PDA

View Full Version : Izgled dobrog ljubavnika


STRANAC
10-01-2010, 12:48
Po izgledu muškarca može da se zaključi kakav je ljubavnik. Seksolozi su identifikovali tri tipa muške seksualne konstitucije: slaba, srednja i jaka.

http://img63.imageshack.us/img63/2901/ljubljenje1.jpg

Dugonogi, visoki muškarci, svetle guste kose, glatkih grudi, slabo izraženog mišićnog reljefa se ne mogu pohvaliti snažnom seksualnom konstitucijom. Zgodni plavušani, pripadaju slaboj seksualnoj konstituciji i najidealniji su za platonsku ljubav.

Muškarci jake seksualne konstitucije su uglavnom tamnokosi. Njihova tela su pokrivena gustom dlakom. Pubična dlakavost je izražena i proteže se od prepona do pupka. Brada na licu je crna i gusta. Može da se brija i ujutru i uveče. Često rano oćelavi zbog visokog testosterona. Takav muškarac, po pravilu, ne doživljava teškoće u krevetu. Ako je partnerka takvog seksualnog giganta temperamentna to je skladan seksualni par. Ako takvom pastuvu pripadne dama slabog seksualnog temperamenta možemo ih oboje sažaljevati.

Muškarci srednje seksuale konstitucije su uglavnom kestenjaste ili crne kose. Dlakavost takvih muškaraca je manje izražena od predhodnog tipa, ali je obavezno prisutna, osim na pubičnom predelu, i na stomaku. Takođe, su dlakave ruke, noge i grudi. Takve osobe su obično prosečne visine. Imaju dug torzo, široka ramena, dobro razvijene mišiće, ali kraće noge.

Svi parovi koji žele harmoničnu vezu treba da budu slični pre svega u seksualnoj konstituciji ili seksualnom temperamentu. Ustvari, muškarci i žene koji imaju slične seksualne potrebe pre će ostvariti istinsku ljubav i skladnu vezu.