PDA

View Full Version : VIP Veliki Brat,Srbija, 4.serijal - anketa


STRANAC
19-01-2010, 00:20
Drustvo,30 januara pocinje 4.serijal,a mnogi kazu i poslednji IKADA, VIP Velikog Brata...
jos nisu poznati ucesnici osim spekulacija koje se mogu procitati po raznim novinama...
evo mi otvaramo anketu,da vidimo ima li zainteresovanih za ovaj dogadjaj,te ako ustanovimo da ima vas koji bi pratili ovaj serijal,mi cemo se potruditi da vam prikazujemo "dnevne epizode" ovde na nasem sajtu...
znaci,glasajet ZA ili Protiv....

iSelektor
19-01-2010, 01:51
Ja sam glasao ZA, i ako znam da je to tesko pratiti... znam iz iskustva :)

superbaka
19-01-2010, 04:22
Glasala sam ZA,i jedva chekam da pochne,zivo me zanima ko uchestvuje od poznatih lichnosti,nadam se da su odabrali dobru ekipu i da cje nam biti zanimljivo:p

iSelektor
19-01-2010, 14:03
Četvrti serijal VB od 30. januara na „Pinku”
Sanja i Era ulaze u kuću „Velikog brata”

Četvrti serijal “Veliki brat VIP” počinje da se prikazuje 30. januara na Televiziji “Pink”, a producentska kuća “Emotion” je za sada napravila dogovor sa nekoliko javnih ličnosti, pa će u kuću u Košutnjaku ove godine najverovatnije ući folk pevači Bora Drljača i Era Ojdanić, manekenka Sanja Papić, majka Jelene Karleuše - Divna Karleuša i Boki 13 - transvestit iz Skoplja, tamošnja velika televizijska zvezda.

http://img2.pict.com/3d/ec/8f/2559224/0/blic2520online2520257c2520sanja2.png

Bora Drljača i Era Ojdanić su veliki prijatelji i pre dve godine je trebalo da uđu zajedno u kuću. Tada se takmičio samo Era, koji je ispao neposredno pre finala, a ove godine će im se ispuniti želja pa će zajedno kročiti u Košutnjak. I manekenka Sanja Papić je prethodnih godina najavljivana kao potencijalni učesnik, dok će ulazak Divne Karleuše, mame popularne pevačice, zasigurno ostaviti jak utisak. Jelena Karleuša je, podsećamo, prošle godine otvorila VIP sezonu, i dobro je zagrejala atmosferu.
Transvestit iz Skoplja, Boki 13, to jest kontroverzni makedonski voditelj i pevač Bojan Jovanovski, poznat je srpskoj publici po gostovanju u emisiji kod Dragana Marinkovića Mace tokom emitovanja “Operacije trijumf”, ali i po šokantnom hitu na srpskom jeziku “Otvori se” koji mu je napisala Marina Tucaković. Boki 13 je malo punijeg stasa, stalno nosi plavu periku, cipelice na štiklu i žensku odeću, od glave do pete je obučen u firmiranu garderobu, omiljeni kreator mu je Luj Viton.
Iako se prethodnih dana spekulisalo da će u kuću “Velikog brata” ući Vesna Zmijanac, voditelj “Keš taksija” Ivan Ivanović, Ivan Gavrilović, Nenad Okanović, poznatiji kao sin Dragan iz serije “Selo gori, a baba se češlja”, i Dragoljub Ljubičić Mićko, kako saznajemo, oni sigurno nisu u igri za ulazak.
Producentska kuća “Emotion” trenutno je u pregovorima i sa Natašom Bekvalac koja bi, ukoliko pristane, u kući ostala dva dana. S obzirom na to da bi Nataša uskoro trebala da objavi hit singl, šanse za njen ulazak nisu male pošto bi na taj način najbolje promovisala novu pesmu. Spekuliše se da će u kuću najverovatnije ući i neko od mladih zvezda “Granda”.
Ono što je novina u svakom pogledu jeste da će VIP učesnici u ovom serijalu biti podeljeni u dve ekipe, na bogate i siromašne, a najverovatnije je da će tabor bogatih tokom života u kući uživati u svim blagodetima, dok će siromašni morati da se “muče” za osnovne potrepštine.



Pobedniku 50.000 evra
Pobednik će ove godine inkasirati 50.000 evra, a takmičare, kao i uvek, kamere neće snimati u tuš-kabini i toaletu. Kuća u kojoj će takmičari živeti mesec dana neće pretrpeti velike promene. Raspored prostorija će biti isti kao u prethodnom serijalu, a poznate ličnosti će takođe spavati u zajedničkoj sobi.

Dosadašnji VIP pobednici
„VIP” 2007.
pobednik: nekadašnji fudbaler Saša Ćurčić
finalisti: Olja Karleuša, Dragan Marinković Maca i Danijel Alibabić
učesnici: Goga Sekulić, Peđa D Boj, Marta Keler, Big Lale…
„VIP” 2008.
pobednik: kreatorka iz Nikšića Mimi Đurović
finalisti: Milić Vukašinović i Ajs Nigrutin
učesnici: Skaj Vikler, Zorica Marković, Era Ojdanić, Kaja, Slobodan Bićanin Bićko...
„All Stars” 2009.
pobednik: pčelar iz Kupinova Miki Đuričić
finalisti: Gru, Mira Škorić, Dragan Marinković Maca, Filip Kapisoda
učesnici: Milić Vukašinović, Nenad Čanak, Milan Mumin…

Skorpija
19-01-2010, 14:22
ZA , nadam se da će biti zanimljivo nisam imala naviku da gledam ove serijale do prošle godine ... mogu vam reći nije tako loše kako sam se nadala:)

STRANAC
20-01-2010, 00:00
Makedonski transvestit u VIP VB

Voditelj Boki 13 biće jedna od slavnih ličnosti koje će se od 30. januara boriti za naklonost publike i 50.000 evra.


Bojan Jovanov, poznatiji kao Boki 13, trebalo bi da sledeće subote uđe u Kuću Velikog Brata VIP, piše domaća štampa. Makedonski TV voditelj i pevač domaćoj publici je poznat po pesmi "Otvori se", za koju je tekst napisala Marina Tucaković.

http://www.youtube.com/watch?v=3YEaTffvwfc&feature=player_embedded

Korpulentni voditelj u javnosti se pojavljuje isključivo obučen u žensku odeću, sa štiklama i perikom. Prema pisanju domaće štampe, ranije je trebalo da uđe i u rijaliti Farma, ali se to nije dogodilo.

Da li će Boki 13 biti jedan od ukućana VIP VB, saznaćemo sledeće subote.

STRANAC
28-01-2010, 17:26
Četvrta sezona rijalitija VIP Veliki Brat počinje u subotu na Televiziji Pink, kada će se u kuću u Košutnjaku useliti novi stanari koji će pod istim krovom provesti 30 dana.

http://img641.imageshack.us/img641/5520/v159234p0.jpg

Mada se već nedeljama spekuliše sa imenima budućih ukućana, "Novosti" saznaju da će u popularni šou ući i Irina Kolin, bivša članica grupe 2 Hot, a na spisku sigurnih učesnika su i Anabela Đogani, Bora Drljača, Era Ojdanić, Divna Karleuša i kontroverzni makedonski voditelj i pevač Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13.

Kao potencijalni učesnici pominju se Slađana Delibašić, Romana Panić, Zorana Pavić, manekenke Sanja Brnović i Sanja Papić.

Učešće u popularnom rijalitiju odbili su Katarina Sotirović, Karolina Gočeva i političar Velimir - Velja Ilić. Pojedini mediji su objavili da su organizatori bili spremni da lideru Nove Srbije daju čak 100.000 evra za ulazak u kuću, duplo više od nagrade koju će dobiti pobednik serijala, ali je on odbio uz obrazloženje da političarima nije mesto u kući Velikog Brata.

U prošlogodišnjem serijalu led je (uzalud) "probijao" Nenad Čanak, a organizatori su i ovoga puta želeli da u kuću ubace jednog političara da bi popularni rijaliti dodatno dobio na gledanosti.

Slogan ovogodišnjeg serijala je "Bogati protiv siromašnih", a prema rečima voditeljke tradicionalnih izbacivanja ponedeljkom uveče Marijane Mićić, to ko će biti bogat, a ko siromašam "nije na Velikom Bratu da odluči...".