PDA

View Full Version : Šta žene žele?


Tahirovce
09-02-2009, 21:44
Naučnici i umetnici
I nauka i umetnost daju neke odgovore na pitanje iz nadnaslova ... ali samo teorijske. Zanimljivo je čitati naučna istraživanja sa ovom temom, a bilo bi super i da svaki muškarac zaista može da čuje šta žene misle, baš kao u filmu koji smo pomenuli... Ali to, na žalost, još uvek nije moguće. Šta, dakle, raditi u konkretnoj situaciji? Kako pokazati ženi do koje vam je stalo da vam je zaista stalo?

A ja?
Nije Vam lako! Ali može biti malo lakše ukoliko pokušate da ispoštujete sledećih 9 pravila:
1. Bez foliranja!
Ono što o ženama svakako treba znati je da imaju jaku intuiciju i u velikoj meri koriste emocije. Zato – prvo pravilo glasi – budite ono što jeste! Otvorenost, iskrenost i neposrednost su ono što većina žena prvo pominje kada ih upitaju za osobine koje kod muškaraca cene.
Ne lažite ženu jer mislite da ne može da podnese istinu. Nemojte biti jedan čovek sa njom, a potpuno drugi sa svojim drugarima. To će ionako trajati samo dok se ne upoznate bolje. Ukoliko postoji problem – porazgovarajte sa njom, ukoliko vam nešto smeta – recite joj. Iznenadiće vas koliko je lakše tako.
2. Budi muško.
Žene kažu da žele osećajne muškarce. To je OK, ali ipak ne znači da treba da se potčinite svakom njenom hiru, pustite joj da uvek vodi glavnu reč, stalno joj se izvinjavate i plačete svako malo. Ukoliko na taj način budete „osetljivi“ žena će početi da vas doživljava pre kao „mekanog“ i kao „šonju“ nego kao emotivnog... I počeće to da koristi.
Dakle, poštujte je, ali joj ne povlađujte. Budite muško. Da želi da bude sa nekim ko je feminin – odabrala bi ženu, a ne vas. Poštujte to što je žensko, odgovarajte njenim potrebama i ispunjavajte joj želje, ali ukoliko pretera, obavezno joj to stavite do znanja!
3. Napravi plan... Nemoj po inerciji!
Žena voli kada njen muškarac ima plan. I to ne samo plan, nego planove A i B, između kojih će ona moći da odabere onaj koji joj se više sviđa. Nije uopšte bitno da li se radi o planu "za danas" ili "za ceo život" - jer oni kod žena najčečće imaju jednaku važnost.
U ženskom sistemu razmišljanja, naime, ukoliko imate dnevni plan - to najčešće znači da imate i životni. Dakle – nemojte se prepuštati inerciji. Smislite i predložite joj šta biste voleli danas, na leto i za 10 godina. Po tome one cene koliko razmišljate o budućnosti... Odnosno – koliko razmišljate o ZAJEDNIČKOJ budućnosti. A to je veliki plus!
4. Ona je posebna, jedina, jedinstvena!
Žena koju želite da pridobijete za ceo život mora znati da je za vas jedna i jedina. I to – uvek, mnogo i stalno. Poklonite joj nešto s vremena na vreme, ponekad i bez velikog povoda. To može biti i sitnica, ali sa nekim dubljim značenjem. Pupoljak sa drveta pod kojim ste sedeli dok ste se udvarali ili njena omiljena čokolada... I da! Ne pričajte puno o bivšim devojkama.
Dalje, ona mora znati da je za vas najlepša, iako nema idealno telo, niti manekensko lice. Cenite njene napore da bude lepa za vas (mislimo na sva ona višesatna maltretiranja u frizerskim ili kozmetičkim salonima, koje mora da "podnosi" ). Zasipajte je pažnjom i komplimentima... A ukoliko želite da uputite dobar kompliment, najbolje oslušnite malo komplimente koje žene upućuju jedna drugoj. „Lepa ti je nova frizura i boja kose“ je bolji izbor od: „Imaš jako dobre noge“.
5. Seks = vođenje ljubavi.
U modernom svetu i žene imaju avanture na jednu noć, iskorišćavaju muškarce i testiraju granice svoje seksualnosti. Međutim, nije sve „Seks i grad“! Ženstvenost i osetljivost su i dalje tu, ma koliko ih žene ponekad prikrivale. Ukoliko osećate da je devojka sa kojom ste pravi izbor za „duže staze“ – potrudite se malo i na ovom polju.
Kada dođe do seksa, nemojte brzati. Posvetite se predigri, ne žurite sa svojim zadovoljstvom, budite nežni i pokažite i kroz fizički odnos koliko vam je posebna... Jednostavno rečeno – vodite ljubav. Takvo iskustvo obogatiće i vas i ljubavnu vezu. Posle seksa, ostanite u krevetu, zagrlite je i razgovarajte sa njom. Iznenadiće vas mentalna bliskost i otvorenost koju u tim trenucima budete osetili.
6. Istinski zaštitnik.
Neka žena oseti da ste spremni da je zaštitite od svega što je plaši ili povređuje. Ponekad to znači samo probiti se prvi kroz koncertnu gužvu, ponekad saslušati najnoviji stres koji je imala na poslu, a ponekad opet – davanje do znanja da ćete je voleti uvek, da je nikada nećete prevariti i da će vam biti lepa i kada se ugoji i izbora.
I pored svih feminističkih floskula i parola – žena ne želi da bude ravnopravna, tj. da je tretirate kao muškarca... Ona naravno želi da je poštujete, ali ne i da je puštate da se sama probija kroz život, smatrajući da je jednako jaka i samostalna kao i vi. Koliko god delovale snažno, postoje trenuci kada je ženama zaista potrebno da partner bude tu. Potrudite se da prepoznate svaki taj trenutak, jer je baš to jedna od stvari koje žene najviše cene.
7. Aktivno slušanje.
Ovo je jako, jako važno. Znamo da u njenim pričama često ima previše detalja, koji vas zamaraju i za koje vam zaista nije jasno šta će tu, niti čemu vode... I da - posle treće rečenice odlutali ste u svoje misli, ekran ili novine... Ovo je posledica različitog načina razmišljanja kod polova. Žene više analiziraju svakodnevne stvari i događaje, pridaju im dublje značenje ili emotivni prizvuk, pronalaze povezanosti tamo gde ih po muškarcima nema. Shvatite da ponekad neka priča i nema poentu... bar ne ono što vi smatratate poentom. Ponekad, žena će pričati ne tražeći od vas da rešite problem ili da joj objasnite situaciju, već samo kako bi se „emotivno ispraznila“ i još jednom nešto ponovo proživela.
Stoga - počnite da slušate. Ne automatski i bezvoljno, samo da je ne biste uvredili, nego zaista sa interesovanjem. Nemojte na svaku njenu reč smišljati šta sledeće da kažete ili koji savet da joj date. Samo je slušajte... Tako ćete najlakše i najbrže doći do toga da vam žena zaista otvori dušu i da vas prihvati i kao prijatelja, sa kojim može da bude potpuno otvorena i iskrena. A to je neprocenjiv ulog za zajedničku budućnost.
8. Nasmej je!
Smisao za humor je takođe jedna od osobina koje žene često ističu kao bitne. Kada je prvi put nasmejete – znajte - uradili ste veliku stvar. Prvo, niko ne voli negativne i namrštene likove, a drugo – žena želi nekoga uz koga će joj biti zabavno.
Naravno, važno je i da vam se smisao za humor poklapa sa njenim. Neke žene vole crni humor, neke „masne“ viceve, neke ironiju... Probajte više pristupa, pa ćete videti šta joj najviše odgovara. Ukoliko ste slični po još nekim karakteristikama i osobinama – verovatno će vam se i smisao za humor poklapati. Život nije lak, a jedino što tu možemo da promenimo je ugao iz kog ćemo ga posmatrati... Bolje je da on bude humorističan, zar ne?
9. I još ponešto...
Još neke osobine koje žene pominju na pitanje o tome šta žele kod partnera su i – kreativnost, misterioznost, vernost, ambicioznost, moć, galantnost, džentlmensko ponašanje, vođenje računa o svom fizičkom izgledu, odgovornost... procenite sami šta vam od ovih dodatnih osobina „stoji“ i šta najbolje možete da uklopite u svoj šarm!


Naravno – sve je individualno. Ovo su samo neki opšti saveti o ponašanju, dok će najbolje ponašanje u konkretnoj situaciji zavisiti od osobina koje ima „žena vaših snova“. Neke žene više voleskakanje padobranom od konvencionalnog izleta na proplanak, neku ćete pre obradovati afričkom amajlijom umesto zlatnog nakita... Suština je da - ukoliko budete dovoljno slušali i posmatrali – lako možete pronaći pravi put do njenog srca!

supergirl
09-02-2009, 22:57
Evo ja cu umesto Gruje, da mu olaksam pos'o:
Brate,sve i nekako mogu,al' ovo pod 7-nikako!

Chupka_
09-02-2009, 23:01
Evo ja cu umesto Gruje, da mu olaksam pos'o:
Brate,sve i nekako mogu,al' ovo pod 7-nikako!ee

hahahahah kraljice:p

Crni Gruja
09-02-2009, 23:14
hahahahahahahah, vala ni ja bolje nebi reko :)

misis
19-03-2009, 21:57
Tahirovice pohvala za tekst..

Eh,kada bi se muski deo populacije
pridrzavao bar 50% ovih pravila....hahaha
narocito onih :
1. Bez foliranja!
2. Budi muško.
4. Ona je posebna, jedina, jedinstvena!
5. Seks = vođenje ljubavi.
kreativnost, misterioznost, vernost, ambicioznost, moć, galantnost, džentlmensko ponašanje, vođenje računa o svom fizičkom izgledu, odgovornost...

Al bi zivot bio lep......

Tahirovce
19-03-2009, 22:10
Mozda jos nisi upoznala "musko" :) ...

misis
19-03-2009, 22:16
Mozda jos nisi upoznala "musko" :) ...
Nema sta tu da se upoznaje ....
Greska....u kodu...hahahaha

Vodenica
20-03-2009, 03:24
kod meneje kanap od viska prekinut predajem visak mlacijam neka vode pravac

homar
20-03-2009, 10:21
Ima još i 10-ta stavka:
10. Lova

Emogirl
20-03-2009, 12:24
Mis'im da zene danas najvise zele postovanje i to je ono sto im najvise fali...svi pokusavaju da nas oblikuju po nekim ustaljenim kalupima...Ali sto jeste jeste mnogim je zenama forma vise bitna od sadrzja!!! :)

Asim Bajric
20-03-2009, 12:52
zene najvise zele od muskarca novac i nista drugo hehe i ,da je ofarbas malo

dz.biber
20-03-2009, 19:27
:010:One to ni same neznaju :hmmmm::4_2_204::uhhhh::neznam:

Skorpija
20-03-2009, 20:00
Jeli ovo muski kutak?:mislim:

borichi
20-03-2009, 20:44
...Na vasu musku zalost!.... Muskarci niste u pravu!

Nije tacno da je zenama novac najvazniji, Male stvari donose srecu i ravnotezu nama zenama...:) Vi uporno hocete to da poremetite....kao da smo mi neki lavovi i da hocemo da vas pokidamo u komade. Naravno ima izuzetaka..

Oni muskarci koji razmisljaju da je zenama novac najvazniji, onda mozda i nije grijeh upropastiti im zivot:)


Ljubav je vazna, dragi nasi muskarci.....:biggrin::biggrin:znate vi to dobro, ali ??.....

ps
Nikad nije zaista ljubio onaj koji misli da je ljubav prolazna.

borichi
20-03-2009, 20:49
zene najvise zele od muskarca novac i nista drugo hehe i ,da je ofarbas malo


Asime, Asime,:ne ne::ne ne::ne ne::823::823:

adnan
20-03-2009, 21:00
Zenama je najvaznije da usrece muskarce. ;)

STRANAC
21-03-2009, 09:46
Zenama je najvaznije da usrece muskarce. ;)
Ado,tema SMIJESNO SVE I SVASTA je u drugom podforumu... :pucaodsmijeha::pucaodsmijeha::pucaodsmijeha:

šalim se,naravno...

Emogirl
21-03-2009, 10:05
Istina je da zene vole novac i da vecih materijalista od zena nema...ali ipak mislim da to nije ono sto zene zele od muskarca... :) vec uopsteno...
U doba nasih starih sve se gledalo: "plava krv", materijalno situiranje...muskarac je morao biti stub porodice ali morate priznati da danas i nije bas tako :)))))

misis
21-03-2009, 15:13
Zenama je najvaznije da usrece muskarce. ;)
ne bih rekla...:010:

zene najvise zele od muskarca novac i nista drugo hehe i ,da je ofarbas malo
Asta je sa lovarnim i ofarbanim....imaju sve osim ljubavi:010::010:

adnan
21-03-2009, 19:56
ne bih rekla...:010:


a sta bi rekla?

misis
21-03-2009, 20:09
Sellam Adnane....
hahahah......
recimo vaznije im je da odgledaju spansku seriju
....hahahaha.....:010::010::010:

borichi
21-03-2009, 20:17
Spanska serija, daleko zanimljivija od formule1, fudbala itd........

Tako mi vas ostavimo na miru, to jest usrecimo:cool:.

adnan
21-03-2009, 21:19
Tako mi vas ostavimo na miru, to jest usrecimo:cool:.

Mudro govoris borichi. ;)

adnan
21-03-2009, 21:20
Sellam Adnane....
hahahah......
recimo vaznije im je da odgledaju spansku seriju
....hahahaha.....:010::010::010:

Eh sto si tog tvoga usrecila..... ;)

misis
21-03-2009, 21:29
Eh sto si tog tvoga usrecila..... ;)

Niko nije savrsen:D

Elvis-Eko
21-03-2009, 22:21
Sta zene zele, hmm :hmmmm: Ada neznaju ni one Allahami :pucaodsmijeha:

borichi
21-03-2009, 22:48
Pa eto neka vam bude da ne znamo sta zelimo!.. ali sigurno znamo sta ne zelimo.

Ne zelimo formule1 u nasim zivotima, ne zelimo nascare, fudbale, hokeje na ledu, moto trke i tako te stvari..eto vam upravljaci od televizora pa njih volite.. Mi cemo nastaviti da gledamo nase Spanske Serije...:redface:

36310
21-03-2009, 23:20
... Male stvari donose srecu i ravnotezu nama zenama...:)

:ne ne: ma ne bi se to bas moglo reci! ;) :zvizdi:

borichi
21-03-2009, 23:25
:ne ne: ma ne bi se to bas moglo reci! ;) :zvizdi:

A sta bi se to moglo reci:icon_cheesygrin::icon_cheesygrin: u vasem muskom slucaju!?

36310
21-03-2009, 23:31
A sta bi se to moglo reci:icon_cheesygrin::icon_cheesygrin: u vasem muskom slucaju!?


E pa sad to je individualna stvar... :oops: :mrgreen:

superbaka
22-03-2009, 01:56
Sta zene zele, hmm :hmmmm: Ada neznaju ni one Allahami :pucaodsmijeha:
Eko,apsokutno se slazem stobom,pa davno nidsam chula da neko tako istinito prokomentarishe........neznamo bash......

mersija
22-03-2009, 09:17
Kasika srece, topao krevet, nekoliko kocki materijalne stabilnosti, kriska komfora i slobode, litre poverenja, zrno romantike i kvasac ljubavi da se napravi gusta i postojana smesa koja ce vremenom rasti i zamajavati nas da ne zelimo one zelje koje nam nas muskarac nije u stanju ostvariti – to je recept koji ce uciniti da zena bude zadovoljna cak i kad ne ostvari sve svoje snove. ;)

Elvis-Eko
22-03-2009, 12:09
Kasika srece, topao krevet, nekoliko kocki materijalne stabilnosti, kriska komfora i slobode, litre poverenja, zrno romantike i kvasac ljubavi da se napravi gusta i postojana smesa


Ahaaaaaa , znaci vama treba neko ko ce sve to oklagijom dobro da izvalja :31_1_42:, hahahah :31_1_11:

36310
22-03-2009, 12:35
Ahaaaaaa , znaci vama treba neko ko ce sve to oklagijom dobro da izvalja :31_1_42:, hahahah :31_1_11:

Hahahaaa...:31_1_11:

Skorpija
22-03-2009, 13:15
Hvala vam! E sad si me Eko iznanadio!!!!!!!!!!
Nisam ocekivala to od tebe!!!!!!
Nadala sam se da ste se emancipovali. Oklagijom se nista ne postize u zivotu!!!!!!!!!!!!!!
Povrijedio si zenski rod. Da nam jos cajanke nije bruka ziva... Toliko od mene... iznenedjena i uvredjena:cekam:

Tahirovce
22-03-2009, 13:19
jeste Eko pojma nemas sta zene zele. sapnucu ti ja (mene) al pss ne pricaj nikom .
hahahahhahahah

edhem
22-03-2009, 13:58
ma joj sto se vi smarate.... pozz

homar
22-03-2009, 14:02
jeste Eko pojma nemas sta zene zele. sapnucu ti ja (mene) al pss ne pricaj nikom .
hahahahhahahah
Žene žele Tvoju majicu.:lmao:

Elvis-Eko
22-03-2009, 14:45
Hvala vam! E sad si me Eko iznanadio!!!!!!!!!!
Nisam ocekivala to od tebe!!!!!!




A stooooo, pa kad se ta smjesa dobro izvalja oklagijom onda svi znamo sta zene zele -- NISTA :)

Ada salim se ja, nemoj ti da shvatis sve bukvalno. Ja sam bre LAFF, imam dusu :D

Chupka_
22-03-2009, 15:21
Ako smo ustanovili sta zene zele, molim Resada da otvori temu sta muskarci zele:p i clanove da se presele u tu temu! Hvala hahahaha:p

adnan
22-03-2009, 17:34
To ti je lako Chupka. Muskarci zele zene. ;)

Crni Gruja
22-03-2009, 17:42
...kako koji :mrgreen:

Sani
22-03-2009, 18:06
zene najvise zele od muskarca novac i nista drugo hehe i ,da je ofarbas malo

Ne slazem se sa tobom uopste,ne kazem da nema takvih ali nisu sve zene iste........

hurmasica
23-03-2009, 09:22
RESPEKT,konstruktivnu konfrontaciju,komunikaciju na nivo odraslih,zrelih bica kao i kreativnost u svim segmentima intereakcije.

superbaka
23-03-2009, 13:59
Definitivno je lakshe odgovoriti shta zene NE zele.ali je ta lista suvishe dugachka da bi se upushtala u nabrajenje.Sasvim sam sigurna da imaju iste zelje kao i mushkarci,samo su zenski nachin ostvarenja potpuno drugachiji od nachina na koje to chine mushkarci.Nije ni chudi,ako se uzme u obzir koliko je zenski pol sklon komplikovanju,mashtanju,umishljanju i idealizovanju.Nne kazem da su mushkarci jednostavni i nemashtoviti,ali su njihove zelje realnije i samim tim ostvarljivije.Mozda cje mushkarac da pozeli lepoticu pored sebe,ali cje zena pozeleti i lepotana i bogatasha u istoj osobi........Zenske zelje se menjaju sgodinama......prenosim.....

neda
23-03-2009, 17:09
Od prvog do poslednjeg posta sve sam procitala i dosla do jednog zakljucka:
Cini mi se da su u ovoj diskusiji pomesane ZELJE I POTREBE kako sa zenske tako i sa muske strane.

Skorpija
23-03-2009, 18:08
Ada salim se ja, nemoj ti da shvatis sve bukvalno. Ja sam bre LAFF, imam dusu :D[/quote]

LAFFE halalila sam ti. Ma ja to malo da te zacnem. Ma mi smo raja. Ko nezna za salu bolje i da nekoraca nasim forumskim terenom. Idemo dalje.....:ruka:

senko76
23-03-2009, 21:12
Definitivno je lakshe odgovoriti shta zene NE zele.ali je ta lista suvishe dugachka da bi se upushtala u nabrajenje.Sasvim sam sigurna da imaju iste zelje kao i mushkarci,samo su zenski nachin ostvarenja potpuno drugachiji od nachina na koje to chine mushkarci.Nije ni chudi,ako se uzme u obzir koliko je zenski pol sklon komplikovanju,mashtanju,umishljanju i idealizovanju.Nne kazem da su mushkarci jednostavni i nemashtoviti,ali su njihove zelje realnije i samim tim ostvarljivije.Mozda cje mushkarac da pozeli lepoticu pored sebe,ali cje zena pozeleti i lepotana i bogatasha u istoj osobi........Zenske zelje se menjaju sgodinama......prenosim.....

POTPUNO SE SLAZEM SA TOBOM,NI SAME NEZNAJU STA ZELE:

senko76
23-03-2009, 21:13
Ne slazem se sa tobom uopste,ne kazem da nema takvih ali nisu sve zene iste........

Ni ja isto onda je upoznao samo pogresne zene:icon_cheesygrin:

36310
23-03-2009, 22:08
Znate sta sam ja skont'o,kada je zena tuzna nikada joj ne recite HAJDE BUDI HRABRA I NEMOJ VISE PLAKATI,umesto toga saslusajte je sta ima da vam kaze i na kraju joj recite MA ISPLACI SE,VIDECES BICE TI LAKSE!

Skorpija
23-03-2009, 22:22
Dobro si skonto:bravo:

Crni Gruja
24-03-2009, 00:15
U pravu si brojke. Kad im tako kazemo onda one, inadzije kakve i jesu, prestanu da placu samo da nebi bilo kako mi kazemo :)

amlA
24-03-2009, 00:18
:zvizdanje:

superbaka
02-04-2009, 10:06
Žene i muškarci će otkriti:
- Tri tajne potrebe koja svaka žena ima
- Sedam mitova o ženama u koje muškarci vjeruju, i zašto se oni apsolutno netačni
- Kako da izbjegnete da savršeno razumnu ženu pretvorite u ludaču
- Dvadeset stvari koje ženu seksualno odbijaju - i dvadeset stvari koje je seksualno uzbuđuju
- Deset muških komunikacijskih navika koje izluđuju žene
- Seksualne tajne o ženama koje muškarci moraju znati
- Kako da se borba za prevlast preokrene u suradnju
- Tehnike savršenog ljubavnika, u krevetu i van njega

dido
02-04-2009, 11:07
Prije bih se nafatio da studiram prava!:icon_cheesygrin:

MILA
03-04-2009, 22:03
Da,dragi muskarci,tacno je da sve zene zele da bolje upoznaju svog covjeka i da sa njim ostvare blizak i iskren odnos,ali isto tako one zele da vi naucite lekciju o njihovim potrebama,mastanjima i zeljama.Evo kako izgleda top-lista zenskih zelja u skladu sa njihovim godinama...

SA 20 GODINA ZELE...

DIVLJENJE
Pored mladosti,ona ima ljepotu,svjezinu i neobuzdanu energiju.Muskarac mora na sve moguce nacine da pokaze da sve to vidi i postuje.
USMJERAVANJE
Ona je mlada i jos uvijek ne zna mnogo o ljubavi,strasti i zivotu uopste.Potreban joj je muskarac koji ce je nesto nauciti,njezno uzeti za ruku i usmjeriti u pravom smijeru.
JADNAKOST
Momci,oprez!!!!Ako nesto ne zeli ,onda su to kontrola i pridika.Ako je mlada,ne znaci da je glupa i ne treba joj omca oko vrata.

SA 30 GODINA ZELE...

POSTOVANJE
Ona je sada u ,,misiji,, koja se moze nazvati,,kako biti najbolji u svim segmentima zivota,zadovoljiti sve,a najvise voljenog muskarca,,,pa zato zeli da joj muskarac svakodnevno odaje svoje priznanje i postovanje.
PRECIZNOST
Vise nije klinka i ne pada na slatke rijeci...Sada zeli da joj muskarac jasno i bezrezervno iskaze svoja osjecanja,kao i da u svako doba dana inoci precizno objasni zbog cega ne moze da zivi bez nje.
NJEZNOST
Dokazala se na poslu,u krevetu i kuhinji.
Sada je potrebno da je neko njezno zagrli kad se umorna vrati kuci.

SA 40 GODINA ZELE...

SLOBODU
Godinama je vodila racuna o potrebama djece i porodice.Sada zeli da se posveti sebi i njemu,a pri tom ocekuje da joj muskarac pruzi potpunu podrsku.
DOBAR SEKS
Staromodne varijante seksa vise ne dolaze u obzir.Njoj je potrebno nesto novo,neodoljivo i zapaljivo...
ZADOVOLJSTVO
Sada je isprobala mnoge zivitne trikove,dozivjela razocarenja i progutala mnoge gorke zalogaje.Sada je vrijeme za ,,naplatu,, racuna.njoj je potreban covjek koji umije da procita misli i ispuni zelju prije nego sto je i zamisli.

homar
03-04-2009, 22:34
Da,dragi muskarci,tacno je da sve zene zele da bolje upoznaju svog covjeka i da sa njim ostvare blizak i iskren odnos,ali isto tako one zele da vi naucite lekciju o njihovim potrebama,mastanjima i zeljama.Evo kako izgleda top-lista zenskih zelja u skladu sa njihovim godinama...

SA 20 GODINA ZELE...

DIVLJENJE
Pored mladosti,ona ima ljepotu,svjezinu i neobuzdanu energiju.Muskarac mora na sve moguce nacine da pokaze da sve to vidi i postuje.
USMJERAVANJE
Ona je mlada i jos uvijek ne zna mnogo o ljubavi,strasti i zivotu uopste.Potreban joj je muskarac koji ce je nesto nauciti,njezno uzeti za ruku i usmjeriti u pravom smijeru.
JADNAKOST
Momci,oprez!!!!Ako nesto ne zeli ,onda su to kontrola i pridika.Ako je mlada,ne znaci da je glupa i ne treba joj omca oko vrata.

SA 30 GODINA ZELE...

POSTOVANJE
Ona je sada u ,,misiji,, koja se moze nazvati,,kako biti najbolji u svim segmentima zivota,zadovoljiti sve,a najvise voljenog muskarca,,,pa zato zeli da joj muskarac svakodnevno odaje svoje priznanje i postovanje.
PRECIZNOST
Vise nije klinka i ne pada na slatke rijeci...Sada zeli da joj muskarac jasno i bezrezervno iskaze svoja osjecanja,kao i da u svako doba dana inoci precizno objasni zbog cega ne moze da zivi bez nje.
NJEZNOST
Dokazala se na poslu,u krevetu i kuhinji.
Sada je potrebno da je neko njezno zagrli kad se umorna vrati kuci.

SA 40 GODINA ZELE...

SLOBODU
Godinama je vodila racuna o potrebama djece i porodice.Sada zeli da se posveti sebi i njemu,a pri tom ocekuje da joj muskarac pruzi potpunu podrsku.
DOBAR SEKS
Staromodne varijante seksa vise ne dolaze u obzir.Njoj je potrebno nesto novo,neodoljivo i zapaljivo...
ZADOVOLJSTVO
Sada je isprobala mnoge zivitne trikove,dozivjela razocarenja i progutala mnoge gorke zalogaje.Sada je vrijeme za ,,naplatu,, racuna.njoj je potreban covjek koji umije da procita misli i ispuni zelju prije nego sto je i zamisli.
De nastavi:

SA 50 GODINA ŽELE...

MILA
03-04-2009, 22:43
SA 50 GODINA ZELE.........

Tada zena ne trazi od muskarca pametovanje,nego-SNAGU!

homar
03-04-2009, 23:36
SA 50 GODINA ZELE.........

Tada zena ne trazi od muskarca pametovanje,nego-SNAGU!
Snaga kod muškaraca u tim godinama ogleda se u novcu.

superbaka
05-04-2009, 21:08
Šta žene žele? Staro pitanje, mnogi misle da je veoma teško da se da odgovor. Pa, i nije tako teško. U ovom tekstu biće reči o principima u marketingu ka ženama. Svrha marketinga je u ispunjavanju potreba. Zato marketari moraju da znaju odgovor na pitanje šta žene žele. Najvažnije od svega šta žene žele je sigurnost. Žele da imaju muškarca na koga mogu da se oslone; da budu sigurne u njihovu ljubav; da budu sigurne da će kupiti pravi proizvod. Morate da ih ubedite u vašu ponudu, bilo da je reč o tradicionalnom ili online biznisu. Naravno, i nas muškarce je potrebno ubediti da se nešto kupi ali daleko manje nego žene. Proces kupovine cipela je najbolji dokaz za to. Muškarci posle dva isprobana modela obično se odlučuju za kupovinu dok ženama ne predstavlja nikakav problem da obiđu sve radnje u širem centru i da isprobaju gotovo sve cipele njihovog broja.
Što se tiče ubeđivanja žena u ono što nudite, to ne znači da imate prodavca koji će biti isuviše entuzijastičan u opisivanju novog proizvoda kao u teleshop reklamama. To je proces brze prodaje a žene vole procese detaljne prodaje. One vole marketing i ubeđivanje na fin način. Za sve čitateljke, setite se samo koliki uticaj na vašu kupovinu ima prodavačica koja vam je rekla kako je ta haljina kao napravljena za vas.
Nije im problem da čuju sve o vašem proizvodu. Zapravo, one hoće sve da čuju. Kod muškaraca je to jedini slučaj kada kupuju tehničku opremu ili automobil. Zato, kažite im sve i naučite ih nečem novom. Nemojte da im prodajete proizvod, prodajte im san, tako da mogu da zamisle kako će vaš proizvod da učini njihov život jednostavnijim i lepšim.
Primer dobrog marketinga se može videti na primeru Avon kataloga. Oni su eksperti u opisivanju ruževa, parfema i svega što imaju u ponudi. Oni biraju svaku rečenicu veoma pažljivo. Njihove rečenice ne utiču samo na žene, utiču i na muškarce koji su, takođe, “ciljna grupa“ njihovih ruževa i parfema zbog kupovine za njihove lepše polovine. Znam to iz ličnog iskustva. Čak i kada muškarac čita opise njihovog gela za tuširanje ili parfema i kako on deluje poželi odmah da ga naruči. Oni čak stavljaju miris svojih parfema kao uzorak na stranice kako bi svima olakšali odluku u kupovini istih.
Druge kompanije kao što su Nivea i Johnson & Johnson takođe imaju sjajne reklame usmerene ka ženama. Sigurno se sećate te prelepe J&J reklame za šampon sa muškarcem i njegovom bebom kako je kupa. Devojke gledajući tu reklamu počinju da sanjaju svog princa i njihovu bebu. Reklame koje su women-centric imaju teme kao porodica, zaljubljeni par, radost, smeh, uspešna žena koja stigne sve da uradi…
Na sajtu Women’s Business Research Centre (http://www.womensbusinessresearch.org/) možete da saznate da su u 10.6 miliona američkih firmi barem 50% vlasnik zena ili žene i da su vlasnici skoro polovine privatnih kompanija u Americi barem 50% žene. Marketing ka ženama je veoma važan zato što žene imaju najveći uticaj u procesu kupovine. Studije pokazuju da više od 80% žena su glavni kupci za njihove porodice. To može da bude direktna kupovina ili “samo“ uticaj. Čak i kod kupovine automobila, žene su ključni igrač. One ne moraju da kupe automobil, ali najčešće će dati finalnu reč koja će da odluči o kupovini. Muškarci vole automobile, ali normalni muškarci vole svoje žene više od svojih automobila tako da će im biti veoma važno da i njihove žene budu zadovoljne sa izborom. Zato mnogi proizvođači automobila posebnu pažnju pridaju dizajniranju automobila koji se mogu kategorisati kao “ženski” automobili. Reklame za “ženske” automobile su fokusirane na bezbednost a ne na brzinu, da ne budu prevelika ali da imaju dovoljno mesta za sve članove porodice. Porodičan aspekt je veoma bitan.
Ugledna istraživačka kuća Forrester Research (http://www.forrester.com/) je nazvala njihovo istraživanje o marketingu ka ženama kao “Men Are From CNET, Women Are From iVillage”. Ovo je slično poređenje kao u onoj bestseler knjizi gde je napisano da su muškarci sa Marsa a žene sa Venere, samo što je space zamenjen sa cyberspace. Za manje upućene CNET (http://www.cnet.com/) i iVillage (http://www.ivillage.com/) su izuzetno popularne mreže sajtova. Napravili su dobro poređenje. CNET je više fokusiran ka muškarcima zbog njihovih vesti, opisa i ocena tehničkih proizvoda i usluga a iVillage je pravi women-centric sajt. Ako posetite www.ivillage.com (http://www.ivillage.com/) videćete o čemu pišem. Odlična kombinacija boja, nežne boje koje evociraju uspomene iz detinjstva i čine da uživate dok ste tamo. Samo pogledajte sadržaj. Najviše sadržaja je povezano sa lepotom, ljubavi & seksom, porodicom i roditeljstvom. Postoje žene koje posao i karijeru vole više od gore navedenih tema ali verujem da su one u velikoj manjini. U ženi je da bude dobra majka, supruga i da se fokusira na svoju lepotu.
Već sam napisao da je veoma važno dati detalje o vašim proizvodima u marketingu ka ženama. Žene žele da budu sigurne da su napravile pravi izbor. One su veoma oprezne u kupovini pogotovo ako im vaša kompanija nije poznata. Zbog toga je dobro da im ponudite besplatne uzorke, da im omogućite da probaju proizvod ili uslugu pre nego što se odluče za kupovinu. Ovo je često korišćeno od strane kozmetičkih kompanija ali moze da se koristi gotovo za svaki biznis. Ako prodajete softver veoma je preporučljivo da ponudite besplatan probni period. Teže je napraviti prvu prodaju ženama ali nakon toga, ako budu zadovoljne, biće vaši lojalni kupci.
One su obično mnogo bolje sa novcem nego muškarci i mogu da provedu sate i sate u kupovini i upoređujući cene na različitim mestima. Zbog toga sajtovi koji nude uslugu poređenja cena kao NexTag (http://www.nextag.com/), Shopping.com (http://www.shopping.com/) i Epinions.com (http://www.epinions.com/) su veoma popularni među ženama. To nije samo u kupovini proizvoda za domaćinstvo, slično je i kada vode kompaniju. Najčešće, žene manje troše i cilj im je da kompanije rastu sporije ali stalno i sigurno. Zapamtite, sigurnost je ženama mnogo važnija od brzine!
U cilju da ih ubedite veoma je poželjno da imate na vašem sajtu stranicu sa preporukama za vaše proizvode od strane zadovoljnih kupaca. Već smo napomenuli da vole da čitaju mišljenja drugih ljudi. Ne samo da vole da čitaju, vole i da pricaju – i to puno. Žene su odlične u širenju dobrih (ali i loših) stvari o vašoj kompaniji i proizvodima. Zbog toga je važno da imate email časopis gde će naći value-added sadrzaj i da ih zamolite da pošalju vaš email časopis onima koji bi, takođe, mogli biti zainteresovani.
Mogli ste da zaključite da sa pravim marketingom ka ženama možete značajno da poboljšate vaše poslovne rezultate a da biste to uradili ne treba mnogo. Samo drugačiji pristup. Posmatrajte stvari iz njihove perspektive i, figurativno, stavite se u njihove cipele. Samo budite sigurni da izaberete one prave, zato što znate koliko one vole cipele i koliko ih imaju.

dahtim
06-04-2009, 13:29
Zene zele samo RAZUMEVANJE.
sa ovom recju mozemo sve drugo da objasnimo navedite neki primer i upotrebite rec Razumevanje i docice te do istine da zene zele RAZUMEVANJE.Pisi romane super bako a jedna rec je dovoljna.

superbaka
07-04-2009, 15:49
Zene zele samo RAZUMEVANJE.
sa ovom recju mozemo sve drugo da objasnimo navedite neki primer i upotrebite rec Razumevanje i docice te do istine da zene zele RAZUMEVANJE.Pisi romane super bako a jedna rec je dovoljna.
Pa dahtin,moram te razocharat,da samo jedna rech razumevanje nije dovoljna ako se to zaista ne sprovodi u delo.Retki su danas ljudi koji razumeju zenu i podrzavaju u svakom pogledu,bash zbog nerazumevanja zena imala bih da pishem godinu i opet bih neshto izostavila.A poshto otprilike znam ko si i dalje necjesh da se prestavish okey,teshko poznavalucji tebe da cje ijedna zena naicji na razumevanje.......pozdrav mom anonimnom prijatelju

Bery_babe
07-04-2009, 16:03
Od prvog do poslednjeg posta sve sam procitala i dosla do jednog zakljucka:
Cini mi se da su u ovoj diskusiji pomesane ZELJE I POTREBE kako sa zenske tako i sa muske strane.

Ne samo u diskusiji nego i u zivotu i to je tako... jbga ne postoji definicija za zene :) i njihove potrebe...

superbaka
09-04-2009, 04:20
Vole one sve
da budu dominirane u krevetu
da lupis nekada rukom o sto, da osete da je muskarac pored nje
vole da ogovaraju komsinicu
vole da ogovaraju koleginicu
vole da moralisu a perverznije su od nas
vole da budu gazde kada neko sa strane gleda a da ti prepuste sve kada ste sami
vole nezan sex a ostave te ako ih s vremena na vreme ne otkines
vole da se hvale kako su svemocne a savrseno su svesne da su podredjene, kako fizicki tako i intelektualno muskarcu
90% ih je biseksualno ali ne vole to da priznaju
Vole kada im kazes da nisu debele
vole kada im akzes da su kao vino-sto starije to bolje
vole muskarce koji imaju lovu a svaka ce reci da joj to nije bitno
vole da lazu
vole da spletkare
mrzi me dalje

domen1
16-04-2009, 15:12
Vole one sve
da budu dominirane u krevetu
da lupis nekada rukom o sto, da osete da je muskarac pored nje
vole da ogovaraju komsinicu
vole da ogovaraju koleginicu
vole da moralisu a perverznije su od nas
vole da budu gazde kada neko sa strane gleda a da ti prepuste sve kada ste sami
vole nezan sex a ostave te ako ih s vremena na vreme ne otkines
vole da se hvale kako su svemocne a savrseno su svesne da su podredjene, kako fizicki tako i intelektualno muskarcu
90% ih je biseksualno ali ne vole to da priznaju
Vole kada im kazes da nisu debele
vole kada im akzes da su kao vino-sto starije to bolje
vole muskarce koji imaju lovu a svaka ce reci da joj to nije bitno
vole da lazu
vole da spletkare
mrzi me dalje
E, ovo si superbako krasno napisala.........da žene poznaješ,valjda polazeći od sebe ovo si stvarno dobro obradila.......pozdrav

superbaka
16-04-2009, 15:45
E, ovo si superbako krasno napisala.........da žene poznaješ,valjda polazeći od sebe ovo si stvarno dobro obradila.......pozdrav

naravno 99% sluchajeva svi mi polazimo od sebe,zashto da ne......nadam se da sam bila u pravu i porvrdio si to....

neda
16-04-2009, 17:14
Domen1 nadam se da imaš kulturu zdrave komunikacije, pa odgovori:
Šta žene žele?

Bery_babe
16-04-2009, 22:50
Vole one sve
da budu dominirane u krevetu
da lupis nekada rukom o sto, da osete da je muskarac pored nje
vole da ogovaraju komsinicu
vole da ogovaraju koleginicu
vole da moralisu a perverznije su od nas
vole da budu gazde kada neko sa strane gleda a da ti prepuste sve kada ste sami
vole nezan sex a ostave te ako ih s vremena na vreme ne otkines
vole da se hvale kako su svemocne a savrseno su svesne da su podredjene, kako fizicki tako i intelektualno muskarcu
90% ih je biseksualno ali ne vole to da priznaju
Vole kada im kazes da nisu debele
vole kada im akzes da su kao vino-sto starije to bolje
vole muskarce koji imaju lovu a svaka ce reci da joj to nije bitno
vole da lazu
vole da spletkare
mrzi me dalje

ja se slazem sa bakom :)

Bery_babe
17-04-2009, 18:09
Želim otići iz ovog grada
jer moram pobjeći od ovog smrada
ne želim gledati frustrirane face
što 5-6 puta dnevno svoju stvar u nesvijest bace

Želim ići u švabiju
ja želim snimat pornografiju
za mene to je prava stvar
želim postati porno star

Kad s njih skinem sve šarene maće
pokazat ću vam svima što kriju moje donje gaće
kak popravim frizuru ispod pupka
pokazat ću vam svima svoga malog čupka

I zato mi nema tko što reći ni kazat
ja trebam samo radit naprid-nazad
za mene to je prava stvar
ja ću postati porno star.....

Tahirovce
17-04-2009, 18:38
hahahah prva strofa je za 10 :) :bravo: ..

superbaka
17-04-2009, 20:54
Da li žene vole svakodnevne telefonske pozive "tek da se javite"? Žele li da dobiju SMS porukicu u toku dana tek onako, samo da joj stavite do znanja da mislite na nju? Da li više vole izlazak u ekskluzivni restoran na večeru, ili ćete je oboriti s nogu ako joj sami skuvate neki specijalitet? Cveće bez naročitog povoda ili samo za rodjendan?
Teško je odrediti šta žene vole jer svaka reaguje drugačije, ali evo nekoliko saveta.
1. Budite informisani - to znači da treba zaista da pročitate dnevne novine, a ne samo sportsku stranu. Budite u toku sa dešavanjima u svetu, to će biti protumačeno kao znak inteligencije, a žene uglavnom privlače muškarci koji su pametni koliko i one, ili pametniji.

2. Budite duhoviti, žene vole muškarce koji umeju da ih nasmeju, ali morate biti spremni da se našalite i na sopstveni račun. Ipak, imajte na umu da ne reaguju sve žene isto na svaki tip humora, neke privlači jednostavna šala, dok će druge smatrati da ste veoma seksi kada ste sarkastični.

3. Budite strastveni. Muškarci koji uživaju u životu punim plućima, i sa strašću pričaju o svom životu, putovanjima, poslu, deluju uzbudljivo. Žena onda počinje da razmišlja kako bi bilo kada biste na sličan način pričali o njoj.

4.Budite obzirni. Obraćajte pažnju na male stvari, i trudite se da pokazujete da vam je stalo do nje i kada je reč o sitnicama. Jednostavno pitanje "Kako si provela dan?" i to što ćete pažljivo saslušati odgovor mnogo znači. Muškarci često zaboravljaju na "male stvari" - da dami pridrže vrata i na rastanku joj se zahvale na prijatnoj večeri. Žene "padaju" na džentlmene, nećete je oboriti s nogu ponašajući se kao pećinski čovek.

5. Budite iskreni. Podelite sa njom i lične stvari, nešto što će joj pokazati da imate poverenja u nju, pokažite da ste i vi ponekad ranjivi i osetljivi. To što ćete priznati da i vi imate osećanja ne znači da ćete delovati kao slabić.

6. Budite fleksibilni, iznenadite je planom za izlazak, ali nemojte odbiti njen predlog koji veče može učiniti još zanimljivijim. Iznenadite je neočekivanim izlaskom, nemojte samo da rezervišete sto u restoranu, pre toga je izvedite u pozorište ili bioskop.

7. Budite ljubazni, ne samo prema njoj, već i prema konobaru, taksisti ili čuvaru parkinga. Nemojte se žaliti ako morate da sačekate u redu za bioskopske karte, niko ne želi da provodi vreme sa čovekom koji je neprijatan prema ljudima i stalno gundja.

Ipak, sve ovo ne znači da morate potpuno da promenite svoju prirodu da biste zaveli neku ženu. Upravo o tome se i radi - budite ono što jeste, ne pretvarajte se, imajte strpljenja i budite iskreni, to je siguran put ka lepoj, zdravoj vezi.