PDA

View Full Version : Veliki Brat - Srbija - 3.Sezona


STRANAC
16-10-2009, 21:10
Na ovom linku mozete non-stop pratiti desavanja u Velikoj Kuci Velikoga Brata...
takodje,mozemo pisati o svojim utiscima iz kuce,o svojim miljenicima u kuci,nominacijama i svemu vezanom za ovaj reality show...

POGLEDAJTE DIREKTNO OVDE (http://watch0nline.info/televizija-uzivo/veliki-brat-uzivo-live-stream-video_a7310a0b1.html)


p.s.
ako ima zainteresovanih,mozemo da postavimo za gledanje dnevne emisije...
znaci,skracena verzija od nekih 45 minuta,
kao i emisiju Veliki Mozak i emisiju Izbacivanja...
znaci sve ima samo ako neko ima zelju da gleda....

iSelektor
16-10-2009, 21:30
mene ove emisije nesto ne privlace posebno, mogu da gledam, ali ono...

Ja bi ako si vec u mogucnosti, da radimo emisije TRENUTAK ISTINE...

Da se one kaci kompletne, da njih gledamo!

Pozzz 8)

p.s. i ja cu redovno pisati o VB-u... posto pisem tako i tako, cesto na folkotekinom forumu!

STRANAC
16-10-2009, 21:34
nazalost nemam te emisije,i ne mogu da dodjem do njih...
ako se u medjuvremenu snadjem da ih nabavim,onda ce biti postavljene...

Skorpija
16-10-2009, 21:43
Nisam vjerovala da će me neka emisija ovog tipa privući ali priznajem da jeste, pogotovu skraćena verzija.

iSelektor
16-10-2009, 21:49
Videcemo nekako Bebu da nagovorimo, da nam ona snima i dize negde za gledanje...

Rado bi tu emisiju pratio...

Tahirovce
16-10-2009, 22:11
Hoces da te prijavimo :) ...

STRANAC
16-10-2009, 22:15
Hoces da te prijavimo :) ... :D:D:D:icon_arrowu:

iSelektor
16-10-2009, 22:52
hahahahahah, pa znas kako... ja nemam sta da izgubim... ali bojim se drugi bi dosta izgubili/e...


pozzz 8)

iSelektor
17-10-2009, 10:29
Drama u VB: Lekari spasli Jovanu, dve nove ljubavi u kući

VB: Zamalo da nam promakne! Enis i Tanja!
Mislili smo da smo sve videli u Velikom Bratu i da su se ukućani “ispucali” sa svim kombinacijama … zamalo da pogrešimo.
Red ljubavi, red svađe – veliki red svađe, a onda opet ljubav. Majkl Džekson i njegov “Thriller” stimulativno su delovali na ono malo ukućana koji se nisu spetljali – najnoviji par u Kući su Enis i Tanja!
Iako je mislila da ne zna na čemu je, kada je reč o prijateljstvu sa Enisom, jer “čas joj priđe i javi se, čas je gleda ispod oka”, Tanja je saznala da on misli…svašta.
Veče, svi su u sobi, pričaju, ali jedan par privlači posebnu pažnju. Enis se uvukao kod Tanje u krevet i počeo da priča o svemu i svačemu, a onda upitao 13 godina stariju Tanju šta misli o mlađim momcima i vezi sa njima.
“Ja sam bila u vezi sa muškarcem mlađim od mene sedam, osam godina”, rekla je Tatjana. Ovu rečenicu blizanac je protumačio kao poziv, pa je nekoliko minuta kasnije, kada se uverio da svi spavaju, navukao jorgan preko svoje i Tanjine glave i poljubio je.

iSelektor
17-10-2009, 10:48
Štrajkuju glađu!

POSLE odlično izvedene plesne tačke uz pesmu „Triler“ Majkla Džeksona, Veliki Brat je ukućane iznenadio novim zadatkom! Mada su očekivali da će za uspešno obavljen zadatak biti nagrađeni luksuznim budžetom, jer su prethodnih dana uglavnom jeli supu iz kesica, paštetu, kečap i margarin, ujutru ih je sačekalo je novo iznenađenje. Veliki Brat je pozvao Đorđa u ispovedaonicu i rekao da je njihov zadatak da se povodom Svetskog dana borbe protiv gladi, priključe akciji „Štrajk
glađu protiv gladi“. Ukućani, koji su u četvrtak ostali i bez hleba, bez pogovora su prihvatili zadatak.

Veče pre toga ukućani su uspešno izveli dugo očekivanu plesnu tačku. Na velikoj sceni su se nalazila četiri improvizovana grobna mesta, odakle su izašli zombiji koji su zatim zaplesali u ritmu Džeksonove pesme. Kako bi ceo ambijent iz spota dočarali na pravi način, ukućani su se na sceni pojavili u specijalnim kostimima i sa „zastrašujućom“ šminkom na licu. Brbljiva Jovana je i ovo prokomentarisala na sebi svojstven način, analizirajući svakog ukućanina pojedinačno. Za Radišu je rekla: „Evo, ovaj simpatični gospodin je umro od vijagre“. „Danicu su iscepali mangupi“, dok je za Manuela rekla: „Ovog dečka je ubio jedan ljubomorni gospodin, pošto je pričao za sebe da je najlepši“.
Pošto je Veliki Brat bio oduševljen njihovim nastupom, poželeo je da ih još jednom vidi na delu, a zatim je i treći put zatražio da izvedu koreografiju uz pesmu kralja popa.

POLjUBILI SE ARSA I DANICA
ARSA i Danica su se u četvrtak veče prvi put poljubili na blic dok su se zajedno tuširali! Ostali ukućani su za to vreme bili ispred kupatila i dobacivali im: „Ajde, izađite, ljubite se napolju“. Mada je očigledno da su Arsa i Danica zaljubljeni jedno u drugo, zasad uspešno kontrolišu svoje emocije pred kamerama. Da li ovaj poljubac najavljuje nešto više ili je to bio samo trenutak slabosti, ostaje da se vidi.

STRANAC
17-10-2009, 18:33
Tanja je mnogo lepa zena,i ono sto mi se najvise svidja kod nje je to sto je naucila da zivi sa svojim hendikepom...
bila je manekenka,i dalj esu na njoj vidljivi tragovi nesvakidasnje lepote...
enis je dosta mladji,i ja mislim da je bas neiskusan i to zestoko...
ima 22 godine,ali mnogo mi nezrelo deluje kao i njegov brat blizanac...
zivo me interesuje kako ce to da bude medju njima dvoma,pogotovu sto tanja bas intelektualno je izrazena osoba...
jovana je kraljica,i meni drag lik,
ali najvise paznje posvecujem Radisi-Radasinu,jer posle svake njegove reci meni preti opasnost od infarkta :lmao::lmao::lmao::lmao:

iSelektor
18-10-2009, 00:32
Napeto u kući „Velikog brata"

Napeta atmosfera u kući „Velikog brata" svakog momenta bi mogla prerasti u tuču jer netrpeljivost između ukućana raste, a Veliki brat taktično doliva ulje na vatru!


Upravo to je uradio sa novim zadatkom koji im je dao i tako napravi raskol među ukućankama.
Nikola i Dragica su prekršili pravilo i pričali o kastinzima za „Velikog brata" što je zabranjeno. Zato su pozvani u ispovedaonicu, gde im je Veliki brat rekao da ih neće kazniti ako izaberu četiri ukućana koja će umesto njih izdržati kaznu. Za sve to vreme ostali ukućani su na televizoru posmatrali ovu scenu iz ispovedaonice. Svi su se zaprepastili kada je Dragica izgovorila, i to bez mnogo razmišljanja, Jovanino i Tanjino ime, a Nikola je odabrao Radišu. Pošto nije mogao da odluči za drugog kandidata, Dragica je izabrala Admira.
Dragica je rekla da je ona zbog Tanje i Jovane preplakala tri dana i da jedva čeka da služe kaznu. Opaka svađa izbila je čim je Dragica izašla iz ispovedaonice. Jovani je malo falilo da fizički nasrne na nju. Tanja i Jovana su toliko pobesnele zbog Dragicine dvoličnosti, pa je pitanje da li će izdržati da se ne pobiju, a i svi ostali ukućani su pogođeni postupkom pa samo o tome pričaju. Zbog toga što će izdržavati kaznu koju nisu zaslužili, očekuje se da će narednih dana u kući na Košutnjaku biti puno varnica i svađa.

iSelektor
18-10-2009, 01:17
Destra lepe Makedonke o dešavanjima u kući VB
Viki baš nedostaje Karlov zagrljaj

http://img2.pict.com/34/6b/ef/1785881/0/vbv.jpg

Od kada je Karlo Zagorac izašao iz kuće, mnogi kažu da se ponašanje Violete Raleve dosta promenilo. Ukućani joj najviše zameraju to što je, kako kažu, pala pod Jovanin uticaj, te je preuzela neke njene osobine. Kažu da se Viki nije tako ponašala kada joj je u kući bio dečko.

- Viki je navikla da se grli s nekim. Navikla je da nas dve provedemo 24 sata zajedno, da se grlimo, da štitimo jedna drugu. Od kada je Karlo izašao, Jovana joj najviše odgovara za druženje. Možda Viki radi neke stvari pod Jovaninim uticajem. Na primer, ova svađa s Nikolom, ali lepo je kada imaš nekog s kime ćeš biti blizak. Naporno je u toj kući - kaže Vikina sestra Kiki, koja napominje da Viki sigurno nedostaju i ona i Karlo:

- Viki je takav čovek, odmah se vezala za Karla, a sada za Jovanu. Dete je, treba joj zaštita. Fali joj Karlo - kaže Kiki, i dodaje:
- Karlo je dolazio kod nas u Makedoniju. Moji roditelji su se oduševili. Tata kaže da će ga uzeti za zeta, toliko ga je zavoleo – kaže Kiki, te zaključuje:
- Karlo je rekao da će se oženiti sa Viki ako ona kaže da hoće - priča Kiki.

iSelektor
18-10-2009, 23:49
Nastavljen rat plavuša

http://img2.pict.com/5e/07/1d/1792366/0/mozdragica1.jpg

ŽESTOKA svađa između Dragice i Jovane, koja je mogla da preraste u fizički obračun, ozbiljno preti da naruši mir u kući “Velikog Brata”. Njih dve su zaratile još u subotu, a svađu su nastavile u nedelju ujutru, tokom doručka, kada je Dragica nazvala Jovanu prostitutkom. Zbog Dragičinih uvreda starleta iz Kraljeva se rasplakala, dok je Tanja bezuspešno pokušavala da je uteši.
- Ubila bih je, zaklala bih je, udavila golim rukama - govorila je Jovana plačnim glasom. - Da mi je u Kraljevu ovako nešto rekla, satrli bi je. Ja takve ljude lomim u gradu.
Tanja je
pokušala da uteši Jovanu govoreći joj da ne obraća pažnju na Dragicu, jer je ljubomorna, iskompleksirana i “teško đubre”, a u raspravu se zatim uključio i Arsa.
- Ne branim Dragicu, ali nauči i ti da ćutiš - prokomentarisao je Arsa.
Sve je počelo kada su Nikola i Dragica pričali o kastinzima za šou što je po pravilima zabranjeno, zbog čega ih je Veliki Brat pozvao u ispovedaonicu kako bi ih kaznio, dok je ostale ukućane okupio u dnevnoj sobi i na TV pustio da gledaju šta se dešava u ispovedaonici. Veliki Brat je rekao da će ih poštedeti kazne, ukoliko odaberu četiri ukućana koji će umesto njih odslužiti kaznu, odnosno očistiti celu kuću. Dragica je bez razmišljanja odabrala Jovanu i Tanju, dok se Nikola posle dužeg dvoumljenja odlučio za Radišu. Pošto nije mogao da se odluči za drugog ukućanina, to je po Dragičinom izboru bio Admir. Plavokosa Nikšićanka je rekla da je zbog Tanje i Jovane preplakala tri dana i da jedva čeka da služe kaznu. Njih dve su bile zaprepašćene kada su to videle, a nakon Dragičinog izlaska iz ispovedaonice, između nje i Jovane pale su teške reči, pa je malo nedostajalo da se potuku.

IZBACIVANJE
KUĆU “Velikog Brata” u ponedeljak veče će napustiti još jedan ukućanin. Publika je prethodnih dana glasala za svog favorita, a između dvoje učesnika sa najmanjim brojem glasova, ukućani će birati koga će izbaciti iz kuće. Glasanje za favorita traje do ponedeljka uveče, kada će ukućani i saznati da od njihovog glasanja zavisi ko će napustiti kuću.

iSelektor
19-10-2009, 10:38
Biće seksa
Karlo se vraća!
Frizer iz Beograda večeras će ponovo ući u kuću Velikog Brata

http://img2.pict.com/fe/79/08/1794574/0/0d5f1df5df.jpg

Jedan od najinteresantnijih ukućana aktuelnog rijalitija „Veliki Brat“ Karlo Zagorac (32) večeras će se vratiti u kuću na Košutnjaku, saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora. On je izbačen iz šoua nakon sedam dana, ali nema sumnje da je u tom periodu pokazao mnogo više nego ukućani koji su sve vreme boravili u kući. Temperamentni frizer iz Beograda uspeo je da prve večeri započne vezu s Makedonkom Violetom Ralevom (19), da se posvađa s nekoliko ukućana i preuzme ulogu „alfa mužjaka“, što mnogima nije odgovaralo.

- Poznato je da Veliki Brat ima diskreciono pravo da nekoga vrati u kuću, pa su čelni ljudi „Emoušna“ odlučila da to urade s Karlom. Razlog za njegovo vraćanje je činjenica da je u periodu dok je bio pred kamerama rejting emisije bio najviši, jer su svi očekivali da će doći do seksa sa Violetom. Na forumima koji prate dešavanja u „Velikom Bratu“ mnogi su izrazili želju da Karla ponovo vide unutra, pa su čelni ljudi produkcije rešili da im usliše želju - priča dobro obavešteni izvor Kurira.

Kao što je poznato, večeras će jedan učesnik napustiti šou, a nakon toga će Veliki Brat vratiti Karla, što će sigurno uzburkati odnose u kući. Nema sumnje da će mu se Viki najviše obradovati, ali je takođe sigurno da će mnogima pasti mrak na oči kada ga opet ugledaju na vratima. U svakom slučaju, atmosfera u popularnom rijalitiju će se sasvim sigurno zakuvati, a da li će doći i do prvog seksualnog odnosa pred kamerama, videćemo već narednih dana.

iSelektor
19-10-2009, 15:53
VB: Ukućani, skidajte se! (VIDEO)

http://img2.pict.com/89/e1/c6/1796103/0/v150141p0.jpg
Ukućani su dobili zadatak da bojama za telo oslikaju jedni druge, i osvojili klopu i muziku!

Veliki Brat razveselio je nedeljno popodne novim zadatkom. Ukućani su dobili boje i četkice, i podelili se na modele i umetnike. Modeli su morali da se skinu u donji veš, stanu uz živopisne panoe, a umetnici da im oslikaju tela tako da se uklope u pozadinu.

Svako je sebi odabrao partnera, pa je Enis bojio Admira, Dragica Đorđa, Arsa Danicu, Nikola Tanju, Viki je slikala po Jovani, a Radišu je farbao Manuel.

Zadatak je prošao uz mnogo kikotanja i dobacivanja, a Veliki Brat ocenio je da su ga ukućani ispunili, čak se i našalio sa njima da sada ni ne vidi modele.

Umetnici su tako za sve ukućane osvojili picu, a Veliki Brat ih je častio i muzikom, pa su slušali OT Bend, Karolinu Gočevu i Jelenu Karleušu.

"Sad mi samo fali jedno hladno pivo", rekao je Nikola.

Izgleda da su se strasti smirile od vikenda, kada je izbila velika svađa između Dragice i Jovane. Večeras ćemo saznati ko sledeći napušta Kuću.

YouTube - BB3 Serbia body painting (http://www.youtube.com/watch?v=XW2XyxY2XhU)

iSelektor
20-10-2009, 12:32
"Veliki brat": Nikola se zaljubio u Jovanu!

Mislim da se moj sin malo primio na plavokosu Kraljevčanku, kaže otac Nikole Dančevića, ukućanina „Velikog brata"
Nikola Dančević zaljubio se u starletu Jovanu, tvrdi otac ukućanina „Velikog brata"! Press je posetio porodicu studenta iz Zaječara, koji je u rijaliti-šouu započeo ljubavnu vezu sa plavokosom Kraljevčankom. Iako je njihov odnos poslednjih dana zahladneo, Nikolin otac Aleksandar veruje da će njegov sin i Jovana nastaviti romansu.

- Mislim da se malo primio na Jovanu, možda i zaljubio, jer smo mi, Dančevići, emotivci - kaže Nikolin otac Aleksandar, i dodaje:

- U svojoj kući je žešći, a u šouu se uzdržava, izbegava svađu, pa dok izdrži... On ni kod kuće nije vrednica, pa nije ni tamo. Tražio je da izađe, ali to se može očekivati od njega, jer je prznica i svojeglav - šta reši to i uradi!
Gringo ili Nidža, kako ga zovu u gradu, sasvim je običan momak koji potiče iz dobre porodice. Donedavno je aktivno igrao košarku u KK „Mladost", ali je svojim omiljenim sportom prestao da se bavi zbog nesuglasica sa trenerom. U šouu je uglavnom tih i povučen. Njegovi prijatelji kažu da je takav jer je u kući „Velikog brata" dočekao godišnjicu smrti svoje majke.

- Nikola nema taktiku, ali je jednim delom ušao i zbog novca. Prošle godine je radio kao spasilac u Americi, možda će otići i nakon ovoga - kaže tata Aca.

Deda Vlada nije oduševljen njegovim učešćem jer smatra da se „hleb zarađuje samo radom i motikom", i poručuje da bi Nikoli bilo bolje da završi fakultet nego da bude u „Velikom bratu". Otac tvrdi da nije znao da će mu sin biti u šouu.

- Primetio sam da često ide za Beograd, ali mislio sam da to radi zbog neke devojke, a ne da bi ušao u kuću „Velikog brata". Ali, nisam se protivio jer čovek treba sve da proba. Šou pratim redovno i smejem se. U jednom zadatku jedva je uspeo da nogu smesti u onu saksiju, jer nosi broj 48 - kaže Aleksandar.

Nikoline komšije kažu da je on dobro dete.

- Viđala sam ga kako sa dedom i bratom sprema ajvar, kako komšijama pomaže da unesu ugalj... Nidža je dobro i vaspitano dete - kaže komšinica Olgica Petrović, a Vojislav Rakić dodaje:

- U početku nam je bilo krivo što je malo bio u kadru, ali verovatno im nije bio dovoljno zanimljiv jer je tako običan i normalan!

Vratio se Karlo, u kuću ušla i Vikina sestra Kiki!

Juče se u kuću „Velikog brata" vratio frizer iz Beograda Karlo Zagorac, kome se, očekivano, najviše obradovala Makedonka Viki. Nova ukućanka je Karlova buduća svastika i Vikina sestra bliznakinja Kristina Kiki Raleva (19)! Kiki studira ekonomiju i bavi se modernim baletom. Za sebe kaže da je pozitivna i nasmejana, ume da ulepša dan dragim osobama i uklapa se u svako društvo. Tvrdi da je mnogo vole u Skoplju. Poručuje da živi život kako želi, a ne kako joj drugi diktiraju. Uzor joj je Džim Keri. Pre dolaska Karla i Kiki, ukućanima je dodeljen zadatak da bojama za telo oslikaju jedni druge! Modeli su se poskidali u donji veš, a slikari su imali misiju da im oslikaju tela tako da se uklope u pozadinu. Veliki brat nije delio ukućane na parove, već im je dozvoljeno da se podele sami: Enis je bojio Admira, Dragica Đorđa, Arsa Danicu, Nikola Tanju, Viki je slikala po Jovani, a Radišu je oslikavao Manuel. Veliki Brat ocenio je da su ukućani ispunili zadatak, za koji su kao nagradu dobili picu i muziku „OT benda", Karoline Gočeve i Jelene Karleuše.

iSelektor
20-10-2009, 12:39
Guza XXL!
Korpulentna Nikšićanka Dragica Janičić pokazala golo dupe

http://img2.pict.com/36/d4/1a/1801719/0/thumbstarsxxlguza1.jpg

Po mnogima najčudnija ukućanka ovogodišnjeg VB Dragica Janičić juče je pokazala da i ona konja za trku ima pokazavši svoje dupe prilikom presvlačenja.

Pored zgodnih cica Violete, Jovane i Danice, retko koja ukućanka može da dođe do izražaja. Još ako se uzme obzir da se neke od njih svakodnevno šetkaju polugole, onda sve nade padaju u vodu.

Međutim, pošto nova ukućanka, korpulentna Dragica s ljubomorom gleda na sve devojke u kući, danima je smišljala kako da im dokaže da i ona ima dobru pozadinu, doduše malo poveću, ali bože moj, i to neko voli. Tako je bucka odlučila da publici, a i ukućankama, pokaže svoj zadnji trap. Naime, nakon što se udobno smestila na krevet ne bi li se presvukla, ona je namerno sklonila prekrivač i polagano počela da se presvlači. Laganim pokretima počela je da navlači crvene pantalone trudeći se da ih što sporije obuče ne bi li se njeno golo dupe što više slikalo.

Inače, ta predstava trajala je nekoliko minuta i ko zna koliko bi još da ostale ukućanke nisu odmah počele da komentarišu kako Dragica na svojoj guzi i butinama uzgaja plantažu celulita.

I dok su ljubomorne ukućanke zgrožene njenim pozamašnim dupetom, na forumima je potpuno drugačija situacija, jer se većem broju muškaraca njeno dupe i te kako svidelo...

iSelektor
20-10-2009, 23:26
Arsa plakao za Danicom

http://img2.pict.com/3e/af/d1/1805604/0/mozarsa.jpg

U KUĆU “Velikog Brata” u ponedeljak uveče su se tajno ušunjali Karlo Zagorac i Kristina Raleva, a da li će se pridružiti ostalim ukućanima zavisi od toga hoće li uspešno obaviti zadatak koji im je poverio “Veliki Brat”. Ukoliko Violeta ne otkrije da sa njenom sestrom u tajnoj sobi boravi i Karlo, njih dvoje će ući u kuću, a u suprotnom od toga neće biti ništa. Violetin zadatak je da sestri bliznakinji bez znanja ostalih ukućana donosi hranu i omogući tuširanje u kući. Ne znamo kako će ukućani reagovati ako Karlo ponovo uđe u kuću, ali je sasvim sigurno da će se tome najviše obradovati
Violeta. Ona se u Karla zaljubila na prvi pogled, ali je njegovim izlaskom iz kuće posle sedam dana romansa prekinuta.
Slična stvar dogodila se u ponedeljak uveče kada je šou napustila Danica koja je u kući najbliskiji odnos uspostavila sa Vladimirom Arsićem. Iako nije porekla da joj se taksista i di-džej iz Užica dopada, posle izbacivanja je izjavila da su njih dvoje samo drugovi i da u kući nije želela ni sa kim ništa da ima. Kao što se očekivalo, njen izlazak iz kuće najviše je rastužio Arsu. On je posle Daničinog odlaska, otišao u dvorište kako bi se osamio, iako su ostali pokušali da ga uteše. Nešto kasnije, u spavaćoj sobi, Vladimir je odlučio iskreno da progovori o svojim emocijama, a u jednom trenutku je i zaplakao.
- Žao mi je što je izašla - rekao je Arsa. - Sa njom sam bio blizak i navikao sam na nju. Ja sam kriv za sve. Ulazio sam u konflikte sa drugima, pa su je zamrzeli zbog mene. Nedostaje mi Danica, nisam od kamena.
Posle Daničinog odlaska i neprospavane noći Arsa je u utorak otišao u ispovedaonicu i “Velikom Bratu” rekao da mu Danica mnogo nedostaje i da mu je izuzetno teško.

DEPILACIJA
VIOLETA je u utorak u ispovedaonici od “Velikog brata” zatražila depilator kako bi sredila noge, ali uslov je bio da reši matematički zadatak. Pošto joj računanje nije išlo od ruke, “Veliki Brat” je Violeti dozvolio da pozove u pomoć Manuela i Radišu. Zahvaljujući Manuelu koji je rešio zadatak i Radiši, koji je pokazao zavidno znanje ruskog jezika, Viki je dobila depilator.

iSelektor
21-10-2009, 02:07
JOVANU PAVLOVIĆ OTAC PRECRTAO IZ ŽIVOTA?!

http://img2.pict.com/fc/cc/b3/1806089/0/jovanu2520pavlovi25c425862520ota.png

To što roditelji Jovane Pavlović, najkontroverznije učesnice „Velikog brata“, zaobilaze medije, ali i sva javna pojavljivanja u širokom luku, isključivo je zbog toga što ne podržavaju ćerkino učešće u popularnom rijaliti šou, tvrde odlično upućeni u porodične odnose kraljevačke stralete.
Kako saznajemo, Jovanin sukob sa ocem datira još iz vremena kada je ona, mimo njegove volje, otišla put Novog Pazara, gde je kao igračica nastupala po tamošnjim sumnjivim lokalima. Kada je svoju nameru sprovela u delo i polugola zaigrala na stolovima, Pavlović senior, koji u Kraljevu ima ugled čoveka koji je svoj život posvetio sportu i porodici, odlučio je da kontakt sa ćerkom svede na minimum. Neki čak idu toliko daleko da tvrde da je se, bez obzira na protivljenje svoje supruge Ljubinke, navodno i odrekao rekavši joj u lice da u njegovom domu za nju više mesta nema! I taman kad se prašina oko novopazarskog angažmana slegla, a Joca sa porodicom uspostavila koliko-toliko normalan odnos, plavokosa starleta je ulaskom u Kuću Velikog Brata ocu priredila novo iznenađenje.

I, kako tvrde bliski prijatelji njenih roditelja, napravila kardinalnu grešku. Jer, gospodin Pavlović, u Kraljevu poznatiji kao Čonje, je mišljenja da njegovoj familiji nikako ne ide u prilog to što za „nestašnu“ mu ćerku sada zna cela Srbija, kad jedva preživljava abrove o kojima bruji grad u kome žive. A tamo sve pršti od priča da, osim toga što je slobodnih shvatanja, Jovana navodno poseduje i eksplicitne video-snimke... Zbog svega navedenog, ali i zbog svega što Joca radi u Batinim odajama, Čonje odavno ne prati dešavanja u Kući, jer ne može da podnese ćerkino skandalozno ponašanje - tačnije to što se pred milionskim auditorijumom više šeta gola no obučena, gura glavu u WC šolju, psuje, svake nedelje zaskače drugog muškarca...

http://img2.pict.com/f4/bb/3a/1806095/0/jovana4.jpg

iSelektor
21-10-2009, 22:44
Karlo čuo “Volim ga”!

POJEDINI ukućani su prethodnih dana zapali u depresiju. Posle Arse, koji je nakon Daničinog odlaska priznao da sve teže podnosi boravak u kući, u sličnoj situaciji našli su se Manuel i Tatjana. Crnokosa Zemunka ne može da se otrgne utisku da je niko ne podnosi, jer je “izbacila” iz kuće Danicu, dok je Manuel “Velikom Bratu” u ispovedaonici poverio da se u poslednje vreme loše oseća i da često ima želju da zaplače. “Veliki Brat” mu je poručio da mora da bude jak i istrajan, a posle dugog razgovora sa Arsom, shvatio je da ne sme da poklekne i napusti kuću.
Međutim, “Veliki Brat” je našao
način kako da ukućane izleči od depresije. Dobili su zadatak da se podele u dve grupe, odaberu glavne kuvare i spreme kiseli kupus, sok od paradajza, kavurmu i čvarke. “Veliki Brat” će u četvrtak oceniti njihove kulinarske sposobnosti, a ukoliko uspešno obave zadatak dobiće luksuzni budžet.
Karlo, koji sa Kristinom od ponedeljka uveče boravi u tajnoj sobi, imao je priliku da se uveri da je Violeta i dalje zaljubljena u njega. Ona je sestri Kristini u tajnoj sobi ispričala da je zaljubljena u Karla i da joj je veoma teško pao njegov odlazak iz kuće, ne sluteći da se on sakrio ispod kreveta i da sluša njihov razgovor.
Tanja Jovančević, koja je u ponedeljak “preživela” izbacivanje iz kuće, u sredu je ukućanima ispričala da se svojevremeno “muvala” sa folk pevačima Acom Lukasom i Željkom Šašićem.
- Imala sam 22 godine i uvek je imao ružne cipele. On mi je bio najniži dečko u
životu, ali je mnogo dobar čovek - rekla je Tanja.

FORUMAŠI
NA forumu “Mondo MTS” prethodnih dana se polemisalo o tome da li je trebalo ponovo ubaciti Karla u kuću. Zanimljivo je da je najveći procenat onih koji su protiv toga da mu se pruži još jedna šansa. Mišljenje većine je da se iz kuće izbacuju normalni i ljudi, a ubacuju oni koji to nisu zaslužili. Među mnogobrojnim komentarima mogli su se pročitati i ovi: “Opet treba gledati Karla i perverzije, izlaze normalni, a ulaze bolesni”, “Ovo je katastrofa, hoće seks u kući kako bi povećali gledanost, pa ga zato vraćaju”, “Još samo da ubace i Violetine roditelje”...

iSelektor
23-10-2009, 01:10
Milan: Karlo će se oženiti u kući VB-a!

http://img2.pict.com/af/1e/3e/1819675/0/image.jpg

Podgoričanin Milan Boričić kaže da će se vratiti u rijaliti-šou kao kum na venčanju kontroverznog frizera Karla i Makedonke Viki

Podgoričanin Milan Boričić, koji je dobrovoljno napustio kuću „Velikog brata", kaže da će se vratiti u šou da bi prisustvovao venčanju kontroverznog frizera Karla Zagorca i mlade Makedonke Viki Raleve!

- Karlo će se u kući Velikog brata oženiti. Ušao je sa tim ciljem. Pošto mi je nedavno rekao da bi voleo da mu ja budem kum, taj svečani trenutak neće moći da prođe bez mene, zar ne? Tako da ću se verovatno opet pojaviti u kući, bar nakratko. Kada mi je javio da se vraća u šou, Karlo me je pitao da li imam nekih želja, da li bih voleo da u kući uradi nešto za mene, da nekoga posebno isprovocira. Rekao sam da nema potrebe i da ću možda lično uraditi sve što želim - izjavio je Boričić za „Vijesti".

Posle učešća u „Velikom bratu", Milan je dobio ponudu da glumi u seriji „Kad na vrbi rodi grožđe", koja se emituje na televiziji Pink.

- Objasnili su mi da ću igrati Crnogorca i da ću se pojaviti u tri probne epizode. Ako se scenaristi i producentu Saši Pantiću to bude svidelo, ostaću na tom projektu naredne tri godine. Moja neostvarena želja je da postanem glumac. Jedva čekam početak snimanja, jer smatram da ću zadovoljiti očekivanja onih koji su mi ukazali poverenje - rekao je Boričić.

Privremeni ukućani

Karlo i Violetina sestra Kiki i dalje su u tajnoj sobi. Viki im krišom donosi hranu i u pet ujutru, kad svi ukućani spavaju, sa fantomkama na glavi vodi ih da se tuširaju. Ukoliko uspešno završe tajni zadatak i niko ih ne otkrije, Karlo i Kiki će u subotu postati privremeni ukućani „Velikog brata".

iSelektor
23-10-2009, 02:00
Viki i Karlo - Poljupci u tajnoj sobi

http://img2.pict.com/98/76/88/1819884/0/mozkarloiviki4.jpg

KARLO i Viki su se, posle skoro mesec dana, ponovo sreli! Lepa Makedonka nije krila oduševljenje kada je u tajnoj sobi ugledala Karla u koga se zaljubila na prvi poled. Odmah su poleteli jedno drugom u zagrljaj i počeli strasno da se ljube, a zatim mu je sela u krilo.
- Ne mogu da verujem, nisi valjda sve vreme bio ovde - oduševljeno je rekla Viki, koja je između strastvenih poljubaca i zagrljaja Karlu rekla da i dalje spava u njegovoj majici.
Reči su bile suvišne, a Karlo je jedino uspeo da kaže da „čeka svojih pet minuta“.
Posle iznenadnog i strastvenog
susreta u tajnoj sobi, „Veliki Brat“ ih je pozvao u ispovedaonicu i saopštio Violeti da joj sada predstoji još teži zadatak, jer će krišom morati da donosi hranu i vodu i sestri i Karlu, i da im obezbedi tajno kupanje u kući. „Operacija tuširanje“ je uspešno obavljena usred noći, dok su ukućani spavali, a svoj plan su razradili detaljno. Kiki i Karlo su do kupatila došli sa fantomkama na glavama, jer su mislili da će ukućani, ukoliko ih slučajno vide, pomisliti da je reč o ljudima iz organizacije koji postavljaju scenografiju za novi zadatak.
Viki i Karlo su se „smuvali“ još prve večeri u kući „Velikog Brata“, a prvu noć su prespavali u istom krevetu. Posle sedam dana, Karlo je izbačen iz kuće, što je Violetu izuzetno rastužilo. Međutim, razdvojenost je samo ojačala njihove emocije, pa je Karlo posle toga izjavio da želi da se oženi Violetom, čak je otputovao u Skoplje da upozna njene roditelje. „Veliki Brat“ je odlučio da Karlu pruži još jednu šansu i ponovo ga ubaci u kuću, gde od ponedeljka boravi u tajnoj sobi sa Violetinom sestrom Kristinom.

PRIVREMENI STANARI
POŠTO tajni zadatak još nije završen, Karlo i Kristina i dalje borave u skrivenoj sobi. Ukoliko niko ne otkrije njihov boravak u kući, oni će u petak postati privremeni stanari kuće „Velikog Brata“, što će gledaoci moći da vide u emisiji „Veliki mozak“, a kakva je njihova dalja sudbina, zasad se drži u tajnosti. Ostaje da se vidi kako će ostali ukućani reagovati kada u subotu dobiju dva „pojačanja“.

iSelektor
23-10-2009, 15:41
Zagoreli!
Viki i Karlo koriste svaki trenutak da razmenjuju nežnosti u kući Velikog Brata

Beograđanin Karlo Zagorac vratio se u kuću Velikog Brata, kao što je Kurir ekskluzivno i najavio, a tome se najviše obradovala njegova devojka Violeta Raleva. S obzirom na to da je on u tajnoj sobi, zajedno sa Kiki, sestrom bliznakinjom mlade Makedonke, ostali ukućani nemaju predstavu šta se događa u njihovom komšiluku. Viki je dobila zadatak da dečku i sestri donosi hranu, pa često dolazi u skrivenu sobu, gde vreme najčešće provodi ljubeći se s Karlom.

- Nakon njegovog povratka u rijaliti oboje su se još više napalili, pa svaki trenutak koriste da se grle i ljube. Utisak je da bi se svakog trenutka bacili u krevet, samo da u tajnoj sobi nije prisutna i Violetina sestra. Prilikom svakog dolaska u skrivenu sobu golupčići se dohvate i krenu da se ljube, ne obazirući se na kamere. Oni su toliko zaljubljeni jedno u drugo da je samo pitanje trenutka kada će imati seksualni odnos - priča izvor Kurira blizak produkciji.

Kako smo saznali, Karlo i Kiki će u subotu uveče iz tajne sobe ući u kuću Velikog Brata, što će neke ukućane razveseliti, a neke sigurno razočarati. Nema sumnje da će Viki biti najsrećnija, jer će bez skrivanja moći da nastavi svoju romansu s Karlom, pa nije isključeno da će njih dvoje s poljubaca i nežnih dodira preći na "viši nivo", posebno nakon Violetine izjave da danima nije masturbirala i da je "zagorela", jer se pre ulaska u šou svakodnevno samozadovoljavala i često je imala seksualne odnose.

iSelektor
25-10-2009, 03:13
Smuvali se Jovana i Đorđe!

http://img2.pict.com/7e/f7/f8/1826202/0/image.jpg
Kuća velikog razvrata... Đorđe i Jovana se nisu obazirali na kamere


Kuća „Velikog brata" preksinoć je postala kuća „velikog razvrata" - starleta Jovana sisala je prst Đorđu, a Tanja je sočnim poljupcem čestitala rođendan 13 godina mlađem Enisu!

Kraljevčanka Jovana je često ponavljala da joj se Đorđe dopada, čak je priznala da se zaljubila u njega. Ali, on je uporno odbijao ljubav sa njom i tvrdio je da neće imati ništa ni sa jednom devojkom u kući. Međutim, u četvrtak uveče proradile su emocije - Jovana je u naletu strasti sisala prst Đorđu, koji joj je uzvratio maženjem grudi. Iako se očekivalo da će se prepustiti emocijama, Jovana je prekinula maženje i, s obzirom na to da je konačno zavela Đorđa, napustila sobu sa pobedničkim izrazom lica. Na Đoletovo pitanje da li bi mogla da se uda u Bosni, odgovorila je da bi je „tamo kamenovali zbog ponašanja".

Juče su blizanci iz Živinica Admir i Enis proslavili 23. rođendan. Stilistikinja Tanja (36), koja je nedavno započela romansu sa Enisom, u ponoć je prvi put pred kamerama poljubila slavljenika.

http://img2.pict.com/3c/90/05/1826203/0/image.jpg
Dragi, srećan ti rođendan... Tanja poljubila Enisa

*************************************************


Roditelji blizanaca o svojoj deci u „Velikom bratu” Roditelji blizanaca o svojoj deci u „Velikom bratu”
Uvek ih muče isti problemi

http://img2.pict.com/1f/99/a9/1827588/0/blizanciv.jpg

U kući „Velikog brata” trenutno su blizanci iz Živinica Enis i Admir Mujabašić i bliznakinje iz Makedonije Violeta i Kristina Raleva.

Ovo je idealna prilika da vidimo kako funkcionišu blizanci, pa smo se uverili da među njima zaista postoji određena, neobjašnjiva povezanost. Njihove majke Sasija Mujabašić i Svetlana Raleva ispričale su kako žive i razmišljaju njihovih blizanci. A došli smo do interesantnih podataka - blizanci u isto vreme osećaju bol, privrženi su, jedni drugima čitaju misli i osećanja…
Viki i Kiki se pomalo i razlikuju u karakterima, što nije slučaj sa Enisom i Admirom.
- Kada pogledaju jedan drugog, uvek žele taj osećaj kao da se gledaju u ogledalo, kaže njihova majka Sasija.

Mama Svetlana kaže da su Kiki i Viki skoro uvek bolesne u isto vreme

Različiti karakteri
- Kiki i Viki se nikada nisu razdvajale, uvek su zajedno putovale, družile se sa sličnim ljudima. Ipak, postoje razlike u karakterima. Viki je temperamentna, hiperaktivna, ima neku posebnu energiju. Viki voli da bude unikatna, dominira. Kiki je smirenija, sa njom uvek može da se razgovara. Razumnija je, otvorenija.

Ista osećanja
- Kada Viki boli stomak, i Kristinu posle nekoliko sati počinje da boli. Kada se Kristina žali na bolove u glavi, i Viki ubrzo oseća sve to. Sada su bile razdvojene mesec dana zbog kuće „Velikog brata” i jednu i drugu su tištile slične stvari u slično vreme. Kada je Viki bila tužna u kući, takvo raspoloženje bi hvatalo i Kiki.

Stil oblačenja
- Njih dve imaju različit ukus, stil oblačenja, karakter, osećanja, navike, razmišljanja. Vaspitavala sam ih da budu različite. Jedna voli marketing, druga ekonomiju. Kompletno sam ih razvijala i vaspitala kao različite ličnosti. Ipak, postoje neke stvari koje su im zajedničke. Viki voli patike, unikatan stil, dok Kiki voli da nosi cipele na štiklu i da se sređuje.

Međusobni odnosi
- Kao i u svakoj porodici, i Kiki i Viki imaju svoje čarke, te se desi da se ponekad svađaju, ali nikada se nisu potukle niti digle ruku jedna na drugu. Svaki sukob na kraju reše na miran način, razgovorom.

Mama Sasija priča da su Enis i Admir uvek želeli da idu na isti sport

Isti karakteri
- Odmalena se nisu razdvajali, dopunjavaju se i funkcionišu kao jedno. U svemu su isti, ni po čemu se ne razlikuju. Imaju iste karaktere, razmišljanja, interesovanja, sve je isto. U školi su imali iste ocene iz svih predmeta. U isto vreme su gladni, u isto vreme idu do toaleta, u isto vreme ih nešto boli. Njih dvojica su kao jedinka.

Stil oblačenja
- Kada su bili mali, ja sam počela da ih oblačim u iste stvari i ta navika je ostala do danas. Čak i kada se ne dogovaraju isto se obuku, što ste, uostalom. Iste stvari kupuju, i baš se nikada u životu nisu obukli različito. Isprobavali su sve stilove i uvek su zajedno prolazili kroz razne stilske faze.

Telepatija
- Samo su jednom u životu bili razdvojeni na petnaest dana. Tada sam se iznenadila njihovom povezanošću, pošto je Enis znao sve što Admir meni priča preko telefona. Njih dvojica su zaista povezani nekom čudnom energijom. To je nešto neobjašnjivo, ali ja kao majka mogu da potvrdim da telepatija postoji.

Bez svađa
- Enis i Admir se nikada u životu nisu posvađali. Baš nikada. Nikada se ni sa kim nisu posvađali, niti ikome zamerili, zbog toga su i omiljeni u društvu. Jednostavno, osećajni su i nikoga neće povrediti.

***********************************************

Jovana zavodi Đoleta u Velikom bratu Ukućanka se zaljubila
Jovana zavodi Đoleta u Velikom bratu

http://img2.pict.com/0d/99/97/1832545/0/vbver.jpg

Nakon što se poljubila s Nikolom i Manuelom, te izjavila da joj zbog Admira često „prorade“ leptirići u stomaku, Jovana se zaljubila u Đorđa. Kako bi ga smuvala, poslala je Viki u izvidnicu, ali je zbog jezičke barijere Viki sve pogrešno razumela i tako proizvela prilično komičnu situaciju.

– Idi, pitaj Đoleta šta misli o meni – zahtevala je Jovana, na šta je Viki otrčala do Banjalučanina, s namerom da sazna da li mu se sviđa Jovana:

– Ne postoji muškarac koji ne bi hteo Jovanu, posebno u zatvorenim uslovima, gde nema drugih devojaka – počeo je svoje izlaganje Đorđe, koji je Viki hteo da stavi do znanja da pre svega govori o seksualnim nagonima. Potom je objašnjavao da nikada ne bi bio s Jovanom u spoljnom svetu te da je na ulici sigurno ne bi ni pogledao.
– Da smo u nekim drugim uslovima, ne bih je ni pogledao, jednostavno, ne bismo se sreli – pokušavao je Đorđe da na lep način objasni Viki da i nije baš zainteresovan za vezu s Jovanom. Viki ga je slušala, klimala glavom, a onda je prenela Jovani da bi svaki muškarac hteo Jovanu za devojku, te ju je posavetovala da mu se uvuče u krevet. Viki, očigledno, nije dobro razumela šta joj je Đole rekao, ali je Jovana i te kako dobro razumela Viki, te se u četvrtak uveče uvukla u Đoletov krevet. Maženje je trajalo duboko u noć, a Jovana je uživala u svojoj novoj ljubavi…


************************************************



Karlo i Kiki usli u kucu
Veliki Brat 3 - Veliki Mozak - Kristina i Karlo kao privremeni ukućani


http://www.youtube.com/watch?v=oedI0Zl5s7Q

Posle sedam dana boravka u drugoj prostoriji i placa sa obe strane Karlo i Kiki su usli u kucu. Interesentno je da se u medjuvremenu povela rasprava u kuci da li je Karlo homoseksualac. Ovo je ocigledno bio sok za sve ukucane...

iSelektor
25-10-2009, 23:44
Kiki ili Karlo?

http://img2.pict.com/cb/b8/05/1838326/0/mozvelikibrat.jpg

VIOLETA Raleva biće u ponedeljak uveče na teškim mukama! Lepa Makedonka ne sluti da će između sestre Kristine i dečka Karla, koji su se u subotu uveče pridružili ostalim ukućanima, morati da izabere koga će zadržati u kući. To će joj „Veliki Brat“ saopštiti u ponedeljak uveče u ispovedaonici, a kako će reagovati na njegovu „surovu“ igru možemo samo da pretpostavimo. Posle teškog, ali uspešno obavljenog zadatka, kada je Kristini i Karlu krišom nosila hranu u tajnoj sobi, Violeta se sada nalazi pred najtežom odlukom. Kao da je naslutila da se opet nešto sprema, jer je, vidno napeta, pred Karlov i Kristinin ulazak u kuću rekla: „Samo da me Veliki Brat ne povredi.“

Međutim, kuću u Košutnjaku u ponedeljak uveče će napustiti još jedan ukućanin. Publika od prošle nedelje glasa za svog favorita, a između dvoje stanara sa najmanjim brojem glasova, ukućani će odlučiti ko će spakovati kofere i napustiti popularni rijaliti šou.

Kada su u kuću ušli Kristina i Karlo reakcije ukućana bile su različite, a najveću uzdržanost pokazali su Arsa i Manuel. Zanimljivo je da Karlo prilikom ulaska nije želeo da poljubi Tanju, što je nju prilično iznenadilo. Kontroverzni frizer, koji je prošle nedelje iz tajne sobe dobro „skenirao“ svakog ukućanina, očigledno nije bio oduševljen ni što će pod istim krovom biti sa Dragicom. Upitao je Nikšićanku gde ga je videla u mini suknji i da će kasnije o tome razgovarati. Kao što se očekivalo, Viki i Karlo su noć posle ulaska u kuću prespavali u istom krevetu, dok je Kiki spavala između Arse i Manulea. Ulazak u kuću Violetine sestre bliznakinje obradovao je gotovo sve muškarce, a ukoliko Kiki ostane u šouu, nema sumnje da će se mnogi boriti za njenu naklonost.

iSelektor
26-10-2009, 16:33
DAJ ŠTA DAŠ!
JOVANA PAVLOVIĆ MOLILA NAJSTARIJEG UKUĆANINA RADAŠINA DA JE MAZI PO NOGAMA

http://img2.pict.com/0d/0c/a0/1842554/0/thumbstarsjovanairadasin3pa19077.jpg

Jovana Pavlović izgleda stvarno više ne može da izdrži bez seksa, pa sve vreme to pokušava da nadoknadi na druge načine. Prošle noći molila je Radašina da joj mazi noge, što je ovaj jedva dočekao.

Atraktivna starleta Jovana Pavlović prvo je pokušala da se ogrebe za seks od Nikole, ali joj to nije pošlo za rukom jer su se posvađali već drugo veče.

Posle njega na red je došao mlađani Manuel. Njega je iskusna igračica zamalo silovala na žurki. Međutim, ni tu se nije ovajdila, osim za dobru vatačinu.

Kako vreme odmiče, ona je sve više željna iskusne muške ruke, pa je posegnula za nekim koga do sada nije konstatovala, a kamoli nešto više. S obzirom na okolnosti u kojima se nalazi, utehu je pronašla u Radašinu, sa kojim je ispijala alkohol, a potom ga promovisala u svog ličnog masera. Pošto su se smestili u dnevnoj sobi, tik jedno do drugog, Jovana je namerno zabacila svoje noge preko Radašina. Posle nekoliko minuta mu se nasmejala, a onda ga maznim glasom zamolila da je nežno mazi po nogama.
- Hajde, Radašine, češkaj me malo. Znam da jedva čekaš, matori perverznjaku. Loše ti sve nešto - rekla mu je ona kroz smešak.
Ovaj se nije dvoumio, zavukao je ruku između njenih nogu i laganim

pokretima joj mazio listove, polako gmižući naviše.
- Sad ću stvarno da se napalim - dodala je Jovana.
Kako stvari stoje, jedini ukućanin kome još nije ponudila seks je upravo Radašin, a s obzirom na to koliko mu se Jovana dopada, malo je verovatno da bi je odbio.

iSelektor
26-10-2009, 20:18
MAKEDONKA MORA DA BIRA IZMEĐU SESTRE I DEČKA
Tata Andon: Viki će izabrati Kiki

http://img2.pict.com/92/0d/80/1844188/0/vbv.jpg

Violeta Raleva Viki večeras će morati da donese tešku odluku. Tokom emisije „Izbacivanje” simpatična Makedonka će morati da izabere ko će ostati u kući „Velikog brata” - njena sestra bliznakinja Kristina ili ljubav Karlo Zagorac. Kristinin i Violetin otac Andon Ralev potvrdio je za „Blic” da je gotovo sigurno da će Viki izabrati sestru.

Karlo i Kiki su u kuću ušli prošlog ponedeljka. Prve dane su provodili u tajnoj sobi, a u subotu uveče su ušli u kuću kroz emisiju „Veliki mozak”. Viki je bila presrećna što su se u kući našli ljudi koje voli. Međutim, Veliki brat joj je možda ispunio želju da se sastane sa dečkom i sestrom, ali da ništa nije tako jednostavno pokazaće se večeras kada će Viki morati da odluči o sudbinama najbližih. Koga će simpatična Makedonka ostaviti u kući - dečka ili sestru?

- Violeta će sigurno izabrati Kiki - kaže za „Blic” njen otac Andon koji je gotovo siguran u takvu odluku.
- Izabraće Kiki pošto joj je sestra. Karlo je njena ljubav, to je nešto drugo. Ljubav može biti trenutna, a od Kiki se ne razdvaja dvadeset godina - priča on.
- Ako Kiki ostane, one će u kući zajedno biti jače. Sa Kiki će biti opuštenija i sigurnija - priča Andon Ralev i naglašava da ne smatra da će one imati manje šanse da pobede ako su zajedno u kući
- Kada su Kiki i Viki otišle na kasting za „Velikog brata”, mnogi su prokomentarisali da bi one trebalo da se prijave za VIP „Velikog brata” s obzirom na to da su u Makedoniji poznate. Odmalena se bave plesom, sa pet godina su počele da nastupaju i poznaju ih širom Makedonije, Bugarske... - kaže za „Blic” tata bliznakinja.

Kada bi on mogao da bira, u kući bi ostavio sve troje.
- Voleo bih da uz Viki ostanu i Karlo i Kiki. Baš bih voleo. Upoznao sam Karla, on je bio u poseti kod nas i ostavio je odličan utisak. Možda drugi roditelji ne bi tako razmišljali, ali ja sam čovek koji razmišlja i živi u 21. veku, a ne šesnaestom. Imam četrdesetak godina, a živim kao da mi je dvadeset (smeh). Karla već zovem zete - priča tata i naglašava da navija za Viki i Karla.
- Navijam za tu ljubav. Uopšte, navijam za ljubav! Ljubav gradi i održava svet - priča iskreno Kikin i Vikin otac koji smatra da se Karlo neće naljutiti na Viki ukoliko izabere svoju sestru.

Karlo rasplakao Jovanu
Svojim povratkom u kuću „Velikog brata” Karlo je uneo veliku pometnju među ukućane. S obzirom na to da je skoro mesec dana proveo sa one strane kamere, Karlo je o nekima od njih promenio stavove. U jednom trenutku je rekao Jovani da se napolju sve vidi, te da su gledaoci prisustvovali raznim scenama njenog obnaživanja i vulgarnosti. Jovana je zaplakala i objasnila kako bi želela da napusti kuću.

iSelektor
27-10-2009, 02:36
VB: Maler za Nikolu, ali i za Karla!

Zaječarac Nikola Dančević zvani "Maler", udruženim snagama gledalaca i ukućana, izbačen je iz Kuće Velikog Brata.

http://img2.pict.com/7a/77/af/1846160/0/v150878p0.jpg

U "derbiju" protiv Manuela, Nikola je izgubio velikom razlikom. Gledaoci su ove nedelje ponovo nominovali neomiljene ukućane, a Zaječarac i Piroćanac su imali najmanje glasova.

Kada je Veliki Brat saopštio da će njih dvojica u duel, prostodušni Manuel je ostalima poručio: "Pomozite mi, glasajte za mene. Dajte više taj kofer, napolju me čekaju devojke!".

Ipak, ostali ukućani su odlučili drugačije. Da izađe Nikola glasali su Radiša, Violeta, Dragica, Arsa, Enis, Admir, Tanja pa čak i Jovana, koja je imala kratak flert sa Zaječarcem. Sada je, međutim, promenila ploču.

"Sa Nikolom sam imala i konflikt i svađu i više mi ne odgovara", rekla je Jovana.

Radiši smeta Nikolino stalno ćutanje, izbegavanje ostalih, ali i to što se ne brije!

Podršku Nikoli jedini je pružio Đorđe.

"Ljudi, bez obzira na to koliko sam izgledao neraspoložen i smoren, bilo mi je zadovoljstvo što sam bio sa vama mesec dana. Uživajte i verjute, dobro je i ovde", obratio se Nikola ukućanima po izlasku.

Zaječarac je rekao da mu je motiv za ulazak u kuću bio novac, a da nije siguran da li bi se ponovo vratio u šou.

Što se tiče kratke ljubavi sa Jovanom, rekao je damu je bilo lepo i da je to bila faza "pred zaljubljivanje", ali i da su posle oboje skapirali da su potpuno različiti.

Kada je video svoj profil tokom boravka u kući, koji se mahom sastojao od snimaka ljubakanja sa Jovanom, prokomentarisao je: "Lepo izgleda kad se sve ovako upakuje".

A onda se Veliki Brat surovo poigrao sa Violetom. Naterao ju je da se odluči između sestre bliznakinje Kiki i svoje ljubavi - Karla.

"Veliki Brate, ubijaš me! Nemoj to da mi radiš! Zašto sam se borila u tajnom zadatku, zašto? Uništavaš me, bre! Utepao si me! Jebem ti i relan šou i sve!", urlala je uplakana Violeta u ispovedaonici, a onda je jedva izustila: "Da izađe Karlo".

Karlo je pokušao da joj pruži utehu, rekavši joj da mora da bude jaka. "Nikad niko nije patio ovoliko, izgleda da smo im mi interesantni", rekao je ironično Karlo.

Viki je potom izletela iz ispovedaonice i otišla u dvorište, a ni Karlo nije uspeo da je smiri. Udarala je u sve što joj je došlo pod ruku i nogu.

Međutim, Veliki Brat se smilovao. Pozvao je Karla u ispovedaonicu, a onda je frizer osuo bujicu na račun šoua: "Mene pitaš kako se osećam? Šta misliš kako se oseća devojka od 19 godina, koja se zaljubila prvi put u životu, koja je morala da bira između sestre i mene?".

Veliki Brat mu je potom saopštio da on ipak ostaje u Kući. "Veliki Brat nije mislio da će ovo toliko teško pasti svima vama i ne želi da bude neprijatelj svojim ukućanima. Zato, Karlo, ostaješ".

Na to je Karlo upitao: "Šta sad, treba da dobijem u bulju,a?" i zatim je seo u položaj za jogu da se smiri.

Izgleda da ovaj put Karlo neće morati da prolazi tajni zadatak i da neće morati da dobije u...

iSelektor
27-10-2009, 16:10
Veliki brat
NAPALIO SE!
UKUĆANKA VB TATJANA JOVANČEVIĆ POKAZALA GOLE GRUDI RADAŠINU MILJKOVIĆU

http://img2.pict.com/54/d3/8c/1849490/0/thumbstarstanjairadasin28129.jpg

Ukućanka rijaliti šoua VB Tanja Jovančević počastila je Radašina, a bogami i publiku, tako što je izvela striptiz samo za njegove oči. Ona je zavodljivo svukla svoj brushalter bez imalo blama, znajući da je on posmatra iz svog krevet i bali gledajući njene gole grudi.
Prema mišljenju mnogih, kuća "Velikog Brata" postala je jedan veliki, javni defile jer svakoga dana ukućani gledaocima priređuju neko novo iznenađenje pokazujući golotinju. Tako je bilo i ovoga puta kada su glavni akteri bili Tatjana i najstariji ukućanin Radašin.
Bez obzira na to što je Tatjana među svojim cimerima pronašla i ljubav, ona se bez trunke blama svlači pred ostalim muškarcima, a pušta ih da onako napaljeni balave posmatrajući njeno nago telo.
Preksinoć je tu privilegiju imao samo Radašin, koji je poznat po tome da voli da posmatra ukućanke dok se tuširaju, vrše nuždu ili se presvlače... Tako je bilo i preksinoć. Kada su se svetla pogasila i svi otišli na spavanje, Tanja je rešila da se malo raskomoti i skine brushalter koji ju je stezao. Radašin je celu scenu nemo posmatrao širom otvorenih očiju i usta, i to iz svog kreveta, koji je tik do Tatjaninog. Bez obzira na to što je primetila da brka pilji u nju, ona se nije sakrila, čak naprotiv, potrudila se da njena seksi seansa što duže potraje. Pošto ga je pošteno počastila pokazujući mu gole grudi, navukla je majicu i opušteno legla u krevet. Radašin je vrlo brzo posle toga odjurio u toalet, a šta je tamo zaista radio, možemo samo da naslućujemo?!

iSelektor
28-10-2009, 00:21
Opomena pred isključenje?!

http://img2.pict.com/2b/78/f7/1853477/0/mozjovanaitanja.jpg

KARLO Zagorac je dobio još jednu priliku da ostane u kući "Velikog Brata". Posle drame u ponedeljak uveče u Košutnjaku, kada je Violeta između Karla i Kristine, izabrala da u kući zadrži sestru bliznakinju, "Veliki Brat" je odlučio da kontroverznog frizera, ipak, ne izbaci iz rijaliti šoua. Pored toga što će biti pod istim krovom sa svojom devojkom, Karlo je, kao i Kristina, dobio ravnopravnu šansu da se bori za nagradu od 100.000 evra. Sudeći po onome što smo prethodnih dana mogli da vidimo, pravi šou tek počinje. Karlo je posle prošlonedeljnog ulaska u kuću odmah započeo "obračun" sa ukućanima, ne štedeći nikog. Sasvim je sigurno da će nastaviti sa takvom taktikom i da će gledaoci u narednom periodu imati priliku da gledaju "rat" "Karlovog klana" (Viki, Kiki i Jovana) i ostalih ukućana.

U prilog tome govori i činjenica da je dan u kući počeo žestokom svađom između Dragice i Jovane. Dok je Dragica ležala u krevetu, Jovana ju je u jednom trenutku pogledala mrko, a Nikšićanka ju je zamolila da to ne radi, na šta je starleta iz Kraljeva uzvratila uvredama i teškim rečima. Međutim, ni Dragica nije ostala dužna, rekavši Jovani da nije došla u njenu kuću, na šta je ona odgovorila da jeste i da se tu predugo zadržala. U raspravu se uključila i Violeta, koja je stala u odbranu svoje drugarice.
- Seckaću te - rekla je Violeta, a Dragica je celu situaciju dodatno "začinila" rečima:
- Idi kod "Velikog Brata" po sataru.

"Veliki Brat" je zatim pozvao Jovanu i Violetu u ispovedaonicu i opomenuo ih da je takvo ponašanje nedopustivo.
U kući "Velikog Brata" se gotovo svakodnevno mogu čuti uvrede i pretnje koje ukućani upućuju jedni drugima, a gde je granica do koje se toleriše takvo ponašanje, pi-ar "Emoušna" Marinela Kvapil kaže:
- Nasilje i govor mržnje se ne tolerišu u kući, i "Veliki Brat" u takvim situacijama uvek reaguje. Takvo ponašanje se strogo sankcioniše, čak može da bude razlog za izbacivanje iz kuće. Međutim, treba napraviti razliku između onoga što je rečeno u žargonu i ozbiljnih pretnji.

iSelektor
28-10-2009, 01:33
Veliki Brat: Neuspelo izbacivanje

YouTube - Veliki Brat 3 - Neuspelo izbacivanje Karla - 2. deo (http://www.youtube.com/watch?v=4nnYL5XHWlA)

iSelektor
28-10-2009, 02:06
RODITELJI VIKI I KIKI O DRAMI U SERIJALU
Hteli smo da izbavimo decu iz „Velikog brata“

http://img2.pict.com/15/77/a2/1853960/0/velikibratv.jpg

Histerija, strah, uzbuđenje, bol, neverica, tuga, patnja, suze obeležili su ponedeljak veče u kući „Velikog brata”. Time što je Violeta Raleva morala da donese odluku koga će ostaviti u kući - sestru Kiki ili dečka Karla - Veliki brat je pokazao da je ove godine suroviji nego obično.

Kada je Veliki brat upitao Kiki koga želi da ostavi u kući, usledila je bujica emocija

- Veliki brate, ubijaš me! Nemoj to da mi radiš! Zašto sam se borila u tajnom zadatku, zašto? Uništavaš me, bre! - plakala je Violeta, koja je, očekivano, izabrala sestru. Svi ukućani su bili potreseni situacijom, te je većina zajedno sa Kiki počela da plače, a zaplakao je čak i Karlo. Kiki je, kako se činilo, doživela histerični napad, padala je po kući, ukućani su je umivali, grlili, tešili… Haos je trajao nekoliko minuta, a onda je Veliki brat odlučio da Karla ipak ostavi u kući i pruži mu treću šansu. Kada se posle čitave frke vratio u kuću, Karlo je legao u bazen, zatim je počeo da se histerično smeje, potom je otišao do dnevne sobe, gde se skinuo nag, obukao bademantil i tražio „bensedine”. Upravo ovakav razvoj situacije koji je nametnuo Veliki brat mnoge je ostavio bez teksta, šokirane, oprečnih mišljenja.
Da li postoje adekvatna opravdanja za ovakvo poigravanje ljudskim emocijama, pojasnili su nam iz Producentske kuće „Emotion”.

iSelektor
28-10-2009, 04:19
Nikola VB: Nikad više sa Jovanom!

Zaječarac Nikola Dančević, nakon izbacivanja iz kuće „Velikog brata", kaže da sa starletom Jovanom Pavlović ne bi mogao da bude u ljubavnoj vezi iako se s njom poljubio u šouu

- Jovana i ja nismo u istom fazonu, smetalo mi je njeno slobodnije ponašanje. S njom ću ostati u korektnim odnosima, ali ništa nećemo imati više od prijateljstva. Nisam razočaran što je glasala za mene, to sam i očekivao. U stvari, uopšte nisam ni sumnjao da će me svi nominovati osim Đorđa. U kući sam bio dobar samo s Karlom, Milanom i Viki - kaže Nikola.

Dančević tvrdi da je bio svestan da su svi ukućani bili protiv njega.

- Mislio sam da je poenta ostanka u kući biti iskren, a tamo se svi foliraju! Ja se nisam folirao i najverovatnije sam zato izbačen. Kajem se što sam na početku loše postupio s Manuelom. Mislio sam da on reklamira sebe, jer se samo licka i šeta u donjem vešu. Pogrešio sam, on je dobar dečko - kaže Nikola.

iSelektor
30-10-2009, 00:27
Kristina Raleva pokazala golo međunožje na žurki u kući na Košutnjaku Cicamaca na izvol,te
Šta će mi gaće?!
Kristina Raleva pokazala golo međunožje na žurki u kući na Košutnjaku

http://img2.pict.com/c1/2e/8c/1868249/0/thumb1211kiki5.jpg


Nova ukućanka „Velikog Brata“ Kristina Raleva preksinoć je najširem auditorijumu pokazala da je mnogo slobodnija od svoje sestre bliznakinje Violete. Zgodna Makedonka je na žurki organizovanoj u čast ostanka Viki i Karla u kući obukla mini suknju, ali je očigledno zaboravila da odene i donji veš, pošto je čitave večeri u dnevnoj sobi sevala svojim međunožjem.
- Kiki je sela na sofu kraj Karla u veoma kratkoj mini suknji, nazdravljajući vinom pošto su sestra i zet ipak ostali u kući. Mlada crnka je sve vreme širila noge, pri čemu se jasno videlo da ne nosi gaćice. Karlo nije mogao da vidi obnaženu svastiku jer je sedeo pored nje, ali su zato svi ukućani koji su bili preko puta nje jasno mogli da uoče da Kiki nema donji veš - priča naš izvor blizak produkciji.
Atraktivna devojka pokazivala je svoju intimu više od pola sata, sve vreme pijući vino i glasno se smejući. Posle samozvane starlete Jovane, ona je druga ukućanka koja je bez blama pokazala obnaženo međunožje, dok njena sestra bliznakinja Viki za više od mesec dana boravka nije želela da se upušta u ovakve egzibicije.
Da li će joj sve ovo doneti veći broj fanova ili će je publika nominovati zbog pokazivanje golog međunožja, videćemo već narednog ponedeljka, kada će biti izbačen još jedan učesnik popularnog rijalitija.
__________________

iSelektor
30-10-2009, 01:39
NAPRAVLjENA ANTIFAN GRUPA DRAGICE IZ „VELIKOG BRATA“
Crnogorci je se odrekli

http://img2.pict.com/5c/42/c3/1868567/0/13565.jpg

Na popularnoj internet stranici napravljena je grupa „Svi koji misle da je Dragica iz ’Velikog brata’ bruka Crne Gore“. S obzirom na to da mnoge ličnosti koje su medijski eksponirane imaju i svoje fan, ali i antifan klubove, ovo i ne bi bilo toliko zanimljivo da se novoj grupi za samo par dana nije pridružilo preko 9.000 novih članova.
Po ulasku Crnogorke Dragice Janičić u zdanje „Velikog brata“ na Košutnjaku, tenzije među ukućanima su naglo porasle. I oni koji do tada nisu bili konfliktni, to su naglo postali.
Ušla je u sukob sa Radišom, Viki, Kiki, Jovanom, Karlo, Tatjanom i mnogim drugim ukućanima. U više navrata joj se raspoloženje brzo menjalo, od srceparajućeg plača bez suza do histeričnog smeha. Sigurnom taktikom najčešće se izvlačila iz problema i sukoba koje je sam izazivala. Nedavno je rekla da se plaši frizera Karla iz Beograda. Šta o njoj i njenom ponašanju misle ukućani, ali i njena sestra, mogli smo čuti u „Velikom bratu“ i pročitati u novinama. A šta misle gledaoci, prenosimo vam ovom prilikom:
Ona je serijski ubica... ako nije, biće!!!
Ja se u NK ne vraćam dok je ona na slobodi!!!!
M. S.
Tulumba, bez grama morala.
M. R.
Dođe mi da se odreknem crnogorskog državljanstva kad je neko kao Dragica Crnogorac(ka).
S. J.
Gora je od Velikog brata.
D. D.
Ona je ekstra... ovaj Karlo je stvarno psihopata.
V. D.
Auuu... Šta je ovo? BLAM 100%! Kakav užas, a još piše za djecu... KATASTROFA!
C. P.

Bruka. Bruka. Da li ona misli na to da će da izađe iz kuće? Kako će ona da se pojavi među narodom? Ljudi, meni je stvarno žao.
R. R. C.
Cura definitivno ima neki problem u glavi, koji mene jako iritira.
N. B. P.

Samo da joj MILA ne pomenu, jer njega zna sigurno, a glavu dajem da mu je ona pomogla da ostane na vlast ovoliko... xaxaxaxaxaxaxaxaxa
A. M.

Djevojka koja je spremna da onako ružno govori i da zavađa ljude oko sebe, a pri tom da bude spremna da svaki čas, kad to poželi, i zaplače, sigurno ne može biti dobra osoba. Na stranu njen fizički izgled: meni njen izgled ne smeta. Bože moj, svi mi imamo mana. Ali onakvo ponašanje... Da mi je sestra, davno bi mi kući bila. Definitivno.
D. B.

Odavno nijesam vidio da je u Crnoj Gori postignut ovako veliki stepen saglasnosti o nekom pitanju! Mora odmah napolje da ne bruka Crnu Goru!
N. Z.
Od onolikog Nikšića i Nikšićanki, oni izabraše ovu VISIBABU... hahahaha, tačno me sramota što sam iz Nikšića sad. Od sad govorim da sam iz Afrike, iz plemena BUŠMANI.

iSelektor
01-11-2009, 01:39
VB: Da li je bilo seksa u Kući? (VIDEO)

Nakon višednevnog dogovaranja i razmišljanja "gde bi i kako bi", Karlo i Viki su izgleda svoju vezu preneli na viši nivo...

Nakon što se Karlo vratio u kuću, strast između njega i Violete je dostigla vrhunac. Radost, smeh, suze zbog Karlovog (ne) izlaska i neprestane izjave ljubavi vodile su ka jednom...

YouTube - Veliki Brat 3 - Dan 37 - 5. deo (http://www.youtube.com/watch?v=vzJLOswBRkk)

Karlo i Viki pričali su nekoliko puta na temu seksa u Kući. Ne da li je to ok, već GDE bi to moglo da se izvede, a da kamere ne snime baš svaki detalj. Pomoćna soba, ispovedaonica, a onda su se umorili od traženja odgovora na pitanje.

Dok je Dragica "bolovala" u sobi i pokušavala da zaspi, Karlo je otvoreno rekao Viki "Hajde da se kre*nemo", na šta mu je Violeta odgovorila; "Sačekaj, nemoj sad".

Oni koji su pažljivije posmatrali akciju ispod jorgana prethodne noći, sigurno su mogli da primete i komešanje ispod pokrivača sledeće noći. Erotska masaža, navlačenje odeće kada su konačno "provirili" ispod jorgana, kao i komentari pojedinih ukućana govore da se nešto zaista desilo.

U međuvremenu, Jovana ne odustaje od Đorđa, a Manuel ima potrebu da "otvori dušu" Velikom Bratu o osećanjima koja počinje da gaji prema Kiki.

iSelektor
01-11-2009, 14:26
U KUĆI NE CVETAJU RUŽE
Jovana: Dragice, ti ovde nisi dobrodošla!

http://img2.pict.com/b7/77/58/1886072/0/vb1.jpg

Od kada je Karlo ostao u kući Velikog brata Dragici ne cvetaju ruže. Naime, pričom da je Dragica „prevrtljivi patološki lažov“ u šta se uverio dok ju je gledao iz tajne sobe, ali i iz spoljnog sveta, Karlo je pokrenuo lavinu, te su mnogi ukućani promenili mišljenje o Crnogorki. Sve je kulminiralo pre nekoliko dana kada je Jovana pokušala da objasni Dragici da sa takvim ponašanjem ne pripada društvu.

http://img2.pict.com/58/d3/c7/1886074/0/vb2.jpg

– Ti si isfrustrirana, višak hormona prosipaš po nama , sram te bilo , dovedi se u normalu, nisi dobro! – optuživala je Jovana aludirajući da Dragica svima priča iza leđa, te da ih okreće jedne protiv drugih
– Ti si pogrešila vrata, šta ćeš ti ovde? Budeš li me isprovocirala nećeš više oka da sklopiš! Nećeš ti više da nam se smeješ dok smo u dvorištu, a praviš se da plačeš! – uzvikivala je besno Jovana, koja je od ponedeljka uveče lošeg raspoloženja te koristi svaku priliku da Dragici očita bukvicu.


– Smešno mi je što se nerviraš. Ti mene voliš, zato se nerviraš – odgovorila je Dragica, što je još više razljutilo Kraljevčanku.
U celu priču se upleo i Vladimir koji je do sada bio prijatelj sa Dragicom, ali više joj ni on ne drži stranu.


– Sve si sama prouzrokovala, sama si kriva za sve – rekao joj je Vladimir.
Inače, skoro svi ukućani su se okrenuli protiv Dragice, te čak i Manuel pokušava da je izbegne. Podsećamo da su se Viki, Kiki i Karlo u ponedeljka okomili na Dragicu pošto su Karlo i Kiki imali prilike da gledaju ukućane iz ispovedaonice i tada su uvideli kakvo je Dragičino ponašanje. Oni su svima ispričali da je Dragica veliki lažov i alapača, od tada Dragica gubi sve konce...

iSelektor
02-11-2009, 17:19
Radašin se bori za moje lečenje! Supruga učesnika VB Zlata Miljković otkriva!
Radašin se bori za moje lečenje!

Osim za popularnost i naklonost publike, Radiša Miljković se u rijaliti programu „Veliki brat“ bori i za zdravlje svoje supruge.

http://img2.pict.com/85/d5/25/1895924/0/radasinv.jpg

Naime, Radašinova životna saputnica Zlatka ima ozbiljne zdravstvene probleme, što su otkrili kada su joj lekari početkom septembra dijagnostikovali tumor na grliću materice.
- Iako je moj suprug znao za moju bolest, pa je hteo da odustane od ulaska u kuću, ja sam insistirala da ide kada je već prošao sve kastinge - počinje svoju priču Zlatka.
- Lekari su mi na ranijim pregledima videli da imam neke krastice, ali ja tome nisam pridavala veliki značaj. Rekli su mi da ne treba time da se igram, ali znate kako to ide, uvek mislite da ne može vama baš to da se desi - nastavlja Radišinova žena svoju ispovest. Priča kako je saznala za bolest, ali se ni tada, a ni sada nije uplašila za svoj život.
- Početkom septembra, Radiša i ja otišli smo u Aleksinac na kontrolu i tad su mi rekli za tumor. Mnogo smo se zabrinuli, ali smo posle dogovora kod nas kući rešili da je bolje da pokuša da osvoji taj novac, a ja ću ga čekati da izađe, pa ću tek onda otići na tu operaciju. U državnim bolnicama su redovi dugi, a u privatnim sve mora da se plati. Ja sada čekam bez straha, jer vidim da se moj muž svim silama trudi da što duže ostane i osvoji taj novac za mene - kaže Zlatka, koja ističe da joj zbog toga ne smeta ništa što Radašin radi u kući Velikog Brata.
- Volim mnogo svog supruga, a znam da i on voli mene, tako da mi njegovo udvaranje ukućankama ne smeta jer znam da to radi samo da ga ne bi, kao najstarijeg, izbacili iz kuće. Zbog toga je dopustio i da ga ofarbaju i da teraju sprdnju sa njim. Sada sam tek videla koliko je u stanju da podnese zbog mene, tako da mi ništa što vidim na ekranu ne smeta, jer samo ja znam pravi razlog i ponosna sam na njega. Posebno sam ponosna što on o tome ništa ne priča, a ne kao neki ukućani što sve vreme idu na sažaljenje - kaže supruga najstarijeg, ali i najsimpatičnijeg takmičara ovogodišnjeg serijala VB, koja je kao i on veoma optimistična.
- Radašin i ja smo dugo u braku jer svaki problem okrene na šalu, tako da ne dozvoljava u našoj kući nikakve svađe, a probleme rešava lagano, kao da nisu ni postojali - kaže ozbiljno bolesna, ali ponosna Zlatka.

iSelektor
03-11-2009, 00:29
Žestoke svađe između Karla i Viki: Pukla tikva za čas! Pukla tikva za čas!

http://img2.pict.com/10/c6/2e/1899364/0/mozvikiiarsa.jpg

U KUĆI "Velikog Brata" u ponedeljak je došlo do neočekivane, žestoke svađe između Karla i njegove velike ljubavi Viki. Svađi je prethodilo flertovanje mlade Makedonke sa Arsom. U jednom trenutku Viki se odvojila sa njim i počela da obara ruke, našta je Karlo vidno ljubomoran prišao devojci i rekao joj da je prava ćurka. Ni Viki mu nije ostala dužna, pa mu je odbrusila pred ukućanima. Karlo je zatim uzeo za ruku i odveo na stranu gde joj je objasnio da "Arsa to radi namerno, jer to je borba dva dominantna mužjaka u kući i da ni na koji način ne sme da mu daje na značaju.
Da se ova svađa nije dogodila, moglo bi se reći da je ceo vikend u kući protekao u prilično mirnoj atmosferi. Ukućani su najviše vremena proveli u razgovoru. Kada se u dvorištu povela priča o školskim danima, Karlo Zagorac je Violeti, Kristini i Jovani priznao da je poslednjeg dana izbačen iz škole, jer je sam sebi zaključivao ocene.

Mada je sve nagoveštavalo da će između Kiki i Manuela planuti ljubav, odnosno da će njihovo intenzivno druženje prerasti u nešto ozbiljnije, lepa Makedonka poručuje da od toga neće biti ništa. Violetina sestra, koja je u početku imala problem da se uklopi u novu sredinu, "Velikom Bratu" u ispovedaonici je rekla da je u kući sada super, ali da sa Manuelom neće biti ničeg osim druženja, jer je zaljubljena u nekog drugog iz spoljnog sveta. Zanimljivo je da je Jovana, jedna od glavnih svađalica u kući, u razgovoru sa ukućanima istakla da se nada da su je mediji u spoljnom svetu predstavili na pravi način. Starleta iz Kraljeva biće prilično iznenađena kada bude saznala kakva je slika o njoj stvorena, odnosno kakav je utisak ostavila na gledaoce. S druge strane, taksista i di-džej iz Kraljeva Vladimir Arsić istakao je da je ponosan na sebe, jer je izdržao 40 dana u zatvorenom prostoru.

iSelektor
03-11-2009, 04:08
Drkanje završilo pred RRA Državna agencija će raspravljati o „Velikom bratu“
Drkanje završilo pred RRA

http://img2.pict.com/58/54/4f/1900426/0/radasinv.jpg

Jutarnja masturbacija ukućanina „Velikog brata“ Radiše Miljkovića postaće predmet razmatranja saveta RRA.

Naime, kako je segment programa u kojem se vidi najstariji takmičar kako onaniše u toaletu emitovan u neprikladnim terminima (od osam uveče i ujutru u 9 u okviru „Jutarnjeg programa“ B92) u Republičkoj radiodifuznoj agenciji veruju da ima osnova za pokretanje postupka.
- Obavešteni smo da je pomenuta scena emitovana u okviru „Velikog brata“ i savet RRA će se sastati sledeće nedelje da prodiskutuje na tu temu. Najpre će biti sačinjen izveštaj o spornoj emisiji, pa ako se proceni da je ona bila neprikladna za emitovanje u tim terminima i da ima povoda za reakciju, savet će doneti odluku na koji način će da sankcioniše emitera - rečeno nam je u pres službi RRA.
Produkcijska kuća „Emoušn“ oglasila se kratkim saopštenjem u kojem navodi da nikoga nisu ugrozili emitovanjem spornog snimka:

- U kadrovima koje pominjete prikazan je učesnik VB3 Radiša Miljković iz ptičje perspektive u WC-u. Apsolutno se ne vidi šta on tom prilikom radi. Ne smatramo da smo time ikoga ugrozili.


B92: Mi smo samo emiteri

Povodom ovog slučaja oglasila se i Televizija B92 sledećim saopštenjem:
„B92 je emiter programa ‚Veliki brat‘. Produkcijska kuća ‚Emoušn‘ je vlasnik licence i jedina ovlašćena za produkciju programa. Ova činjenica nas, naravno, ne oslobađa odgovornosti koju u skladu sa važećim propisima imamo za sadržaj svog programa. Svesni smo da je format ‚Veliki brat‘ kontroverzan i upravo zato smo u dnevnim kontaktima sa produkcijskom kućom ‚Emoušn‘, koja ovaj program proizvodi. Ove kontakte ćemo nastaviti nesmanjenim intenzitetom, a kako bi program u svemu bio u skladu sa odredbama važećih propisa.“


Izbačena Viki!

Posle prošlonedeljne drame, kada je Violeta imala zadatak da bira između Karla i Kiki, glasovi gledalaca su odlučili da ovoga puta budu nominovane dve sestre! Posle većanja ostalih učesnika, Viki je imala manje glasova pa je ona sinoć napustila kuću na Košutnjaku, što je bez ikakve sumnje najteže palo njenom dečku Karlu.

iSelektor
03-11-2009, 06:15
Ljubavna svađa u „Velikom bratu”
Karlo rasplakao Viki

http://img2.pict.com/cf/0f/c9/1901169/0/karlov.jpg

Junaci „Velikog brata” Karlo i Viki posvađali su se do suza. Sve je počelo kada je Arsa u šali počeo da zavrće ruku Viki. Karlu je zasmetao njihov odnos i počela je prepirka.

- Ne sviđa mi se način na koji se ponašaš prema Viki - napao je Karlo Arsu, koji je objasnio da bi zapravo Viki trebalo da se smiri. Karlo je tada pukao:
- Preteruješ što hvataš Arsu - uzviknuo je Karlo, a Viki ga je upitala zašto je ljubomoran.
- Što provociraš druge muškarce, šta hoćeš da postigneš time? - pitao je Karlo, a Viki je samo vikala da ga ništa „ne razbira”:
- Šta ti to ne razbiraš! Postoji alfa mužjak i njegova ženka. Ako se pojavi još jedan mužjak, zbog životinjskog instinkta dolazi do borbe! Razumeš li sada! - besneo je Karlo, a Viki je opet rekla da joj ništa nije jasno. Karlo je tada počeo da je psuje:
- E, ćurko jedna - rekao je pored drugih uvreda. Viki nije znala šta znači ćurka, te je upitala Dragicu, koja je dodatno dolila ulje na vatru. Viki je tada otišla do Karla i uzvratila: „Sram te bilo!”
Posle rasprave Viki je počela neutešno da plače, a ukućani da je teše pošto nikome nije bilo pravo zbog Karlovog ponašanja. Viki je potom pokušavala da smiri situaciju i pozvala je Karla da izađu na cigaretu.
- Preterala si, a još se praviš blesava - ljutio se Karlo.
- Šta je s tobom Karlo? - pitala ga je Viki.
- Svako ima svoj prag tolerancije. Ako do sada nisi shvatila gde si pogrešila, nikada nećeš. Pusti me, neću na cigaretu - odbio ju je Karlo. Viki i Karlo su se juče do kraja dana raspravljali…


Đorđe odbio Jovanu
Jovana već nedelju dana pokušava da Đorđa odvuče u krevet.Tokom vikenda, kada je Jovana ušla u njegov krevet u želji da spava sa njim, Đole ju je izbacio. Jovana je bila ljuta, te je nakon 24 sata ispričala ukućanima da ona Đoleta u spoljnom svetu ne bi ni pogledala.

iSelektor
03-11-2009, 20:59
IZNENAĐENJE U „VELIKOM BRATU“
Violeta izbačena iz kuće

Violeta Raleva iz Makedonije napustila je kuću Velikog brata. Nakon što je izgubila u duelu od sestre bliznakinje Kiki, u trenutku kad je napuštala kuću svi ukućani su plakali ali njen izlazak najviše je pogodio Kiki, Jovanu i Karla koji nisu mogao da veruju šta se dešava.



- Volim te mnogo izdrži - tešila je Viki uplakanog Karla, a Kiki i Jovani poručila da budu jake i dobre. Kad je izašla iz kuće Viki je rekla da nije razočarana.
- Htela sam da izađem jer sam želela da vidim šta se dešava u spoljnom svetu - rekla je Viki i izjavila da bi se udala za Karla.
- Ako Karlo bude tražio moju ruku, neću razmišljati i reći ću da. Čak i ako se moji roditelji ne budu slagali ja ću im reći da volim Karla - objasnila je Violeta i kroz šalu dodala da će kada Karlo izađe, sa njim praviti bebe. Violeta se osvrnula na dešavanja u kući i objasnila da iako se njena sestra Kiki sviđa Manuelu između njih ništa neće biti.
- Kristina je zaljubljena u nekog drugog. Ne verujem da će biti zajedno - kazala je Viki. Inače, jutro pre nego što je ispala iz kuće Violeta se žestoko posvađala sa Karlom jer je njemu zasmetalo to što je u jednom trenutku bila bliska sa Vladimirom (Vladimir joj je uvrtao ruku). Svađa je trajala nekoliko sati, a čak su oboje i zaplakali. Karlo joj je priznao da mu smeta njeno slobodno ponašanje prema drugim muškarcima i u jednom trenutku je nazvao ćurkom, ali su se posle teških reči ipak pomirili.

Đorđe odbio Jovanu
Jovana već nedelju dana pokušava da Đorđa odvuče u krevet.Tokom vikenda, kada je Jovana ušla u njegov krevet u želji da spava sa njim, Đole ju je izbacio. Jovana je bila ljuta, te je nakon 24 sata ispričala ukućanima da ona Đoleta u spoljnom svetu ne bi ni pogledala.

iSelektor
04-11-2009, 04:21
Keče sam stavila zbog para

Izbacivanje Violete Raleve iz kuće Velikog Brata izazvalo je dosad najviše suza i plača. Zbunjena i vidno uplakana Viki nije krila emocije prema nekim ukućanima.

http://img2.pict.com/1e/cb/67/1908472/0/vikiv.jpg

- Imam tremu. Čudno zvuči, ali imala sam osećaj da ću ispasti. Baš mi je teško palo što smo Kiki i ja nominovane - objašnjava Viki, te se osvrće na odnos sa Karlom.
- Mislim da ga volim. Pošto sam ispala, videću da li su te emocije iste jačine kao dok sam bila u kući, tamo je bila veštačka atmosfera, ali ipak je to ljubav - prokomentarisala je Makedonka koja svoje „akcije“ ispod kreveta sa Karlom komentariše na vrlo zanimljiv način.
- Pa igrali smo se samo, nismo pravili bebu. Slagala bih kad bi rekla da nisam želela seks sa Karlom. Oboje smo to želeli, počeli smo da tražimo „mrtav ugao“ u kući, ali moje izbacivanje nas je omelo - kroz smeh komentariše svoje sad već propale planove Violeta.
Jedna od glavnih tema bila je fotografija koju je naš list objavio na kojoj se vidi kako Violeta pozira sa albanskom kečetom na glavi, što je izazvalo burne reakcije u javnosti.
- Ja sam topmodel u Makedoniji, tako da mi je to bio profesionalan angažman, za koji sam dobila pare. Moj dobar drug iz Prištine je snimao spot, a u nekim scenama sam morala da imam tu kapu na glavi. S obzirom na to da vidim da je bilo dosta burnih reakcija, nikad više ne bih imala neko nacionalno obeležje na sebi, jer vidim da to ljudi baš i ne kapiraju tako. Te fotografije su nastale u pauzi između snimanja, a nesvesno sam podigla dva prsta. Hrišćanka sam i krstim se sa tri prsta, nisam znala da se oni krste sa dva - komentariše spornu fotografiju Viki.

iSelektor
04-11-2009, 04:50
INTERVJU, VIOLETA RALEVA, „VB" TAKMIČARKA
Sa Karlom ću praviti bebe!
Srećna sam što je prošao na testu mojih roditelja. U kući mi je bilo teško zbog nedostatka seksa. Sa albanskom kapom slikala sam se u Prištini

http://img2.pict.com/80/e8/a8/1908736/0/viki1.jpg

Makedonka Violeta Raleva, sedma izbačena ukućanka rijaliti-šoua „Veliki brat", u intervjuu kaže da je njena ljubav sa beogradskim frizerom Karlom Zagorcem prava i da će se sa njim venčati!

- Tužna sam, mnogo mi nedostaju Kiki, Jovana i Karlo. Ali, biću dobro, jer će Karlo ostati sa mnom. On i ja pravićemo bebe! Udala bih se, ali prvo moramo da vidimo kako će sve da se odvija kada budemo bili u drugim okolnostima. Srećna sam što je Karlo prošao na testu mojih roditelja. Njihovo mišljenje mi veoma znači - kaže Viki.

Šta ste Karlo i ti radili ispod jorgana?
- Samo nagađajte! Želimo seks, ali nismo hteli da ga upražnjavamo pred kamerama. Odoleli smo iskušenju. S obzirom na to da stvarno volim seks, bilo mi je preteško! Ne znam da li će mi neko zameriti zbog takvog ponašanja. Ali, imam odgovor na to - zaljubljena sam, moje ponašanje je bilo normalno. Poslednjeg dana Karlo i ja smo se posvađali, i to zbog Arse. Iako Arsu gledam drugarski, Karlu nije bilo svejedno. Najvažnije je da smo se pomirili. Primetila sam da mi je Kiki zamerala zbog bliskosti sa Karlom. Ali, sestre smo i razumemo se. Trebalo je da obratim više pažnje na nju.

Planiraš li život u Beogradu?
- Kiki, Jovana i ja planiramo da se preselimo u Beograd! Jovana je super devojka i moja velika prijateljica. Imamo isti pogled na svet. Iako je Karlo rekao da ona loše utiče na mene, baš je gotivim. O Dragici ne želim da govorim - prvo se ljubi sa nekim, a onda priča loše o njemu. Dvolična je.

Kad i gde si se fotografisala sa kečetom, albanskom nacionalnom kapom?
- Imam dosta prijatelja, neki od njih su Albanci. Sa kečetom sam se slikala u Prištini kod drugara repera, koji je tad snimao spot. Svi smo nosili te njihove kapice.

iSelektor
04-11-2009, 04:53
POSVAĐALI SE KARLO I ARSA

Beograđanin Karlo Zagorac i Užičanin Vladimir Arsić posvađali su se sinoć, nakon što je Makedonka Violeta Raleva izbačena iz kuće. S obzirom na to da je Karlo sedeo u dvorištu i plakao za devojkom, Arsa mu je prišao da popričaju i da mu pruži podršku.

Međutim, to se nije dopalo frizeru, koji je svom cimeru rekao „da je on kriv što je Viki izglasana i da nema šta s njim da priča“.
Nakon kraće rasprave svako je otišao na svoju stranu, a taksista iz Užica se čitavo veče žalio ostalim ukućanima kako se jako razočarao u povratnika u kuću Velikog Brata.

iSelektor
04-11-2009, 05:14
Đorđe iz drugog pokušaja u "Velikom bratu"
Treća sezona "Velikog brata", dobila je trećeg učesnika iz BiH

http://img2.pict.com/cb/1b/e8/1908854/0/djurdjevic2520veliki2520brat.png

Đurđević: Traži djevojku

Treća sezona "Velikog brata", koja se emitira na Pinku BH, dobila je trećeg učesnika iz BiH. Nakon blizanaca Enisa i Adisa Mujabašića iz Živinica, u kuću je ušao i Đorđe Đurđević iz Banje Luke.

- Po zanimanju sam menadžer i imam 27 godina. Za pripadnice nježnijeg spola mogu odmah reći da nisam oženjen i da tražim djevojku - poručio je Đurđević.

Zanimljivo je da je ovaj takmičar trebao učestvovati u prvoj sezoni ovoga šoua realnosti i plasirao se među 20 izabranih kandidata, ali je došlo do nesporazuma s ljudima iz produkcije i on je odustao.

iSelektor
05-11-2009, 01:22
Karlo pati za Violetom

http://img2.pict.com/40/c8/41/1915332/0/mozkarlo.jpg

VIOLETIN odlazak iz “Velikog Brata” najteže je pao Karlu. Beogradski frizer pati za svojom devojkom, a osim sa Kristinom, gotovo ni sa kim ne razgovara u kući. Neutešni Karlo je “Velikom Bratu” u ispovedaonici rekao da je tužan i da mu je mnogo teško od kada je Violeta otišla. Rekao je da u kući nema sa kim da razgovara jer mu niko ne odgovara, ali da ne namerava sam da napusti kuću, već će čekati da ga ukućani izbace i da je potpuno siguran da će se to dogoditi već sledećeg ponedeljka.

Posle svađe sa Violetom, koja je prethodila njenom izbacivanju iz kuće, Karlo je u ispovedaonici rekao da misli da je vezu sa lepom Makedonkom previše idealizovao.

- Mislim da sam se zeznuo, jer sam se previše opustio u emotivnom smislu - rekao je Karlo. - Da li je uopšte moguće imati vezu sa tako mladom devojkom? Mislio sam da imamo odnos u kojem sam ja gospodar, a ona potčinjena. Poverovao sam da smo se pronašli. Međutim, desilo se to da se pojavio još jedan gospodar. Lako ću se izboriti sa tim drugim, ali je problem što je ona sve to isprovocirala.

Za Violetino izbacivanje iz kuće Karlo je direktno optužio Arsu. Taksista iz Užica, koji je glasao za njen ostanak u kući, pokušao je da ga uveri da greši, ali Karlo je ostao pri svom stavu.
- Ti si je izbacio iz kuće i da znaš da sam veliko zlopamtilo - rekao je Karlo.

iSelektor
05-11-2009, 04:44
Video klipovi iz kuće Velikog brata 2009 Dan 43

YouTube - Veliki Brat 3 - Dan 43 - 1. deo (http://www.youtube.com/watch?v=huBxxZ1d_i8)

YouTube - Veliki Brat 3 - Dan 43 - 2. deo (http://www.youtube.com/watch?v=lCrF88EziA4)

YouTube - Veliki Brat 3 - Dan 43 - 3. deo (http://www.youtube.com/watch?v=zWlIJeaFlx0)

YouTube - Veliki Brat 3 - Dan 43 - 4. deo (http://www.youtube.com/watch?v=Iy3KHAgOqNw)

YouTube - Veliki Brat 3 - Dan 43 - 5. deo (http://www.youtube.com/watch?v=jFyT7I3_2jw)

iSelektor
05-11-2009, 04:49
VB: Karlu teško, ali ne bi iz Kuće

Karlo Zagorac je ponovo ušao u Kuću Velikog Brata zbog Violete i zahvaljujući Violeti. Sada nje više nema, ali je on i dalje u kući.

Od kako je Violeta u ponedeljak napustila Kuću, Karlo se povukao u sebe i prilično je depresivan. Ali, ne želi da napusti Kuću.

Violetina sestra bliznakinja Kiki pokušala je da ga posavetuje da mu je nabolje da napusti Kuću. "Ako nemaš više razlog i motiv da ostaneš, onda odustani. Prijateljski ti kažem da bi ti bilo najbolje da izađeš", rekla mu je Kristina.

Karlo ju je ćutke saslušao, a onda progovorio: "Ne mogu ni da razmišljam kako i šta dalje. Osećam veliku bol, nepravdu, tugu, razočaranje. Osećam se kao govno! Ne komunicira mi se ni sa kim, povukao sam se u sebe i sa sobom mi je najbolje".

Valjda čeka da ga ukućani izbace, a i 100.000 evra nije tek tako za napuštanje...

Karlovo ponašanje najviše smeta Arsi. Njih dvojica su se "potkačili" kada je Violeta izbačena, jer ga je Karlo optužio da je on direktni krivac za to.

Arsa je Velikom Bratu rekao da je "sa Karlom završio" i da nema nameru sa njim da komunicira, osim ako nije reč o nekom zadatku.

"Kad je izbačena Violeta, prišao sam mu kao čovek. Ponudio sam ga cigaretom i on je uzeo. A onda mi je rekao: 'Ti mi se svetiš, ti si je izbacio'. Karlo je pokazao kakav je - zao je! Vidim kako se ponaša prema ostalima i kako ih spušta, kao da je završio 50 fakulteta, kao da je rođen na dvoru. Ponaša se kao neki bogomdan plemić, a mi ostali smo kao brđani. Bolje da nas dvoje ne komuniciramo da ne bude svašta!", rekao je Arsa u ispovedaonici.

iSelektor
06-11-2009, 23:34
Manuel: Glumim da sam glup!

UČESNIK "Velikog Brata" Manuel Stojanović ne prestaje da zabavlja ukućane svojim "biserima".
Fudbaler iz Pirota, koji je više puta ponosno izjavio da je pročitao samo jednu knjigu, još jednom je ponovio da nije glup i da su ga mnogi ukućani pogrešno procenili.
- Ja sam samo dobar glumac - otkrio je Manuel Karlu, kada mu je frizer rekao da je na početku šoua imao mnogo lošije mišljenje o njemu. - U stvari nisam glup, samo glumim kao Džimi Keri.
Manuel je zatim izneo i svoj stav o obrazovanju. Kada se povela priča o studiranju, rekao je da fakultetska diploma nije merilo da li je neko pametan ili nije i da se na njivi mogu naći mnogo pametniji ljudi nego na fakultetu. Posle "teških" akademskih tema, Manuel i Arsa su počeli razgovor o omiljenoj muškoj "disciplini" - flertovanju sa devojkama.
- Nema neosvojivih žena, već samo lošeg startovanja - rekao je Manuel, koji je nedavno izjavio da ne bi bilo loše da ga kloniraju, jer smatra da je svetu potreban još jedan Manuel.

iSelektor
06-11-2009, 23:34
Karlo ošišao blizance

U KUĆI "Velikog Brata" ovih dana je sve u znaku novih frizura. Nakon što je Jovana izblajhala Manuela, na red za sređivanje došli su Admir i Enis. Za njihov novi imidž pobrinuo se Karlo Zagorac, a zanimljivo je da blizanci nisu ostali bez prepoznatljivih crvenih pramenova. Iako su bili u rukama vrhunskog frizera, oni su sve vreme strepeli da im Karlo previše ne skrati kosu.
- Dosta je, nemoj više, uvek me previše ošišaju - negodovao je Enis, ali je Karlo pokušao da ga umiri rečima da mora još malo da mu skrati kosu da bi dobila pravi oblik. U petak je i Jovana poželela da promeni frizuru, a kad je Karlo ošišao bila je oduševljena. Ona je u jednom trenutku rekla Dragici da ne bi bilo loše da nađe nekog dečka i da rodi dete kome će napraviti palmicu na glavi, kao što je sebi. Međutim, kršna Crnogorka joj nije ostala dužna, pa je starleti iz Kraljeva uzvratila rečima: "Imam već nekog, ali pravimo nešto bolje od dece."
Dragica se prethodnih dana ponovo požalila da nije spavala i da i dalje strahuje od pojedinih stanara, a u petak ujutru se ispostavilo da je bila u pravu. Kada je ustala i u svom krevetu ugledala špagete, počela je da plače i viče na ukućane, ne bi li otkrila krivca. Zanimljivo je da je dan pre toga rekla da se za učešće u "Velikom Bratu" nije prijavila zbog nagrade od 100.000 evra, već da bi osvojila jednog ukućanina. Po svemu sudeći, pesnikinji iz Nikšića, biće lakše da dođe do glavne premije, nego da nađe dečka.

STRANAC
31-12-2009, 00:55
upravo se zavrsio 3. serijal popularnog reality show-a Veliki Brat...
zasluzeno,po svemu pokazanom za 100 dana provednih u kuci na kosutnjaku,pobedio je

Vladimir Arsic - Arsa

http://img96.imageshack.us/img96/2121/13166107.jpg