PDA

View Full Version : NOVA HAPSENJA NARKO DILERA


SEJO31-de
29-01-2010, 17:25
Heroin prodavali "Coja", ""Rus", "Mungos"... a za "Boćom" se još traga.
http://www.mondo.rs/slike/vesti/001/593/v159385p0.jpg
Policija je, u nastavku akcije "Morava", uhapsila šest osoba zbog sumnje da su u Šapacu i Sremskoj Mitrovici prodavali heroin u blizini škola i mesta gde se okupljaju mladi, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

U saradnji sa višim tužiocem u Šapcu uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 časova, dok se za vođom te kriminalne grupe Bobanom Živkovićem, (48) zvanim "Boća", iz Šapca, koji je u bekstvu intenzivno traga.

Uhapšeni su Aleksandar Anastasijević zvani "Coja" (29) iz Sremske Mitrovice, Bojan Milošević (26) iz Beograda, Milan Janković (46) zvani "Rus", Mikailo Ilić (30), zvani "Mungos", Kosta Simić (30) zvani "Kole" i Nemanja Matić (25) zvani "Mule", svi iz Šapca, navodi MUP.

Osumnjičeni se terete da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dodaje se u saopštenju.

Pretresom stanova i drugih prostorija navedenih osoba, pronađena je veća količina heroina, a oduzeta su i putnička vozila, novac od prodaje opojne droge i vagice za precizno merenje.

Ta kriminalna grupa je od septembra 2009. godine, do momenta hapšenja, na teritoriji Šapca i Sremske Mitrovice prodavala heroin u blizini škola i mesta gde se okupljju mladi, dodaje MUP.



Akcija "Morava", usmerena ka razbijanju narko dilera koji prodaju narkotike u blizini obrazovnih ustanova i po raznim objektima gde se okupljaju pretežno mladi, započela je prošle jeseni.

MUP je pre dva dana saopštio i da je, u nastavku iste akcije, jagodinska policija uhapsila devetočlanu kriminalnu grupu zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija sumnja da je ta grupa, od septembra 2009. godine do hapšenja, na teritoriji Jagodine, Svilajnca, Žabara i Velike Plane, prodavala heroin u blizini škola i mesta gde se okupljaju mladi.

STRANAC
29-01-2010, 17:52
Ivica hoce od srbijanskog kriminala da napravio samo "uspomenu"...
ni jedan ministar UP nije radio kao on,jedino ga *ebe sudstvo koje je jos uvek jako sporo i podmitljivo pa ti isti kriminalci se opet vracaju na mesto,ali u svakom slucaju je za svaku pohvalu rad Dacica i policije...