.

"Nikada nisam htela da usvojim dete, zbog posla nisam tu po pet meseci, pravo dete me ne bi ni prepoznalo kada bi me videlo nakon toliko vremena", rekla je diva narodne muzike.

Četvrti izbačeni superfinalista bio je makedonski voditelj Boki13, koji je izašao uz pesmu "Slatka mala" JK i burno negodovanje publike, kojoj je njegov stajling očigledno bio previše, a nikakva objašnjenja da je "sve to šoubiznis" nisu pomogla.

"Ovakvo iskustvo nisam mislio da ću ikada doživeti. Publika je možda mogla da vidi ko je stvarno Boki13, bio sam zabavan. Ništa ne bih promenio, ni u Velikom Bratu ni u svom životu. Za mene, ovo je pobeda", rekao je najkontraverzniji ukućanin četvrtog VIP VB. Ipak je, kao i Lepa, rekao da verovatno neće nastaviti druženje sa Erom.

"I on se šminkao, i tražio da od mene pozajmi četkicu za rumenilo i puder", otkrio je Boki. Što se tiče devojaka, Bebićka "ima dobre noge", Sanja je prelepa, Tamara je "onako", a tu se našla i "Aldenka".

Poslednji finalista koji je ispao bila je Anabela, bivša lepša polovina Funky G, što je značilo da je Švaba pobednik! Anabela se u suzama izljubila sa ćerkama Lunom i Ninom, ali i Mladenom!

"Zaljubila sam se! Ako ste mogli da me gledate kako jedem i spavam, možete da me gledate i kako volim", rekla je pevačica.

Pobednik je bio u šoku, kao svojevremeno i Ivan Ljuba. Prelazio je rukama preko lica, jedva disao, smejao se, nije ni sam znao šta da radi sa sobom!
Za izlazak pustili su mu pesmu "Ja u životu imam sve" Beogradskog Sindikata, najglasnija podrška bio mu je Era, koji je odmah otvorio šampanjac, i publika, koja mu je dala majicu sa Švabinim likom!

"Ne znam, emocije rade, samo hvala", bio je skroman Milan.

U okviru "normalnih" izbacivanja, Kuću su napuštale samo devojke - pevačica Ana Bebić, i manekenke Sanja Brnović i Tamara Simić. Ispred Kuće bili su i finalisti izbačeni u petak, od kojih je maneken Mladen izazvao najviše povika podrške, ali i uvreda od okupljene publike.

U toku finala, nastupe su imale Jelena Karleuša i ukućanima dobro poznata "buji, paji" pesma - "Insomnija", kao i panonska barbika Nataša Bekvalac sa novom pesmom "Dve u meni".

U prvom izdanju VIP VB pobedio je fudbaler Saša Ćurčić Đani, u drugom crnogorska kreatorka Mimi, odnosno Mirjana Đurović, a u prošlogodišnjem VB All Stars pobedio je Miki Đuričić, poznatiji i kao "inventar" Kuće.

izvor: www.NewsRide.net (http://www.newsride.net/)

iSelektor
28-02-2010, 07:16
Veliko finale Veliko VIP brata odrzano 27.02.2010 godine. Snimalo smo cele vece, pa izvolite pogledajte kako to izgleda!


by Stranac


Veliki brat VIP 2010: Finale - Švaba pobednik, komplet video snimak! | www.FolkoTeka.com (http://www.folkoteka.com/2010/02/veliki-brat-vip-2010-finale-svaba-pobednik-komplet-video-snimak/)