PDA

View Full Version : Najvise vremena pred ogledalom provode plavuse


FolkoTeka.com teme
15-10-2009, 12:20
Plavuše na uljepšavanje potroše 22, a brinete 19 dana u godini. No zaprivlačan izgled, uz malo spretnosti i vještine, dovoljno je i manje vremena.

http://img2.pict.com/64/d8/06/1770566/0/sjenica.png

Za razliku od brineta, koje iz kuće izlaze nakon 66 minuta uljepšavanja, plavokose se žene za izlazak pripremaju 72 minute, pokazalo je nedavno istraživanje tvrtke Goody, svjetskoga proizvođača proizvoda za njegu kose. To znači da na popravljanje izgleda plavuše svake godine utroše cijela 22 dana, dok je tamnokosima dovoljno 19. No posjedujete li vještinu snalažljivosti te proizvode koji odgovaraju vašem tipu kože i kose, rutina uljepšavanja bit će kraća i jednostavnija, tvrde stručnjaci. Tako se pobrinite da kovrčavu kosu oblikujete pjenom, gelom ili lakom za kosu, koje ćete nanijeti uz sam korijen kose iznad vrata, kaže frizer brojnih celebrityja Frederic Fekkai. Ravnu kosu tretirajte tako da glavu nakon pranja prebacite prema naprijed te, da biste joj podarili volumen, pjenu ili kremu nanesite na samo tjeme, dodaje.

>> Redovita njega tonikom i kremom rezultirat će lijepom kožom, kojoj će biti potrebno kraće rutinsko uljepšavanje, kaže vizažist slavnih James Boehmer. Prema njemu je, kako tvrdi, bronzer za kožu posve nepotreban i suvišan. No svakako preporučuje svjetliji temeljni i završni mat puder.
>> Vrijeme utrošeno na uvijanje trepavica kvalitetno je potrošeno vrijeme, kaže Boehmer. Za uvijanje je, objašnjava, potrebno samo nekoliko sekundi, a rezultat je zavodljiv i “široko otvoren” pogled. S lijepom kožom i “otvorenim” očima treba još bojom istaknuti samo jedan dio lica - oči ili usne.
>> Ispravno odabrana boja odgovarat će i usnama i obrazima, tvrdi vizažistkinja Bobbi Brown. Za svjetliju kožu preporučuje ružičastu boju, a za tamniju boju brusnice. Aplikatori su, ističe vizažistkinja Jean Ford, u žurbi nepotrebni. Šminku je najbolje nanositi prstima, dodaje ona.

Zijadina
21-10-2009, 19:51
ja samo kolko da se makne zadnja tema sa pochetne strane, previshe "upadljiva" :D

Tahirovce
21-10-2009, 20:53
:icon_arrowu: :icon_arrowu: to je moj "pametni " drug ....