PDA

View Full Version : Aleksandra Bursac ukrala Radi pesmu


FolkoTeka.com teme
24-06-2009, 03:21
Aleksandra Bursac ukrala Radi pesmu

Radmila Manojlović na dodeli nagrada magazina Story otpevala je pesmu “Padale su kiše” za koju je rekla da joj je omiljena pesma sa novog albuma, međutim pesma je na kraju završila kod Aleksandre Bursać, učesnice Novih Zvezdi Granda.

http://img2.pict.com/d6/ce/ec/98e2a4109f386128089e207791/Fkhkp/radavelika.jpg

Kako Opera-17 nezvanično saznaje iz krugova bliskih Radmili Manojlović, sve je bilo spremno da se pesma pojavi na Radinom novom albumu međutim u poslednjem trenutku Saša Popović je zbog radinog konstantnog kašnjenja i neodgovornog ponašanja odlučio da je ”Kazni” odumanjem omiljene joj pesme.


- Radmila je bila očajna zato što je pesma bila namenjena noj, danima je molila i ubeđivala Saleta da je to prava pesma za nju i da će pesma biti siguran hit, ali Očigledno je da sa Sašom nema igre i kad želi nekog da kazni on udara pevače tamo gde najviše boli ili ih kazni novčano ili oduzme pesmu - rekao je naš izvor.


Neumoljivi Sale odlučio je da baš tu pesmu otpeva Aleksandra Bursać. Pesma će se naći na kompilaciji sa pesmama ostalih učesnika ”Novih Zvezda Granda”
Kako je refren sada već ne suđene pesme izvela Rada Manojlović, a kako Aleksandra Bursać, možete pogledati na video zapisima ispod.







Više o temi... (http://www.f-ton.org/forum/estrada-news-vesti-sa-estrade/6316-aleksandra-bursac-ukrala-radi-pesmu.html)