PDA

View Full Version : Lezbo igrica Ksenije Pajcin i Indire Radic


FolkoTeka.com teme
12-06-2009, 21:30
Lezbo igrica Ksenije Pajčin i Indire Radić

http://img2.pict.com/3c/b3/c6/03a434a4c8d7f146528d581e03/S0I9O/ksenijaindira.jpg

Da naše estradne ličnosti i te kako mogu da gaje ljubav jedna prema drugoj, a ne samo da se prepucavaju, pokazale su pevačice Ksenija Pajčin i Indira Radić. Kada se njih dve sretnu, iskrice ljubavi pucaju na sve strane! Koliko se obožavaju, to ne mogu da sakriju čak ni na javnim mestima. Tako su ovih dana na jednoj promociji usled silnih emocija pošteno izvatale jedna drugu naočigled prisutnih!
Kada su se ugledale, brže-bolje potrčale su jedna drugoj u zagrljaj, i tu ništa ne bi bilo čudno da taj stisak tela nije trajao nekoliko minuta. Nakon zagrljaja, krenuli su da pljušte komplimenti na račun fizičkog izgleda, u stilu „slatka moja“ ishvalile su jedna drugoj stajling, ali i odličnu liniju, što ih, po svemu sudeći, pali. A onda je počelo ono najzanimljivije! Pevačice, koje su nedavno snimile i duetsku pesmu, krenule su u akciju vatanja! Ponete dobrom atmosferom i alkoholom, koji se te večeri naveliko točio, Ksendža i Indira pipale su jedna drugu po telu i ljubile po vratu. Lezbo igrica dve pevačice izazvala je ogromnu pažnju prisutnih, pa ih je paparaco Kurira odmah overio.
Kada su primetile da su se oko njih sjatile mnogobrojne kolege, koje su ih s čuđenjem posmatrale, ove zgodne cice malo su „spustile loptu“ i smirile strasti.


Izvor: Biznisklub.com (http://www.biznisklub.com/2009/06/12/lezbo-igrica-ksenije-pajcin-i-indire-radic/)


Više o temi... (http://www.f-ton.org/forum/estrada-news-vesti-sa-estrade/6104-lezbo-igrica-ksenije-pajcin-i-indire-radic.html)