PDA

View Full Version : Cerka Vesne Zmijanac slikala se za muski magazin


FolkoTeka.com teme
18-06-2009, 23:50
Gola Nikolija - Ćerka Vesne Zmijanac slikala se obnažena za muški magazin


Atraktivna Nikolija Jovanović (20), ćerka naše proslavljene folk zvezde Vesne Zmijanac, nedavno se slikala za grčko izdanje „Max“ magazina.

http://img2.pict.com/76/05/62/26d476b818ad2e59d0309f13b4/stb0m/nikolijazmijanacwww.jpg


Popularna Niki (nadimak koji koristi u inostranstvu) nesebično je podelila svoje najistaknutije atribute sa čitaocima ovog lista. Redakcija domaceg casopisa uspela je da stupi u kontakt sa Jovanovićevom, koja je bila prilično iznenađena kako smo uopšte došli do pomenutih fotografija:

- Slike i intervju su iz grčkog „Maksa“. Pored igranja i pevanja R&B, radim i kao fotomodel. Naravno, ne za srpsko tržiste, ali šta da radim kad se dokopate svega.

Čime se sve baviš u Grčkoj?
- Muzika i modeling su mi samo hobi, a ne posao niti karijera! Ovde sam da završim faks, pa ću posle da vidim šta ću. Sad sam završila prvu godinu na američkom koledžu za međunarodni biznis. Da sam htela da gradim muzičku karijeru, ostala bih u Beogradu jer bi mi bilo deset puta lakše tu nego ovde, naravno! Sve što radim pored faksa je kreativno ubijanje vremena ili plaćeni hobi. I dan danas mi nije jasno zašto se uopšte priča o meni! Toliko beogradskih devojaka, pevačica, modela, ubiše se da budu u novinama i ništa! A ja, koja ništa živo nisam uradila, svake nedelje u nekoj štampi! Čemu sve to? Šta bi bilo da sam stvarno počela da pevam tu?!

Verovatno zbog toga što si ćerka Vesne Zmijanac i zato što tvoje ponašanje dosta intrigira javnost...
- Kapiram, ali i dalje mislim da ima i druge dece poznatih koji rade i gore stvari! A i novine su se baš okomile, jer pola stvari veze sa vezom nema!

Pisalo se da si čak u vezi sa jednom meleskinjom kada su se vaše zajedničke fotografije pojavile na internetu.
- To mi je najbolja drugarica, bila i ostala! Ja sam sto odsto strejt. Uzeli su najnormalniju moguću sliku, gde se dve drugarice smeju, i napisali da smo devojke, to već stvarno nije do mene, nego do novinarske mašte.

Imaš li nameru da se vratiš u Srbiju?
- Ovde živim fenomenalno. Da nije tako, vratila bih se odavno! Ja volim da uživam, tako da blejim gde mi je najbolje.


Vesna: Koje fotografije?

Njena majka Vesna nije mogla da prokomentariše ćerkin novi javni nastup jer za njega nije ni znala!

- Nisam ni znala da se slikala za taj magazin. Od vas to sada prvi put čujem - rekla je legendarna pevačica, dodavši da će se sa Nikolijom videti za koju nedelju, kada ona dođe u posetu.




izvor: BiznisKlub.com




Više o temi... (http://www.f-ton.org/forum/estrada-news-vesti-sa-estrade/6239-cerka-vesne-zmijanac-slikala-se-za-muski-magazin.html)

superbaka
19-06-2009, 03:05
Pa i nije neka riba,majka joj je bila bpolja milion puta....))))

http://img2.pict.com/76/05/62/26d476...mijanacwww.jpg (http://img2.pict.com/76/05/62/26d476b818ad2e59d0309f13b4/stb0m/nikolijazmijanacwww.jpg)