PDA

View Full Version : Maskirani razbojnici opljackali banku


sanna72
04-11-2009, 09:13
Maskirani razbojnici opljačkali banku



BEOGRAD - Dvojica maskiranih razbojnika naoružana pištoljima opljačkala su juče u 10 sati filijalu "Findomestik banke" u "Starom Merkatoru" u Ulici Palmira Toljatija na Novom Beogradu. Razbojnici su odneli veću količinu novca, a tokom pljačke niko nije povređen.
Lopovi obučeni u radna odela, sa hirurškim rukavicama, upali su u banku u trenutku kada se u filijali nalazilo pet zaposlenih, dvojica radnika obezbeđenja i troje klijenata. Povikali su: "Bu!", a zatim su naredili svima da legnu na pod. Prema rečima svedoka, pljačka je trajala kratko, a policija je došla 30 sekundi pošto su lopovi pobegli ka prolazu u "Starom Merkatoru".
- Plaćala sam račune kada su dva mršava mladića upala u banku i povikala nešto, meni nerazumljivo. U prvom trenutku pomislila sam da se neko šali, ali sam brzo shvatila o čemu se radi, jer mi je jedan od pljačkaša uperio pištolj u glavu, a zatim naredio da legnem na pod. Nosili su radna siva radna odela sa crvenom štraftom na ramenima i hirurške rukavice. Naterali su radnike da im otvore sef, a onda su novac stavili u sportsku torbu i pobegli - priča za "Blic" Nela S., očevidac pljačke u "Findomestik banci". Na mesto pljačke ubrzo su stigle policijske patrole koje su započele istragu. Okolina "Starog Merkatora" bila je blokirana, ali su razbojnici uspeli da umaknu policijskoj poteri.