PDA

View Full Version : Spigl: Karadzic pio sopstveni urin i snimao seksualne perverzije


STRANAC
16-08-2009, 14:44
Špigl: Karadžić pio sopstveni urin i snimao seksualne perverzije

http://img197.imageshack.us/img197/4181/article0020ac9770000057.jpg

Nemački listovi "Der Spiegel" i "Die Welt" u današnjim izdajima donose izveštaje o navodnim bizarnim detaljima iz života Radovana Karadžića, dok je živeo pod imenom Dragan Dabić.
Nemački izvori se pozivaju na izvore iz Bosne i Hercegovine, dok se ovi opet pozivaju na izvore iz Nemačke, pa je nejasno odakle potiču te informacije.
"Špigl" piše da su u stanu Karadžića navodno pronađeni video snimci na kojima se, pored ostalog, vidi kako doktor Dabić pije litru vlastitog urina, kako bi svojim pacijentima demonstrirao njegovo čudotvorno dejstvo u lečenju impotencije, problema sa prostatom i kancerogenim oboljenjima.

Na desetak drugih video kaseta, piše "Špigl", Dabić se vidi u ekstremnim seksualnim perverzijama, a istražitelji su navodno posle gledanja morali da povraćaju.

"Špigl" iznosi i podatak da je Dabić kao psihijatar 2003. godine radio u Bratuncu, u neposrednoj blizini Srebrenice. U tamošnjem psihijatrijskom zavodu Dabić je navodno lečio bošnjačke žene, koje su ostale bez svojih muževa i sinova.

Izvor:Press