PDA

View Full Version : Prvi ljubavni sastanak?


Tahirovce
05-02-2009, 22:11
7 pravila za ljubavni sastanak



1. Muškarac treba da budi poverenje
Iako je to mnogima teško, od muškarca se ipak očekuje da načini prvi korak. Najvažnija reč, koju nikako ne smete zaboraviti kada ženu koja vam se dopada zovete na sastanak je – poverenje.Muškarac treba da budi poverenje, ne paničite i ne budite nervozni kada pravite prvi korak. Sa druge strane – nije poželjno ni da delujete hladno i nezainteresovano.Treba da pokažete pravu kombinaciju samopouzdanja, poverenja i želje, kako biste ženu vaših snova ubedili da pristane na prvi izlazak u dvoje.

2. Gde otići na prvom sastanku?
Kada birate mesto za prvi sastanak, nemojte zaboraviti na njegov osnovni cilj. Dakle, želite da upoznate osobu sa kojom izlazite što bolje. Stoga, glasna mesta, poput noćnih klubova i mesta za igranje ili pijanku, jednostavno ne dolaze u obzir.

Tihi kafići u kojima možete nesmetano da razgovarate, najpogodniji su za ovakvu priliku,
Dobra alternativa može biti i šetnja u prirodi ili prolećni piknik, naravno ukoliko vam vremenske prilike to dozvole. 3. Kako se ponašati na prvom sastanku?
Opustite se
Ovo je vaš prvi sastanak. Čuda se obično ne dešavaju na prvom sastanku. Prvi sastanak je zapravo razgovor, kojim treba da spoznate da li ste našli osobu svojih snova. U većini slučajeva, ni to nije baš odmah potpuno jasno, ali svakao dobijate mnogo bolju sliku o osobi.
Budite ono što zaista jeste
Razmislite … Ukoliko na prvom sastanku niste iskreni, osuđeni ste da se pretvarate sve vreme dok budete u (potencijalnoj) vezi sa tom osobom.

4. Poklon za tebe, ljubavi
Ne preterujte sa vrednošću poklona
Vašem paru neće biti baš prihttp://www.sjenica.com/forum/season/ghost/snow.gifjatno da odmah primi skup poklon. Važno je da pokažete svoju kreativnost i poklonite nešto originalno. Pre nego odete u kupovinu, pokušajte da otkrijete šta mu/joj se dopada (od knjiga, muzike, cveća i sl.) – pa odluku o poklonu bazirajte na tome

5. Pravila koja treba slediti na sastanku

Budite tačni. Čak i ako spadate u one koje drugi ljudi uvek čekaju po pola sata, ne dozvolite da se isto desi i osobi koja vam se dopada!
Komplimenti su važan deo prvog sastanka. Svako od nas voli da se oseti posebnim, stoga ne zaboravite da date i pokoji kompliment.
Ne folirajte. Ukoliko stvari krenu dobro, osoba koju ste izveli na sastanak će, pre ili kasnije upoznati i vaše prijatelje i kolege, zato nemojte lagati i ulepšavati istinu o sebi.
Sastanci treba da budu zabavni. Ukoliko radite nešto što volite i u čemu uživate, bićete i opušteniji na sastanku… Pri tom ne zaboravite da i osoba koju ste izveli treba da se zabavi, a ne samo vi. 6. Kreativnost

Ukoliko se prvih nekoliko sastanaka pokazalo uspešnim, pobrinite se da ne počnete da se ponavljate i ne postanete dosadni. Na prvih nekoliko sastanaka možete otići u šetnju ili na kafu, ali kasnije pokažite i malo kreativnosti.
Povedite partnera/partnerku na neki događaj, koji će uneti malo promene. Koncert, pozorišna predstava, kuglanje …– postoji bezbroj mogućnosti, na vama je samo da ih iskoristite
7. Slušajte
Da, poželjno je da govorimo o sebi na prvom sastanku i da pri tom budemo interesantni, ali pazite da se ne zanesete!

Ne pričajte samo o sebi. Zanimljivo je da otkrijete nešto i o osobi sa kojom ste izašli… A pored toga, ukoliko budete pričali samo o sebi – delovaćete pomalo arogantno, zar ne?
Slušajte. Našli ste se kako biste se bolje upoznali. Ukoliko ne budete slušali pažljivo - to je nemoguća misija.

kame
21-03-2013, 11:43
Хебо љубав..Кад постане рутина, што би рекао Едо Мајка... :sadbye:

...него како ви обогачујете ваш сексуално живот кад постане рутина... http://irmin.com/modules/Forums/images/smiles/icon_razz.gif Купите на пијаци "обогарор" в1.0.1" и баците се на посао ..Ајде бре само немојте лагати да вам не досади ..с времена на вријеме... :ruka: