PDA

View Full Version : Ceca prvi put sa deckom na slavi


FolkoTeka.com teme
21-12-2009, 06:52
Svetlana Ražnatović u krugu prijatelja proslavila Svetog Nikolu
Ceca prvi put sa dečkom na slavi

http://img2.pict.com/c3/bd/7f/2259572/0/cecav.jpg (http://pict.com/)

Folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović proslavila je krsnu slavu Sveti Nikola u svojoj vili u Beogradu, a po običaju, prisutan je bio veliki broj njenih prijatelja sa javne scene.
Pored njenih roditelja, ćerke Anastasije i sina Veljka, kao i sestre Lidije sa decom, svečanom slavskom ručku prisustvovao je i njen dečko Vladimir Cvetković, čime je još jednom potvrđeno da je njihova veza ušla u ozbiljne vode.
Za dobar štimung na slavlju koje je potrajalo do ranih jutarnjih časova pobrinuo se „Alegro bend“. Dobro raspoložena domaćica nije se ustručavala da se lati mikrofona i otpeva nekoliko pesama, među kojima i stari hit Šemse Suljaković simboličnog naslova „Pristajem na sve“, koji je izvela gledajući u svog dečka. U pevanju su joj se pridružile i Ana Bekuta i Seka Aleksić, koja je na slavlje došla s verenikom. Mikrofonu nije odoleo ni ministar policije Ivica Dačić, pa je i on otpevao nekoliko pesama za prisutne, među kojima su bile „I tebe sam sit, kafano“, kao i „Sjećaš li se one noći“.
U posnim specijalitetima sa bogate trpeze uživali su i Cecini prijatelji i poslovni saradnici Saša Vidić, Miloš Nadaždin, Sreten Radović, bračni par Čoban, Nikola Rokvić, voditelj Vladimir Stanojević, Srđan Predojević, Biljana Spasić, Žika Jakšić sa verenicom Dajanom, Mira Škorić, Goga Sekulić, Ana Bekuta, Dragan Marković Palma sa suprugom.
Posle porodičnog slavlja, Cecu ovih dana očekuju probe sa bendom, jer se priprema za spektakularnu novogodišnju žurku na Beogradskom sajmu 31. decembra, gde će nastupiti zajedno sa ovogodišnjim finalistima „Zvezda Granda“.


Izvor: FolkoTeka.com (http://www.folkoteka.com/2009/12/ceca-prvi-put-sa-deckom-na-slavi/)


Više o temi... (http://www.f-ton.org/forum/estrada-news-vesti-sa-estrade/8814-ceca-prvi-put-sa-deckom-na-slavi.html)