PDA

View Full Version : Cecino pile - Vlada Vuksanovic


FolkoTeka.com teme
19-06-2009, 01:51
Folk zvezda rođendan proslavila u društvu novog dečka, manekena Vlade Vuksanovića


Glavni gost na rođendanskoj zabavi Svetlane Cece Ražnatović (36) bio je njen novi dečko, beogradski maneken Vladimir Vuksanović (22). Rođendanskom slavlju koje se održalo u vili folk zvezde na Dedinju prisustvovalo je tridesetak najbližih prijatelja, a među njima se našao i mladi Vuksanović, a pevačica je priliku iskoristila da predstavi svog novog dragog prijateljima.

- Njih dvoje su se sve vreme držali za ruke, a u nekoliko navrata su i zaplesali uz odličnu svirku „Allegro benda“ - rekao je jedan od gostiju na ovoj privatnoj zabavi.


http://img2.pict.com/76/3b/3a/551da2d691619f0b19b7f60ef9/W8cFE/cecaraznatovicivladavuksanovic20.jpg


Isti sagovornik dodaje da se Ceca, koja je tu noć blistala u haljini srebrne boje, trudila da zbog prisustva novog dečka ne uskrati pažnju ostalim gostima, pa se povremeno odvajala od Vlade i družila sa drugim zvanicama. Kasnije se po tradiciji latila i mikrofona, a za njom su to učinili i ostali gosti, među kojima su bili i Slavica Ćukteraš, Mira Škorić, Nikola Rokvić, Goga Sekulić...
Mladi Vladimir se očigledno dobro uklopio u Cecino društvo, iako je razlika između njih dvoje čak 14 godina u korist Ražnatovićeve. Njihova bliskost nije nikoga iznenadila jer su znali da Vuksanović već za nekoliko nedelja putuje u Šangaj gde će kao maneken biti angažovan na duži period. Za to vreme Ceca će uživati u svojoj kući na Kipru.


Smuvao ih Saša Vidić

Upoznavanju Cece i Vlade kumovao je zajednički prijatelj, beogradski kreator i stilista Saša Vidić. Varnice su bljesnule na otvaranju letnje bašte prestoničkog koktel bara „Santo Domingo“. Nakon ovog upoznavanja, par je u nekoliko navrata bio viđen u glavnom gradu, na splavu „Freestyler' i kafiću 'KGB'.


Sada je i torta pink

Nakon što je prva dama srpske estrade zamislila želju, angažovala je svoju ćerku Anastasiju da zajedno sa njom ugase svih 36 svećica. Slučajno ili namerno, tek i torta je bila sa pink glazurom, što je prisutne nateralo na smeh i otvorene provokacije u razgovoru sa Cecom. Željko Mitrović se nije pojavio na rođendanu, ali je zato društvo koje se okupilo ludovalo do ranih jutarnjih sati.





Pozzz Beba :D





Više o temi... (http://www.f-ton.org/forum/estrada-news-vesti-sa-estrade/6241-cecino-pile-vlada-vuksanovic.html)