PDA

View Full Version : BACENA BOMBA NA RTV PINK


SEJO31-de
04-10-2009, 01:56
Beograd -- Noćas u 00.15 bačena je eksplozivna naprava na glavni ulaz RTV Pinka. Pritom je pričinjena materijalna šteta, povređenih nema

Kako nezvanično saznaje B92, bombu su bacila dva nepoznata napadača sa motocikla u pokretu i tom prilikom pričinjena je materijalna šteta na glavnom ulazu. U eksploziji nema povređenih. Nezvanično, takođe, saznajemo da je incidentu prethodio verbalni sukob nekoliko mladića sa radnicima obezbeđenja u noći između petka i subote.

Uviđaj je u toku, na licu mesta prisutan je veliki broj policajaca i ljudi iz vrha Policijske uprave Beograda. Deo ulice Neznanog junaka zatvoren je za saobraćaj.
IZVOR B92

halilce
10-10-2009, 09:55
STRAŽNOM SUDIJI OKRUŽNOG SUDA U BEOGRADU PRIVEDENI MILAN Š. I GORAN P.

„Pink-bombaše“ terete za pokušaj ubistva

BEOGRAD - Milana Š. (24) i Gorana P. (32) beogradska policija uhapsila je zbog sumnje da su počinili krivična dela „ubistvo u pokušaju“ i „nedozvoljeno držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija“, saopštio je juče kasno popodne Biro MUP Srbije za saradnju s medijima.
Osumnjičeni mladići se sa još tri osobe, čiji identitet se ne navodi u saopštenju, dovode u vezu sa događajima od 2. oktobra ove godine, kada su napadnuti radnici obezbeđenja RTV Pink i 3. oktobra, kada je bačena bomba na zgradu ove medijske kuće, u Ulici neznanog junaka u Beogradu. Policija je prilikom pretresa stana i drugih prostorija u Nišu, kod osumnjičenih Milana Š. i Gorana P. našla dva pištolja u ilegalnom posedu.
Dvojica osumnjičenih mladića juče popodne su, kako je Glasu potvrdila portparol Okružnog suda u Beogradu Ivana Ramić, privedeni u Palatu pravde gde je tokom večeri trebalo da budu izvedeni na saslušanje.
Za ostale tri osumnjičene osobe određeno je policijsko zadržavanje u trajanju do 48 sati i, kako je saopšteno, u toku je provera njihove uloge u vezi sa ovim događajima.

http://ads.abc.rs/www/delivery/avw.php?zoneid=35&n=a9ccd76c (http://ads.abc.rs/www/delivery/ck.php?n=a9ccd76c&cb=247071)







http://www.glas-javnosti.rs/themes/glasjavnosti/images/vrh_strane.gif (http://www.glas-javnosti.rs/clanak/hronika/glas-javnosti-10-10-2009/pink-bombase-terete-za-pokusaj-ubistva#top)

adnan
11-10-2009, 11:43
STRAŽNOM SUDIJI OKRUŽNOG SUDA U BEOGRADU PRIVEDENI MILAN Š. I GORAN P.

Mislis STRAŠNOM SUDIJI OKRUŽNOG SUDA U BEOGRADU PRIVEDENI MILAN Š. I GORAN P.

:smeh2::smeh2::smeh2: