PDA

View Full Version : Severina Vuckovic: Blizi se odlazak pred oltar


FolkoTeka.com teme
14-06-2009, 22:40
Severina Vučković: Bliži se odlazak pred oltar

http://img2.pict.com/ba/1e/58/16a8d20126e7103f421d5ca5d5/Sd48W/thumbnail.jpg
foto: Story arhiva


Potpuno sigurna da je njen verenik Slavko Šajinović čovek pored kojeg želi da ostari, hrvatska pevačica Severina Vučković u rodnoj Rijeci traga za idealnim domom u kojem će njih dvoje otpočeti zajednički život.


Nakon kratkog zatišja, hrvatska pop pevačica Severina Vučković može da očekuje uzbudljiv nastavak godine na privatnom i poslovnom polju.
Nakon što je nedavno na koncertu u rodnom Splitu najavila kako će se tokom 2009. udati za voljenog izabranika, riječkog biznismena Slavka Šajinovića, atraktivna muzička zvezda detaljnije je počela da planira predstojeću svadbu i zajednički život sa svojim dragim. Upravo zato zanosna lepotica u poslednje vreme traga za idealnim budućim domom za njih dvoje, zbog čega je nedavno posetila naselje Babiloni u Rijeci, gde je, kako prenose hrvatski mediji, pronašla savršenu porodičnu kuću od dvesta kvadrata, s koje se pruža predivan pogled na Kvarnerski zaliv.
Iako više ne krije da je potpuno spremna da u narednom periodu obuče venčanicu, zgodna Splićanka za sada ne želi da govori o slatkim planovima koji unose vedrinu u njen život.
- Valjda ćemo otići do tog oltara pa makar oboje slomili noge na tom putu - otkrila je Severina neposredno pred dolazak u Beograd prošle nedelje gde je obelodanila koncertne aktivnosti za naredni period. Ipak, tokom brojnih obaveza, najveći oslonac imaće u Slavku koji joj je, kako kaže, mnogo važniji od samog čina udaje.
- Najbitnije je da se jako volimo. Svako venčanje je lepa predstava, što se ne može reći i za svaki brak. Ne smatram da udajom žena realizuje sebe i da se tim činom u našim životima događa nešto važno, ali mentalitet sredine i verski običaji trude se da nas u to uvere - objasnila je nedavno svoju percepciju braka fatalna pevačica s kojom se Šajinović verio polovinom aprila u hrvatskoj prestonici. Iako je imao nameru da je zaprosi na kolenima kako i dolikuje pravom džentlmenu, ona mu to nije dozvolila zbog toga što je neznatno pre toga povredio nogu.
Inače, Severina i Slavko su se upoznali prošlog leta posredstvom zajedničkih prijatelja na Krku gde je ona imala koncert. Pre nego što ju je upoznao, Slavko je u Rijeci otvorio sportski centar na više od hiljadu i sto kvadratnih metara. Lepu pevačicu će na predstojećoj turneji koja obuhvata i koncert u Beogradskoj areni 17. oktobra, na kojem će nastupiti sa Goranom Bregovićem, pratiti i njen verenik.
- Koncert je sastavljen iz četiri priče koje će različitim kostimima, koreografijama i pesmama predstavljati putovanje kroz bajku. Očekujem punu Arenu jer već nekoliko godina unazad dobijam mnogo pisama podrške i pitanja kada ću pevati u Beogradu, tako da se nadam dobrom provodu. Ipak, osećam veliku nervozu, a tek ću biti na iglama u večeri koncerta - kaže za Story Severina.

Piše: Nikola Rumenić


Više o temi... (http://www.f-ton.org/forum/estrada-news-vesti-sa-estrade/6171-severina-vuckovic-blizi-se-odlazak-pred-oltar.html)