PDA

View Full Version : Indijski model Tata Nano sklon samozapaljenju?


halilce
28-10-2009, 14:30
Indijski model Tata Nano sklon samozapaljenju?


[28.10.2009.] http://www.autoportal.rs/images/vesti/thumb/11613-nano.jpg (http://www.autoportal.rs/auto_vesti/vest-11613/Indijski_model_Tata_Nano_sklon_samozapaljenju_/slika1/) Najjeftiniji automobil na svetu, Tata Nano, prodaje se na indijskom tržištu ali su se već na početku prodaje javili prvi problemi.
U par slučajeva došlo je do manjeg požara unutar vozila. Ova informacija sigurno neće obradovati potencijalne kupce indijskog mališana. Kompanija Tata je pokrenula detaljnu istragu u vezi sa ovim problemom. Problem je navodno u lošem ožičenju kontakt brave zbog čega dolazi do topljenja pojedinih delova na upravljačkom sistemu a u nekim slučajevima i do manjeg požara.

Ovaj model je dugačak samo tri metra a nudi mesta za čak četiri osobe. Proizvođač tvrdi da Nano zadovoljava sve sigurnosne i ekološke norme. Tata Nano na indijskom tržištu može da se kupi za samo 2.500 dolara.
Indijski model Tata Nano sklon samozapaljenju? - Auto Portal (http://www.autoportal.rs/auto_vesti/vest-11613/Indijski_model_Tata_Nano_sklon_samozapaljenju_/)

STRANAC
28-10-2009, 17:06
pa nije ni cudo ako se uzme u obzir velicina automobila...
ne d´o Bog da se covek dobro "najede pasulja"
tek bi bila opasnost za putnike... :):)