PDA

View Full Version : Tajne koji svaki mushkarac krije od svoje zene....))))


superbaka
18-05-2009, 19:14
TAJNE KOJE SVAKI MUSKARAC KRIJE
OD SVOJE ZENE

Svaki muskarac pre ili kasnije shvati da neke stvari jednostavno ne sme da otkrije svojoj lepsoj polovini.Strucnjaci za vezu i brak napravili su istrazivanje medju muskarcima i otkrili koje tajne pripadnici jaceg pola ne zele da podele sa svojim zenama.

1.Istina je da se deset puta na dan okrenu za drugim damama,ali to ne znaci da ce vas ostaviti.Ako ste sigurni da vas partner nije pogledao neku zenu,verovatno je kratkovid.Jer,kako to oni objasnjavaju,gledanje drugih zena je poput radara koji oni ne mogu da iskljuce,a na njihov pogled to ne predstavlja nikakvu opasnost za vasu vezu.

2.Muskarci se zapravo bave sportom kako bi pobegli od vas.Za muskarce bavljenje sportom nije samo zabava.Oni se bave sportom kako bi pobegli od supruge,kuce pa i dece.

3.Nervira ih pomisao na vezivanje,cak i nakon sklapanja braka.Ovo je vrlo osetljivo podrucje.Evo kako to muskarci objasnjavaju:"Volimo vas,mislimo da ste fantasticne i vecinu vremena smo odusevljeni sto smo se obavezali vama na vernost".Ali vecina muskaraca nije provela godine razmisljajuci o zeni sa kojom ce se skrasiti i ziveti do kraja zivota.Oni vise razmisljaju o tome koliko atraktivnih zena mogu da privuku.

4.Vole kad oni zaradjuju novac.Iako vam partner kaze da nema nista protiv toga da zena zaradjuje vise od muskarca,ali u stvari njemu sigurno smeta cinjenica da vi zaradjujete vise od njega.

5.Mnogi muskarci ne razumeju o cemu vi pricate.Znate kako tokom dana razmisljate o razlicitim stvarima i problemima u vezi?Zatim stignete kuci i zelite da razgovarate sa partnerom o tome.I tokom razgovora voljena osoba sedi i klima glavom,cak obecava da ce se vise potruditi da do tih problema ne dodje sledeci put.Ustvari,on tako sedi jer ne razume o cemu vi pricate.Stalo mu je i hoce da popravi,kad bi znao o cemu je rec.

6.Vec dobro znamo da muskarci kasnije emotivno sazrevaju od zena.Isto je i u vezi-treba im vreme.Posle godinu dana pocinju da vas cene kao svoju zenu,tek nakon toga otkrivaju kako razmisljate.