PDA

View Full Version : Goca Lazarević: Radim da ne bih tugovala


FolkoTeka.com teme
20-01-2010, 16:00
Gordana Lazarević polako se oporavlja od šoka. Prvo joj se desio peh u Hrvatskoj kada joj je nestao novčanik sa 1.200 evra i kartice, a sutradan je saznala da joj je umro otac.

http://img2.pict.com/9b/da/e7/2572505/0/2520goca2520lazarevi25c425873a25.png

- Strašno, ne znam šta bih drugo rekla. Pevala sam 13. januara u Puli članovima Udruženja Srba iz Hrvatske. U hotelu sam primetila da mi nema novčanika sa parama i master karticom. Ne znam da li sam pokradena ili mi je novčanik jednostavno ispao iz tašne - priča Goca, koja je morala da da izjavu u policiji.

- Nisam mogla nikoga da optužim zato što sam nemarna, ne zatvaram torbu, pa posle ne znam da li su me opljačkali ili sam jednostavno izgubila stvari. Sreća, pa je bio radni dan tako da sam mogla odmah da stopiram karticu.

Iste večeri održala je koncert, a ujutru je probudila loša vest.

- Rodbina mi je javila da mi je umro otac. Bila sam potpuno u šoku i istog trenutka krenula sam za Beograd. Najbolji lek za tugu oduvek je bio rad, čeka me mnogo obaveza, pa nemam vremena da tugujem. Rad će mi biti najefikasnija terapija.


Više o temi... (http://www.f-ton.org/forum/estrada-news-vesti-sa-estrade/9214-goca-lazarevi-radim-da-ne-bih-tugovala.html)