PDA

View Full Version : Maja Nikolic o Grandu, Farmi i ljubavnom zemljotresu


FolkoTeka.com teme
11-01-2010, 14:20
Pop pevačica Maja Nikolić je jedna od malobrojnih „farmerki“ koja je uspela da profitira od učešća u popularnom serijalu „Farma“. Osim nagrade od 10.000 evra i više nego pristojnog honorara, koji je dobijala za svaku nedelju provedenu na ružičastom imanju, Maji su učestali nastupi, a samim tim i zarada. Pre ulaska na farmu dobijala je 200 evra po „tezgi“, a sada se njen honorar povećao za nekoliko hiljada. Ono što je, međutim, najviše raduje je saradnja sa „Grand produkcijom“, za koju će uskoro izdati album.


http://img2.pict.com/5f/d6/01/2463970/0/mozmaja.jpg


- Biće mi velika čast da sarađujem sa „Grandom“, jer mislim da je Saša Popović najbolji u šou-biznisu na ovim prostorima i u njegovom jatu ne bih morala da brinem za svoju karijeru. To, naravno, ne znači da ću preći u folkerke, osim što ću snimiti duet sa živim legendama Tozovcem i Luisom. Volela bih da udružim glas i sa Topalkom, o čemu smo razgovarali na farmi, ali to ne zavisi od nas. On divno peva i mislim da bi naš duet bio apsolutni hit - kaže Maja.


* Mislite li da u „Grandu“ možete da promovišete muzički pravac Nine Badrić, čijim pesmama ste oduševljeni i kakve ste poželeli da snimite za sledeći album?
- Volim Ninine pesme, ali ne planiram da je kopiram. Nas dve nemamo dodirnih tačaka, jer pevamo potpuno različitu vrstu muzike. U mojim pop pesmama ima primesa etna, što je normalna stvar, s obzirom na to da živimo u Srbiji. Mislim da nema ništa čudno u tome što ću ih izdati u „Grandu“, jer gotovo 80 odsto melodija ove produkcije je pop. Novi album biće odličan, sa mnogo kvalitetnih i komercijalnih pesama.
* Ispostavilo se da ste moralni pobednik rijalitija „Farma“. Interesanto je da su vam se posle svake svađe izvinjavali upravo oni koji su vas vređali i smatrali lošom osobom...
- Mislim da je u tome moja pobeda. Bila sam ono što jesam. Nisam se folirala i zato sam dogurala do završnice. Nikada nisam stvarala konflikte, već sam se branila. Napadali su me i vređali iz samo njima znanih razloga, ali nisam mogla da ostanem imuna na njihove otrovne strelice. Morala sam da im odgovorim. Trebalo je izdržati prozivke i uvrede, ali ispostavilo se da sam zahvaljujući njima izašla snažnija. Gospod mi je pomogao da sačuvam zdrav razum. Svima sam oprostila, jer je veličina čoveka u praštanju. Ne vredi biti zlopamtilo.
* Da li su bili iskreni kada su vam se izvinili ili su to učinili jer su se uplašili da ćete ih tužiti za klevete?
- Izneto je mnogo ružnih reči
na moj račun, ali neću presavijati tabak. Sale je rekao mnogo neistina, koje su do njega dolazile zlim kanalima, ali oprostila sam mu jer mi se izvinio. On je impulsivan poput mene i ume u afektu da kaže ono što ne misli. Svi su oni, ipak, dobri ljudi, tako da sve loše što nam se izdešavalo pripisujem izolacionom paklu u kojem smo se našli. Ostali smo u dobrim odnosima.
* Glavna tema na farmi bila je vaša udaja za dečka Jana Nikolasa Štajnplica, nemačkog advokata, koji je navodno helikopterom trebalo da sleti na ružičasto imanje...
- Jan je imao veliku želju da me zaprosi na farmi, čak je organizovao svoj dolazak helikopterom, dobivši dozvolu i od grada. Njemu to bar nije problem. Milica Mitrović i organizatori šoua bili su oduševljeni njegovom idejom, ali neki farmeri su bili protiv toga. Pošto su po licenci farmeri vlasnici imanja tokom snimanja šoua, organizatori su nam priredili sastanak na kojem su neki rekli da to ne dolazi u obzir, tako da po tom pitanju ništa nije moglo da se uradi. Ali, važno je to da se veridba dogodila posle šoua.
* Hoće li vas uskoro odvesti matičaru?
- Prsten sija na ruci, a venčanje ćemo upriličiti kada nam se za to ukaže prilika. Ne žurimo. Važno nam je da se volimo, a papirologija može da sačeka. Biće i svadbe. Mnogo sam srećna pored Jana, koji svakog dana čini divne stvari zbog kojih se osećam kao princeza. Zreo je i stabilan muškarac, tačno zna šta želi u životu, a takvi su me oduvek privlačili. Pored njega se osećam maženo i paženo, jer mi non-stop ugađa, a nedavno mi je priredio veliko iznenađenje poklonivši mi predivnu kuću. Sređujemo je po našem ukusu, tako da uskoro očekujem da ćemo se useliti u nju.
* Kako je reagovao na vaše i Topalkove strastvene scene iz telenovele „Između ljubavi i mržnje“? Da li je ljubomoran?
- Jao, bio je oduševljen! Mnogo mu se dopalo kako smo odglumili ljubavnike, ali imao je jednu zamerku. Zasmetalo mu je što se stvarno nisam ljubila sa Topalkom. Rekao mi je da je sa nestrpljenjem iščekivao naš poljubac, te da je samo to falilo da bi naše scene izgledale savršeno. Nije nimalo ljubomoran, a nema ni razloga za to. Verna sam u ljubavi. Kada volim, predajem se sto odsto, bez rezerve i granica. Iako sam na ljubavnom planu pretrpela velike žrtve i patnje, zbog voljene osobe mogla bih da učinim bilo šta. Kada se zaljubim - nastaje zemljotres. Priznajem da sam nekada bila mnogo ljubomorna, ali sada sam zrelija i tačno znam da je ono što je moje - samo moje.


ODBILA “VELIKOG BRATA“
* DA li biste ponovo ušli na farmu?
- Nema šanse. Farma je fenomenalno iskustvo, ali ne bih ga ponavljala. Odbila sam i ponudu da učestvujem u jednom velikom rijaliti šouu, koji uskoro počinje da se emituje, iako su mi po nedelji nudili trostruko veći honorar.


GLUMA
* POKAZALI ste da imate dara za glumu. Jeste li razmišljali da se jednoga dana oprobate kao glumica?
- Mnogo mi se dopala gluma, tako da, reditelji, javite se (smeh). Rado bih igrala u pravoj seriji ili u filmu. Inače, mnogi ne znaju da sam učestvovala u snimanju nekoliko domaćih filmova, a u jednom sam čak imala manju ulogu. Reč je o ostvarenju Stojana Stojčića „Ostrvo galebova“, u kojem je pokojni Filip Nikolić igrao glavnu mušku ulogu, ali film nije nikada prikazan.

Izvor: FolkoTeka.com (http://www.folkoteka.com/2010/01/maja-nikolic-o-grandu-farmi-i-ljubavnom-zemljotresu/)


Više o temi... (http://www.f-ton.org/forum/estrada-news-vesti-sa-estrade/9095-maja-nikolic-o-grandu-farmi-i-ljubavnom-zemljotresu.html)