PDA

View Full Version : Sneki osigurala noge na milion dolara!


FolkoTeka.com teme
29-12-2009, 20:40
Snežana Babić u osiguravajućoj kući „Lojd“ zaštitila svoje noge duge 125 centimetara, a ujedno njihovom dužinom postala kandidat za Ginisovu knjigu rekorda



To je učinila nedavno, u nemačkoj ispostavi jedne o najpoznatijih svetskih osiguravajućih kuća „Lojd“, i tako zvanično zaštitila svoj „najduži adut“ od celih 125 centimetara.

http://img2.pict.com/5e/4b/44/2331864/0/thumbsneki2.jpg


- Oduvek mi je pričanje o ciframa bilo neumesno, naročito sada, u vreme ekonomske krize. Svaka investicija u životno osiguranje, pa makar i pojedinih delova tela, ulaganje je u ličnu sigurnost i način da se zaštitite od neizvesne budućnosti. Na svoje noge sam uvek bila ponosna, a koliko one vrede, procenite sami - uz osmeh je prokomentarisala Sneki, ne želeći da otkrije tačnu sumu.

Međutim, izvor blizak atraktivnoj pevačici tvrdi da je milion dolara stvaran iznos i otkriva kako je zapravo došlo do toga da se Babićeva odluči na ovaj potez.

- Jedno udruženje iz Srbije podnelo je kandidaturu da njene noge uđu u Ginisovu knjigu rekorda jer su po dužini vrlo blizu nogama Svetlane Pankratove, aktuelne rekorderke. Odmah potom Sneki je odlučila da ih osigura u „Lojdu“ na milion dolara! Naravno, to je i učinila - ispričao nam je sagovornik, dodavši da će publika već u Kumanovu, tokom novogodišnje noći, moći da uživa u pogledu na najskuplje noge srpske estrade. A i šire.


izvor: www.NewsRide.net (http://www.NewsRide.net)



Više o temi... (http://www.f-ton.org/forum/estrada-news-vesti-sa-estrade/8944-sneki-osigurala-noge-na-milion-dolara.html)