PDA

View Full Version : Severina - Udajem se posle koncerta u Beogradu


iSelektor
08-06-2009, 00:22
Severina - Udajem se posle koncerta u Beogradu


Najavljujući koncert u 'Beogradskoj areni' 17. oktobra, najveća hrvatska muzička zvezda priznala da se tajno verila i otkrila da će do Nove godine stati pred oltar.


http://img2.pict.com/32/0f/a9/97d4caa25e47b6fd860a679a91/W8Cew/severina2009www.jpg


Do koncerta ima još pet meseci, ali su Splićanka i organizatori koncerta, beogradski 'MSP', želeli da publici ostave dovoljno vremena da nabave karte za performans u kome će, pored Severine, njenog specijalnog gosta Gorana Bregovića i još jednog pevača, čije ime brižljivo čuva u tajnosti, učestvovati više od 50 muzičara i plesača.

- Taj datum, 17. oktobar, ima simboliku za mene, ali vam je ne mogu otkriti - rekla je Seve, uverena da će napuniti 'Arenu' i zbog Bregovićevog prisustva na sceni.

Ona je priznala i da se u aprilu tajno verila sa biznismenom iz Rijeke Slavkom Šainovićem i istakla da veridba za nju ima veći značaj od udaje.

- Veridba je bila najromantičniji dan, i bitnija mi je od venčanja, koje je više slavlje za druge. Još ne znam kako će izgledati moja svadba, ali ću se najverovatnije udati do kraja godine - uz osmeh je rekla Severina.



Pozzz Beba :D





Više o temi... (http://www.f-ton.org/forum/estrada-news-vesti-sa-estrade/6027-severina-udajem-se-posle-koncerta-u-beogradu.html)

iSelektor
08-06-2009, 01:26
Cuj biznismen, zar ne kruzi prica da je neki konobar u pitanju?

Pozzz 8)

Tahirovce
08-06-2009, 08:08
Jel to neki film u najavi :smeh2: ...

Skorpija
09-06-2009, 09:28
Hari Varešanović neće duet sa Halidom Bešlićem!

http://img193.imageshack.us/img193/3903/hariunutra.jpg


Pre nego što je doživeo tešku saobraćajnu nesreću, Halid Bešlić je snimio duetsku pesmu sa svojim pop kolegom Harijem Varešanovićem. Kompozicija nosi naziv ''Sreća'' i Hari je planirao da upravo ona bude najavni singl njegovog novog albuma koji će uskoro izaći. Ipak, zbog teškog zdravstvenog stanja svog kolege, Varešenović je odlučio da pomenutu pesmu ''skine'' sa svog novog CD-a.

- 'Već smo počeli da se dogovaramo kako ćemo jedan drugom zbog tog dueta gostovati na velikim koncertima, a onda je došao taj nesrećni dan kada je moj prijatelj teško nastradao', kaže Hari i dodaje:

- 'Nisam čovek koji karijeru želi da gradi na tuđoj nesreći i bolu. Redovno se čujem sa Halidom i on se lepo oporavlja pa sam siguran sam da ćemo snimiti ne jedan, nego još deset dueta', objašnjava popularni pevač.