PDA

View Full Version : Energy Saver - Program za Symbian telefone


iSelektor
18-01-2010, 21:40
Trajanje baterije uvek je jedna od tema kada se govori o mobilnim telefonima. Bez obzira na to koliko imate kvalitetnu i dugotrajnu bateriju, skoro uvek će vam zafaliti „još onaj dodatni minut” kada ste usred grada a morate da obavite važan telefonski poziv. Energy Saver je aplikacija koja može da produži trajanje vaše baterije do 30 odsto. Osnovni način na koji se ovo postiže jeste tako što Energy Saver gasi vaš telefon tokom noći.

http://img2.pict.com/c2/51/dd/2550314/0/skpz03.jpg

Kako je dokazano da je razlog zbog koga ljudi ne isključuju telefon noću mahom to što zaborave to da urade (ili da ga ujutru uključe), ova aplikacija to radi za vas. Možete odrediti kada će se telefon gasiti a kada uključivati, i to ponaosob za svaki od dana u nedelji. Na ovaj način možete sebi „dati oduška” vikendom kada duže spavate ili uključiti telefon ranije radnim danima.

Dodatna funkcija ovog programa je i alarm, putem kog lako možete definisati kada želite da vas telefon ujutru probudi, što je opcija povezana sa „buđenjem” i samog uređaja. Jedini pravi problem jeste to što je Energy Saver dovoljno jednostavna aplikacija da se postavlja pitanje da li opravdava svoj status komercijalne aplikacije. Ipak, ukoliko ne volite toliko često da punite svoj mobilni, ovo može biti program za vas.


Platforma: Symbian
Veličina: 340 KB
Cena: 6 evra
Adresa: Enlarge your phone battery (http://www.fedoroffsoft.com/)