PDA

View Full Version : Prvi memorijalni turnir ''mujagiĆ ejup – jupko''


Tahirovce
13-05-2009, 22:38
U organizaciji Udruženja sportskih ribolovaca ''Vapa'', u nedelju je na sjeničkom jezeru održan Prvi memorijalni turnir ''Mujagić Ejup – Jupko''. Rahmetli Ejup Mujagić, poznatiji po nadimku Jupko, nije bio najstariji ribolovac, jer nažalost, nije ni doživeo da ostari, ali ga prijatelji i kolege ribolovci pamte kao velikog zaljubljenika prirode koji se, kao član UO USR ''Vapa'', nesebično zalagao za unapređenje ovog sporta i bio jedan od glavnih donatora u organizaciji svih takmičenja u ovoj oblasti. Porodica Mujagić je nastavila njegovim stopama i bila, pored organizatora, glavni sponzor Prvog memorijalnog turnira. Namera organizatora je da ovaj turnir preraste u tradicionalni i da, iz godine u godinu, okuplja sve veći broj takmičara.
Nakon tročasovnog takmičenja u lovu na belu ribu, na kome je učestvovalo 25 ribolovaca iz Sjenice, pobedio je ribolovac Suad Skalonjić, koji je za to vreme uspeo da ulovi 1890 grama ribe, i isto toliki broj poena. Drugo mesto, sa osvojenih 1820 poena, zauzeo je Admir Baždar, a na trećem mestu bio je Andrija Milinković, koji je na ovom takmičenju ostvario 1710 poena. Nagrade dvojici prvoplasiranih takmičara, uručio je najstariji Jupkov brat Harun Mujagić, a nagradu trećeplasiranom ribolovcu uručuo je predsednik takmičarske komisije Mesud Rebronja.

STRANAC
15-05-2009, 14:39
svaka cast onom ko je dosao na ovu ideju,i svima koji su ucestvovali u njenoj realizaciji...
Allahrahmetile Jupko je poseban covek bio i drago mi je da nije ostao u zaboravu i da ce se uvek pominjati u lepom secanju,jer zaista je to zasluzio kod svih onih koji su ga i na putu sreli a kamo li imali tu srecu da ga poznaju i da im bude prijatelj...

jos jedan put,svaka cast,i zahvalnica svima koju su ucestvovali...

Tahirovce
16-05-2009, 10:14
Prelijepu video reportazu za ovu vijest mozete pogledati na www.sjenica.com u novoj rublici sjenica tv ili na ovom linku
Sjenica.com - Ribolovacki memorijalni turnir - Ejup Mujagic Jupko - www.Sjenica.com (http://sjenica.com/s3/index.php?option=com_seyret&Itemid=51&task=videodirectlink&id=89)

uzivajte .....

Crni Gruja
16-05-2009, 13:04
Kako sam samo uzivao dok sam gledao prilog.... Kad vidi covek ovuljepotu, zaboravi i na politiku i islamske zajednice i sve to sto se desava po carsiji. Rahatluk jedan. Pogledajte samo ovaj narod, nema podele ni po kakvim osnovima. Treba ovakave medjuljudske odnose prenijet u sve sfere zivota, mnogo bi nam bolje bilo...

foto_Sapko
16-05-2009, 15:54
aman ljudi prodjite se politike i hodza uzivajte malo u prirodi

Moram ja Rama da nagovorim da napise samo jedan clanak kako je lijepo biti u prirodi

samo ptice cvrkucu miris cvijeca i SLOBODA e to je MERAK a ne

te ovaj ovo te onaj ono

AMAN AMAN
SELAM i OPUSTITE SE

Crni Gruja
16-05-2009, 17:37
Upravo i moja poruka Sapko

dahtim
28-05-2009, 12:52
Nek mu je rahmet veliki porodici utjeha za gubitak clana porodice a i ponos sto je ostao u nasim srcima takmicarima mnogo uspeha a ORGANIZATORIMA puno HVALA toje dokaz da legende carsije ne umiru Vec su u nasim SRCIMA.SELAM

Novinarka
03-06-2009, 21:55
Svaka cast i jedno veliko hvala organizatoru i tvorcu ideje ovog turnira. Rahmetli Ejup Mujagic je bio osoba koja je vrijedna postovanja i dugo poslije njegove rane, nazalost smrti.
Zaista velika pohvala za sve one koji su ovako nesto organizovali i onima koji su ucestvovali.

Ne samo da je bio dobar, postovan i od svih hvaljen covek, rahmetli Ejup Mujagic je i bio ponos naseg grada.
Konacno da se i u Sjenici spomene ovakva odlicna manifrstacija, sa tako produhovljenom i iskrenom idejom...Zaista sam ostala zadivljena.

SVAKA CAST!

Lijep pozdrav od Novinarke iz Frankfurta

Skorpija
10-06-2009, 11:11
Sta da kazem samo svaka cast organizatorima. A rahmetli Ejup Mujagic je bio dugogodisnji prijatelj moje familije, pogotovu mog oca njegov dragi kolega i prijatelj u ribolovu. Citiram novinarku " rahmetli Ejup Mujagic je bio ponos naseg grada". A ovom manifestacijom dokazujemo i potvrdjujemo da je to i dalje ostao i da nastavljamo da zivimo i ponosimo se njime prisecajuci se i govoreci o njemu sa PONOSOM.