PDA

View Full Version : POGLEDAJTE U NJEGOV TANJIR


Skorpija
22-12-2009, 20:21
Pogledajte u njegov tanjir i saznajte kakav je:icon_cheesygrin:

http://img97.imageshack.us/img97/189/hisplate.jpg

Prepoznajte tip muškarca po izboru jela

Jedno od osnovnih pravila prvog izlaska, koje se prenosi među muškarcima, kaže: ako devojka na prvom “sudaru” poruči salatu, znajte da imate posla s nekim ko je stalno na dijetama i vrlo moguće da je sklona da dosađuje okolini. Ima vrlo poseban ukus, vrlo je sebična i razmažena.

Zašto ne bismo jednom pogledale u Njegov tanjir i razmislile šta bi taj tanjir mogao da kaže on Njemu?

Biftek

Ako muškarac, u restoranu, naruči biftek to je vrlo seksi. Posebno ako da konobaru precizna uputstva kako on treba da bude ispečen i kako da bude začinjen. Naravno, ovo ne zvuči seksi, ako ste vegeterijanac, a on sedi preko puta Vas i žvaće polupečeni, krvavi biftek. U tom slučaju predlažemo da krenete u toalet i krišom se izgubite se iz restorana.

Riba

Ah, ovo je prava stvar. Muškarac koji poruči ribu ima samopouzdanja i oseća se dobro u svojoj koži. On voli lepe stvari i vodi računa o svom zdravlju – ali ne preteruje u tome.

Testenina

Hm… Vrlo lukavo. Ako naruči špagete sa morskim plodovima, imate posla sa “pozerom”. Ali, ako poruči Bolonjeze, ili samo njoke sa sirom, u društvu ste sa jednostavnim muškarcem, punim razumevanja kojeg ćete lako moći da “vrtite oko malog prsta”.

Grčka salata

On Vam pokazuje da je kosmopolita i vrlo inteligentna osoba koja jako dobro zna šta želi. Dajte mu 1 bod za trud i pomirite se s tim da ćete provesti jedno vrlo dosadno veče.

Pileći medaljoni

O Bože! Mamin sin! Spašavajte se što pre!

Pica :uhhhh:

Ako ste u piceriji ovo je u redu, jer zapravo i nemate drugog izbora. Prilikom odabira pice vodite se gore pomenutim pravilom za testenine. Ali - ako ste u „fensi“ restoranu, a on odabere picu (ili bečku šniclu), možete da zaključite da on nema visoke ciljeve u životu. Kada Vas isprati kući, on će verovatno otići s drugarima iz kraja na stoni fudbal... I usput će izgubiti Vaš broj telefona.

Kineska hrana

Ako muškarac predloži kinesku hranu to je prilično dobr znak, on je svestan sebe i verovatno ima bujnu maštu. Međutim, ukoliko Vas pozove u neki zabačeni, neugledni restorančić na periferiji grada, za koji nikada niste čuli, to bi moglo da znači i da ima ženu i decu kod kuće. Ups!

Meksička hrana

Uh, ljuto! Šarmantan, zanimljiv, fascinantan... Verovatno ćete jedva čekati da zajedno stignete kući...

Hamburger

Solidan i nadasve - realan! Ima dobar ukus i dobro zna šta želi. U svakom slučaju, zamolite svog pratioca da Vam pokaže svoju ličnu kartu i odvedite ga kući da ga upoznate sa roditeljima...

Suši

Intelektualac u bukvalnom smislu te reči. On ima kulturu naručivanja i jela u restoranu, idealno izgovara sve strane nazive poslastica... Naravno, on i poznaje šefa kuhinje. Jedino... preti Vam opasnost da zaboravi na Vas dok hrani svoje samopuzdanje.

Rebarca

Dlakav, dominatan – mačo muškarac iz Srednjeg veka. On je verovatno već sit, ali to dobro krije. On je glasan, nestrpljiv i priprost. I da - verovatno nije ni pipnuo salatu koja se našla pored njega.

Ako imate želudac za to, posmatrajte ga kako vešto i precizno pipa kosti i videćete mnogo toga što ste videli na Dicovery kanalu.

Isto što i Vi poručujete

Ako Vaš pratilac poruči isto što i Vi, postoji velika mogućnost da spram Vas sedi „krvopija“. Posebno ako je izbor na meniju velik - sa mnogo ukusnih jela. Ovakav muškarac nije nezavisan, nema pravu životnu energiju i očekuje od drugih da mu osmisle život. On će se priljubiti uz vas i zvati vas najmanje po 10 puta dnevno. Još uvek mislite da je baš toliko sladak?

Tahirovce
22-12-2009, 22:03
Ja sam za biftek :) ..