PDA

View Full Version : Iznenadjenje koje vas cheka ispod pojasa.....)))))


superbaka
26-01-2010, 04:41
Pet najčešćih iznenađenja s kojima se možete suočiti spuštajući njegove gaćicehttp://www.cosmopolitan.hr/images/pages/big-1285-1.jpg


Upoznali ste zgodnog frajera, sve je išlo glatko i činilo se da će sve biti savršeno, a onda ste se skinuli... Pripremili smo vam najčešća iznenađenja s kojima se možete suočiti spuštajući njegove gaćice.
IZNENAĐENJE ISPOD POJASA 1.
On je jednostavno OGROMAN!!!


Ok, većina muškaraca bi dala štošta za još koji centimetar, ali superdugi Dirk Diggler vas ne impresionira. Još dok ste se u strastvenom klinču stiskali jedno uz drugo, osjećali ste da se radi o ozbiljnom primjerku. Ali kada je raskopčao šlic, ispalo je čudovište koje je kao rukom odnijelo vašu žudnju i sledilo vas.
Samo polako - njegov penis može se činiti prevelikim, ali teško da ćete susresti primjerak s kojim ne biste mogli izaći na kraj. Vaginalni mišići vrlo su prilagodljivi, osobito kad ste uzbuđeni.
Ako se, dakle, nađete pred takvom ogromnom dilemom - uzmi ili ostavi - pomozite si dugom predigrom. Neka vam dugo gricka bradavice i ulazi u vas vrlo polako, milimetar po milimetar. Kada napokon svladate njegove dimenzije, zauzmite pozu - vi na njemu. To će vam omogućiti da kontrolirate dubinu penetracije.
Ili vodite ljubav stojećki, naslonjeni na zid.
Najbitnije je odabrati položaj koji će ga spriječiti da ulazi preduboko. Ne bojte se: to neće umanjiti užitak: najosjetljiviji dijelovi genitalija su glavić penisa i prvih par centimetara vagine. Samo strpljivo i polako, i dobre su šanse da se borba s nemani pretvori u doživljaj koji ćete dugo pamtiti.
IZNENAĐENJE ISPOD POJASA 2.
Kod njega je nešto krivo!


Ako su stvari otišle ukrivo - odnosno, ako penis vašeg novog partnera podsjeća na bumerang - ne dajte se zbuniti. Ako je samo malo zakrivljen, to nije velik problem. Ako je pak jako “nastran”, radi se vjerojatno o bolesti uzrokovanoj gubljenjem elastičnosti vlakana u penisu. Premda ta deformacija nije uobičajena u dvadesetogodišnjaka, ipak se može dogoditi i kod mlađih muškaraca.
Liječnici različito objašnjavaju tu pojavu: jedni kažu da je posljedica prežustre masturbacije (!), drugi smatraju da je zakrivljenje genetski uzrokovano. Što god bilo, ohrabruje činjenica da to nužno ne umanjuje vaše seksualno zadovoljstvo.
Najbolje je početi tako da vam partner ulazi odostraga. U tom položaju može prodirati sporo i postupno. Također, dobri, stari i pouzdani položaj - kad ste vi na njemu - omogućuje da seksualnu akciju uskladite sa zatečenim stanjem - pokretima bokova prilagođavate se njegovim zakrivljenjima i tako otkrivate u kojim ga položajima najbolje osjećate.
IZNENAĐENJE ISPOD POJASA 3.
Malen je kao kikiriki


Postoje i mikropenisi, koji, premda normalnog oblika i funkcija, nisu duži od nekoliko centimetara! Najmanji zabilježeni penis u medicinskoj literaturi bio je dug 2,54 centimetara. Autorica knjige The Book of Penis, Britanka Maggie Paley, kaže: “Muškarcima koji imaju mali penis često nedostaje samopouzdanja, ali vjerojatno kompenziraju kvantitetu oralnim seksualnim vještinama i nisu ljubavnici koje bi trebalo istog trenutka otpisati.”
Oni mnogo brže ejakuliraju, osjetljiviji su na stimulaciju, pa ne očekujte predugu predigru. Najbolje poze su kada je žena gore, ili kad je partner iza nje.
IZNENAĐENJE ISPOD POJASA 4.
Gologlav je


U prvom trenutku njegova vas pojava može zbuniti - obrezan penis, kad je opušten, izgleda drukčije od “normalnog”, jer nema kožice koja prekriva glavić. U erekciji je pak potpuno isti i što se vašeg užitka tiče, nema nikakve razlike. No ovaj slučaj zahtijeva posebnije rukovanje. Možda će vam trebati nešto više okretnosti da ga podignete do pune borbene spreme: glavić obrezanog penisa malo je manje osjetljiv na podražaje i treba mu duža stimulacija.
Osim toga, smatra se da su obrezani muškarci skloniji seksualnim eksperimentima, da osjećaju snažniju potrebu za masturbacijom, oralnim i analnim seksom.
IZNENAĐENJE ISPOD POJASA 5.
Rumen je i hrapav


Ništa vas ne može tako naglo otrijezniti od seksualnog uzbuđenja kao penis koji izgleda - bolesno.
Crvenilo penisa može prouzročiti alergija na prezervativ, ali može biti i posljedica bolesti poput genitalnog herpesa ili bradavica. Uočite li neuobičajene crvene otekline ili da mu je koža na nekim mjestima hrapava, preostaje vam samo jedno: da ga pošaljete liječniku. Budite čvrsti i nepokolebljivi u odluci da nećete pristati na seks dok liječnik ne dijagnosticira o čemu je riječ.
A ako simptome primijetite tek nakon seksa? Tada i vi morate, bez oklijevanja, otići ginekologu. Moguće je da će se vaša predostrožnost pokazati pretjeranom, ali kad je spolno zdravlje u pitanju, ne smijete riskirati.
IZNENAĐENJE ISPOD POJASA 6.
Ima piercing!


Ovo iznenađenje još uvijek je razmjerno rijetko. No otkrijete li, dakle, da je vaš partner glavić penisa ukrasio malom naušnicom - o nekoliko stvari morate povesti računa prije nego što se prepustite užicima. Najprije, utvrdite koliko je dugo nosi. Ranici treba oko dva mjeseca da zaraste - pa ako je njegov ukras novijeg datuma, ne riskirajte i ne upuštajte se u odnos. Pogledajte i je li ukrašavanje ostavilo neželjene posljedice, vidi li se oko ukrasa crvenilo koje može biti pokazatelj infekcije. Primijetite li bilo što sumnjivo, zatvorite dućan. Nikada nije pametno zažmiriti na činjenicu da penis izgleda nezdravo.
U raspravu je li takav ukras sam po sebi razlog da obustavite seksualni odnos, suvišno se upuštati: činjenica je da ima žena koje genitalni piercing uzbuđuje. Ako ste jedna od njih, imajte na umu da bi bilo dobro koristiti deblji kondom koji ima veći spremnik za spermu.
Ako pak ne želite njegov nakit u sebi, zamolite ga da ga skine. I to se, naime, može.


Komentirajte! Jeste li ikada doživjeli slično iznenađenje? Kako ste postupili?