PDA

View Full Version : Topalko pobedio na Farma Reality Show


STRANAC
25-12-2009, 13:13
Pobednik Farme kaže da mu je bilo najteže kada je poslednji put izašao iz štale. "Maričuj je svetica", smatra Topalko.

http://img40.imageshack.us/img40/5468/v156471p0.jpg

Pobednik prvog srpskog rijaliti-šoua Farma Milan Topalović-Topalko jutro posle trijumfa poslednji put je bio na imanju u Barajevu.

Topalko je došao po svoje stvari i po slatko od grožda, i kao pravi domaćin ugostio je voditelje šoua Aleksandru Jevtanović i Ognjena Amidžića. Osvajač glavne nagrade od 100.000 evra jedini je učesnik Farme koji je došao da obiđe imanje na kojem je bio protekla 94 dana.

Ostali su samo Vukica sa njenim kučićima, patke i guske, prasence Kralj...Odvedene su i Ljilja i Bilja, o kojima je pazio svakog dana i nijednom rečju se nije zbog toga pobunio. Za razliku od nekih drugih farmera, njemu nisu smetali ni "neprijatan miris", ni to što se Ljilja i Bilja ritaju prilikom muže, ni to da treba očistiti seno...



Zanimljivo, ni Topalko, kao ni drugoplasirani Nigor i trećeplasirana Sandra, nijednom nisu bili na položaju Gazde Farme. Ali su stigli do samog kraja.

Upitan šta će mu najviše nedostajati, Topalko je odgovorio:

"Bilo mi je teško kad sam izašao iz štale, a ne iz kuće. Taj trenutak me je podsetio kada sam u četvrtom razredu prodao svoje krave i odselio se sa roditeljima u grad...", nije završio rečenicu Topalko, jer su mu pošle suze na oči.

On je rekao da se na farmi ponašao isto kao i u realnom životu, da nije glumio, niti je imao taktiku. "Ljudi sve vide i lako te provale. Ako glumiš provaliće te za pet ili deset dana".

Topalko je bio jedan od retkih koji nije razmenjivao teške reči sa ostalim farmerima. Jednom se zakačio sa ženama zbog toga što nije bilo hleba tog dana, malo se sporečkao i sa Marinom.

"Mogu sve da razumem, ali da nema hleba u kući, pa stvarno! Onda treba svi da se spalimo", bio je njegov komentar.

Topalko je bio blizak sa ženama, jer, objasnio je, voli da se zabavlja i voli da gleda i bude u društvu lepih žena. Ali, nijednom nije prešao granicu zbog koje bi supruga Vesna mogla da mu zameri.

"Maričuj (Marijana Grgić) je svetica! Ona je duša od žene. Ali, ja sam na nju gledao tako, nikako drugačije. Morao sam sebe da nateram da se u nju zaljubim u seriji. Njenu sliku sa podizao tokom žurki samo da stavim ostalima do znanja na kojem je ona mestu", rekao je pobednik Farme.

Za Marka Đurovskog je znao da je u šou ušao sa zadatkom da "zbari" manekenku Sandru.

"Njoj sam to odmah rekao. Ona mi nije verovala. Da sam ja hteo da se takmičim, odnosno da nisam oženjen i da sam se ja pitao, Marko nikad ne bi imao šanse. Ne on, nego bilo ko drugi",tvrdi Topalko.

Od osvojenog novca, kao što je i ranije rekao, planira da snimi album kakav on misli da treba da bude, a u 2010. godini želi da mu karijera krene uzlaznom linijom.

Na proglašenje pobednika Topalko i Nigor su doveženi helikopterom, što je pevaču Granda bilo prvi put da je seo u letelicu. Vikao je od sreće, pobledeo kad su počele sitne turbulencije...A onda je uskliknuo: "Ovo je najsrećniji dan u mom životu!".

Potom je ušao u studio Pinka u Šimanovcima i dobio 100.000 evra. Kakav dan!

STRANAC
25-12-2009, 13:16
gledao sam ovaj show svakog dana,i zaista je covek zasluzio pobedu...
mozd anije bio toliko interesantan kao drugoplasirani Niggor,ali je bio najradniji na farmi,
bio je jedini koji ni sa kim nije dosao u sukob,
i bio je jedini koji je pokazao karakter na farmi...
bio je covek sa karakternim osobinama koje treba da poseduju mnogi...
nije se svadjao,stitio je zene,nije dao na sebe...

svaka mu cast, ako mu je izmakla pobeda na zvezdama granda evo bar sad je dobio prvu nagradu...

iSelektor
25-12-2009, 20:01
A nisi napisao da posle farme, Viktorija na putu do studija imala tezak saobracajni udes...

Vise o tome ovde: FARMA: Viktorija imala te?ak udes! Topalko najfarmer! | www.FolkoTeka.com (http://www.folkoteka.com/2009/12/farma-viktorija-imala-tezak-udes-topalko-najfarmer/)