PDA

View Full Version : MILANU STANKOVICU ZABRANJENO DA SNIMI DUET SA KARLEUSOM!


FolkoTeka.com teme
05-12-2009, 21:00
MILANU STANKOVIĆU ZABRANJENO DA SNIMI DUET SA KARLEUŠOM!

http://img2.pict.com/b1/67/1e/2136275/0/jksasapopovic.jpg
Saša Popović

Saša Popović zabranio je Milanu Stankoviću da snimi duet sa Jelenom Karleušom, vest je koju poslednjih dana prepričavaju upućeni u sva estradna zbivanja! Kako, naime, tvrdi naš insajder blizak “Grand produkciji”, na “adresu” mladog pevača iz Karleušinog tima stigla je ponuda da njih dvoje zajedno otpevaju pesmu “Insomnija”, koju pevačica uveliko priprema. Međutim, bez obzira na činjenicu što je Stankoviću ova ponuda i te kako imponovala, Popović je na tako nešto stavio veto i pre nego je uopšte došlo do razmatranja predloga. Razlog za ovakav potez leži u činjenici da Milanov šef navodno smatra da je JK jedna od najomraženijih javnih ličnosti, te da njemu saradnja sa takvom osobom ne treba, budući da on teži ka tome da Stanković izgradi imidž finog i kulturnog momka, nalik Zdravku Čoliću. S druge strane, poznavaoci estradnih odnosa tvrde da Popović svom pulenu ne dozvoljava da zapeva sa Karleušom zbog netrpeljivosti koja godinama vlada između njega i slavne pevačice.

http://img2.pict.com/7c/9a/35/2136261/0/jkmilan.jpg
Milan Stanković

Podrazumeva se, čitava priča začinjena je i pikanterijama iz prošlosti, po kojim su se njih dvoje u nekoliko navrata i sukobili. Prema kazivanju naših izvora, do prvog sukoba došlo je pre dve godine, kada je Karleuša kontaktirala Popovića, a sve u nameri da svoj poslednji album “Revolušn” objavi pod okriljem njegove produkcijske kuće. On je ovu ponudu odbio s obrazloženjem kako je Dinča veća zvezda od nje, što je uslovilo da mu Jelena spusti slušalicu i CD objavi za “Siti rekords”. Posle toga oboje su zaćutali, ne računajući nekoliko prozivki koje su jedno drugome javno uputili. Doduše, veoma diplomatski. Tako je baš u intervjuu za “Svet”, na pitanje o odnosu sa Jelenom Karleušom Saša izjavio: “Ne postoji zaista sukob između Jelene i mene, ali nas dvoje ne razmišljamo isto kada je reč o estradi. Smatram da ona možda ima malo veće mišljenje o sebi kada je reč o diskografiji i nastupima. Nisam se složio sa njenim viđenjem cele stvari i to je to.”

http://img2.pict.com/80/19/85/2136257/0/jk.jpg
Jelena Karleuša

S druge strane, Jelena se nedavno, govoreći o tome kako je kao mala za idola imala Lepu Brenu, dotakla i njenog odnosa sa Popovićem. “Iako sam u zategnutim odnosima sa ‘Grandom’ zbog Saše Popovića, nemam problem da kažem da je Brena jedina žena sa kojom bih snimila duet”, izjavila je JK. Ipak, kako oboje drže do toga da su veliki profesionalci, izdigli su se iznad svojih privatnih odnosa, pa je nedavno došlo do njihovog poslovnog susreta...


Više o temi... (http://www.f-ton.org/forum/estrada-news-vesti-sa-estrade/8544-milanu-stankovicu-zabranjeno-da-snimi-duet-sa-karleusom.html)