PDA

View Full Version : Lezbijske scene na Karicevom imanju


iSelektor
14-10-2009, 10:00
Sin Bogoljuba Karića uživao sa društvomu svojoj vili na Dedinju

http://img2.pict.com/bd/81/fe/1763205/0/bazenv.jpg

Nebojša, sin jedinac Bogoljuba i Milanke Karić, očigledno zna da uživa u svemu što poseduje. Tako je jedan od dolazaka iz belog sveta iskoristio između ostalog i da okupi društvo u svojoj vili u elitnom delu prestonice, Dedinju.


Grupa, u kojoj su na svakog muškarca dolazile po dve devojke, očigledno se opustila na bazenu u kući naslednika imperije Karić. Devojke su se brčkale, pozirale pred fotoaparatima, a Nebojša je u jednom trenutku uzeo dve prijateljice, popeo ih na ramena i tako nosio kroz bazen. Da li pod utiskom mozaika na zidu bazena u Karićevoj vili koji dočaravaju bahanalije u starom Rimu ili zbog toga što su osetile potrebu, tek dve devojke su se u jednom trenutku strasno i poljubile na ramenima svojih „nosača“.
- Dobro je da ste me obavestili da će fotografije biti objavljene da znam kakve prijatelje imam. Sada znam da ne smem ni da dođem kući i sebi priuštim malo opuštanja i provoda. Još jednom vam hvala - rekao je za „Alo!“ Nebojša Karić, koji je bio ljubazan, ali i vidno zatečen saznanjem da su slike dospele u javnost.
Tata Bogoljub u bekstvu

I dok njegova deca žive raskošnim životom, Bogoljub Karić (55) je od 2006. godine u bekstvu i za njim je raspisana poternica zbog optužbi za malverzacije u njegovim preduzećima. Sumnja se da je preko Astro banke izneo iz “Mobtela” desetine miliona evra, koji su potom završavali u privatnim firmama porodice Karić. Taj novac, međutim, nikada nije prijavio kao prihod, pa na njega nije ni plaćen porez. Najmanja cifra za koju bi mogao da odgovara je dva miliona evra.
Dobro upućeni tvrde da se Bogi najverovatnije krije u Rusiji, gde se nesmetano kreće, i čak je nastavio da radi odranije razgranate poslove ne samo sa tom zemljom već i sa firmama iz zemalja Evropske unije.