PDA

View Full Version : Starija ili mladja, pitanje je sad


STRANAC
29-12-2009, 23:00
Dok jedne muškarce privlače mlade devojke, drugi luduju za damama koje su nešto starije. Prvi kažu da ih uzbuđuje njena nevinost, a drugi da je pravo uživanje moguće samo sa iskusnom ženom.

http://img691.imageshack.us/img691/2886/1f0ffcd97a59da9260664e3.jpg

Dakle, i jedni drugi imaju dobre razloge.

Sigurno je da mlade devoje izgledaju bolje, barem kada je njihovo telo u pitanju. Međutim, i zrele žene danas mogu biti podjednako neodoljive – sport, zdrava ishrana, kvalitena kozmetika, dobra garderoba, ali i estetska hirurgija.

Zato ne čudi kada gospođa u ranim četrdesetim izgleda bolje nego devojka u dvadesetim koja ceo dan sedi za kompjuterom i jede masnu hranu, pije gazirana pića i još nije izgradila svoj stil u oblačenju, češljanju i šminkanju.

Osim toga, mlade žene su često seksualno neiskusne, za razliku od žena koje već imaju dosta godina, ali i partnera, ili barem seksulanih iskustava sa nekoliko njih.

Veseli kadrovi iz tinejdžerskih filmova u kojima studenti "divljaju" sa zgodnim navijačicama, samo su filmska priča.

Dama u godinama zna šta voli kada je u krevetu, ali zna i da pogodi i udovolji želje svog partnera.

Međutim, ako spadate u muškarce koji vole ulogu učitelja, onda su mlađe partnerke idelane za vas.

Vodite računa i o zajedničkim interesovanjima. Generacijski jaz neće biti problem na početku veze i u periodu zaljubljenosti, ali ako računate na duže staze, onda je veoma bitno da osoba sa kojom provodite svoje slobodne vreme ima šta i da vam kaže.