PDA

View Full Version : Stoja - Da li si za seks?!?


FolkoTeka.com teme
24-06-2009, 03:21
Stoja - Da li si za seks?!?

http://img2.pict.com/d0/24/5e/f57b0825fbc0cfb3e1f3814f86/YSus4/stojay1.jpg

Obzirom da nije prošlo više od godinu dana od izlaska njenog albuma “Do gole kože”, publici nije jasno zašto se Stoja tako brzo odlučila na novi album, a Stoja to objašnjava na sledeći način:

- Pošto je postalo moderno snimati singlove, palo mi je na pamet da i ja snimim neku letnju varijantu - par pesmičica uz kojih bi publika mogla da uživa na odmoru. Ali, brzo sam odustala od tih „letnjih fazona“ koje u poslednje vreme mnogi praktikuju. Jeste moderno snimiti singl, ali moja publika zaslužuje više od toga, da je častim sa dve pesmice! Nakupilo mi se i dobrih pesama, pa nisam mogla da odolim. Sve sam završila, album treba da izađe za najdalje nedelju dana.

U poslednjem izdanju emisije Grand Parada, Stoja je premijerno otpevala jednu novu pesmu, koja je svakako šokirala publiku - Da li si za seks.


Više o temi... (http://www.f-ton.org/forum/estrada-news-vesti-sa-estrade/6315-stoja-da-li-si-za-seks.html)

Unicknnamed
24-06-2009, 21:45
Pjesmu nisam slusao i nemam nameru al kako je krenula na sledecem albumu ce pjevat i sta je radila u krevetu, cccccc prvo crna pa plava pa opet crna pa silikoni.........dal je na njoj ostalo ista prirodno il je sva vestacka
Nalet naletosum sto bi rekli nasi stari