PDA

View Full Version : U bunar bacen narko-diler!


halilce
03-09-2009, 08:50
Identifikovano telo nađeno u zavarenom buretu u bunaru kod Titela. U pitanju je D. R. (35), narko-diler iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen još pre tri godine
http://www.pressonline.rs/admin/image.jpg?imageId=48260&thumb=1Bunar u ataru sela Lok u koji je ubačen leš mladića iz Beograda Stravičan zločin... Bunar u ataru sela Lok u koji je ubačen leš mladića iz Beograda

Novosadska policija identifikovala je mladića koji je ubijen i u zavarenom buretu bačen u bunar kod Titela. Utvrđeno je da se radi o D. R. (35) iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen pre tri godine. Kako Press saznaje, D. R. je bio poznat policiji zbog trgovine drogom, silovanja, razbojništava i krivičnih dela.
Telo mladića pronašli su prekjuče stočari koji su pokušali da očiste bunar u ataru sela Lok kod Titela. Oni su izvukli metalno bure čiji je poklopac bio zavaren. Kada su nekako otvorili bure, u njemu su pronašli telo nesrećnog mladića.
- Prvi rezultati istrage pokazali su da se najverovatnije radi o D. R. iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen 13. juna 2006. godine. Pretpostavlja se da je telo bačeno u bunar pre četiri meseca. Mladić je mučen pre nego što je ubijen, ali mu nisu polomljene kosti kako su preneli neki mediji. Zasad se ne zna da li je bio živ kada je ubačen u bure koje je zavareno - kaže sagovornik Pressa blizak istrazi, i dodaje:
- D. R. je odranije poznat policiji zbog trgovine drogom, silovanja, razbojništava i drugih krivičnih dela. Još uvek nije poznato kada je i gde ubijen, ali novosadska i beogradska policija intenzivno rade na ovom slučaju. Spisak osumnjičenih je već sada prilično sužen i ovaj slučaj bi trebalo da bude brzo rešen. D. R. je najverovatnije ubijen zbog poslova oko droge. Po načinu na koji je izvršen zločin jasno je da se radi o mafijaškom ubistvu. Njegovo ubistvo jasna je poruka suparničkim grupama.
On tvrdi da je D. R. nestao pre tri godine, ali je telo ubačeno u bunar pre nekoliko meseci.
- Telo sigurno nije bilo tri godine u tom bunaru. Ubice su se nedavno odlučile da leš prebace na drugo mesto, pa su ga ubacili u bure i bacili u taj bunar. Taj bunar smešten je na pašnjaku samo 20 metara od lokalnog puta Lok-Titel, kojim svakodnevno prolazi dosta vozila - rekao je naš izvor.
Zanimljivo je da je bunar pored puta Lok-Titel iskopan u neposrednoj blizini salaša u kojem je 40 dana držan poznati beogradski biznismen Milija Babović, nakon što su ga oteli pripadnici „zemunskog klana". Milija Babović kidnapovan je 24. marta 2002. godine i držan 40 dana do isplate. Za tu otmicu su osuđeni Milorad Ulemek, braća Miloš Simović i Aleksandar Simović, Vladimir Milisavljević, Milan Jurišić Jure, Dušan Krsmanović, Miladin Suvajdžić, Sretko Kalinić i Dejan Milenković.



Press Online :: 02.09.2009 - U bunar ba?en narko-diler! (http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?id=78316&sectionId=39&view=story)

STRANAC
03-09-2009, 10:17
sva ova i ovakva go**a treba ovako spakovat jer bolje i ne zasluzuju...
raduju me ovakve vesti...

adnan
03-09-2009, 15:42
Ovoga niko nije ubio sto mrzi trgovce drogom vec verovatno sto je predstavljajo konkurenciju drugom dileru. Tako da trgovina drogom nije smanjena njegovim ubitstvom. Doduse jeste jedan kriminalac manje ali njegovo mesto je zauzeo zesci i sposobniji.

Nadam se da ce policija naci krivce jer niko, ma kakav bio, nije zasluzio takvu smrt.

STRANAC
03-09-2009, 15:52
jer niko, ma kakav bio, nije zasluzio takvu smrt.

Utvrđeno je da se radi o D. R. (35) iz Beograda, čiji je nestanak prijavljen pre tri godine. Kako Press saznaje, D. R. je bio poznat policiji zbog trgovine drogom, silovanja, razbojništava i krivičnih dela.

ja uvek kazem samo svoje misljenje,i naravno da je uvek bolje da ima vise koji misle razlicito...
jer,kada bi smo svi isto mislili-postojala bi verovatnoca da niko nista ne misli...
ali,ovakve,da sam vlast,formirao bih odred kanibala za njihovu egzekuciju...

SILOVANJE,zamislite samo da je zrtva vasa majka,sestra,cerka-kakvu kaznu ili sudbinu bi mogli da pozelite nekome takvom...

RAZBOJNISTVO, zamislite da krenete na putu za bolnicu sa detetom i da nosite pare kojima morate spasiti njegov zivot,i da vam neko to oduzme-treba li i tu milosti za takvoga...

e,ja tu nemam milosti,ja bih ih mucio na najsvirepije nacine koje je ikad spoznala sudska medicina u istrazivanju i izucavanju svirepih krivicnih dela...

Tahirovce
03-09-2009, 15:59
meni zao ovog bunara ...

sabahudin
03-09-2009, 16:47
meni zao ovog bunara ...

i onih ljudi shto su ga morali vaditi....

superbaka
24-09-2009, 15:50
Sead Šećirović uhapšen u BiHKategorija: NOVI PAZARhttp://www.balkano.net/i/p/200909/1366519165_t.jpg Bosanska policija uhapsila Seada Šećirovića iz Novog Pazara, za kojim su tragali srpki i crnogorski policajci pod sumnjom da je nasumice nožem napadao građane. Šećerović priznao odgovornost za napade nožem.

Sead Šećerović Novopazarac Sead Šećerović uhapšen je sinoć nešto pre ponoći u jednom ugositeljskom objektu u Sarajevu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo u pokušaju, potvrdio je Tanjugu portparol MUP-a kantona Sarajevo Irfan Nesić.

Nesić kaže da je Šećerović ispitan neposredno po hapšenju i ponovo danas, kao i da će uhapšeni, koji je priznao delo za koje se tereti, biti predat kantonalnom tužilaštvu.

"Uhapšeni je priznao da je 20. septembra na brdu Mojmilo napao jednog mladića nakon čega je izvršen i pretres njegovog stana u kome je nađen nož sa kojim je najverovatnije počinjeno to krivično delo, kao i drugi predmeti koji će biti obrađeni tokom istrage", rekao je Nesić.

Nesić je napomenuo da su nadležni organi BiH u stalnom kontaktu sa srpskom i crnogorskom policijo ... više http://www.brodarevo.net/i/opsirnije.gif (http://www.brodarevo.net/clanak/1397/Sead-%C5%A0e%C4%87irovi%C4%87-uhap%C5%A1en-u-BiH/)Komentara: (0) (http://www.brodarevo.net/clanak/1397/Sead-%C5%A0e%C4%87irovi%C4%87-uhap%C5%A1en-u-BiH/)23/09/2009 SYSTEM (http://www.brodarevo.net/korisnik/SYSTEM/?k=4) Šećerović uhapšen u BiHKategorija: NOVI PAZAR Novi Pazar, Sarajevo -- Novopazarac Sead Šećerović za kojim su tragale policije Srbije i Crne Gore pod sumnjom da je nasumice nožem napadao građane, uhapšen je na teritoriji BiH.

Pošto je posle pet pokušaja ubistva usred bela dana na novopazarskim ulicama Šećerovića (24) identifikovala novopazarska policija, on je prebegao, kako se veruje prvo u Crnu Goru, a potom i u BiH.

Šećerović je uhapšen sinoć u BiH i on je, kako se za sada zna, imao dva pokušaja ubistva nasumice nožem na području teritorije te države.

Nadležni organi u Srbiji su, kako je rečeno, u kontaktu sa kolegama iz BiH u vezi sa ovim hapšenjem.Komentara: (0) (http://www.brodarevo.net/clanak/1396/%C5%A0e%C4%87erovi%C4%87-uhap%C5%A1en-u-BiH/)23/09/2009 SYSTEM (http://www.brodarevo.net/korisnik/SYSTEM/?k=4) Šećerović uhapšen u SarajevuKategorija: NOVI PAZARhttp://www.balkano.net/i/p/200909/1222625165_t.jpg SARAJEVO - Novopazarac Sead Šećerović (25) uhapšen je sinoć nešto pre ponoći u jednom ugostiteljskom objektu u Sarajevu zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo u pokušaju, potvrdio je danas Tanjugu portparol MUP-a kantona Sarajevo Irfan Nesić.

Nesić kaže da je Šećerovih ispitan neposredno po hapšenju i ponovo danas, kao i da će uhapšeni, koji je priznao delo za koje se tereti, biti predat kantonalnom tužilaštvu.

"Uhapšeni je priznao da je 20. septembra na brdu Mojmilo napao jednog mladića nakon čega je izvršen i pretres njegovog stana u kome je nađen nož sa kojim je najverovatnije počinjeno to krivično delo, kao i drugi predmeti koji će biti obrađeni tokom istrage", rekao je Nesić.

On je napomenuo da su nadležni organi BiH u stalnom kontaktu sa srpskom i crnogorskom policijom i veruje da će, kako je rekao, ovaj slučaj biti rešen u skladu sa zakonom, običajima i međunarodne pravne pomoći.

Šećerović se sumnjiči za pet ubistava u pokušaju u Novom Pazaru, kada je ničim izaz ... više http://www.brodarevo.net/i/opsirnije.gif (http://www.brodarevo.net/clanak/1395/%C5%A0e%C4%87erovi%C4%87-uhap%C5%A1en-u-Sarajevu/)Komentara: (0) (http://www.brodarevo.net/clanak/1395/%C5%A0e%C4%87erovi%C4%87-uhap%C5%A1en-u-Sarajevu/)

iSelektor
24-09-2009, 19:46
Da li je bio i vakumiran?
Upravu je Adnan, samo je jedan kriminalac manje... ali zao mi ga nije... sve bi ih po kratkom postupku...
Ponavljam se, ali skidam kapu amerima za smrtnu kaznu!!!

Pozzzzz

gazda_muminovic
25-09-2009, 01:00
vallahi ruke im se pozlatile daBog da da svaki tako zavrsi:o