PDA

View Full Version : Tri misteriozne smrti


halilce
05-11-2009, 09:19
DVA NEPOZNATA MUŠKARCA I ŽENA NAĐENI MRTVI U BEOGRADU

Tri misteriozne smrti

http://www.glas-javnosti.rs//files/image_for_teaser/Thumb_10lesuustanickoj-nemanjapancic.jpg

BEOGRAD - Tri leša pronađena su u protekla 24 sata na različitim lokacijama u Beogradu. Na parkingu u Kirovljevoj ulici na Banovom brdu preksinoć oko 23 časa u „golfu“ je pronađen leš zasada neidentifikovanog muškarca, starosti oko 40 godina. Kako se pretpostavlja, u pitanju je čovek čiji je nestanak prijavljen prethodnog dana. Detalji policijske istrage nisu saopšteni, tako da zasada nije poznato da li je nesrećni čovek umro prirodnom smrću ili je pak ubijen.
Beživotno telo nepoznate žene stare oko 65 godina godina pronađeno je juče ujutro oko 6.40 sati nedaleko od splava na Keju oslobođenja bb pored Dunava. Telo je pronašao slučajni šetač, koji je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć. Po dolasku na Kej, lekari su nakon pregleda mogli samo da konstatuju smrt.
- Kada sam se kretao šetalištem, na travnjaku sam video ženu kako leži. Odmah sam joj se približio, kako bih video da li joj treba moja pomoć. Dva puta sam je jako gurnuo, i pošto nije davale znake života, uplašio sam se i pozvao policiju - ispričao je očevidac Borivoje Andrijević.
Prema nezvaničnim informacijama, policija je pored tela pronašla torbicu u kojoj su bili lekovi, pa se pretpostavlja da je nesrećna žena preminula od posledica srčanog udara.
Branislav M. (31), čiji je nestanak prijavljen policiji pre dva dana, pronađen je mrtav juče oko 13 časova u žbunju u Ustaničkoj ulici kod broja 205. Pored njegovog tela nađeni su špric, pribor za drogiranje i limuntus, pa se pretpostavlja da je smrt usledila zbog upotrebe prevelike količine narkotika.
Kako nezvanično saznajemo, leš je pronašao prijatelj preminulog, koji je potom telefonom javio njegovoj majci. Prestravljena žena obavestila je policiju, koja je ubrzo stigla na mesto događaja i obavila uviđaj. Na lešu su, kako smo saznali, bili vidljivi ostaci snega, pa se pretpostavlja da je na tom mestu bio najmanje jedan dan.
Prema rečima žitelja ovog kraja, mesto na kome je pronađen leš poznato je stecište narkomana koji se tu često okupljaju.
Sva tri tela, posle obavljenog policijskog uviđaja, prevezena su na Institut za sudsku medicinu, gde će biti obavljena obdukcija, posle čega će biti poznati tačni uzroci smrti.



Tri misteriozne smrti | Glas javnosti (http://www.glas-javnosti.rs/clanak/hronika/glas-javnosti-05-11-2009/tri-misteriozne-smrti)