PDA

View Full Version : Ženske greške


Tahirovce
26-04-2009, 16:22
Muškarci vole žene. Vole kako izgledaju, kako hodaju, pričaju i kako se smeju. Međutim, iako ne mogu bez njih, u nekim situacijama žene su zaista nepodnošljive. Da li ste se ikada zapitali šta vašim jačim polovinama smeta kod vas? Otkrivamo kada, zašto i kako žene muškarcima najviše dižu pritisak

Kritikuju druge žene
Mnoge, ako ne i sve žene, sklone su da kritikuju i upućuju zajedljive komentare na račun zgodnih suparnica. Na meti su devojke koje sreću u gradu ili glumice i pevačice kojima zdušno traže mane. Tako se mogu čuti komentari da Kejt Hadson ima male grudi, Anđelina Džoli žilave ruke, a Bijonse ogromnu zadnjicu. U stvari, ženama je teško da priznaju da su druge žene, jednostavno, zgodne.

Previše su zahtevne
Ženska potreba za maženjem i nežnošću ponekad ume da pređe svaku granicu, kažu muškarci. Žene u svojim partnerima traže moralnu, emocionalnu i mentalnu podršku, i iako se iz petnih žila trude da pokažu da su nezavisne i samostalne, s druge strane, očajnički traže stalnu potvrdu da su voljene. To ponekad ume da bude veoma naporno.

Razgovaraju u šiframa
Muškarci razgovaraju jasno, bez taktiziranja i šifri. Žene ne. One vole da pričaju i mogu to da rade satima. I satima. Stalno postavljaju pitanja na koja i nema pravog odgovora. Visoko na listi pitanja koja živciraju muškarce svakako je: „O čemu razmišljaš?" Ovo pitanje žene treba da postave samo ako su spremne da razgovaraju o seksu, sportu i automobilima. O tome, naime, većina muškaraca uglavnom razmišlja.

Previše su emotivne
Potoci suza i plakanje na svaku emotivnu scenu, za muškarce je nepotrebna drama. Pogotovo ako baš u tom trenutku moraju da budu rame za plakanje, ili još i da teše svoje devojke. Muškarci jednostavno ne znaju kako da pomognu u takvim situacijama. Naviknite se na to, i rame za plakanje potražite kod najbolje prijateljice.

Opsesivno kupuju
Žene su u stanju da satima hodaju po šoping-centrima, da se presvlače hiljadu puta i isprobavaju raznorazne kombinacije odeće. Muškarci su zbog toga, naravno ako ih njihove lepše polovine vuku sa sobom, na ivici živaca. Naime, oni ionako veruju da žene imaju previše cipela, majica, pantalona i ostalih krpica. Čelična volja i želja za kupovinom koju njihove devojke imaju, njima je naučna fantastika. I zato, nikako, ali nikako ne vodite svoju jaču polovinu sa sobom u kupovinu. Za to su rezervisane prijateljice!

Koriste seks kao sredstvo kontrole
U večitoj borbi polova jedno od važnijih pitanja je ono ko u vezi nosi pantalone. Kako bi pobedile i pokazale ko kontroliše situaciju, žene se često koriste seksom, bilo da ga uskraćuju ili da pomoću njega žele nešto da dobiju. Ova igra se muškarcima definitivno ne sviđa jer ne vole kada se žene poigravaju jednom od osnovnih ljudskih potreba, za njih najvažnijom.

Stalno kukaju zbog kilograma
Većina žena stalno kuka kako im je zadnjica ogromna, kako imaju debele ruke i previše kilograma. Naravno, svakog ponedeljka isprobavaju nove režime ishrane i pokušavaju da žive na voćnoj dijeti ili na supama... Neprestano brojanje kalorija, suze zbog uskih pantalona i priče o dijetama momke bacaju u očaj.

Kritikuju tokom vožnje
Žene koje ne mogu da se suzdrže od komentarisanja partnerove vožnje spadaju u kategoriju onih koje im definitivno dižu pritisak. Upozoravanje da propusti pešake, prestane s psovkama i uspori, vodi samo tome da on počne da kuva u sebi, a ukoliko je reč o dužoj vožnji, svađa ne gine.

Pričaju dok se gleda utakmica
Žene su sklone da pričaju dok dragi gleda televiziju. Ona se svim silama trudi da privuče njegovu pažnju, a on samo razmišlja zašto ona jednostavno ne sačeka reklame, pa mu onda ispriča tu važnu anegdotu s posla ili svađu s drugaricom. Kod njih, samo seks ne može da čeka. Mada, i to se dovodi u pitanje kada gledaju fudbal.

Zijadina
26-04-2009, 17:15
Otkrivamo kada, zašto i kako žene muškarcima najviše dižu pritisak




Znaci, mom dragom je merljiv pritisak samo posle voznje ;)

STRANAC
26-04-2009, 19:11
Reško
svaka cast za ovaj tekst...
ovo je idealna vodic za zene,i trebale bi da ga se pridrzavaju...

Elvis-Eko
26-04-2009, 19:16
Kritikuju tokom vožnje



Evo kako sam ja to sredio. Odem u kuhinju i dok sprema rucak ili veceru, ja kritikujem i prigovaram kako i sta treba mada nemam pojma oko nicega sto se kuhinje tice. E na pitanje, sta trazim tu kad se ne razumijem ja samo odgovorim, "vidis kako je meni dok vozim :D " i nema vise price, hahahahha

STRANAC
26-04-2009, 19:19
Evo kako sam ja to sredio. Odem u kuhinju i dok sprema rucak ili veceru, ja kritikujem i prigovaram kako i sta treba mada nemam pojma oko nicega sto se kuhinje tice. E na pitanje, sta trazim tu kad se ne razumijem ja samo odgovorim, "vidis kako je meni dok vozim :D " i nema vise price, hahahahha
hahahahaha...
bravo legedno,ovo je genijalno...

Bery_babe
26-04-2009, 20:42
Aj onda ne gresim puno :) ali ovih sifri nikako da se odreknem.... i kukam zbog kilograma :) xaxaxaxaxa

superbaka
26-04-2009, 21:44
Žene su previše opterećene svojim telom
Mrzi seks na boku zato što joj stomak tako izgleda debelo. Ne želi da stoji gore jer misli da joj grudi ne izgledaju dobro. Neće čak ići ni na WC ako ne obećam da neću gledati u njenu guzu, prigovaraju muškarci brojnim ženama koje su opterećene svojim telom, čak i u najintimnijim trenucima.
Mnogi muškarci nisu opterećeni izgledom i oblikom svog tela i ne posmatraju svoje devojke tako kritički i detaljno kako to one same sebi čine. Istina je, a to se stalno iznova dokazuje, da se ženska ideja o idealnom telu ne poklapa s muškom. Nekoliko kilograma viška, što ženama predstavlja ogroman problem, muškarcima je vrlo seksi. Oni ne misle da su žene zbog toga debele i okrugle, već bujne, tople i ženstvene.
Ako vas zabrinjava vaše telo i niste zadovoljne njime, logično je da će vaš seksualni život patiti. Jedno američko istraživanje pokazalo je da žene koje imaju pozitivan stav o svome telu doživljavaju orgazme u čak 73 posto seksualnih odnos

Bery_babe
01-05-2009, 15:46
Iako mnoge žene smatraju da se baš ništa ne može zameriti njihovoj veštini u krevetu, mnogi se muškarci s time ne bi složili. Premalo entuzijazma, nezanimanje za partnerove želje, inertnost i ponajviše ideja da bi muškarci trebali da znaju šta žene žele samo su neki od najčešćih izvora frustracija za pripadnike jačeg pola Osim Mela Gibsona koji nakon strujnog udara može čitati ženske misli, niko to drugi nije u stanju. Baš kao šta će svaka žena preferirati nešto drugo, svaka će se u krevetu drugačije ponašati. No, pitate li muškarce, čak i ako se može izviti u 56 pozicija i citirati Kama sutru, nikada neće biti ljubavnica njegova života ako na svom seksualnom repertoaru ima nešto od navedenog.



aktivnost

Verovatno najgora noćna mora svakog muškarca je naći se u krevetu s onom-koja-samo-leži. Ili, u prevodu, ženskom osobom čija se maksimalna aktivnost u seksu svodi na ležanje na leđima, dok bi, po njenom, muškarac trebao odraditi sav posao. Ovo postaje totalno apsurdno ukoliko ona nije u stanju čak ni poljupcima, uzdasima, čvrstim stiskanjem njegove guze makar i rukama dati doprinos, pa je jedino upitno kako se tipu uopće može dići uz nekog ko očito odbija sudelovati u svom delu odnosa.

Ne želite li, dakle, nositi titulu one-koja-leži, primite ga čvrsto, privucite na sebe i zamenite položaj tako da ste vi gore. Dajte mu jasno do znanja da ga želite i da uživate u seksu jednako, ako ne i više od njega.

preuzimanje kontrole

Na ovo se direktno nadovezuje preuzimanje kontrole. Većina žena, čini se, iz nekog neobičnog razloga smatra da je muški posao podsticati seks, preuzimati inicijativu i slično. I iako se većina muških s tim slaže, nije naodmet tu i tamo ga iznenaditi preuzimanjem stvari u svoje ruke.

Na taj ćete mu način jasno dati do znanja da ga uistinu želite, šta će ga dodatno uzbuditi, a samim time će i vama biti bolje. Dakle, sledeći put kad on sedne da čita novine ili igra World of Warcraft, sednite mu u krilo ne noseći ništa ispod majice i premestite mu ruke tamo gde im je mjesto – na vaše grudi.

ljubljenje po svim djelovima tela

Baš kao šta žene vole biti ljubljene po vratu, iza uha, preko ramena do grudi, tako to vole i muškarci. Neki čak vole i igranje njihovim bradavicama, iako to nismo baš uvek spremni priznati.

Nema potrebe limitirati se samo na lice i usne, jer koža, ako se pravilno tretira, može postati jedna velika erogena zona. Želite li neke dodatne savete po tom pitanju, ne prežite od dodatnih saveta i saznajte kako su to samurajima radile gejše .

izbegnite dosadu

Ako se oba partnera trude, seks je uvek dobar, no i najbolji seks može izgubiti onu iskricu ne ubacite li u njega neke novitete. Tu i tamo potražite neki novi trik, zaletite se do prvog seks shopa po lisice ili ultra seksi donje rublje.

Pale ga uniforme? I to se može iznajmiti na pravim mestima ako poželite, a nije naodmet u igru između vas dvoje ubaciti, na primer, dildo.

I neka vam nikada ne bude neugodno pred njim. Ako on želi da mu sednete na lice, nemojte se ustručavati i užitak će biti obostran. Ukoliko vam je baš jako neugodno, u stvaranje romantičnog ozračenja ubacite i pokoju čašu crnog vina, taman toliko koliko vam treba za odbacivanje inhibicija.

NIŠta ne pretpostavljajte

Žene često pretpostavljaju da bi muškarci trebali čitati njihove misli, odnosno znati u svakome trenutku šta njima odgovara, kuda, kako i kojom brzinom. Pa, ako još nije jasno, muškarci to ne mogu. Baš kao šta ni žene ne mogu točno znati šta on želi u kojem trenutku. Zato je među partnerima ključna komunikacija, posebno kada je seks u pitanju.

Ne odgovara li njemu ili vama nešto, seks će ubrzo postati izvor frustracija, no sve je vrlo jednostavno rešiti u par suvislih rečenica ili navigiranja rukama, telom, udasima… Jasno mu dajte do znanja kada uživate, kada ste na rubu vrhunca, ako vam je tako prokleto dobar, pustite glas iz sebe, zaboravite susede i prepustite se trenutku.

obostrano zadovoljstvo

Za razliku od muškaraca koji često tekom odnosa izražavaju svoje osećaje i razmišljanja, ženama koje u ostalim svakodnevnim situacijama retko kad ćute, to baš i nije neki običaj. No, zastanete li povremeno s pitanjima 'Voliš kad ti radim ovo?' ili 'Uživaš li?' daćete mu direktno do znanja da vam je bitno kako se oseća i uživa li, a to će ga samo dodatno uzbuditi.

Takođe mu dajte do znanja da i vi uživate u pružanju zadovoljstva njemu. Pružanje oralnog seksa ne bi trebalo biti nešto šta ćete samo odraditi jer je, eto, sada na vama red. Trljajte se pritom o njegovo telo ili ispuštajte zvukove zadovoljstva. I partneru će zadovoljstvo biti veće ako zna da i vi uživate.

ČIŠĆenje posle seksa

Tuširanje i pospremanje kreveta posle seksa ne odašilje sliku vas kao izrazito higijenski nastrojene osobe, već može povrediti partnera. Prva pomisao koja muškarcu u tom trenutku padne na pamet je da vam očito ne odgovara preterano izmenjivanje telesnih sokova s njim.

Radije se priljubite uz njegovo telo i mazite, samo ležite opuštajući se ili izmjenjujte nežnosti. Makar i zaspali na njegovom ramenu, sve je bolje od toga da pomalo psihotično ravnate posteljinu ili ispirete sa sebe ostatke vašeg odnosa.

Na vašu sreću, možda ne pripadate ni u jednu od navedenih skupina i vašem seksualnom životu nema premca, no za sve ostale, sve koje žele unaprediti svoj seksualni život, uživati u njemu zajedno s partnerom i, na kraju krajeva, biti carice u krevetu, bolje je da se zamisle nad pročitanim.

Tahirovce
01-05-2009, 17:56
NIŠta ne pretpostavljajte

Žene često pretpostavljaju da bi muškarci trebali čitati njihove misli, odnosno znati u svakome trenutku šta njima odgovara, kuda, kako i kojom brzinom. Pa, ako još nije jasno, muškarci to ne mogu. Baš kao šta ni žene ne mogu točno znati šta on želi u kojem trenutku. Zato je među partnerima ključna komunikacija, posebno kada je seks u pitanju.

Ne odgovara li njemu ili vama nešto, seks će ubrzo postati izvor frustracija, no sve je vrlo jednostavno rešiti u par suvislih rečenica ili navigiranja rukama, telom, udasima… Jasno mu dajte do znanja kada uživate, kada ste na rubu vrhunca, ako vam je tako prokleto dobar, pustite glas iz sebe, zaboravite susede i prepustite se trenutku.



Ovaj deo je jako poucan ..

STRANAC
01-05-2009, 18:13
NIŠta ne pretpostavljajte

Žene često pretpostavljaju da bi muškarci trebali čitati njihove misli, odnosno znati u svakome trenutku šta njima odgovara, kuda, kako i kojom brzinom. Pa, ako još nije jasno, muškarci to ne mogu. Baš kao šta ni žene ne mogu točno znati šta on želi u kojem trenutku. Zato je među partnerima ključna komunikacija, posebno kada je seks u pitanju.

Ne odgovara li njemu ili vama nešto, seks će ubrzo postati izvor frustracija, no sve je vrlo jednostavno rešiti u par suvislih rečenica ili navigiranja rukama, telom, udasima… Jasno mu dajte do znanja kada uživate, kada ste na rubu vrhunca, ako vam je tako prokleto dobar, pustite glas iz sebe, zaboravite susede i prepustite se trenutku.
bravooooo....

Bery_babe
01-05-2009, 18:51
xexexex samo sa tim se slazete? :)

superbaka
01-05-2009, 19:56
Bery a shta si ti ochekivala,mushkarci se samo slazu sa onim shto njima odgovara,ja sam lepo rekla da oni si samo jedni egoisti i nishta vishe.......malo vishe momci prokomentarishite na ovu temu,ne bi bilo loshe......)))))

dahtim
01-05-2009, 21:42
pricaj te iz iskustva a ne sto procitate jer nije to isto M.selam citaocima

borichi
01-05-2009, 22:00
pricaj te iz iskustva a ne sto procitate jer nije to isto M.selam citaocima


hahahahaha:pucaodsmijeha::bravo::)

A sto ti nisi zapoceo sa tvojim iskustvom!!...

superbaka
02-05-2009, 16:01
Neke žene misle ne samo da muškarci moraju inicirati seks, već i da moraju obaviti celi posao. Želite li da budete glavne - preuzmite inicijativu i odgovornost i u spavaćoj sobi. Nemojte se izvlačiti i prepuštati partneru da sve obavi sam dok vi samo ležite kao klada. Preuzmite igru tako da ga ponekad zavedete i za vreme predigre vodite glavnu reč. Budite malo i vi na njemu prilikom odnosa (radije nego obratno), a ako ga stvarno želite impresionirati - inicirajte seks kada ga najmanje očekuje.

domen1
02-05-2009, 19:16
Bery a shta si ti ochekivala,mushkarci se samo slazu sa onim shto njima odgovara,ja sam lepo rekla da oni si samo jedni egoisti i nishta vishe.......malo vishe momci prokomentarishite na ovu temu,ne bi bilo loshe......)))))
Kao prvo nisu muškarci egoisti,već bi se to moglo prije kazati za žene,no većina muškaraca su džentlmeni pa to neće nikada kazati ženama.
E sad ženske greške,ima ih svakako dosta ali treba ih izbjeći nabrajati,jer mi muškarci smo toliko tolerantni da to svakodnevno rješavamo sa ženama i odmah po inerciji i zaboravimo.
Sve žene griješe kad žele apsolutno posjedovati muškarca,dakle u svakom smislu (duhovno,fizički,psihički,matrijalno,financijski i sl).Do sada nisam sreo ženu ili nisam imao sreće da je sretnem koja to nije želila na apsolutni način i sad to mi toleriramo do određene granice,kasnije ili dođe do sukoba ili se povlačimo u sebe promišljajući...."što mi je život tužan".Veći dio žena kad dulje živi sa muškarcem,ono prestaje da ga zavodi i sad ako i ima tog nekakvog odnosa one to podvode pod to "kao one nama nešto daju", ne shvaćajući da na takav način vrijeđaju svoje muškarce.Ustvari počinju se ponašati po sistemu "ja sam uplovila u sigurnu luku i bacila sidro".....on je moj,još ako imamo djecu,ma on nema kud i nemam ga što pitati kako mu je iako vidim da se povukao u sebe.
Tu prestaje svaka ljubav i svodi se na formalni odnos.....jeli plaćena struja i imaju li djeca patike.........
E sad kad se tome doda ponašanje u krevetu,dobar dio žena to gleda na muškarca kao na "nepromjenjivu" matematičku veličinu.....kao n.p.r. PI = 3.14........dakle on je tu pored mene i dužan je biti tu..........a otpori se javljaju kroz duže gledanje tv ili nekih utakmica.....naprosto stoga što je to tvoja draga svela na razinu "dužnosti",a mi to onda i učinimo u vidu "obavljanja dužnosti"...........NEZADOVOLJSTVO JE OBOSTRANO........

superbaka
03-05-2009, 18:25
Kao prvo nisu muškarci egoisti,već bi se to moglo prije kazati za žene,no većina muškaraca su džentlmeni pa to neće nikada kazati ženama.
E sad ženske greške,ima ih svakako dosta ali treba ih izbjeći nabrajati,jer mi muškarci smo toliko tolerantni da to svakodnevno rješavamo sa ženama i odmah po inerciji i zaboravimo.
Sve žene griješe kad žele apsolutno posjedovati muškarca,dakle u svakom smislu (duhovno,fizički,psihički,matrijalno,financijski i sl).Do sada nisam sreo ženu ili nisam imao sreće da je sretnem koja to nije želila na apsolutni način i sad to mi toleriramo do određene granice,kasnije ili dođe do sukoba ili se povlačimo u sebe promišljajući...."što mi je život tužan".Veći dio žena kad dulje živi sa muškarcem,ono prestaje da ga zavodi i sad ako i ima tog nekakvog odnosa one to podvode pod to "kao one nama nešto daju", ne shvaćajući da na takav način vrijeđaju svoje muškarce.Ustvari počinju se ponašati po sistemu "ja sam uplovila u sigurnu luku i bacila sidro".....on je moj,još ako imamo djecu,ma on nema kud i nemam ga što pitati kako mu je iako vidim da se povukao u sebe.
Tu prestaje svaka ljubav i svodi se na formalni odnos.....jeli plaćena struja i imaju li djeca patike.........
E sad kad se tome doda ponašanje u krevetu,dobar dio žena to gleda na muškarca kao na "nepromjenjivu" matematičku veličinu.....kao n.p.r. PI = 3.14........dakle on je tu pored mene i dužan je biti tu..........a otpori se javljaju kroz duže gledanje tv ili nekih utakmica.....naprosto stoga što je to tvoja draga svela na razinu "dužnosti",a mi to onda i učinimo u vidu "obavljanja dužnosti"...........NEZADOVOLJSTVO JE OBOSTRANO........
domen1 moram te razocharat ali ne postoji zenska greshka a da vi mushkarci niste uzrok tome.Vi ste jedna samoziva bicja koja zele sve da bude kako vama odgovara,pa ne moze to tako nisam raspolozena da pioshem josh ali imacje vremena....pozzzz

superbaka
03-05-2009, 18:30
domen1 jedina greshka na zeni je....
Kada je Bog napravio zenu, dosao je do sestog dana, radeci prekovremeno.

Jedan andjeo je dosao i pitao ga:
“Zasto koristis tako puno vremena na nju?”

A Bog odgovara:
“Da li znas sta sam sve morao da predvidim stvarajuci je ?"
“Ona mora znati da kuva, pere, pegla, sprema, ali ne sme da bude od plastike. Mora imati vise od 200 pokretnih zglobova, svi moraju imati mogucnost za promenu, i usput da svaka dijeta funkcionise, i jos da ima krilo za najmanje cetvoro dece…ali u isto vreme da ima poljubac, da moze izleciti od jednog povredjenog kolena do slomljenog srca, i sve ce ovo raditi sa samo dve ruke.”

Andjeo se zacudio svim tim vestinama.
“Sa samo dve ruke….Nemoguce!“
I ovo je samo standardni model ?!

“To je puno posla za jedan dan…sacekaj sutra pa je dovrsi“.
Ne zelim sada da prekidam stvaranje, protivio se Bog. Tako sam blizu da zavrsim ovo bice, mom srcu drago.

Kad se razboli, sama ce se izboriti da ozdravi, i radice 18 sati dnevno.

Andjeo se priblizio i dotakao zenu.
“Boze, kako si je napravio tako meku?”

“Jeste, mekana je”, kaze Bog, ali napravio sam je da ima i snagu. “Neces verovati sta sve moze da uradi i da izdrzi.”

“Moze li misliti?" pita Andeo.

Bog odgovara:
“Nije samo da moze misliti, nego moze da saradjuje i da pravi dogovore."

Andjeo nesto vidi, sto mu je privuklo paznju, i dotakne zenino lice…

“Boze, izgleda da ovaj model ipak ima jedan propust. Previse stvari stavljas na nju.”

“Nije to nikakav propust…to je jedna suza”, ispravi ga Bog.

“Zasto je to?," upita Andjeo.

I Bog kaze:“Suza je njen nacin da se izrazi, njena tuga, njena ljubav, njena samoca, njen bol i njen ponos.”

Ovo je ostavilo jak utisak na Andjela;“Ti si genije,Boze. Na sve si mislio. Zena je sjajno bice!!”

To je istina!
Zena ima snagu, zato joj se covek divi. Ona podnosi teskocu, ume da nosi tugu, ali zna za srecu, ljubav i o svemu ima svoje misljenje.
Zene se smeju, kad zele da vrisnu.
Zene pevaju, kada zele da placu. Placu kad su srecne i smeskaju se kad su nervozne.
Hrabro se bore za ono u sta veruju.
One su svim srcem protiv nepravde.
Ne uzimaju “ne” za odgovor, uvek imaju spreman drugi, bolji nacn za resenje. Sve od sebe daju za svoju porodicu. Zene umeju da vole bez granice...
One placu kad im deca nesto novo u zivotu dozive, raduju se sreci svojih
prijatelja.
One su srecne kada cuju za neko rodjenje ili vencanje.
Srce njihovo se slomi kad cuju za smrt drage osobe.
One tuguju za izgubljenim voljenim osobama, ali su jake i kada nemaju vise za sta da se bore.
Zene znaju da jedan poljubac i zagrljaj moze da zaleci slomljeno srce.


Ali, postoji i jedna greska kod zene:

Ona lako zaboravlja koliko vredi.

Posalji ovo svojim prijateljicama da ih podsetis koliko su fantasticne... Ali i nekim prijateljima, jer i njih treba ponekad podsetiti.

dahtim
03-05-2009, 19:17
nije problem,moja iskustva su zasnovata na patrijalnom vaspitanju i takva iskustva u ovom novom nacinu zivota bila bi smijesna.Staje danas normalno u moje vreme mogao si biti lincovan ili kamenovan.Sjenica je bila takva momci su trazili iskustva tek kad krenu na FAKULTET(pitaj muriza turkovica)a curice sto predju Dubinje ili Sanac (tad nije bilo puta preko Ponorca)i vrate se sa 100kila iskustva ili posle 9meseci saznamo daje saznala kako treba dase zivi,masus selam ipak toje naj naj bitnije

superbaka
03-05-2009, 21:08
nije problem,moja iskustva su zasnovata na patrijalnom vaspitanju i takva iskustva u ovom novom nacinu zivota bila bi smijesna.Staje danas normalno u moje vreme mogao si biti lincovan ili kamenovan.Sjenica je bila takva momci su trazili iskustva tek kad krenu na FAKULTET(pitaj muriza turkovica)a curice sto predju Dubinje ili Sanac (tad nije bilo puta preko Ponorca)i vrate se sa 100kila iskustva ili posle 9meseci saznamo daje saznala kako treba dase zivi,masus selam ipak toje naj naj bitnije

hahahahahaha,a shto Muriza Turkovicja,neshto se ne secjam da je on bio faca i momak sa iskustvom dok nije pocheo da radi ni poznavali ga nismo....a za ovo drugo si u pravu........hahahahahaha......pozzzz

borichi
03-05-2009, 21:59
nije problem,moja iskustva su zasnovata na patrijalnom vaspitanju i takva iskustva u ovom novom nacinu zivota bila bi smijesna.Staje danas normalno u moje vreme mogao si biti lincovan ili kamenovan.Sjenica je bila takva momci su trazili iskustva tek kad krenu na FAKULTET(pitaj muriza turkovica)a curice sto predju Dubinje ili Sanac (tad nije bilo puta preko Ponorca)i vrate se sa 100kila iskustva ili posle 9meseci saznamo daje saznala kako treba dase zivi,masus selam ipak toje naj naj bitnije

Saznajemo da je saznala kako treba da se zivi.

Vazno je doci do saznanja!:icon_cheesygrin:

Ovo su tvoje rijeci, zakljucak na kraju! Moram da priznam da si ipak pronasao kompromis.

Zivilo se kako se zivilo - kako su materijalno uslovljene okolnosti zahtjevale prije svega...

Da se bacim u retotiku!.valjda ce me ova tastatura krenuti.

Odnos Muskarca i Zene (malo strci od teme, al' nema veze) je dvojak.

Ono sto oni stvarno jesu jedno drugom, supruznici, ljubavnici, prijatelji, i onaj drugi,- sto im drustvo namece.
U tom njihovom bracnom odnosu - Samo zena moze da probudi muskarca u muskarcu, i samo muskarac moze da probudi zenu u zeni. Samo nju on zeli da voli i stiti i samu njemu ona zeli da pokloni njeznost.

Pa se tako musko/zenski odnosi medjusobno cuvaju i uslovljavaju.

Drustvo kaze da muskarac treba da radi i donosi novac u kuci, a zena da sjedi radja djecu kuha pere itd. E sad. po tim kriterijima On je muskarac zato sto donosi novac, a Ona zena sto radja i kuha. To je pogresno! i u toj cijeloj zbrci ljudi se gube! Pa se sve vise ide sa napadima i odbranama.

Prvo je bio problem sto su zene isle na fakultete, pa sta su radile?? (zaBOGA!).. A, sad se favorizira ucesce zene na uspjesnim funkcijama! Kakvo licemjerstvo! Jer zena u svim vremenima- Da bi imala karijeru i vlast, mora da se ponasa kao muskarac, i rame uz rame sa muskarcma u borbu na poslovne uspjehe.

Ili..

Da bude u kuci, kuha, pere, pegla radja itd..
U oba slucaja postoje poslijedicne pojave, sa kojim svi pocinju da se bave... Ali najcesce tek kada nastanu..


....Jos malo pa ce kraj..

(znam da vam nista nisam novo napisala pod ovim nebom, ali ova tema mora se priznati dobija sve vecu popularnost).

I prije kraja,

dahtim fino si ti ova nama napis'o, i bilo te je interesantno citati.

superbaka
04-05-2009, 18:58
Ima žena koje su lepe, pametne, imaju uspeha na poslu i u društvu - a ipak su same, i to ne zato što tako žele. Naravno, i pametna žena može da pogreši u nečemu i zato evo najčešćih grešaka koje sprečavaju dame da nađu sebi partnera. Ovo nije tekst protiv žena i naravno da greške prave i muškarci - ali ovo je tekst o greškama koje prave žene.

Mislite da nikada nećete naći ljubav jer je niste vredni: česta greška, i može vam upropastiti šanse da nađete nekog. U nekim slučajevima ženi su se dešavale loše stvari, imala je razočaranja u vezama, i s vremenom je zaključila da je problem najverovatnije u njoj, da nije dovoljno dobra ni vredna ljubavi. A takvo uverenje će, na nesvesnom nivou, terati sve, pa i potencijalne partnere, od vas - plus ćete i vi, opet nesvesno, flertovati s onim muškarcima za koje mislite da nemate stvarno šanse kod njih. Šta tu uraditi? Jedno je da prestanete da mislite da niste vredni ljubavi i pažnje - to jednostavno nije tačno - i da sebi ponavljate da ste divna i predivna osoba koja zaslužuje istog takvog partnera. Možete i u jednu svesku početi da zapisujete svakog dana ponešto lepo o sebi, a kad počne da vam ponestaje ideja, zovite i bliske prijatelje da vam pomognu u popunjavanju sveske. Jednom kad im objasnite o čemu se radi, biće im drago da vam pomognu. Ne brinite, ako su vam dobri prijatelji, neće vam se smejati, možda će čak neko od njih i sam početi da radi isto što i vi.

Još jedna česta greška: prosto se lepite za loše momke. Nekada su ti loši momci kriminalci, narkomani, alkoholičari, nekada samo šarmantni, ali neozbiljni tipovi koji će vam brzo reći da vas vole, ali će vas često lagati, varati, neće vam se javljati, a uz svakog od njih ćete se osećati toliko loše i poniženo (i to u najboljem slučaju) da ćete same raskidati s njima (pod pretpostavkom da niste "zaglavile" s težim slučajem koji će vas poslati u bolnicu ili na groblje). Ako vam se čini da večito završite s momkom s kojim se osećate loše, razmislite zbog čega to činite (kažnjavate sebe; vaš otac ili prvi dečko su bili takvi?) i prekinite da izlazite s takvima. Možete i da sastavite spisak svih povreda i poniženja koje ste pretrpele od takvih muškaraca (potrajaće) - to bi trebalo da vam pomogne da se suzdržite sledeći put kad ugledate taj tip. Umesto njemu, osmehnite se nekome ko vam deluje fino - zaslužujete ga.

Sutra ćete moći da pročitate o još nekim čestim greškama koje za posledicu imaju neželjeni singl status.

superbaka
07-05-2009, 02:20
Najveći ženski problem je otvoreno reći partneru šta želi i šta bi još volela u krevetu. Ne žurite, razgovarajte o onome šta oboje želite. Neki potezi muškarca za vreme seksa smetaju ženama, ali ipak nisu muškarci krivi za sve. Žene su uvek malo komplikovanije. Saznajte koji su najčešći propusti prilikom seksa kod oba pola.

Žene

Muškarci u krevetu i nisu toliko sebični kao žene, međutim oni jednostavno ne mogu znati šta vam odgovara. Nakon nekog vremena možda i da, ali u početku veze zaista ne mogu znati šta vas najviše uzbuđuje. Sigurno vas ne slušaju dok mu prepričavate tračeve s posla, ali verujte kada je reč o seksu, zapamte sve do najsitnijih detalja. Zato mu glasno i jasno recite šta tačno hoćete!


Prestanite se žaliti
Često se žalimo prijateljicama kako nam je predigra (http://devojka.blogspot.com/2009/04/predigra.html) bila prekratka ili preduga ili nešto treće. Ako on ubrza kompletni postupak, vi ga usporite. Ako mu ranije ne kažete šta želite, kasnije se nemojte žaliti. Jedini krivac što je sve loše završilo, ste vi!


http://lh6.ggpht.com/_eNM8Q-RWwVc/Seng5XVzc2I/AAAAAAAAAj0/oL7JtlI5aoc/%5BUNSET%5D.jpg?imgmax=800Nemojte biti stidljivi
Muškarci najviše mrze kada se žene počnu stideti svog tela i za vreme seksa odbijati određene poze, jer smatraju da imaju preveliku zadnjicu ili stomak. Verujte, ako počnete gunđati i sakrivati se ispod plahte od kvalitetnog seksa neće biti ništa.


Preuzmite inicijativu
Neke žene još uvek misle da glavnu reč u seksu moraju voditi muškarci. Jednom budite i vi te koje vode glavnu reč. Vaš partner će biti oduševljen ovom promenom. Žena mora biti aktivna, pa čak i onda ako je muškarac pri vrhuncu.

Tahirovce
07-05-2009, 07:45
Bravo Bako za post :) 100% tacan ..

superbaka
13-05-2009, 01:38
Najcheshcje zenske greshke....

Zašto su neke veze iskrenije od drugih? Zašto su neki parovi otvoreniji jedni prema drugima dok neki više vole da lažu partnera? Niko ne zaslužuje da mu se laže ali i pored toga žene, bez sumnje, lažu puno i često a i muškarci nisu ništa bolji.

Poverenje je nešto što se stvara i nadgrađuje od prvog dana veze pa ako se na njemu dovoljno ne radi, žena vam može lagati. Često se kaže kako postoje "bele laži", one koje se upotrebljavaju kada nekoga želimo da oraspoložimo ili da učinimo da se bolje oseća. Pošto su žene 'nežna stvorenja' one lažu kako bi poštedele svog muškarca.

Ovo su neke od najčešćih ženskih laži za koje morate znati. Ukoliko se desi da nekad čujete neku od njih od svoje pertnerke bolje je unapred da znate njeno pravo značenje.

Ti si savršen
Volim te baš takvog kakav si i ne bi promenila ništa kod tebe." Uozbiljite se; niko nije savršen. Na početku veze sve kažu isto zato što vas ne poznaju dovoljno, ali nakon nekog vremena definitivno će pronaći nešto što će poželeti da promene.

U pravu si
Svaka rasprava sa vašom devojkom se završava tako što vam kaže da ste u pravu? Možda vas to čini ponosnim, ali morate znati da je ovo velika laž. Verovatno nije ni razmišljala o mogućnosti da možete biti u pravu već vam povlađuje samo da bi vas ućutkala. Vrlo dobro zna da ćete ubrzo shvatiti kako je ona, u stvari, bila u pravu i kako od vas očekuje - izvinjenje.

Sve je u redu
Najčešća laž u žena je "Dobro sam" koju dobijete kada je pitate da li je sve ok. Kada vidite da je uznemirena, da se čudno ponaša ili da ne želi sa vama da razgovara prirodno je da joj postavite takvo pitanje ali se ne nadajte da ćete dobiti iskren odgovor. Žene ne žele da kažu pravu istinu ali očekuju da sami shvatite šta nije u redu. Uvrnuto, zar ne?

Obožavam sport
Možda će se u početku slagati sa vama i ostajati kući svakog vikenda da zajedno gledate fudbalsku utakmicu ali to ne znači da ona u tome istinski uživa. Svesno će prihvatiti da radi takve stvari da bi vam pokazala kako je različita od ostalih i da imate zajedničkih interesovanja. Dok ćete vi biti presrećni što ste pronašli savršenu devojku, jer budite iskreni - koliko njih zaista voli sport - neće proći puno vremena a ona će početi sa žvocanjem svaki put kad sednete ispred tv-a.

Volim da provodim vreme sa tvojim prijateljima
Na početku veze joj to neće predstavljati problem ali kasnije će se sve promeniti. Čak iako su u pitanju vaši najbolji prijatelji ona će očekivati da svo slobodno vreme provodite sa njom a ne sa ortacima. Ako vam to eksplicitno ne kaže, onda će sigurno reći nešto u zavijenoj formi. Tek kad svedete druženja na minimum onda će se pretvarati da uživa u njihovom društvu.

Tvoja porodica je super, volim da provodim vreme sa njima
Istina? Možda dva puta mesečno. Razmislite malo o tome. Zar zaista možete poverovati da ona uživa da provodi vreme sa vašom familijom gde svi posmatraju svaki njen pokret, pomno slušaju svaku njenu reč i prećutno je kritikuju? Neće imati problem da provede neko vreme s njima onda kada je to neophodno ali da to radi sa velikim uživanjem čak i kada otvoreno tvrdi da se odlično provodi - nemojte poverovati ni za trenutak.

Tvoj račun u banci nije bitan
Verujete u ovu izjavu? Svi znamo da je to laž. Sve žene žele muškarca koji je finansijski stabilan i nezavistan, muškarca koji može da osigura njenu budućnost bez finansijskih problema. Ovo naravno ne znači da morati biti bogati da biste imali devojku, ali da morate imati nešto novca, to sigurno.

Odličan si u krevetu
Ako ona počne priču o ovoj temi a da ja vi ništa niste pitali, onda imate razloga da joj ne verujete. Ako krene da vam udeljuje komplimente na račun vašeg seksualnog umeća to ne znači da 100% stoji iza toga što govori. Žene kojima je stalo do svojih muškaraca imaju običaj da govore ono što znaju da muškarci žele da čuju kako bi se bolje osećali. Razmislite dobro o svojoj devojci, vašoj vezi i seksualnom životu pa sami zaključite da li zaista zaslužujete te komplimente ili ne.

Ne brini, svima se dešava
Ako napravite malu grešku u nečemu što radite ili se bar jednom ne pokažete u krevetu, ovu laž ćete sigurno čuti. Ona ne želi da vam pokaže koliko je uznemirena ili čak ljuta na vas te vam stoga govori jedno a misli nešto sasvim drugo. Jedino što vam preostaje da uradite je da se potrudite da se ubuduće nikakve greške ne dešavaju ili ih bar svedite na minimum

supergirl
23-05-2009, 18:34
moja greska ,koju pravim odkako se forum presvuk'o, je to sto saljem jedan isti post dva puta! :(

Tahirovce
23-05-2009, 19:04
I Halilce pravi te "zenske" greske :icon_cheesygrin: ...

Crni Gruja
24-05-2009, 11:07
hahahahahahahahahhahahahahah

Skorpija
24-05-2009, 12:09
Najcheshcje zenske greshke....


Bako nakon ovog sto sam procitala.:neznam:MOJA JE: OD SAMOG STARTA BUDI ONO STO JESI BEZ ZAVIJANJA I UVIJANJA....A PRAVI muskarac i PRIJATELJ ti je koji ti kaze STOP!!! :31_1_42::icon_cheesygrin:"DUGE KOSE plitka PAMET" nije ZABADAVA...KOJI te pusti da budes SAMA SVOJA i bas ga BRIGA nije PRAVI.:ne ne: ODMAH KORPA i nema GRESKE:31_1_11: VOLI I uzvracaj istom MJEROM da bi bio VOLJEN i POSTOVAN.:ruka:

halilce
25-05-2009, 00:43
I Halilce pravi te "zenske" greske :icon_cheesygrin: ...

:pucaodsmijeha: